psiulka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No to teraz poproszę o zdjęcia makro :D No to to wiadome, Andżela teraz się dziwi jak on mógł jej się podobać. Zawsze mówiła, że nikt nie jest wspaniały tylko Andrzej jest :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='psiulka']No to teraz poproszę o zdjęcia makro :D No to to wiadome, Andżela teraz się dziwi jak on mógł jej się podobać. Zawsze mówiła, że nikt nie jest wspaniały tylko Andrzej jest :roflt: Jakbym jeszcze miala w aparacie makro... :roll: :eviltong: Już się jej nie podoba?! :o Ja do dziś pamiętam piosenkę Andzi o Andrzeju, która zaspiewala na Dzien Wiosny :roflt::roflt::roflt: Quote
psiulka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A nie masz? :shake: No to Ty nie wiesz? To już dawno się stało dopóki osoba pod pseudonimem Noc Listopadowa z nim nie "zaczęła" :roflt: Teraz zakochała się w moim kuzynie :roflt: :roflt: Biedak, ma już jej dość :lol: Quote
olifka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 My się tylko wpadłyśmy przywitać bo nadrabiać nam się nie chce tyh 6 stron :P Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='psiulka']A nie masz? :shake: No to Ty nie wiesz? To już dawno się stało dopóki osoba pod pseudonimem Noc Listopadowa z nim nie "zaczęła" :roflt: Teraz zakochała się w moim kuzynie :roflt: :roflt: Biedak, ma już jej dość :lol: A mam? Eemm ja sie znam... My sie z aparatem ostatnio nie lubimy. I tak naprawde ostatnio sluzy on jako zabawka dla dzieci, bo mają podniete a ja spokoj. Noc Listopadowa hmmmmmmm..... Kto to? :p Quote
psiulka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Gonia ja już mykam i jutro Ci powiem cóż to za Noc :lol: Dobranoc :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Dobranoc Ilonek :bye: Dobranoc wszystkim, idziemy sobie z Azulkowa na powietrze, bo coś wieczorny smutek sie mnie chwyta............ :sleeping: Quote
Cambel&Megi Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Smiej sie, ale juz taka nasza rola - szarych ludzi (bez obrazy rzecz jasna) - musimy byc posluszni szmocy Edwarda :evil_lol: Ciekawe czy taka działalność gospodarcza miałaby wziecie:hmmmm: No ba, kto by sie czepial tej koncowki "nie" przy gonia, przeicez jakby nie było to ja złoooo jestem/byłam :evil_lol: Jak pisalam wyżej wyzbyłam sie swych negatywnych cech, bo ponoc bylam taka agresywna, ze ludzie po kątach sie chowali :evil_lol: Ale baja :roflt: Ja moge byc taka jak sie do wojskowego dostane - czyli wszystko przede mną. :evil_lol: Ludzie, lepiej sie wycofujcie ze znajomosci ze mna, dopoki jeszcze jestem niewinną istotą. :eviltong: Aczkolwiek swoje zło zawsze gdzies mialam schowane... A teraz to dopiero wyjdzie na swiatlo dzienne. Oh wielka szmocy Edwarda! :modla: :evil_lol: A na pewno :cool: Kto inny chciałby się tego podjąć?! :eviltong: Hihih :evil_lol: Co złego, to Gonia...Mm jak to ładnie brzmi :eviltong: Do wojskowego? Gonia, jakie ambitne plany... ;) Emm .. noo.. tego.. no to może ja już pójdę z tej galerii... no bo .. no... na zawsze.. no.... :evil_lol::evil_lol: A tak wogóle to bryy Goniasta ;) Cudne fotencje Azulastej :loveu: :calus: i tych ptaszysk :eviltong: Quote
BooBC Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ale mnie tu dawno nie było, a wy tyle nabijacie :placz: :placz: :placz: To ja napiszę żeby Anze wymiziać za uchalkiem :eviltong: :lol: :loveu: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dzień dobry Goniasta :multi: [quote name='g_o_n_i_a']A mam? Eemm ja sie znam... My sie z aparatem ostatnio nie lubimy. I tak naprawde ostatnio sluzy on jako zabawka dla dzieci, bo mają podniete a ja spokoj. Noc Listopadowa hmmmmmmm..... Kto to? :p Taki przycisk jest, i ma się pojawić ikonka kwiatuszka ;) Co one z nim robią? :evil_lol: Pamiętasz wycieczkę do Krakowa? :cool3: Już powinnaś skojarzyć :evil_lol: A Flak to kto? Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Bry wszystkim :p Wczesniej napisalam posta i Dogo go pożarło - chamstwo :angryy: [quote name='Cambel']Oh wielka szmocy Edwarda! :modla: :evil_lol: A na pewno Kto inny chciałby się tego podjąć?! :eviltong: Hihih :evil_lol: Co złego, to Gonia...Mm jak to ładnie brzmi Do wojskowego? Gonia, jakie ambitne plany... ;) Emm .. noo.. tego.. no to może ja już pójdę z tej galerii... no bo .. no... na zawsze.. no.... A tak wogóle to bryy Goniasta ;) Cudne fotencje Azulastej :loveu: :calus: i tych ptaszysk :eviltong: Och :modla: :evil_lol: Ha wiadomo - Kamila pogromca mysich trupków :eviltong: Ładnie, ładnie, zwłaszcza, jeżeli to faktycznie wjedzie w życie. Co do wojskowego - dla mnie to jeszcze zagadka, okaze sie za jakies 3 tygodnie. :eviltong: A ambitne bo slyszalam, ze beda obozy ^^ - jedyna okazja zeby sie z chaty wyrwac i od wszystkiego odpocząc. Jeszcze jakbym sobie tak komorki zapomniała olala... Luzik, goniasta w buszu i wtedy wyjdzie całe moje zło hahah :p Buhahahahah:roflt: Ciesze sie, ze fotki sie podobają [quote name='Werka']Witaj Azulko i Gosiu:D Witam :D [quote name='palma']Ale mnie tu dawno nie było, a wy tyle nabijacie To ja napiszę żeby Anze wymiziać za uchalkiem Och, kogo ja widze :p Palma, Azulkową zaniedbałaś :shake: Liczymy na poprawe :diabloti: [quote name='psiulka']Dzień dobry Goniasta :multi: Taki przycisk jest, i ma się pojawić ikonka kwiatuszka ;) Co one z nim robią? :evil_lol: Pamiętasz wycieczkę do Krakowa? :cool3: Już powinnaś skojarzyć :evil_lol: A Flak to kto? Doberek :p No wiem wiem, ale u mnie to z makro kiepsko bo... Ktos zrobil mojemu zlomkowi kuku i nie ma tego przycisku :roflt: A!! WIEM! A dlaczego Noc Listopadowa? :p A Flak to moja kolezanka z bierzmowania, mieszka kolo parku, blondynka....... Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Chciałam wrzucić wczorajsze zdjęcia Azulkowej i Krystiana a tu klapa :shake: Ktoś zjadł mi kabel :mad: :placz:A tam, żadna strata :evil_lol: Ja tymczasem sie zegnam Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Doberek :p No wiem wiem, ale u mnie to z makro kiepsko bo... Ktos zrobil mojemu zlomkowi kuku i nie ma tego przycisku :roflt: A!! WIEM! A dlaczego Noc Listopadowa? :p A Flak to moja kolezanka z bierzmowania, mieszka kolo parku, blondynka....... Nie możliwe :shake: Podaj mi jeszcze raz Twój model to ja obadam :evil_lol: Nie wiem, to hasło Andżeli :lol: Nie znam :shake: Masz jeszcze Papy? :iloveyou: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka']Nie możliwe :shake: Podaj mi jeszcze raz Twój model to ja obadam :evil_lol: Nie wiem, to hasło Andżeli :lol: Nie znam :shake: Masz jeszcze Papy? :iloveyou: Fujifilm FinePix S3000 Hahah ale wymyslila :evil_lol: Nie znasz, bo ona nie chodzila tu do (cytuje jej slowa) "wiejskiego gimnazjum". ;) Papek nie mam, bo wczoraj brata nie bylo a Zielona pti czeka na ciach ciach pazurków i dzioba :lol: Mam Azulkowa i dzieciarnie :eviltong: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Oki, zaraz poszukam ;) Ach, rozumiem :D To nie łobetniesz jej pazurek? ^^ Daj :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka']Oki, zaraz poszukam ;) Ach, rozumiem :D To nie łobetniesz jej pazurek? ^^ Daj :loveu: Dzięki ^^ Ja jej obetne, bez problemu, tylko, ze ona jak leży na "plecach" na dłoni to dostaje bulwersa i pasuje zeby mimo wszystko ktoś zajął jej dziób - ona mnie np. chwyta za palec, ja jej zabieram palca i ona sie zaczyna wiercic - i w kolko to samo. :evil_lol: Bo dziobac to ona nie dziobie mocno. Dam, jak znajde kabel :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Prosze bardzo, nie trzeba nikomu goniastej widziec na fotach - znalazlam swoją podobiznę (tylko brode ktos jej dorysował :diabloti: ) Pa pa Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Dzięki ^^ Ja jej obetne, bez problemu, tylko, ze ona jak leży na "plecach" na dłoni to dostaje bulwersa i pasuje zeby mimo wszystko ktoś zajął jej dziób - ona mnie np. chwyta za palec, ja jej zabieram palca i ona sie zaczyna wiercic - i w kolko to samo. :evil_lol: Bo dziobac to ona nie dziobie mocno. Dam, jak znajde kabel :mad: Moja samiczka to dziobie niemiłosiernie :shake: Oswoić jej nie umiem, bo samczyk jest oswojony ;) Zgubiłaś? :mad: [quote name='g_o_n_i_a']Prosze bardzo, nie trzeba nikomu goniastej widziec na fotach - znalazlam swoją podobiznę (tylko brode ktos jej dorysował :diabloti: ) Pa pa Oj Gonia, Gonia :shake: Nie czytajcie tego, ona kitooje! ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka']Moja samiczka to dziobie niemiłosiernie :shake: Oswoić jej nie umiem, bo samczyk jest oswojony ;) Zgubiłaś? :mad: Oj Gonia, Gonia :shake: Nie czytajcie tego, ona kitooje! ;) Moja samiczka oswojona całkowicie, a samczyk dzikus błe :eviltong: Nie zgubiłam, ktoś mi zjadł - jeszcze wczoraj tu był :placz: :diabloti: :diabloti: Quote
psiulka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Jak ją oswoiłaś? Kto? oO Dzieci? 8) Gonia ładna, a nie taka brzydka gęba jak na tym obrazku na dodatek z brodą! :multi: :calus: Quote
ewatr Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 bry przyszłam niniejszym zakomunikować iz "jezdem" w sieci :diabloti: wyleczyli mi komputer :laugh2_2: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='psiulka']Jak ją oswoiłaś? Kto? oO Dzieci? 8) Gonia ładna, a nie taka brzydka gęba jak na tym obrazku na dodatek z brodą! :multi: :calus: Ona była młoda jak trafiła do nas i już wtedy była bardziej ufna do ludzi niż jej kolega. Najlepszy sposob to karmienie papugi z reki, wtedy ona sie z nią oswaja, stopniowo potem mozna ją np. dotykać po brzuszku i oswaja sie z dotykiem. ;) Ilonek, czy Ty chcesz zebym ze smiechu umarła? :roflt::roflt: [quote name='ewatr']bry przyszłam niniejszym zakomunikować iz "jezdem" w sieci :diabloti: wyleczyli mi komputer :laugh2_2: Mamiiiiii :sweetCyb: witanko :multi: Ja czasami to wolalabym nie miec kompa :p I chyba w te dwa ostatnie tygodnie wakacji zrobie sobie małą separacje od kompika :p W koncu komórka wraca do życia - dzisiaj po północy bedzie doładowana! :cool3: Wiec kompikowi powiem "bye bye" :D Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Komu BMW? :D Azulkowy brzuszek :loveu: Quote
Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 śliczny azulkowy brzusio:loveu::loveu::loveu: tylko wycałować:loveu::loveu: a ja nie chcę BMW, ja chcę VW :p:p:p i 4000 zł, kto mi da?:eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts