Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Czikulec piękna :loveu: Teraz już na pewno sobie słodko siedzi w nowym domku ;) Widziałam Ewę z Czikusią jak odjeżdzały ze schrona...

Echh a powinien juz dawno grzac tyleczek w Dobrym Domku :-(

Tu się zgodzę....Taki piękny pies...I jak on tak patrzł na mnie...:-(

Posted

Bry wszystkim :p
[quote name='ewelinabuck']

Gosia ty zrobilas to zdjecieeeeeeeeeee:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ?
A udało mi sie takie czoś :cool3: I w dodatku złomkiem. Miałam inwencję twórczą w Boże Ciało hah :evil_lol: A co? Brzydka jest? Wiedziałam :placz:

Posted

gosia to ja ci powiemmmm ze w zyciu nie zrobilabym takiej foty z takim pomiarem swiatla:crazyeye: :crazyeye: to zdjecie jest zaje.............ste:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: na konkurs je gdzies dawaj:razz: :razz: :razz: moge je wstawic na dig arta i zeby ci ocenili??

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Gonia :mdleje:
spaniałe to słonce :loveu: Jeszcze raz napiszesz że zdjęc robic nie potrafisz, spełnie Twoją wczorajszą prośbę :mad:

A tak w ogóle to bry ;)

To wyłącznie zasługa złoma :eviltong:
No bry :cool3:

ewelinabuck napisał(a):
gosia to ja ci powiemmmm ze w zyciu nie zrobilabym takiej foty z takim pomiarem swiatla:crazyeye: :crazyeye: to zdjecie jest zaje.............ste:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: na konkurs je gdzies dawaj:razz: :razz: :razz: moge je wstawic na dig arta i zeby ci ocenili??

Mowisz o tym słonku za drzewami, czy liscia? Bo zdjęcia liścia to mam jeszcze kilka ujec :evil_lol:
Że niby publikować? Szok :-o

Posted

Ewelinko - listeczek ;-)

A tak poza tym to brat mnie chcial mnie dzisiaj zabic. :placz: Jak mozna bylo mi zabrać krzesło spod tylka :placz: Jak mozna bylo leciec pół metra i dopiero pod koniec lotu zdziwic sie, ze wszystko jest niżej... A potem rozplakac sie z bolu i ze śmiechu... :shake: Belzebub czyha na moją dusze! :placz:

Posted

anetta napisał(a):
Ale klimatyczne :loveu: PIEKNE:loveu:

Bratu manto sie nalezy :-x

Dziękuję Aneto :multi:
Bartu to pożądnie w łeb się nalezy. Najelpsze bylo jak spadlam, normalnie lzy w oczach i sama nie wiedzialam czy placze z bolu (kostka ogonowa mnie do tej pory boli) czy z tej goopty całej :evil_lol: :evil_lol:

Dziekuję za uznanie Kamilo :cool3:

Posted

Ach, zapomnialabym :p
Oficjalnie mam już trzecie imię - Małgorzata Wiktoria KINGA M. :D
Boszz cudna byla ta msza dzisiejsza :multi: Nie przypuszczalam, ze schola i instrumenty mogą takie cudko wykombinowac. Zachwytałam, oj zachwytałam :loveu: łaa

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ach, zapomnialabym :p
Oficjalnie mam już trzecie imię - Małgorzata Wiktoria KINGA M. :D
Boszz cudna byla ta msza dzisiejsza :multi: Nie przypuszczalam, ze schola i instrumenty mogą takie cudko wykombinowac. Zachwytałam, oj zachwytałam :loveu: łaa

Kinga piękne imię :loveu: Ja na 3 a właściwie 2 imię (przy Chrzcie nie dostałam 2 :roll:) to mam zamiar dać sobie Weronika :loveu::loveu:

Ja kiedyś byłam w shcoli, i grałam na Tam-Tamie ! :cool3:

Posted

Cambel napisał(a):
Żebym to raz tak z krzesła spadła :evil_lol: Raz sobie trochę hm..przetrąciłam coś w kości ogonowej, i nie mogłam się kilka dni normalnie ruszać .. Ale co tam :-P

Hah, wiesz to nie bylo tak normalnie. Nie spodziewalam sie takiej głupoty totalnej ze strony mojego brata (24lat!) :razz: Zreszta z tego co wiem on tego specjalnie nie zrobil, on chcial przejsc a krzeslo salo mu na drodze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Cambel napisał(a):
Kinga piękne imię :loveu: Ja na 3 a właściwie 2 imię (przy Chrzcie nie dostałam 2 :roll:) to mam zamiar dać sobie Weronika :loveu::loveu:

Ja kiedyś byłam w shcoli, i grałam na Tam-Tamie ! :cool3:

Miałam jeszcze wizje drugiego imienia, ale padło na Kinga :cool3: Dosyć krótkie porównując do tych dwóch wcześniejszych ;)
Weronika tez pikne :p

Posted

Czy to jest zaproszenie do Twojego FB zeby znaleźć coś nowego? To lecę :cool3:
Nie ma co dorównywać tej fotce. Jest zasadnicza różnica pomiędzy perfekcynymi fotkami (praktycznie wszystkimi), a zupełnym przypadkiem - akurat moja to zupełny przypadek.. :shake: