Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

No to teraz poproszę o zdjęcia makro :D
No to to wiadome, Andżela teraz się dziwi jak on mógł jej się podobać. Zawsze mówiła, że nikt nie jest wspaniały tylko Andrzej jest :roflt:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']No to teraz poproszę o zdjęcia makro :D
No to to wiadome, Andżela teraz się dziwi jak on mógł jej się podobać. Zawsze mówiła, że nikt nie jest wspaniały tylko Andrzej jest :roflt:
Jakbym jeszcze miala w aparacie makro... :roll: :eviltong:
Już się jej nie podoba?! :o Ja do dziś pamiętam piosenkę Andzi o Andrzeju, która zaspiewala na Dzien Wiosny :roflt::roflt::roflt:

Posted

A nie masz? :shake:
No to Ty nie wiesz? To już dawno się stało dopóki osoba pod pseudonimem Noc Listopadowa z nim nie "zaczęła" :roflt: Teraz zakochała się w moim kuzynie :roflt: :roflt: Biedak, ma już jej dość :lol:

Posted

[quote name='psiulka']A nie masz? :shake:
No to Ty nie wiesz? To już dawno się stało dopóki osoba pod pseudonimem Noc Listopadowa z nim nie "zaczęła" :roflt: Teraz zakochała się w moim kuzynie :roflt: :roflt: Biedak, ma już jej dość :lol:
A mam? Eemm ja sie znam... My sie z aparatem ostatnio nie lubimy. I tak naprawde ostatnio sluzy on jako zabawka dla dzieci, bo mają podniete a ja spokoj.
Noc Listopadowa hmmmmmmm..... Kto to? :p

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Smiej sie, ale juz taka nasza rola - szarych ludzi (bez obrazy rzecz jasna) - musimy byc posluszni szmocy Edwarda :evil_lol:
Ciekawe czy taka działalność gospodarcza miałaby wziecie:hmmmm:
No ba, kto by sie czepial tej koncowki "nie" przy gonia, przeicez jakby nie było to ja złoooo jestem/byłam :evil_lol: Jak pisalam wyżej wyzbyłam sie swych negatywnych cech, bo ponoc bylam taka agresywna, ze ludzie po kątach sie chowali :evil_lol: Ale baja :roflt: Ja moge byc taka jak sie do wojskowego dostane - czyli wszystko przede mną. :evil_lol: Ludzie, lepiej sie wycofujcie ze znajomosci ze mna, dopoki jeszcze jestem niewinną istotą. :eviltong: Aczkolwiek swoje zło zawsze gdzies mialam schowane... A teraz to dopiero wyjdzie na swiatlo dzienne.

Oh wielka szmocy Edwarda! :modla: :evil_lol:
A na pewno :cool: Kto inny chciałby się tego podjąć?! :eviltong:
Hihih :evil_lol: Co złego, to Gonia...Mm jak to ładnie brzmi :eviltong:
Do wojskowego? Gonia, jakie ambitne plany... ;)
Emm .. noo.. tego.. no to może ja już pójdę z tej galerii... no bo .. no... na zawsze.. no.... :evil_lol::evil_lol:

A tak wogóle to bryy Goniasta ;) Cudne fotencje Azulastej :loveu: :calus: i tych ptaszysk :eviltong:

Posted

Dzień dobry Goniasta :multi:

[quote name='g_o_n_i_a']A mam? Eemm ja sie znam... My sie z aparatem ostatnio nie lubimy. I tak naprawde ostatnio sluzy on jako zabawka dla dzieci, bo mają podniete a ja spokoj.
Noc Listopadowa hmmmmmmm..... Kto to? :p

Taki przycisk jest, i ma się pojawić ikonka kwiatuszka ;)
Co one z nim robią? :evil_lol:
Pamiętasz wycieczkę do Krakowa? :cool3: Już powinnaś skojarzyć :evil_lol: A Flak to kto?

Posted

Bry wszystkim :p
Wczesniej napisalam posta i Dogo go pożarło - chamstwo :angryy:
[quote name='Cambel']Oh wielka szmocy Edwarda! :modla: :evil_lol:
A na pewno Kto inny chciałby się tego podjąć?! :eviltong:
Hihih :evil_lol: Co złego, to Gonia...Mm jak to ładnie brzmi
Do wojskowego? Gonia, jakie ambitne plany... ;)
Emm .. noo.. tego.. no to może ja już pójdę z tej galerii... no bo .. no... na zawsze.. no....

A tak wogóle to bryy Goniasta ;) Cudne fotencje Azulastej :loveu: :calus: i tych ptaszysk :eviltong:
Och :modla: :evil_lol:
Ha wiadomo - Kamila pogromca mysich trupków :eviltong:
Ładnie, ładnie, zwłaszcza, jeżeli to faktycznie wjedzie w życie.
Co do wojskowego - dla mnie to jeszcze zagadka, okaze sie za jakies 3 tygodnie. :eviltong: A ambitne bo slyszalam, ze beda obozy ^^ - jedyna okazja zeby sie z chaty wyrwac i od wszystkiego odpocząc. Jeszcze jakbym sobie tak komorki zapomniała olala... Luzik, goniasta w buszu i wtedy wyjdzie całe moje zło hahah :p
Buhahahahah:roflt:

Ciesze sie, ze fotki sie podobają

[quote name='Werka']Witaj Azulko i Gosiu:D
Witam :D

[quote name='palma']Ale mnie tu dawno nie było, a wy tyle nabijacie
To ja napiszę żeby Anze wymiziać za uchalkiem
Och, kogo ja widze :p Palma, Azulkową zaniedbałaś :shake: Liczymy na poprawe :diabloti:

[quote name='psiulka']Dzień dobry Goniasta :multi:

Taki przycisk jest, i ma się pojawić ikonka kwiatuszka ;)
Co one z nim robią? :evil_lol:
Pamiętasz wycieczkę do Krakowa? :cool3: Już powinnaś skojarzyć :evil_lol: A Flak to kto?
Doberek :p
No wiem wiem, ale u mnie to z makro kiepsko bo... Ktos zrobil mojemu zlomkowi kuku i nie ma tego przycisku :roflt:
A!! WIEM! A dlaczego Noc Listopadowa? :p A Flak to moja kolezanka z bierzmowania, mieszka kolo parku, blondynka.......

Posted

Chciałam wrzucić wczorajsze zdjęcia Azulkowej i Krystiana a tu klapa :shake: Ktoś zjadł mi kabel :mad: :placz:A tam, żadna strata :evil_lol:
Ja tymczasem sie zegnam

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Doberek :p
No wiem wiem, ale u mnie to z makro kiepsko bo... Ktos zrobil mojemu zlomkowi kuku i nie ma tego przycisku :roflt:
A!! WIEM! A dlaczego Noc Listopadowa? :p A Flak to moja kolezanka z bierzmowania, mieszka kolo parku, blondynka.......

Nie możliwe :shake: Podaj mi jeszcze raz Twój model to ja obadam :evil_lol:
Nie wiem, to hasło Andżeli :lol:
Nie znam :shake:

Masz jeszcze Papy? :iloveyou:

Posted

[quote name='psiulka']Nie możliwe :shake: Podaj mi jeszcze raz Twój model to ja obadam :evil_lol:
Nie wiem, to hasło Andżeli :lol:
Nie znam :shake:

Masz jeszcze Papy? :iloveyou:
Fujifilm FinePix S3000
Hahah ale wymyslila :evil_lol: Nie znasz, bo ona nie chodzila tu do (cytuje jej slowa) "wiejskiego gimnazjum". ;)

Papek nie mam, bo wczoraj brata nie bylo a Zielona pti czeka na ciach ciach pazurków i dzioba :lol: Mam Azulkowa i dzieciarnie :eviltong:

Posted

[quote name='psiulka']Oki, zaraz poszukam ;)
Ach, rozumiem :D

To nie łobetniesz jej pazurek? ^^
Daj :loveu:
Dzięki ^^

Ja jej obetne, bez problemu, tylko, ze ona jak leży na "plecach" na dłoni to dostaje bulwersa i pasuje zeby mimo wszystko ktoś zajął jej dziób - ona mnie np. chwyta za palec, ja jej zabieram palca i ona sie zaczyna wiercic - i w kolko to samo. :evil_lol: Bo dziobac to ona nie dziobie mocno.

Dam, jak znajde kabel :mad:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dzięki ^^

Ja jej obetne, bez problemu, tylko, ze ona jak leży na "plecach" na dłoni to dostaje bulwersa i pasuje zeby mimo wszystko ktoś zajął jej dziób - ona mnie np. chwyta za palec, ja jej zabieram palca i ona sie zaczyna wiercic - i w kolko to samo. :evil_lol: Bo dziobac to ona nie dziobie mocno.

Dam, jak znajde kabel :mad:

Moja samiczka to dziobie niemiłosiernie :shake: Oswoić jej nie umiem, bo samczyk jest oswojony ;)

Zgubiłaś? :mad:

[quote name='g_o_n_i_a']Prosze bardzo, nie trzeba nikomu goniastej widziec na fotach - znalazlam swoją podobiznę (tylko brode ktos jej dorysował :diabloti: )

Pa pa

Oj Gonia, Gonia :shake:

Nie czytajcie tego, ona kitooje! ;)

Posted

[quote name='psiulka']Moja samiczka to dziobie niemiłosiernie :shake: Oswoić jej nie umiem, bo samczyk jest oswojony ;)

Zgubiłaś? :mad:

Oj Gonia, Gonia :shake:

Nie czytajcie tego, ona kitooje! ;)
Moja samiczka oswojona całkowicie, a samczyk dzikus błe :eviltong:
Nie zgubiłam, ktoś mi zjadł - jeszcze wczoraj tu był :placz:
:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='psiulka']Jak ją oswoiłaś?
Kto? oO Dzieci? 8)
Gonia ładna, a nie taka brzydka gęba jak na tym obrazku na dodatek z brodą! :multi: :calus:
Ona była młoda jak trafiła do nas i już wtedy była bardziej ufna do ludzi niż jej kolega. Najlepszy sposob to karmienie papugi z reki, wtedy ona sie z nią oswaja, stopniowo potem mozna ją np. dotykać po brzuszku i oswaja sie z dotykiem. ;)
Ilonek, czy Ty chcesz zebym ze smiechu umarła? :roflt::roflt:

[quote name='ewatr']bry przyszłam niniejszym zakomunikować iz "jezdem" w sieci :diabloti:
wyleczyli mi komputer :laugh2_2:
Mamiiiiii :sweetCyb: witanko :multi:
Ja czasami to wolalabym nie miec kompa :p I chyba w te dwa ostatnie tygodnie wakacji zrobie sobie małą separacje od kompika :p W koncu komórka wraca do życia - dzisiaj po północy bedzie doładowana! :cool3: Wiec kompikowi powiem "bye bye" :D

Posted

śliczny azulkowy brzusio:loveu::loveu::loveu:
tylko wycałować:loveu::loveu:

a ja nie chcę BMW, ja chcę VW :p:p:p
i 4000 zł, kto mi da?:eviltong::eviltong: