g_o_n_i_a Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Łapecka :loveu: Dwie łapeczki :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Co by tu... Po długich rozmyślaniach stwierdzam iż....... Coś jest nie tak na tyłach...? Pańcia lezy na glebie! Bo leżac wszystko wyglada inaczej.. Quote
Koma Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witaj Goniu! :multi: http://img142.imageshack.us/img142/3435/61003355vu4.jpg Widzę, że Azunia ma takie same kolorowe pazurki jak moja Komcia :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 W jednej chwili... Mozna latwo zwrócić uwagę psa.. Ale pod warunkiem, że.. Wpadnie coś do pyska :cool3: A wtedy to nawet uszu nastawi :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Koma']Witaj Goniu! :multi: http://img142.imageshack.us/img142/3435/61003355vu4.jpg Widzę, że Azunia ma takie same kolorowe pazurki jak moja Komcia :loveu: Hej :multi: :multi: Koope lat :cool3: Kolorowe oj tak :loveu: Na tylniej lapce tez ma kolorowe :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Wzrokiem podąża za.. Ręką ze smaczkiem :evil_lol: Lecii ^^ Quote
alive Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :loveu: Piękny pycho http://img221.imageshack.us/img221/3505/84997556gt7.jpg Quote
g_o_n_i_a Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='alive']:loveu: Piękny pycho http://img221.imageshack.us/img221/3505/84997556gt7.jpg Dziekuje Alive :multi: Ostatnio zastanawialam się nad zakupem rogza :p 1 2 Ale coś nie bardzo mogę sie zdecydować... Poza tym rozsądek coś tam szepta, ze moze za tę samą cenę kupić nową obrożkę, najzwyklejszą indiańską...:hmmmm: Fakt faktem, ze mam odlozone pare groszy na coś, co widocznie i tak nie kupię, więc... :niewiem: Quote
Cambel&Megi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Gosiu, piękne zdjęcia! :loveu: http://img402.imageshack.us/img402/9198/60075871pf9.jpg Tu Azulkowa śliczniasto wyszła :loveu: Ciociu Gosiu ( :evil_lol: ) na ul. 8 marca w sklepie 4 Łapy są smycze i obroze bodajże Karlie, podobne do Rogza,też fajne, a tansze. :cool3: Jutro jadę po psa! :multi: Będziesz Gosiu w schronisku ? :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cześć Goniu :multi: Ach a u Ciebie jak zwykle takie zaległosci, ze tygodnia by trzeba, aby je nadrobic :evil_lol: ja niestety mam tylko jeden dzien wolnego, wiec musiałam sie jakos sprezyc :eviltong: To co piszenie nie czytalam, bo czas goni, ani zdjecia łaciatej obejrzałam, ach jaka z niej modelka :loveu: no i te czeresienki, az mi smaka nimi zrobilas, moze podeslalabys troche tutaj, tak mi brakuje tych naszych owoców, że szok ... Quote
g_o_n_i_a Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] http://img402.imageshack.us/img402/9198/60075871pf9.jpg ale ona ma cudowne oczęta:loveu: Witaj Paulinko :multi: [quote name='Cambel']Gosiu, piękne zdjęcia! :loveu: http://img402.imageshack.us/img402/9198/60075871pf9.jpg Tu Azulkowa śliczniasto wyszła :loveu: Ciociu Gosiu ( :evil_lol: ) na ul. 8 marca w sklepie 4 Łapy są smycze i obroze bodajże Karlie, podobne do Rogza,też fajne, a tansze. :cool3: Jutro jadę po psa! :multi: Będziesz Gosiu w schronisku ? :cool3: Dzięki :cool1: Ciociu Kamilo, ja człek zacofany, musisz mnie kiedys do tego sklepu zaprowadzić. Z rogza ewidentnie teraz rezygnuję, także... :lol: Wczoraj przegladalam Allegro i wole kupić o wiele taniej. A już od pewnego czasu zamierzałam zainwestować w jakąś nową obrożę i smyczkę. Bo na razie to mam: smycz przedłużaną, obrożę i szeleczki z takiego materiału jak Aza jest na powyższych zdjeciach i jeszcze mam zwyklą smyczkę skórzaną i szeleczki odblskowe - używane w zimie na spacerki po osiedlu. A kim będzie Ten Szczęsciarz?:razz: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Goniu :multi: Ach a u Ciebie jak zwykle takie zaległosci, ze tygodnia by trzeba, aby je nadrobic :evil_lol: ja niestety mam tylko jeden dzien wolnego, wiec musiałam sie jakos sprezyc :eviltong: To co piszenie nie czytalam, bo czas goni, ani zdjecia łaciatej obejrzałam, ach jaka z niej modelka :loveu: no i te czeresienki, az mi smaka nimi zrobilas, moze podeslalabys troche tutaj, tak mi brakuje tych naszych owoców, że szok ... Daguś :buzi: Z tych zaległosci to głownie są moje monologi i paskudniaste fotencje ;) Czereśienek juz nie ma, teraz są wiśenki - Dagusia, zapraszam do Rzeszow City :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 slicznie by azulasta wygladala w rogziku:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a zreszta i tak pieknie wyglada:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 ewelinabuck napisał(a):slicznie by azulasta wygladala w rogziku:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a zreszta i tak pieknie wyglada:loveu: Pewnie i tak... :-( Ewelinko :razz: A Azulasta ma urodzinki w maju :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 juz miala nastepne dopiero za rok w maju;) ;) ;) ;) moze kup jej ladna obrozke z chusteczka albo z lapkami i kostkami;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 ewelinabuck napisał(a):juz miala nastepne dopiero za rok w maju;) ;) ;) ;) moze kup jej ladna obrozke z chusteczka albo z lapkami i kostkami;) No miala i nic nie dostala od Ciotki Eweliny oooo :diabloti: Taką w kosteczki rozpatrywałam, ale.. Hmm zobaczymy ;) Quote
ewelinabuck Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 dlateo ze ciotka ewelina sie zapuscila i malo co wlazila na doomanie a jak wlazila to do swojej galerii i zaraz uciekala:oops: :oops: :oops: :oops: poprostu przgeapilam :oops: ale jak do was przyjade do rzeszowa to osobiscie wysciskam azulke i dam jej prezencik:multi: Quote
g_o_n_i_a Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 ewelinabuck napisał(a):dlateo ze ciotka ewelina sie zapuscila i malo co wlazila na doomanie a jak wlazila to do swojej galerii i zaraz uciekala:oops: :oops: :oops: :oops: poprostu przgeapilam :oops: ale jak do was przyjade do rzeszowa to osobiscie wysciskam azulke i dam jej prezencik:multi: No i sie wydało! :placz: A przyjedziesz..? Quote
ewelinabuck Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 przyjade jak bede miala kaske ale to sie okaze dopiero we wrzesniu Quote
Cambel&Megi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Gonia napisał(a):Dzięki :cool1: Ciociu Kamilo, ja człek zacofany, musisz mnie kiedys do tego sklepu zaprowadzić. Z rogza ewidentnie teraz rezygnuję, także... :lol: Wczoraj przegladalam Allegro i wole kupić o wiele taniej. A już od pewnego czasu zamierzałam zainwestować w jakąś nową obrożę i smyczkę. Bo na razie to mam: smycz przedłużaną, obrożę i szeleczki z takiego materiału jak Aza jest na powyższych zdjeciach i jeszcze mam zwyklą smyczkę skórzaną i szeleczki odblskowe - używane w zimie na spacerki po osiedlu. A kim będzie Ten Szczęsciarz?:razz: Łok, możemy się tam kiedyś wybrać, tylko, że ja też nie do końca wiem, gdzie to jest, tylko tak orientacyjnie. :cool3: ul. Targowa / 8 marca. Rzekomy szczęściarz to... Hm...Czapi, Dusia... Sama nie wiem. :roll: A wiesz które to ? :cool: Quote
g_o_n_i_a Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 ewelinabuck napisał(a):przyjade jak bede miala kaske ale to sie okaze dopiero we wrzesniu :placz: :placz: :placz: Cambel napisał(a):Łok, możemy się tam kiedyś wybrać, tylko, że ja też nie do końca wiem, gdzie to jest, tylko tak orientacyjnie. :cool3: ul. Targowa / 8 marca. Rzekomy szczęściarz to... Hm...Czapi, Dusia... Sama nie wiem. :roll: A wiesz które to ? :cool: A tam ;) Zobaczymy najwyżej. Czapiego znam troche, Dusię też kojarzę - to jej tak sie przygladalas w sobote? :lol: Quote
ewelinabuck Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 bo w sierpniu mam troche wydatkow ,jade do Sopotu na wystawe i do ostrody i nie bedzie mnie kilka dni -kaski pojdzie od cholery ,a jeszcze mam naprawic aparat ktory zepsulam:-( nawet nie wiem z czego zaplace Quote
Cambel&Megi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Czapiego znam troche, Dusię też kojarzę - to jej tak sie przygladalas w sobote? :lol: Em..No tak. :lol::lol::lol: Strasznie mnie zauroczyła, i Czapiś też :loveu: :loveu: Quote
psiulka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Gonia :loveu: Będą zdjęcia paputków?? Wreszczie ta dogomania zaczęła coś ruszać, ale oczywiście teraz zacina mi się komp, ale wytrzymuję... Kamila ja też chce zobaczyć :loveu: Ech.. :( :( Quote
g_o_n_i_a Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='ewelinabuck']bo w sierpniu mam troche wydatkow ,jade do Sopotu na wystawe i do ostrody i nie bedzie mnie kilka dni -kaski pojdzie od cholery ,a jeszcze mam naprawic aparat ktory zepsulam:-( nawet nie wiem z czego zaplace :placz: :placz: :placz: :placz: Trudno :shake: [quote name='Cambel']Em..No tak. :lol::lol::lol: Strasznie mnie zauroczyła, i Czapiś też :loveu: :loveu: ;) ;) No proszę ;-) To ja czekam jutro na info (moze sms??) który psiak pojechał z Toba do domku :cool3: [quote name='psiulka']Gonia :loveu: Będą zdjęcia paputków?? Wreszczie ta dogomania zaczęła coś ruszać, ale oczywiście teraz zacina mi się komp, ale wytrzymuję... Kamila ja też chce zobaczyć :loveu: Ech.. :( :( Hej :calus: Z fotkami mi idzie kiepsko. Mam mase Azulkowych, ale nie chce mi sie wstawiac. A na aparacie ponad 100 z zachodu słonca, który oczywiscie i tak nie był taki jak powinien, bo schowal sie za domy :shake: Quote
Recommended Posts