Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

Napisał g_o_n_i_a

A to nocne hulanie to tez pewnie po Mamci

nooo...wszystko po Mamci przecież hihihihiihih

Cytat:
Napisał g_o_n_i_a

Co do miejsc, to ja jako Dona proponuję Mamcię (wiadomo dlaczego ), Capo to Duża (bo Ona to taka.. obrotna o ), a ja będę Conisgliere. Potem tylko mafię całą rozpowszechnić na cały kraj i będzie

NO przydziały rozporządzone...ale..... ja jako czlonek całego tego tajnego jakże stowarzyszenia oraz wspóltwórca pomysłu wnoszę poprawkę......
te MAM vel Dona TY to zapomnij sobie..bo ja żadnych procentów odpalać NIE BUBU :evilt ong: a jak buahahahahhahahaha ..no przecież muszę uzbierać na dom z ogrodem i jeepa

hahah tak Sisotra mati to najbardziej lubi obracać się wokól własnej osi hihiih

miłego dnia Conis....coś tam coś tam ..no Mała....i miłego dnia Dona

no to to na pewno po mamci nawet nie zamierzam sie wypierać / tylko nie kablujcie Waszemu bratu bo on o tym nie wie i niech tak zostanie /

miłego dnia Capo

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dona to powinna byc wyrozumiala dla Cór Jak Capo uzbiera na dom z ogrodem i jeepa to zacznie odpalac procenty Wniosek - CAPO SIE MUSI BARDZO STARAC, bo inaczej mafia zbankrutuje zanim dom postawisz

Własnie a interes Rodziny na pierwszym miejscu trzeba stawiać :mad: bo i Consigliere tez zapewne chce dom z ogrodem pod lasem i duzy ogród na dużo psów :evil_lol: miłego dnia Consigliere :buzi:

Posted

Ewelinko!! :multi:
Boszzz jakie cudne kropeńki :loveu: Dziękuję z całego serdunia :loveu: :loveu:

[quote name='ewelinabuck']

zdjecia z mojego aparatu ale robil je Matusz 5:cool3: :cool3: :cool3:

[quote name='ewelinabuck']ojejku nie zdolam tego nadrobic co tutaj pisalyscie dawno nie wchodzilam do zadnych galerii przepraszam ale teraz jestem zalatana same wystawy w kolo ;) obiecuje poprawe juz niedlugo;)
:eviltong: Liczymy na poprawę :loveu:

Posted

[quote name='ewatr']Buon giorno Nostra Vita !!!

/ to jak bedzie z ta nazwa ? bo jakoś innych propozycji nie widze ? /

ktos Was musi trzymać w ryzach zebyscie za bardzo w obłoki nie pofrunęły :evil_lol: o tego sa matki i Dony :diabloti:
Ja na te nazwe moge sie zodzic. A DUZA? :cool3: :cool3:

[quote name='ewatr']

Własnie a interes Rodziny na pierwszym miejscu trzeba stawiać :mad: bo i Consigliere tez zapewne chce dom z ogrodem pod lasem i duzy ogród na dużo psów :evil_lol: miłego dnia Consigliere :buzi:
Hahah... Moze nie teraz, daje pierwszenstwo Capo, ale Consigliere chce cos liczyc!! :diabloti:
[quote name='ewatr']

no to to na pewno po mamci nawet nie zamierzam sie wypierać / tylko nie kablujcie Waszemu bratu bo on o tym nie wie i niech tak zostanie /

miłego dnia Capo
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jakie śliczne te Twoje (?) ptaszynki :loveu:
I mają taką hustawkę fajną, ja mam taki sznurek dla psa :cool3:

Gr...Żabka. Ja jak byłam mała to się nad nimi pastwiłam, brałam wiaderko i łapałam malusieńkie zabeczki ze stawu, a potem nalewałam wody do miski, i je tam wpuszczałam, i miały pływać :evil_lol:

A tak poza tym, Gosiu, Ty masz talent :cool3: Naprawdę ładne Ci te foteczki wychodzą! :loveu:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']

mniam czeresienki:loveu: :loveu:
jak ja uwielbiam czereśnie:loveu: :loveu:
Troszeczke nam czereśnia podrosła i nie ma naiwniaka (oprócz mnie), który by się wspiął na to drzewo :razz:
Zapraszam do goniastej na czereśnie :p

[quote name='Cambel']Jakie śliczne te Twoje (?) ptaszynki :loveu:
I mają taką hustawkę fajną, ja mam taki sznurek dla psa :cool3:

Gr...Żabka. Ja jak byłam mała to się nad nimi pastwiłam, brałam wiaderko i łapałam malusieńkie zabeczki ze stawu, a potem nalewałam wody do miski, i je tam wpuszczałam, i miały pływać :evil_lol:

A tak poza tym, Gosiu, Ty masz talent :cool3: Naprawdę ładne Ci te foteczki wychodzą! :loveu:
Witaj Kamilo :p
Te ptaszyska sa moje :cool3:
A z tej huśtawki i tak nie korzystają, trzeba sobie nimfkę kupić i bedzie wtedy szaleć :loveu:
Pastwiła się, jaaakaaaaaaaaaaaaaa :mad: :evil_lol: Ja tę uratowałam, bo w szklarni juz chyba ze 3 dni siedziala, wiec pomoglam - wejsc to wiedziala jak, a wyjsc to juz nie :shake:
Dziekuje za uznanie :oops:

KLIK

Posted

Ja tę uratowałam, bo w szklarni juz chyba ze 3 dni siedziala, wiec pomoglam - wejsc to wiedziala jak, a wyjsc to juz nie :shake:
Siostra miłosierdzia :evil_lol:

No a ja co miałam robić u babci, jak tam takie nudy, tylko żabki mi zostały! I nawet Dziadek mi w tym pomagał :cool3:

Posted

Cambel napisał(a):
Siostra miłosierdzia :evil_lol:

No a ja co miałam robić u babci, jak tam takie nudy, tylko żabki mi zostały! I nawet Ś.P. Dziadek mi w tym pomagał :cool3:

Hah, no to ba :evil_lol: A powaznie mowiac, to wkurzalo mnie jak mi skikala kolo rzodkiewki juz któryś dzien z kolei. A wygladala fatalnie tzn. na osłabioną. :shake:

Wstydaj sie! Jeszcze publicznie o tym pisac! :shake: :eviltong:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hah, no to ba :evil_lol: A powaznie mowiac, to wkurzalo mnie jak mi skikala kolo rzodkiewki juz któryś dzien z kolei. A wygladala fatalnie tzn. na osłabioną. :shake:

Wstydaj sie! Jeszcze publicznie o tym pisac! :shake: :eviltong:

Teraz to ja mam żabowstręt :evil_lol: A to ich sikanie... :shake: No, przyznam, że kiedyś tego doświadczyłam, mając malutką żabulkę na rękach..:shake::evil_lol:

Posted

Cambel napisał(a):
Teraz to ja mam żabowstręt :evil_lol: A to ich sikanie... :shake: No, przyznam, że kiedyś tego doświadczyłam, mając malutką żabulkę na rękach..:shake::evil_lol:

Sikanie? :crazyeye: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Cambel napisał(a):
Tzn .. .no ... No wiesz, ona mi, ten tego, no ...nasikała na rękę :oops: :roflt:

Może zmieńmy temat? :cool3::evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
I bardzo dobrze :roflt:

Posted

Własnie wróciłyśmy do domku. Najpierw poszlysmy na godzinke na laki. A potem na ogrodku zastalysmy siostre z aparatem :-o No i mamy takie zdjecia, ze nie powinny ujrzeć światła dziennego :diabloti: Cała prawda o goniastej i Azulastej haha :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Paulina_mickey']

jaka cicia śliczna:loveu: :loveu: :loveu:

Edziulcio ma jakiegoś stresa ostatnio.:shake: Po podwórku grasuje u nas wielkie bure kocisko. Normalnie sobie wlazi i przesiaduje ja ulubionym daszku Edka. A Edziuś dostojny pan, 4 roczek mu niedlugo stuknie... Chociaz nigdy nie mial z tym problemu i rozganiał towarzystwo.:shake: W ogole chodzi taki przestraszony, siedzi w domu, na ogrod to nie bardzo chce wyjsc. My z Azulkowa zalatwimy tego kocurra, od przyszlego tygodnia od rana do wiecorka na podwórku i kocisku sie od niechce włazić do nas i straszyc Edzulka :angryy: :mad:

Posted

Dzień dobry :)
Zdjęcia papug i żaby piękne :klacz:
Edzio jak zwykle mnie czaruje :loveu:
I te różowe poduszeczki :loveu:
Co zamierzasz zrobić biednemu buremu kociskowi? :crazyeye:

Hahah ja tu widzę że nie próżnujesz.. Tereski i te sprawy.. :cool3: :roflt:

P.S. Ja tez przeczytałam "sika" zamiast "skika" :lol:

Moge zagadac na gg? :oops: