g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='anetta']http://images30.fotosik.pl/64/f59b1eb2d6fe573cmed.jpg sliczny :loveu: Gonia, a co z Twoimi fotami? he? Buhehehheeh dobre :evil_lol: Z moimi fotami tzn. z wystawy z mojego aparatu tak? Ach ja bym musiala ciagnac z domu przedłużaczacz razem z ładowarką, bo akumulatory są prawde mowiac od zwyklych baterii paluszków, tragedia :shake: Po ładowaniu max działają 3 - 4 godziny, potem kaput - oczywiscie mowie o fotach bez lampy błyskowej. A ładować na zas nie mam po co, bo po łądowaniu jak ich nie używam i np. nastepnego dnia chce zrobić zdjęcie to one są całkiem wyładowane. :roll: Na razie zbieram na jakis aparacik, a rodziców sie naciagnie na akumulatory, jeśli do lutego 2008 nic nie bedzie wskazywac na kupno aparatu lepszej klasy. ;) [quote name='ewelinabuck']dzieki psiulko mamusia wrocila z pracy a corka ja olala tata sciagnie pas i da manto niedobrej corce:eviltong: Ja nie olalam mamci!! :placz: Bosz bede musiala jakos odzyskac dzisiejsze zdjecia, bo wyszlo jakies jedno zdjecie przyzwoite - mowie o swoim:roll: , bo Azy zdjecia zawsze wychodzą przyzwoite nawet jak nie chce pozowac. Tylko mi dzieciarnia zaczela sie aparatem bawic i skasowalo to najlepsze, a w zasadzie prawie wszystkie jakie zrobilam:angryy: pf :shake: A ja wlasnie kompa trace, brat znow jest bez laptopa i oczywiscie goniasta trzeba zwalic a jak :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='matusz5']oj zaraz będzie manto !! :mad::mad::mad: :placz: :placz: :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Jeszcze sie zaraz dowiem, ze nici z Krakowa pod Poznaniem :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='matusz5']TO LEPIEJ WSTAW ZJDęCIE DROGIE DZIECKO ;) [quote name='GONIASTY LUDEK']Bosz bede musiala jakos odzyskac dzisiejsze zdjecia, bo wyszlo jakies jedno zdjecie przyzwoite - mowie o swoim:roll: , bo Azy zdjecia zawsze wychodzą przyzwoite nawet jak nie chce pozowac. Tylko mi dzieciarnia zaczela sie aparatem bawic i skasowala to najlepsze, a w zasadzie prawie wszystkie jakie zrobilam:angryy: pf :shake: Goniasta się zegna, moze uda sie wpaść wieczorkiem :p Psiul - ja czekam nadal na zdjecia :razz: :evil_lol: :calus: Proszę pilnować żeby jakieś złe moce (takie mniej wiecej jak ja :evil_lol:) nie opanowały naszego FB :bye: :buzi: Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Gonia, nie dam rady wysłać Ci wszystkich zdjęć Bafisiowych. Tylko te z koniem. Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='psiulka']Gonia, nie dam rady wysłać Ci wszystkich zdjęć Bafisiowych. Tylko te z koniem. Moge podrzucić Ci płytę dzisiaj?:cool3: Teraz? :cool3: Nagrałabyś mi Bafiśkę, qnia i dozie :loveu: Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 To dam Ci w sobotę w schroniosku na pen drivie xP Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 czekam na zdjecia corki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='psiulka']To dam Ci w sobotę w schroniosku na pen drivie xP Ilonek, kiedy bedzie Ci wygodnie to napisz, ja moge podjechac po Pen Drive'a i zgrać sobie fotencje, ale nie chce sie narzucac. W sobote mnie nie bedzie. [quote name='ewelinabuck']czekam na zdjecia corki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :eviltong: :eviltong: Quote
olifka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ale z Was gaduły:shake: Doberek :) Musiałam 10 stron ( jak nie więcej nadrabiać):shake: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='matusz5']zdjęcie !!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad: Tak Tatusiu, goniasta tez Cie lubi :evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Ale z Was gaduły:shake: Doberek :) Musiałam 10 stron ( jak nie więcej nadrabiać):shake: Wtanko!! :multi: Czasami od święta zdarzy się, ze wpadaja do nas loodki na pogaduchy, aż miło :loveu: :loveu: Ach tam nic nie bylo takiego ważnego, wiec nic nie straciłaś :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 dobra obrazam sie i wypisuje cie z dowodu juz nie jestes moja corka bo nie mam twojego zdjecia:mad: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 ewelinabuck napisał(a):dobra obrazam sie i wypisuje cie z dowodu juz nie jestes moja corka bo nie mam twojego zdjecia:mad: Nieeeeeeeeeeeeeeeeee :placz: :placz: Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 to wstaw twoje fotko piekne :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: mamusia tak ladnie prosi i tatus tez Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='ewelinabuck']to wstaw twoje fotko piekne :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: mamusia tak ladnie prosi i tatus tez [quote name='matusz5']ja też zarz wypiszę, skreślę, wymaże ! Ech rodzice :roll: Dacie mi jeszcze troche czasu? :placz: Moje Masterkowe Słoneczko Dobranocka :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Pf zaraz!! Przeciez Wy dowodów jeszcze nie macie, a przynajmniej Ewelina nie ma :evil_lol: Z goniastego ludka robić goopa :placz: Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 a mamusia 18 wrzesnia konczy 18 wiec w pazdzierniku dowod bedzie iala a w listopadzie jest wystawa wiec.......:eviltong: Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ja czekam do jutra, do godziny 18 ostatecznie:mad: a tymczasem dobranoc :) Quote
ewatr Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witam :loveu: alescie se pogadali :hmmmm: kto by to miał czas czytac ?;) Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Bry Goniasty Ludku i Azulkowa Boksiu :loveu: :eviltong: ewatr napisał(a): alescie se pogadali :hmmmm: kto by to miał czas czytac ?;) Właśnie :shake: Proszę nam streścic :evil_lol: Quote
Recommended Posts