Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cambel napisał(a):
Uauuuu, Gonia, gratuluję 5500 postów :mdleje: ;)

Jak zdrówko ? :calus:

A dziekuje, dziękuję :B-fly:
Ach, dziekuje też ze pytasz. Lepiej sie czuje, łeb mnie nie boli :multi: , a wczoraj pomimo wieczornej gorączki czułam się dobrze i zebrałam się za napisanie wątku tego labradora&CTR z soboty ;) czyli nie bylo tak tragicznie jak w sobote. :razz:

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
BryDzień :) Wstawajcie, nie śpijcie :evil_lol:

Oj się spóźniłam... :evil_lol:

HA :diabloti: My spiochy nie jestesmy, nawet jak idziemy lulu o 2 czy 3 w nocy :eviltong:

Posted

Gonia napisał(a):
A dziekuje, dziękuję :B-fly:
Ach, dziekuje też ze pytasz. Lepiej sie czuje, łeb mnie nie boli :multi: , a wczoraj pomimo wieczornej gorączki czułam się dobrze i zebrałam się za napisanie wątku tego labradora&CTR z soboty ;-) czyli nie bylo tak tragicznie jak w sobote. :razz:

Super, że wracasz do zdrowia... :calus: Mam nadzieję, że się z Azulastą stawicie dziś na spacerku, ja chcę Kropencję poznać :loveu:
Wow :razz: To ja poproszę o link do wątku ;)

Posted

Cambel napisał(a):
Super, że wracasz do zdrowia... :calus: Mam nadzieję, że się z Azulastą stawicie dziś na spacerku, ja chcę Kropencję poznać :loveu:
Wow :razz: To ja poproszę o link do wątku ;)

Ach z tym spacerem to klapa zupelna z naszej strony... :-( Ja nie mam transportu, bo poprzednim razem to z Mati jechalam, a tym razem Matylda nie dala zadnego znaku zycia, a ja nie mam kasy na tyle biletów (tata w Warszawie dzisiaj siedzi). :-( Jadu do schrona chyba...

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ach z tym spacerem to klapa zupelna z naszej strony... :-( Ja nie mam transportu, bo poprzednim razem to z Mati jechalam, a tym razem Matylda nie dala zadnego znaku zycia, a ja nie mam kasy na tyle biletów (tata w Warszawie dzisiaj siedzi). :-( Jadu do schrona chyba...

Muuu :-( No to...rowerkiem na baranówkę :evil_lol:

Posted

Cambel napisał(a):
Muuu :-( No to...rowerkiem na baranówkę :evil_lol:

Ta :eviltong: I z mapą na kierownicy :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:witanko Goniaczku....
jak zdróweczko ...chyba to nie anginka ....:cool3:

Alu :multi: doberek
Zdroweczko lepiej, uch anginki nie lubie i na szczescie jej sobie nie wyhodowalam :evil_lol: To tylko wieczorne gorączki :eviltong:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A Ciocia Ala sie martwiła? :oops: Ojojoj :calus:
:oops:bo Cioteczka ma taką głupią naturę że się o wsich zamartwia ....a potem za to po doopalonie dostaje....:roll:

Posted

:oops:bo Cioteczka ma taką głupią naturę że się o wsich zamartwia ....a potem za to po doopalonie dostaje....:roll:

A to mi bardzo miło, ze Ciocia sie martwila o goniastą :loveu: :calus:
A czemuż to po doopalonie dostaje? My tam Cioć nie bijemy ;)

Posted

:cool1:takie życie Gosiaczku :roll:

http://img182.imageshack.us/img182/1685/33tg6.jpg
mój Edziulek :loveu::loveu::loveu:

Uch, rozumiem, różnie bywa z ludźmi. Ale my jesteśmy bardzo przyjazne stworki (przynajmniej tak mi sie wydaje:diabloti: ), ja jakiś miesiąc temu zgubiłam swoje ponoć negatywne cechy - nie czepiam się niczego/nikogo, nie zawracam głowy, nie pytam o szczegóły, nie drąże tematów skoro rozmówca sobie tego nie życzy, nie wymuszam, nie narzucam się (chociaz to od dawna praktykowałam), nie wypominam niczego, nie patrzę w przeszłość i idę przed siebie, bo moze kiedyś w przyszłości mnie spotka miłego i będzie lepiej niż teraz jest (chociaz teraz nie narzekam, bo niektórzy znają moje problemy i po pewnym czasie stwierdzilam ze zawsze mogloby byc gorzej i nie mam pojecia co bym zrobila gdyby nie moja Azulkowa, ktora zawsze jest obok). :razz:

Edzisko aktualnie ma stan wolny, Burkowa kicia go porzucila :evil_lol: Ostatnio tłukli się z tydzien temu. :diabloti:

Posted

despera napisał(a):
Dzień dobry, wpadliśmy się przywitać:multi: Śliczna kropkowana i kiciuś:loveu: Pozdrawiamy!

Witajcie Nestorki :multi:
Dziękujemy i zapraszamy częsciej :)

Posted

despera napisał(a):
Na pewno będziemy wpadać, takie śliczności aż chce sie oglądać:loveu:

:oops: Dziekuje w imieniu zwierzaków :multi:

:loveu: :loveu:

Tą łapą oczywiscie Edo nie chciał przywalić swojej panci :evil_lol:

Ale pewnie z chęcią wystawiłby środkowego pazura :diabloti: