Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Pfffff :shake: To gdzie zgubilas fotografa?
Cichooooooooooooooooo :oops:
Burak!
Moze czas ich unicestwic? Bedzie mniej ich na swiecie :shake:
Okrutna :placz:
A niby ta zamiana dojdzie do skutku?? :cool3:

Muszę przejść przez osty zeby dojsc do tamtych wolnych łąk i widoczku. :shake: Zreszta co mi tam hihi :evil_lol:
Bez zaproszenia nie wpadam na kawki. :eviltong:
Wszyscy tuptaja do Ciotki, a Ciotka ma to w nosie oooo! :placz:
Nie śmiej się z brudasa:shake:
Nie mam fotografa? :eviltong:
bla bla bla.. :eviltong:
Zamiana dojdzie do skutku jesli obie strony sie na to zgodzą, ja sie zgadzam :evil_lol:

Haha poświecenie :lol::cool3:
Nawet do własnej... yhym? :diabloti:
Jacy wszyscy? :shake:
:turn-l:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Nie mam fotografa? :eviltong:
bla bla bla.. :eviltong:
Zamiana dojdzie do skutku jesli obie strony sie na to zgodzą, ja sie zgadzam :evil_lol:

Haha poświecenie :lol::cool3:
Nawet do własnej... yhym? :diabloti:
Jacy wszyscy? :shake:

JA moge!! :evil_lol:
:p
Ja siem zgadzam :D to kiedy?

Widzisz, dla mojego psa WSZYSTKO :loveu:
Yhym.. dokoncz :D Jessoo nawet nie chce myslec co bys mi zrobila gdyby wpadla z niezapowiedziana wizyta. :grab:
Wszyscy - Azulkowa, Edzisko, Tereski :evil_lol:
Brudas focha

Posted

Ja czekam na fotki rodzinki ... w końcu ja też mam krówkę , a więc kiedy focie Azy :loveu::loveu::loveu:
A co do owcy to nie mamy szans, się uparła Ewka z Matuszem że owca ich :placz: :-( :placz:Ale my mamy krówcie :cool1: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='palma']Ja czekam na fotki rodzinki ... w końcu ja też mam krówkę , a więc kiedy focie Azy :loveu::loveu::loveu:
A co do owcy to nie mamy szans, się uparła Ewka z Matuszem że owca ich :placz: :-( :placz:Ale my mamy krówcie :cool1: :evil_lol: :eviltong:
A co do owcy - trudno Palma, przepadło :shake:
Niech ja tylko gdzies przeczytam "moja krowka" to :mad: :evil_lol:
Foteczki Azulkowej są wcześniej, wlasnie zrzucilam z aparatu fotki z działki, wiec będą roślinki, motylki, kwiatuski, kotuszki - moj Educh i Burcia z sąsiedztwa.

A na razie TO :shake:

Gniazdo os błeee :shake:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
JA moge!! :evil_lol:
:p
Ja siem zgadzam :D to kiedy?

Widzisz, dla mojego psa WSZYSTKO :loveu:
Yhym.. dokoncz :D Jessoo nawet nie chce myslec co bys mi zrobila gdyby wpadla z niezapowiedziana wizyta. :grab:
Wszyscy - Azulkowa, Edzisko, Tereski :evil_lol:
Brudas focha
Buhahaha :diabloti: Tylko kiedy jak i gdzie? :hmmmm:

Pfff w nastepnym tygodniu :diabloti:

Hahah spróbuj kiedys :evilbat:

Masz w łep :mad:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Buhahaha :diabloti: Tylko kiedy jak i gdzie? :hmmmm:

Pfff w nastepnym tygodniu :diabloti:

Hahah spróbuj kiedys :evilbat:

Masz w łep :mad:
Pf obojetne - kiedy i gdzie bedziesz chciala :evil_lol:
Tylko od razu mi napisz, kiedy ew. zostanie zwrócony moj zlomek.:evil_lol:

Wypchaj się :placz:

Buhahahahaha wyobrażam sobie Twoja mine, a potem to co bys mi zrobila... Zanim wybralabym sie do Grodziska musialabym spisac testament :placz:

[quote name=':: FiGa ::']http://img178.imageshack.us/img178/6488/74523514ii3.jpg
Koniczynka :loveu: RÓŻOWA :D:D :loveu:

http://img174.imageshack.us/img174/4163/93219960ex6.jpg
Uwielbiam takie kolory :loveu: I pscółka :loveu:

A co czytać? :evil_lol:
Różowa tak - wiem, ze kofasz ten kolor :cool3: Powinnam napisac dedykacje dla Ciebie buhahahaa :eviltong:

[quote name='Pianka']http://img282.imageshack.us/img282/6163/azunia0pv.jpg co za morda:evil_lol:

Tak wogóle to witam:multi: I masz za duży podpis:eviltong:
Bry Pianko - nie smichaj sie z mordulca Azulkowe. Juz zmienilam podpis pff (kofam to) :lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Pf obojetne - kiedy i gdzie bedziesz chciala :evil_lol:
Tylko od razu mi napisz, kiedy ew. zostanie zwrócony moj zlomek.:evil_lol:

Wypchaj się :placz:

Buhahahahaha wyobrażam sobie Twoja mine, a potem to co bys mi zrobila... Zanim wybralabym sie do Grodziska musialabym spisac testament :placz:

Różowa tak - wiem, ze kofasz ten kolor :cool3: Powinnam napisac dedykacje dla Ciebie buhahahaa :eviltong:
Buhahah sie zobaczy :diabloti: Choć pewnie nic z tego bo ja Figowej juz nie biore nigdzie :shake:

To ugadamy na miejscu :diabloti: Ale wiesz, ja moge wcale nie zamieniac się z powrotem :diabloti:

Czym? :diabloti:

O co ty... jeszcze byś się zgubiła! Ta sieć dróg... polnych :lol: Tu jest sie łatwo zgubić naprawdę :diabloti: Jakby co to wysłu**** darcia Figowej bo to jej ulubione zajecie - co jakis czas wybiega na balkon i drze ryja...

Nastepnym razem pamietaj o dedykacji :placz::placz:

Posted

Buhahah sie zobaczy :diabloti: Choć pewnie nic z tego bo ja Figowej juz nie biore nigdzie :shake:

To ugadamy na miejscu :diabloti: Ale wiesz, ja moge wcale nie zamieniac się z powrotem :diabloti:

Czym? :diabloti:

O co ty... jeszcze byś się zgubiła! Ta sieć dróg... polnych :lol: Tu jest sie łatwo zgubić naprawdę :diabloti: Jakby co to wysłu**** darcia Figowej bo to jej ulubione zajecie - co jakis czas wybiega na balkon i drze ryja...

Nastepnym razem pamietaj o dedykacji :placz::placz:

Nie bierzesz ze wzgledu na...? Głupio mi wnioskować, ze np. dlatego, ze bedzie sie stresować, ale Przeworsk troche zna. A Azulkowa moze zostac w domku - zwlaszcza jak bedzie taki upal to nigdzie sie nie ruszy. :shake: więc?

O nie! Nie ma mowy! :shake: Musi byc zwrócony, oby szybciej niz ksiażeczka o! :eviltong:

Sianem! :diabloti:

Mam adres, z tego co pamietam to zolty dom niedaleko przystanku. :cool3:

Dedykacja? Pff :shake:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Nie bierzesz ze wzgledu na...? Głupio mi wnioskować, ze np. dlatego, ze bedzie sie stresować, ale Przeworsk troche zna. A Azulkowa moze zostac w domku - zwlaszcza jak bedzie taki upal to nigdzie sie nie ruszy. :shake: więc?

O nie! Nie ma mowy! :shake: Musi byc zwrócony, oby szybciej niz ksiażeczka o! :eviltong:

Sianem! :diabloti:

Mam adres, z tego co pamietam to zolty dom niedaleko przystanku. :cool3:

Dedykacja? Pff :shake:

Była tam raz, nie zna Przeworska :shake:

:obrazic: :obrazic: :obrazic:

A ty tereskami :shake:

Buhah to napewno trafisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:obrazic:

Idem sobie, nie chą mnie tutaj <poirytowana>
[:evil_lol:]

Posted

Była tam raz, nie zna Przeworska :shake:

:obrazic: :obrazic: :obrazic:

A ty tereskami :shake:

Buhah to napewno trafisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:obrazic:

Idem sobie, nie chą mnie tutaj <poirytowana>
[:evil_lol:]

Raz? Aachh to zmienia sprawę. A Leżańsk? No dobra wproszę się do tego Grodziska i Figowa nie bedzie musiala stresowac :eviltong:

Wypchaj się sama Tereskami. Ja jestem przeciwinikem Teresek z pewnych wzlędów osobistych (razem z Sis :loveu:). Nie knuje z nimi. A Ty? Pff :shake: Udaje, ze ich nie kofa a tu prosze - jakies sekrety a błeee!!

Chcesz sie przekonać?! :evil_lol:

Poirytowana buhahaha :evil_lol: Za duzo SS :razz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dzien Dobry wszystkim! :multi:

No wreszcie wpadaś do nas :evil_lol:
A kto by przestrzegał przepisy TOZ-u tutaj na wsi buhah :shake: O w życiu! Niby psu nie dzieje sie krzywda - nie jest chory, jest szczepiony na wscieklizne (tylko i wylacznie ze względu na dzieci), dostaje żarełko, nie jest katowany - wiec RSOZ moze tylko wydac pouczenie w sprawie łańcucha (ew. budy czy cos tam) i tyle. A jak sie nie dostosują to karę. Ale psa nie wezmą do schroniska. I nic praktycznie sie nie zmieni.:shake:

Wiem, ze w razie czego mozemy na ludzkie towarzyswo liczyc ;) , ale szkoda, zebys sie sama wlolka taki szmat drogi zeby biegac z nami przez zboża i osty. A tutaj akurat mowilam o psie. :-( Ladora (labcia) to pies kojcowy, ktory zupelnie sie nie slucha i jeszcze na Aze sie rzuca - no bo jak Azie moze sie nie podobac, ze Ladora ciagnie ją za uszy i itp. :shake: Zreszta Justyna dawno mnie olala, moja praca z Ladorą przynosila skutki na początku, a teraz i tak chodzi w kolcztce i w ogole nie biega - no bo jak biega to sika z radosci i skacze po ludziach (ew. aparat chwyci do pyska i zacznie nim rzucac jak ostatnio)- wiec "bezpieczniej bedzie jak siedziec bedzie w kojcu"

Jeżeli chodzi o mojego złomka - 6x zoom optyczny (ekwiwalent 38-228mm) plus 3,2x zoom cyfrowy. A ja akurat zmiejszalam fotki w irfanie, wiec efekcik wlasnie w nim zrobilam. ;) Drzewo jest boskie :loveu: Pewnie ze i pokaze ale to jest zupelnie inna trasa od tej, którą szłyśmy. A te miejsca... Hmm to jest jak na widoczku, tylko w polach. Cudooowne :loveu: Ino ja musze wiedziec kiedy nadejdzie czas pokazania fotencji na łozu smierci hihi :eviltong: Przesadzasz i tyle!

Wreszcie? Ja tu jestem codziennie, a Ty mnie nie widzisz :placz:
Pff...Widzę, że Słocina Słociną pozostanie...
A mnie to nie przeszkadza, tylko nie bardzo wiem gdzie to jest.
A wogóle chodzi na spacery?
A makro? :lol:
No to co. Kiedy leziemy? :loveu:
Napiszę Ci wtedy smsa :evil_lol:
Taaa, przesadzam :shake:

[quote name='Pianka']http://img282.imageshack.us/img282/6163/azunia0pv.jpg co za morda:evil_lol:

Tak wogóle to witam:multi: I masz za duży podpis:eviltong:

A ja? ^^

Posted

[quote name='psiulka']http://img59.imageshack.us/img59/8308/14192666pz7.jpg - łaaa :loveu:
Uch zawsze mialam sentyment do koni i.... Konikow hahah :loveu:

[quote name='psiulka']Wreszcie? Ja tu jestem codziennie, a Ty mnie nie widzisz :placz:
Pff...Widzę, że Słocina Słociną pozostanie...
A mnie to nie przeszkadza, tylko nie bardzo wiem gdzie to jest.
A wogóle chodzi na spacery?
A makro? :lol:
No to co. Kiedy leziemy? :loveu:
Napiszę Ci wtedy smsa :evil_lol:
Taaa, przesadzam :shake:
A ja? ^^
Mało piszesz :eviltong:
Wiadomo, szkoda tylko, ze na sile probuja miasto z tego robic, skoro to wies!! Niech oddadza moja stara SŁOCINE!! :placz: :placz:
To jest zupelnie po drugiej stronie niz bylysmy wtedy kolo stadniny. :eviltong:
Chodzi jak pancia idzie do qmpelek :shake: Chociaz tez rzadko, woli sama a jak. :shake:
Co marko? :p Nie znalazlam takich danych albo slepam buhahah :evil_lol:
Przesadzasz!! :oops:

Podpis masz za duzy, przynajmniej tekst "Galeria Cziki" powinien byc wyzej. Nie w ogole tak jak u mnie z boku, albo tamto zmniejszyc.