Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa_17']Bry Goniasta, jak tam dzionek mija?! :lol:
Bry :cool3:
A my dzisiaj mialysmy spacerro z Lisiczką tylko oczywiscie Aza zrobila sobie reklame jakim to ona psem jest :roll:
No wiec tak małe szczekajace psy obowiazkowo sie obszczekuje, warczy na nie i jeszcze robi przestawienie szarpiac sie na smyczy - Boorak :diabloti:
Nowych znajomych zaprasza sie do zabawy, a jak nie przyjmuja zaproszenia to sie jeszcze bardziej ich zaprasza az w koncu nowy kolega zacznie nas omijac szerokim łukiem. :razz: No nie wiem co jej dzisiaj do głowy strzeliło :mad:

Posted

[quote name='Ewa_17']nie wiem co jej do lebska strzelilo Goniasta :diabloti::lol:

ale powiem Ci kochana jedno, jaki pan taki pies.......o!! :evil_lol::eviltong:
Ja jestem bardzo kulturalne dziecko i nie pcham sie tam gdzie nie chca... :eviltong: A Aza chciala zeby ją Megi polubiła i kropka :razz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ja jestem bardzo kulturalne dziecko i nie pcham sie tam gdzie nie chca... :eviltong: A Aza chciala zeby ją Megi polubiła i kropka :razz:

bosshe drogi, a gdzies Ty w mojej wypowiedzi wyczytala ze gdzies Cie nie chca?! :eviltong:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
bosshe drogi, a gdzies Ty w mojej wypowiedzi wyczytala ze gdzies Cie nie chca?! :eviltong:

Nie no, bo Azulek to normalnie na początku spokoju Megi nie chciał dać, a ja to bym juz dawno dała w takiej sytuacji spokoj :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Tak to jest jak sie z Azą przebywa :evil_lol: :evil_lol:

Goniasta juz sie i Ciebie boje :roll:......przeciesz Ty tak z Azulasta 24h/dobe :diabloti::lol:

Posted

[quote name='Ewa_17']Goniasta juz sie i Ciebie boje :roll:......przeciesz Ty tak z Azulasta 24h/dobe :diabloti::lol:
:roflt::roflt:
Poczekaj aż zobaczysz jaki z Azy pies pracujący :diabloti:

Posted

Cambel napisał(a):
o matko, ten drugi filmik zajebisty jest :roflt: Co ta Azulasta nie wyczynia :evil_lol:
Gonia, wrzucaj go :cool3:

No wiesz nie codziennie spotyka sie kilka kretowek wokol siebie i przynajmniej trzy przekopuje się aż do znudzenia, najlepsza jednak okazuje sie ta ostatnia :cool3: I nawet idaca pancia nie oderwie mojego psa od pracy! :p :roflt:

Posted

A wiec lecimy od początku spacerku.
Po krótkim zapoznaniu, gdzie Megi dała się obwachac Azie myslalam, ze bedzie w miarę ok. Zwłaszcza, ze Aza po kilku metrach zrobiłam "bach" w trawe i przestała się interesować Lisiczką.

Meguska byla zainteresowana, pierwszy raz widziala pewnie taki zwyczaj zeby zaraz na poczatku spaceru strajkowac :evil_lol:

A potem Azula wyslala pare zaproszen do zabawy Megusi, a ze Megi nie czula sie pewnie to Aza pare razy naskoczyla na nią, az w koncu zaczela ją gonić, a Megi bezradna zaczela płakać - wredna Krowa z tej Azy :evil_lol: I Megusek najbezpieczniej czul sie obok Panci

No i chwile Azę trzymalam za smycz i dopiero na potokach Azula otrzeźwiała nieco, dała spokój Megi i zajela sie gaszeniem pragnienia...

Megi zresztą też tylko cały czas lookała na Azisko