Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetta']http://images30.fotosik.pl/64/f59b1eb2d6fe573cmed.jpg sliczny :loveu:

Gonia, a co z Twoimi fotami? he?

Buhehehheeh dobre :evil_lol:
Z moimi fotami tzn. z wystawy z mojego aparatu tak? Ach ja bym musiala ciagnac z domu przedłużaczacz razem z ładowarką, bo akumulatory są prawde mowiac od zwyklych baterii paluszków, tragedia :shake: Po ładowaniu max działają 3 - 4 godziny, potem kaput - oczywiscie mowie o fotach bez lampy błyskowej. A ładować na zas nie mam po co, bo po łądowaniu jak ich nie używam i np. nastepnego dnia chce zrobić zdjęcie to one są całkiem wyładowane. :roll: Na razie zbieram na jakis aparacik, a rodziców sie naciagnie na akumulatory, jeśli do lutego 2008 nic nie bedzie wskazywac na kupno aparatu lepszej klasy. ;)

[quote name='ewelinabuck']dzieki psiulko

mamusia wrocila z pracy a corka ja olala tata sciagnie pas i da manto niedobrej corce:eviltong:
Ja nie olalam mamci!! :placz:
Bosz bede musiala jakos odzyskac dzisiejsze zdjecia, bo wyszlo jakies jedno zdjecie przyzwoite - mowie o swoim:roll: , bo Azy zdjecia zawsze wychodzą przyzwoite nawet jak nie chce pozowac. Tylko mi dzieciarnia zaczela sie aparatem bawic i skasowalo to najlepsze, a w zasadzie prawie wszystkie jakie zrobilam:angryy: pf :shake:

A ja wlasnie kompa trace, brat znow jest bez laptopa i oczywiscie goniasta trzeba zwalic a jak :roll:

Posted

[quote name='matusz5']TO LEPIEJ WSTAW ZJDęCIE DROGIE DZIECKO ;)

[quote name='GONIASTY LUDEK']Bosz bede musiala jakos odzyskac dzisiejsze zdjecia, bo wyszlo jakies jedno zdjecie przyzwoite - mowie o swoim:roll: , bo Azy zdjecia zawsze wychodzą przyzwoite nawet jak nie chce pozowac. Tylko mi dzieciarnia zaczela sie aparatem bawic i skasowala to najlepsze, a w zasadzie prawie wszystkie jakie zrobilam:angryy: pf :shake:

Goniasta się zegna, moze uda sie wpaść wieczorkiem :p
Psiul - ja czekam nadal na zdjecia :razz: :evil_lol: :calus:

Proszę pilnować żeby jakieś złe moce (takie mniej wiecej jak ja :evil_lol:) nie opanowały naszego FB :bye: :buzi:

Posted

[quote name='psiulka']Gonia, nie dam rady wysłać Ci wszystkich zdjęć Bafisiowych. Tylko te z koniem.
Moge podrzucić Ci płytę dzisiaj?:cool3: Teraz? :cool3: Nagrałabyś mi Bafiśkę, qnia i dozie :loveu:

Posted

[quote name='psiulka']To dam Ci w sobotę w schroniosku na pen drivie xP
Ilonek, kiedy bedzie Ci wygodnie to napisz, ja moge podjechac po Pen Drive'a i zgrać sobie fotencje, ale nie chce sie narzucac. W sobote mnie nie bedzie.

[quote name='ewelinabuck']czekam na zdjecia corki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
:eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='matusz5']zdjęcie !!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:
Tak Tatusiu, goniasta tez Cie lubi :evil_lol:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Ale z Was gaduły:shake:
Doberek :)
Musiałam 10 stron ( jak nie więcej nadrabiać):shake:
Wtanko!! :multi:
Czasami od święta zdarzy się, ze wpadaja do nas loodki na pogaduchy, aż miło :loveu: :loveu:
Ach tam nic nie bylo takiego ważnego, wiec nic nie straciłaś :diabloti:

Posted

[quote name='ewelinabuck']to wstaw twoje fotko piekne :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: mamusia tak ladnie prosi i tatus tez

[quote name='matusz5']ja też zarz wypiszę, skreślę, wymaże !
Ech rodzice :roll: Dacie mi jeszcze troche czasu? :placz:

Moje Masterkowe Słoneczko

Dobranocka :bye: