psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Uch zawsze mialam sentyment do koni i.... Konikow hahah :loveu: Mało piszesz :eviltong: Wiadomo, szkoda tylko, ze na sile probuja miasto z tego robic, skoro to wies!! Niech oddadza moja stara SŁOCINE!! :placz: :placz: To jest zupelnie po drugiej stronie niz bylysmy wtedy kolo stadniny. :eviltong: Chodzi jak pancia idzie do qmpelek :shake: Chociaz tez rzadko, woli sama a jak. :shake: Co marko? :p Nie znalazlam takich danych albo slepam buhahah :evil_lol: Przesadzasz!! :oops: Podpis masz za duzy, przynajmniej tekst "Galeria Cziki" powinien byc wyzej. Nie w ogole tak jak u mnie z boku, albo tamto zmniejszyc. Też dzisiaj spotkałam takiego jak byłam na porzeczkach :loveu: Ja już nic nie mówię, ile Ty piszesz u mnie :shake: A ja tam od zawsze rzeszowianka :evil_lol: No, ale jak mam tam trafić? :lol: Nie rozumiem czasem ludzi... Nie marko tylko makro :evil_lol: Od ilu masz cm? Nie przesadzam muszę mieć to zdjęcie na łożu śmierci... :loveu: Jakie wymagania :shake: Quote
Ola&Kora Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 O matko, genialne zdjęcie :D:D:D http://img462.imageshack.us/img462/5195/53102538au7.jpg Zwłaszcza ta gratisowa, lecąca mucha! Szacuneczek za uchwycenie jej w locie :p Kiciolka pisiolka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img472.imageshack.us/img472/2817/64107320mj0.jpg Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 A z tych chmurek zaczęła sie zaraz burza :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='psiulka']Też dzisiaj spotkałam takiego jak byłam na porzeczkach :loveu: Ja już nic nie mówię, ile Ty piszesz u mnie :shake: A ja tam od zawsze rzeszowianka :evil_lol: No, ale jak mam tam trafić? :lol: Nie rozumiem czasem ludzi... Nie marko tylko makro Od ilu masz cm? Nie przesadzam muszę mieć to zdjęcie na łożu śmierci... :loveu: Jakie wymagania :shake: Boszz tam u mnie na działce to są takie mikroskopijne, a niektore jak skocza to strach - takie olbrzymy, jeszcze maja takie skrzydelka - ucikac i tyle hahah :loveu: ALE KONIEC Z PORZECZKAMI! :multi: Wiec na dzialeczke bede lazic po to zeby sie byczyc i lapac motylki w obiektyw. Uch pisze jak czesto sie da, ale coz ja moge pisac kiedy jest dialog miedzy Toba a Kamila hmm? :lol: Mi dobrze bylo na Słocinie, nadal jest ale... Chcialabym zeby wrocily tamte czasy - zniknęly domy i wrocily te pola ach :loveu: :placz: Ja też nie ech. :shake: Kiedys sie jakos dogadywalysmy obie - spacerki i w ogole duzo gadalysmy na temat zwierząt. Nawet w kwtesii Ladory dogadywalysmy sie ok. A teraz? Ach co tam :evil_lol: Marna strata tylko psa szkoda. :shake: A ja wiem buhaha :oops: Nie czepiaj sie literowek :placz: Tylko najpierw mi napisz kiedy bedziesz na tym lozu smierci. :eviltong: Buhah wymagania sa swietne, mi wlasnie za cos takiego wypeprzyli podpis z Mastusiem. :-( [quote name='Ola&Kora']O matko, genialne zdjęcie :D:D:D http://img462.imageshack.us/img462/5195/53102538au7.jpg Zwłaszcza ta gratisowa, lecąca mucha! Szacuneczek za uchwycenie jej w locie :p Kiciolka pisiolka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img472.imageshack.us/img472/2817/64107320mj0.jpg Ola Hellow :evil_lol: Uch, wszystko byloby ok gdyby jeszcze to muszysko sie nie rozmazalo :lol: Dla jasnosci - ta kiciolka to nie moj Edziosław, to kotuszka z sasiedztwa :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='matusz5']śliczniaste te nowe zdjęcia ;) :loveu: O Matuesz :diabloti: :evil_lol: Dziekujem :D [quote name='psiulka']Burza była u Ciebie? Z kiedy to zdjęcia? Hm z kiedy... Em... Czwartek :cool3: Kolejne juz beda z piatku i bedzie widac roznice w pogodzie - uch Burciowa wyszla slicznie w sloneczku :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):O Matuesz :diabloti: :evil_lol: Dziekujem :D cooo??? "O" ??:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 matusz5 napisał(a):cooo??? "O" ??:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: A bo O :knuje: Nie mysl, ze tak latwo przebaczę tę zbrodnię Owczą jaką mi wyrzadzileś razem z Eweliną :diabloti: :diabloti: buahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Boszz tam u mnie na działce to są takie mikroskopijne, a niektore jak skocza to strach - takie olbrzymy, jeszcze maja takie skrzydelka - ucikac i tyle hahah :loveu: ALE KONIEC Z PORZECZKAMI! :multi: Wiec na dzialeczke bede lazic po to zeby sie byczyc i lapac motylki w obiektyw. Uch pisze jak czesto sie da, ale coz ja moge pisac kiedy jest dialog miedzy Toba a Kamila hmm? :lol: Mi dobrze bylo na Słocinie, nadal jest ale... Chcialabym zeby wrocily tamte czasy - zniknęly domy i wrocily te pola ach :loveu: :placz: Ja też nie ech. :shake: Kiedys sie jakos dogadywalysmy obie - spacerki i w ogole duzo gadalysmy na temat zwierząt. Nawet w kwtesii Ladory dogadywalysmy sie ok. A teraz? Ach co tam :evil_lol: Marna strata tylko psa szkoda. :shake: A ja wiem buhaha :oops: Nie czepiaj sie literowek :placz: Tylko najpierw mi napisz kiedy bedziesz na tym lozu smierci. :eviltong: Buhah wymagania sa swietne, mi wlasnie za cos takiego wypeprzyli podpis z Mastusiem. :-( Ja pewnie jeszcze będę się z nimi spotykać :shake: No bo ona goopa udaje :shake: No to tak jak ja z właścicielką Neli i Toffika... :shake: No to jaki masz aparacik, to sobie sprawdzę? No napiszę Ci juz sie nie martw :multi: Quote
Matusz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A bo O :knuje: Nie mysl, ze tak latwo przebaczę tę zbrodnię Owczą jaką mi wyrzadzileś razem z Eweliną :diabloti: :diabloti: buahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) no właśnie, buhahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='psiulka']Ja pewnie jeszcze będę się z nimi spotykać :shake: No bo ona goopa udaje :shake: No to tak jak ja z właścicielką Neli i Toffika... :shake: No to jaki masz aparacik, to sobie sprawdzę? No n apiszę Ci juz sie nie martw :multi: O Jesssuu!!:roflt::roflt::roflt:Wspolczuje Ci serdecznie :calus: Dobrze, ze udaje :D Bo my z Sylą to goopki w stanie zaawanowanym :loveu: :bad-word: Nie mam slow do takich ludzi Boszz Fujifilm - FinePix S3000 Łaaa :multi: [quote name='matusz5']no właśnie, buhahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz co Ci powiem? Jestes O- KRO - PNY o!!!! :evil_lol: :evil_lol: Juz przygotowuje paszcze mojego Azulkowej zeby Cie poszczuć! PROSZE BARDZO Quote
Matusz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 hehehe, ona chce mi dać buzi :loveu::eviltong::eviltong: Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']O Jesssuu!!:roflt::roflt::roflt:Wspolczuje Ci serdecznie :calus: Dobrze, ze udaje :D Bo my z Sylą to goopki w stanie zaawanowanym :loveu: :bad-word: Nie mam slow do takich ludzi Boszz Fujifilm - FinePix S3000 Łaaa :multi: Jak śmiesz się śmiać :shake: Zaawanowanym? A co to znaczy? :diabloti: Pff... Fiffiego znasz? Już sprawdzam ;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='matusz5']hehehe, ona chce mi dać buzi :loveu::eviltong::eviltong: Chciałbys hahaha :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: [quote name='psiulka']Jak śmiesz się śmiać :shake: Zaawanowanym? A co to znaczy? :diabloti: Pff... Fiffiego znasz? Już sprawdzam ;) Smieje sie, wiem ze jestem okropna, ze powinnam wspolczuc... :roflt:ALE MI NIKT NIE WSPOLCZUL MOJEJ MEKI W ZESZYLM TYGODNIU! :diabloti: O ty małpo!! :obrazic: Toffika nie znam :eviltong: Ale tamto co pisalam to bylo bardziej do podejscia Justyny do labki, ale co tam pf :shake: A co z Toffikiem? Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Chciałbys hahaha :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Smieje sie, wiem ze jestem okropna, ze powinnam wspolczuc... :roflt:ALE MI NIKT NIE WSPOLCZUL MOJEJ MEKI W ZESZYLM TYGODNIU! :diabloti: O ty małpo!! :obrazic: Toffika nie znam :eviltong: Ale tamto co pisalam to bylo bardziej do podejscia Justyny do labki, ale co tam pf :shake: A co z Toffikiem? Taa męki :eviltong: :-x Może jutro Ci powiem...Albo kiedyś na spacerku, ok? Twój aparat ma makro od 10 cm do 80 cm ;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='psiulka']Taa męki :eviltong: :-x Może jutro Ci powiem...Albo kiedyś na spacerku, ok? Twój aparat ma makro od 10 cm do 80 cm ;) Męką - rozumiem, dwa czy tam trzy krzaczki co to jest. Ale ze 20? Pfff :placz: Jestem wolna!:multi: Jasne ;) Oww :p Daj jakies stronki zeby poczytac :D Moze cos sobie dokupie :razz: MATEUSZ - moze miales racje buhaha:diabloti: Quote
Matusz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Męką - rozumiem, dwa czy tam trzy krzaczki co to jest. Ale ze 20? Pfff :placz: Jestem wolna!:multi: Jasne ;) Oww :p Daj jakies stronki zeby poczytac :D Moze cos sobie dokupie :razz: MATEUSZ - moze miales racje buhaha:diabloti: http://img408.imageshack.us/img408/9552/67500007jz8.jpg ja zawsze mam racje buhaha :cool1::cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 matusz5 napisał(a):ja zawsze mam racje buhaha :cool1::cool1: Szczere buhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Męką - rozumiem, dwa czy tam trzy krzaczki co to jest. Ale ze 20? Pfff :placz: Jestem wolna!:multi: Jasne ;) Oww :p Daj jakies stronki zeby poczytac :D Moze cos sobie dokupie :razz: Taaa 20 :shake: To na allegro znalazłam :razz: Poszukaj tam jest dużo różnych ciekawych :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='psiulka']Taaa 20 :shake: To na allegro znalazłam :razz: Poszukaj tam jest dużo różnych ciekawych :lol: Hahah :turn-l: Ja musze zmykac, jakbys mi podala kilka linkow to bylabym wdzięczna hihi :eviltong: DOBRANOC :bye: Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Hahah :turn-l: Ja musze zmykac, jakbys mi podala kilka linkow to bylabym wdzięczna hihi :eviltong: DOBRANOC :bye: Idź Ty :placz: Jutro, dobrze? Bo ja też mykam... Branocka :calus: Quote
Recommended Posts