Cambel&Megi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::-( :-( :-( Jaki on jest smutny... :-( Mastuś :placz: Nie smutaj Promyczku :-( Czeka na Ciebie... :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Ostatnie foteczki Czikulca echh :( Moj Skarbeczek.. Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Cambel napisał(a):Czeka na Ciebie... :lol: Echh a powinien juz dawno grzac tyleczek w Dobrym Domku :-( Quote
Cambel&Megi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ale Czikulec piękna :loveu: Teraz już na pewno sobie słodko siedzi w nowym domku ;) Widziałam Ewę z Czikusią jak odjeżdzały ze schrona... Echh a powinien juz dawno grzac tyleczek w Dobrym Domku :-( Tu się zgodzę....Taki piękny pies...I jak on tak patrzł na mnie...:-( Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 http://images12.fotosik.pl/71/09c8fab7fd709bfb.jpg Cudna mordeczka :loveu: Dobranoc kochana wariatko :calus: :buzi: Quote
Cambel&Megi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No to ja też chyba powiem: Dobranoc :bye: :calus: Quote
ewelinabuck Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gosia ty zrobilas to zdjecieeeeeeeeeee:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ? Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Bry wszystkim :p [quote name='ewelinabuck'] Gosia ty zrobilas to zdjecieeeeeeeeeee:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ? A udało mi sie takie czoś :cool3: I w dodatku złomkiem. Miałam inwencję twórczą w Boże Ciało hah :evil_lol: A co? Brzydka jest? Wiedziałam :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Takie mialam sloneczko zza drzew, które dało taki efekt, jak na zdjęciu wyzej ;-) Quote
:: FiGa :: Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gonia :mdleje: spaniałe to słonce :loveu: Jeszcze raz napiszesz że zdjęc robic nie potrafisz, spełnie Twoją wczorajszą prośbę :mad: A tak w ogóle to bry ;) Quote
ewelinabuck Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 gosia to ja ci powiemmmm ze w zyciu nie zrobilabym takiej foty z takim pomiarem swiatla:crazyeye: :crazyeye: to zdjecie jest zaje.............ste:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: na konkurs je gdzies dawaj:razz: :razz: :razz: moge je wstawic na dig arta i zeby ci ocenili?? Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Gonia :mdleje: spaniałe to słonce :loveu: Jeszcze raz napiszesz że zdjęc robic nie potrafisz, spełnie Twoją wczorajszą prośbę :mad: A tak w ogóle to bry ;) To wyłącznie zasługa złoma :eviltong: No bry :cool3: ewelinabuck napisał(a):gosia to ja ci powiemmmm ze w zyciu nie zrobilabym takiej foty z takim pomiarem swiatla:crazyeye: :crazyeye: to zdjecie jest zaje.............ste:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: na konkurs je gdzies dawaj:razz: :razz: :razz: moge je wstawic na dig arta i zeby ci ocenili?? Mowisz o tym słonku za drzewami, czy liscia? Bo zdjęcia liścia to mam jeszcze kilka ujec :evil_lol: Że niby publikować? Szok :-o Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Ewelinko - listeczek ;-) A tak poza tym to brat mnie chcial mnie dzisiaj zabic. :placz: Jak mozna bylo mi zabrać krzesło spod tylka :placz: Jak mozna bylo leciec pół metra i dopiero pod koniec lotu zdziwic sie, ze wszystko jest niżej... A potem rozplakac sie z bolu i ze śmiechu... :shake: Belzebub czyha na moją dusze! :placz: Quote
anetta Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ale klimatyczne :loveu: PIEKNE:loveu: Bratu manto sie nalezy :-x Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Łaaaa Gosiu, jakie śliczne foty :loveu: CUDNE! :loveu: I listeczki, i te promyki, mmm...boskie! Masz talent :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 anetta napisał(a):Ale klimatyczne :loveu: PIEKNE:loveu: Bratu manto sie nalezy :-x Dziękuję Aneto :multi: Bartu to pożądnie w łeb się nalezy. Najelpsze bylo jak spadlam, normalnie lzy w oczach i sama nie wiedzialam czy placze z bolu (kostka ogonowa mnie do tej pory boli) czy z tej goopty całej :evil_lol: :evil_lol: Dziekuję za uznanie Kamilo :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Ach, zapomnialabym :p Oficjalnie mam już trzecie imię - Małgorzata Wiktoria KINGA M. :D Boszz cudna byla ta msza dzisiejsza :multi: Nie przypuszczalam, ze schola i instrumenty mogą takie cudko wykombinowac. Zachwytałam, oj zachwytałam :loveu: łaa Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Żebym to raz tak z krzesła spadła :evil_lol: Raz sobie trochę hm..przetrąciłam coś w kości ogonowej, i nie mogłam się kilka dni normalnie ruszać .. Ale co tam :-P Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ach, zapomnialabym :p Oficjalnie mam już trzecie imię - Małgorzata Wiktoria KINGA M. :D Boszz cudna byla ta msza dzisiejsza :multi: Nie przypuszczalam, ze schola i instrumenty mogą takie cudko wykombinowac. Zachwytałam, oj zachwytałam :loveu: łaa Kinga piękne imię :loveu: Ja na 3 a właściwie 2 imię (przy Chrzcie nie dostałam 2 :roll:) to mam zamiar dać sobie Weronika :loveu::loveu: Ja kiedyś byłam w shcoli, i grałam na Tam-Tamie ! :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Cambel napisał(a):Żebym to raz tak z krzesła spadła :evil_lol: Raz sobie trochę hm..przetrąciłam coś w kości ogonowej, i nie mogłam się kilka dni normalnie ruszać .. Ale co tam :-P Hah, wiesz to nie bylo tak normalnie. Nie spodziewalam sie takiej głupoty totalnej ze strony mojego brata (24lat!) :razz: Zreszta z tego co wiem on tego specjalnie nie zrobil, on chcial przejsc a krzeslo salo mu na drodze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cambel napisał(a):Kinga piękne imię :loveu: Ja na 3 a właściwie 2 imię (przy Chrzcie nie dostałam 2 :roll:) to mam zamiar dać sobie Weronika :loveu::loveu: Ja kiedyś byłam w shcoli, i grałam na Tam-Tamie ! :cool3: Miałam jeszcze wizje drugiego imienia, ale padło na Kinga :cool3: Dosyć krótkie porównując do tych dwóch wcześniejszych ;) Weronika tez pikne :p Quote
ewelinabuck Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 wzielam dzis aparat i probowalam dorownac twojej fotce i ni w zab mi nie wychodzilo:placz: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Czy to jest zaproszenie do Twojego FB zeby znaleźć coś nowego? To lecę :cool3: Nie ma co dorównywać tej fotce. Jest zasadnicza różnica pomiędzy perfekcynymi fotkami (praktycznie wszystkimi), a zupełnym przypadkiem - akurat moja to zupełny przypadek.. :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 No fajnie.. A postów nie mogę edytować... :shake: Quote
Recommended Posts