ewatr Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Napisał g_o_n_i_a A to nocne hulanie to tez pewnie po Mamci nooo...wszystko po Mamci przecież hihihihiihih Cytat: Napisał g_o_n_i_a Co do miejsc, to ja jako Dona proponuję Mamcię (wiadomo dlaczego ), Capo to Duża (bo Ona to taka.. obrotna o ), a ja będę Conisgliere. Potem tylko mafię całą rozpowszechnić na cały kraj i będzie NO przydziały rozporządzone...ale..... ja jako czlonek całego tego tajnego jakże stowarzyszenia oraz wspóltwórca pomysłu wnoszę poprawkę...... te MAM vel Dona TY to zapomnij sobie..bo ja żadnych procentów odpalać NIE BUBU :evilt ong: a jak buahahahahhahahaha ..no przecież muszę uzbierać na dom z ogrodem i jeepa hahah tak Sisotra mati to najbardziej lubi obracać się wokól własnej osi hihiih miłego dnia Conis....coś tam coś tam ..no Mała....i miłego dnia Dona no to to na pewno po mamci nawet nie zamierzam sie wypierać / tylko nie kablujcie Waszemu bratu bo on o tym nie wie i niech tak zostanie / miłego dnia Capo Quote
ewelinabuck Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 zdjecia z mojego aparatu ale robil je Matusz 5:cool3: :cool3: :cool3: Quote
ewatr Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dona to powinna byc wyrozumiala dla Cór Jak Capo uzbiera na dom z ogrodem i jeepa to zacznie odpalac procenty Wniosek - CAPO SIE MUSI BARDZO STARAC, bo inaczej mafia zbankrutuje zanim dom postawisz Własnie a interes Rodziny na pierwszym miejscu trzeba stawiać :mad: bo i Consigliere tez zapewne chce dom z ogrodem pod lasem i duzy ogród na dużo psów :evil_lol: miłego dnia Consigliere :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Ewelinko!! :multi: Boszzz jakie cudne kropeńki :loveu: Dziękuję z całego serdunia :loveu: :loveu: [quote name='ewelinabuck'] zdjecia z mojego aparatu ale robil je Matusz 5:cool3: :cool3: :cool3: [quote name='ewelinabuck']ojejku nie zdolam tego nadrobic co tutaj pisalyscie dawno nie wchodzilam do zadnych galerii przepraszam ale teraz jestem zalatana same wystawy w kolo ;) obiecuje poprawe juz niedlugo;) :eviltong: Liczymy na poprawę :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='ewatr']Buon giorno Nostra Vita !!! / to jak bedzie z ta nazwa ? bo jakoś innych propozycji nie widze ? / ktos Was musi trzymać w ryzach zebyscie za bardzo w obłoki nie pofrunęły :evil_lol: o tego sa matki i Dony :diabloti: Ja na te nazwe moge sie zodzic. A DUZA? :cool3: :cool3: [quote name='ewatr'] Własnie a interes Rodziny na pierwszym miejscu trzeba stawiać :mad: bo i Consigliere tez zapewne chce dom z ogrodem pod lasem i duzy ogród na dużo psów :evil_lol: miłego dnia Consigliere :buzi: Hahah... Moze nie teraz, daje pierwszenstwo Capo, ale Consigliere chce cos liczyc!! :diabloti: [quote name='ewatr'] no to to na pewno po mamci nawet nie zamierzam sie wypierać / tylko nie kablujcie Waszemu bratu bo on o tym nie wie i niech tak zostanie / miłego dnia Capo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Siostra, czy posiadasz takie ŻYCIE? :cool3: I posła ;-) Quote
Paulina_mickey Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 mniam czeresienki:loveu: :loveu: jak ja uwielbiam czereśnie:loveu: :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jakie śliczne te Twoje (?) ptaszynki :loveu: I mają taką hustawkę fajną, ja mam taki sznurek dla psa :cool3: Gr...Żabka. Ja jak byłam mała to się nad nimi pastwiłam, brałam wiaderko i łapałam malusieńkie zabeczki ze stawu, a potem nalewałam wody do miski, i je tam wpuszczałam, i miały pływać :evil_lol: A tak poza tym, Gosiu, Ty masz talent :cool3: Naprawdę ładne Ci te foteczki wychodzą! :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] mniam czeresienki:loveu: :loveu: jak ja uwielbiam czereśnie:loveu: :loveu: Troszeczke nam czereśnia podrosła i nie ma naiwniaka (oprócz mnie), który by się wspiął na to drzewo :razz: Zapraszam do goniastej na czereśnie :p [quote name='Cambel']Jakie śliczne te Twoje (?) ptaszynki :loveu: I mają taką hustawkę fajną, ja mam taki sznurek dla psa :cool3: Gr...Żabka. Ja jak byłam mała to się nad nimi pastwiłam, brałam wiaderko i łapałam malusieńkie zabeczki ze stawu, a potem nalewałam wody do miski, i je tam wpuszczałam, i miały pływać :evil_lol: A tak poza tym, Gosiu, Ty masz talent :cool3: Naprawdę ładne Ci te foteczki wychodzą! :loveu: Witaj Kamilo :p Te ptaszyska sa moje :cool3: A z tej huśtawki i tak nie korzystają, trzeba sobie nimfkę kupić i bedzie wtedy szaleć :loveu: Pastwiła się, jaaakaaaaaaaaaaaaaa :mad: :evil_lol: Ja tę uratowałam, bo w szklarni juz chyba ze 3 dni siedziala, wiec pomoglam - wejsc to wiedziala jak, a wyjsc to juz nie :shake: Dziekuje za uznanie :oops: KLIK Quote
Cambel&Megi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja tę uratowałam, bo w szklarni juz chyba ze 3 dni siedziala, wiec pomoglam - wejsc to wiedziala jak, a wyjsc to juz nie :shake:Siostra miłosierdzia :evil_lol: No a ja co miałam robić u babci, jak tam takie nudy, tylko żabki mi zostały! I nawet Dziadek mi w tym pomagał :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Cambel napisał(a):Siostra miłosierdzia :evil_lol: No a ja co miałam robić u babci, jak tam takie nudy, tylko żabki mi zostały! I nawet Ś.P. Dziadek mi w tym pomagał :cool3: Hah, no to ba :evil_lol: A powaznie mowiac, to wkurzalo mnie jak mi skikala kolo rzodkiewki juz któryś dzien z kolei. A wygladala fatalnie tzn. na osłabioną. :shake: Wstydaj sie! Jeszcze publicznie o tym pisac! :shake: :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Hah, no to ba :evil_lol: A powaznie mowiac, to wkurzalo mnie jak mi skikala kolo rzodkiewki juz któryś dzien z kolei. A wygladala fatalnie tzn. na osłabioną. :shake: Wstydaj sie! Jeszcze publicznie o tym pisac! :shake: :eviltong: Teraz to ja mam żabowstręt :evil_lol: A to ich sikanie... :shake: No, przyznam, że kiedyś tego doświadczyłam, mając malutką żabulkę na rękach..:shake::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Cambel napisał(a):Teraz to ja mam żabowstręt :evil_lol: A to ich sikanie... :shake: No, przyznam, że kiedyś tego doświadczyłam, mając malutką żabulkę na rękach..:shake::evil_lol: Sikanie? :crazyeye: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Cambel&Megi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Tzn .. .no ... No wiesz, ona mi, ten tego, no ...nasikała na rękę :oops: :roflt: Może zmieńmy temat? :cool3::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Cambel napisał(a):Tzn .. .no ... No wiesz, ona mi, ten tego, no ...nasikała na rękę :oops: :roflt: Może zmieńmy temat? :cool3::evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: I bardzo dobrze :roflt: Quote
Cambel&Megi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: I bardzo dobrze :roflt: No wiesz Ty co? ! Foch! Będę smutać przez Ciebie :-( :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Cambel napisał(a):No wiesz Ty co? ! Foch! Będę smutać przez Ciebie :-( :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Ale mi przykro :eviltong: :turn-l::turn-l: Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 jaka cicia śliczna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Własnie wróciłyśmy do domku. Najpierw poszlysmy na godzinke na laki. A potem na ogrodku zastalysmy siostre z aparatem :-o No i mamy takie zdjecia, ze nie powinny ujrzeć światła dziennego :diabloti: Cała prawda o goniastej i Azulastej haha :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Paulina_mickey'] jaka cicia śliczna:loveu: :loveu: :loveu: Edziulcio ma jakiegoś stresa ostatnio.:shake: Po podwórku grasuje u nas wielkie bure kocisko. Normalnie sobie wlazi i przesiaduje ja ulubionym daszku Edka. A Edziuś dostojny pan, 4 roczek mu niedlugo stuknie... Chociaz nigdy nie mial z tym problemu i rozganiał towarzystwo.:shake: W ogole chodzi taki przestraszony, siedzi w domu, na ogrod to nie bardzo chce wyjsc. My z Azulkowa zalatwimy tego kocurra, od przyszlego tygodnia od rana do wiecorka na podwórku i kocisku sie od niechce włazić do nas i straszyc Edzulka :angryy: :mad: Quote
:: FiGa :: Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dzień dobry :) Zdjęcia papug i żaby piękne :klacz: Edzio jak zwykle mnie czaruje :loveu: I te różowe poduszeczki :loveu: Co zamierzasz zrobić biednemu buremu kociskowi? :crazyeye: Hahah ja tu widzę że nie próżnujesz.. Tereski i te sprawy.. :cool3: :roflt: P.S. Ja tez przeczytałam "sika" zamiast "skika" :lol: Moge zagadac na gg? :oops: Quote
Recommended Posts