g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Nerul napisał(a):Gosia ty to jej co chwile fotki robisz xD Człowieku ty to chyba caly dzien z aparatem lazisz za Azulką i tylko wszystkie jej momęty uwieczniasz (szkoda ze foty jej jeszcze niezrobilas jak robi swoja potrzebe xP A moze zrobilas? xD) Em.. To chyba moja wyłącznie sprawa kiedy robie jej zdjęcia... To będą moje prywatne wspomnienia i nie ukrywam, ze mam juz chyba drugą płytke pełną zdjęc. Jezeli komus nie pasuje - absolutnie nie zmuszam do ogladania tych fotek... Z aparatem owszem, bardzo czesto chodzę. Bo akurat coś mi przypadnie do gustu i zrobie temu fotke moim złomkiem. Ale to także moja sprawa. Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Niechcialam zeby to tak zabrzmialo- przepraszam. Ja uwielbiam oglądac zdjęcia Azy- myslalam ze to zabrzmi w żarcie jednak nikt tego tak nieodebral. Naprawde sorki... Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Łaciaty Paszczurek (totalna ignoracja) Ktos cos mowil? Aa... to tylko ty... O, patrz tam! (Azulka w wersji mocno myślącej) [FONT=Comic Sans MS]Goniu za nic w świecie nie dam sobie wmówić, ze Ty niby NIE robisz dobrych zdjęć, jak dla mnie są świetne, a i modelka pierwsza klasa, która zapewne w dużym stopniu pomga, by zdjęcia były bowskie :loveu: :loveu: :loveu:[/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Goniu za nic w świecie nie dam sobie wmówić, ze Ty niby NIE robisz dobrych zdjęć, jak dla mnie są świetne, a i modelka pierwsza klasa, która zapewne w dużym stopniu pomga, by zdjęcia były bowskie :loveu: :loveu: :loveu:[/FONT] Daguś :oops: :oops: Zwariowalas chyba :evil_lol: Zdjęcia to główna zasługa modeleczki :cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Krówko :loveu: Ty ode mnie? :hmmmm: Ja mam takiego sąsiada co tez co rok ma nowego psa :shake::shake: Świat bez babki...:loveu::loveu::loveu: :crazyeye: tzn, ten :siara: 164,5 :roflt: Hahah, jasne że nie :evil_lol: Azunia modelko :loveu: Łaaaaa tło takie zielone, cudo :loveu::loveu: Jak sie Krówkowo zrobilo hahaha :evil_lol: No to Ty ode mnie! :evil_lol: Wsie :-( Babcia górą :modla: Odliczaj, odliczaj :multi: No to BA :p No, widze, ze nie tylko Dagulkowej fotencje sie podobaja - dziekujemy :multi: Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Gosiu obrazilas sie na mnie za te slowa? Naprawde cie przepraszam... Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Daguś :oops: :oops: Zwariowalas chyba :evil_lol: Zdjęcia to główna zasługa modeleczki :cool1: [FONT=Comic Sans MS]Hmm chyba jeszcze nie zwariowałam, ale po 3 m-cach pracy mozliwe ze zwariuje :evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tak serio to foteczki bardzo mi sie podobaja :loveu: Modelka pomaga tylko w tym, aby zdjecie wyszło ładnie, ale cała zasługa jest Twoja, Twojego podejscia do tego i ogolnie zaangazowania w robienie fot :loveu: :loveu:[/FONT] Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tak, to nie było zbyt miłe Anetko :shake: Gonia - :roflt: Nie pisz już do mnie na gg, umrę ze smiechu :roflt: Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Figa niechcialam zeby tak to zabrzmialo- wiem źle napisalam bo sama niechcialabym tego uslyszec- przepraszam :( Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Hmm chyba jeszcze nie zwariowałam, ale po 3 m-cach pracy mozliwe ze zwariuje :evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tak serio to foteczki bardzo mi sie podobaja :loveu: Modelka pomaga tylko w tym, aby zdjecie wyszło ładnie, ale cała zasługa jest Twoja, Twojego podejscia do tego i ogolnie zaangazowania w robienie fot :loveu: :loveu:[/FONT] Dagulko, nie mozesz zwariowac! :shake: Nie wolno :p Przeciez masz do nas kiedys przyjechac z Oskarutkiem :loveu: Mam jesce jakies fotki Azulkowe i Czikulcowe, moge powstwiac. :evil_lol: No cóż, uwielbiam tak "polowac" na zdjecia :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Tak, to nie było zbyt miłe Anetko :shake: Gonia - :roflt: Nie pisz już do mnie na gg, umrę ze smiechu :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: lol, nie ma sprawy :cool1: [quote name='Nerul']Figa niechcialam zeby tak to zabrzmialo- wiem źle napisalam bo sama niechcialabym tego uslyszec- przepraszam :( No co.. Miało być smiesznie... Ciesze sie, ze chociaz Ty sie posmialas. Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Wychodzi na to Gosiu ze niewyszlo... i dobrze dostalam nauczke na przyszlosc... Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Dagulko, nie mozesz zwariowac! :shake: Nie wolno :p Przeciez masz do nas kiedys przyjechac z Oskarutkiem :loveu: Mam jesce jakies fotki Azulkowe i Czikulcowe, moge powstwiac. :evil_lol: No cóż, uwielbiam tak "polowac" na zdjecia :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Gosiu przyjedziemy na pewno, obiecuję :multi: Tylko nie wiem kiedy :oops: Od października (nie wiem czy doczytałaś u mnie w galeri) zaczynam drugą szkołę, którą będę miała w weekendy, więc moje wyjazdy do Leżajska będą bardzo ograniczone, ale jak będzie jakieś dłuższe wolne to zaplanuję sobie, żeby w jeden dzień pojechać do Rzeszowa i Was odwiedzić :loveu: :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A zdjęcia sa bardzomile widziane :loveu:[/FONT] Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jak sie Krówkowo zrobilo hahaha :evil_lol: No to Ty ode mnie! :evil_lol: Wsie :-( Babcia górą :modla: Odliczaj, odliczaj :multi: No to BA :p No, widze, ze nie tylko Dagulkowej fotencje sie podobaja - dziekujemy :multi:Ktoś Cię pozdawia Juz szybciej :eviltong: Babcia... :scared: TY a możeby to tak na minuty przeliczyc :hmmmm: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): :roflt::roflt::roflt::roflt: lol, nie ma sprawy :cool1: :diabloti: Ta moge pomarzyc :diabloti: :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Gosiu przyjedziemy na pewno, obiecuję :multi: Tylko nie wiem kiedy :oops: Od października (nie wiem czy doczytałaś u mnie w galeri) zaczynam drugą szkołę, którą będę miała w weekendy, więc moje wyjazdy do Leżajska będą bardzo ograniczone, ale jak będzie jakieś dłuższe wolne to zaplanuję sobie, żeby w jeden dzień pojechać do Rzeszowa i Was odwiedzić :loveu: :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A zdjęcia sa bardzomile widziane :loveu:[/FONT] Daguś, doczytalam. ;-) Ale my poczekamy! :multi: :multi: Na Was! :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Ktoś Cię pozdawia Juz szybciej :eviltong: Babcia... :scared: TY a możeby to tak na minuty przeliczyc :hmmmm: O, znajoma mordka :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Babcia :loveu: :loveu: :loveu: Hahah, powodzenia. Ty zdolna jestes przeciez :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Daguś, doczytalam. ;-) Ale my poczekamy! :multi: :multi: Na Was! :loveu: [FONT=Comic Sans MS]To ciesze się bardzo, bo w tym roku to już raczej nie możliwe będzie, chyba, ze szybko załatwie egzaminy we wrzesniu i pod koniec jeszcze wpadne na kilka dni do Leżajska - stęskniłam się za nim :loveu:[/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::diabloti: Ta moge pomarzyc :diabloti: :roflt: :placz: :placz: :placz: :placz: Nerul napisał(a):Wychodzi na to Gosiu ze niewyszlo... i dobrze dostalam nauczke na przyszlosc... Po prostu na przyszlosc zastanwow sie co sprawisz piszac cos takiego - radoche czy przykrość. Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Juz wiem i zrozumialam swój błąd za co wam serdecznie dziękuje... Miejmy nadzieje ze nadal chociaz troche mnie lubicie... Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]To ciesze się bardzo, bo w tym roku to już raczej nie możliwe będzie, chyba, ze szybko załatwie egzaminy we wrzesniu i pod koniec jeszcze wpadne na kilka dni do Leżajska - stęskniłam się za nim :loveu:[/FONT] Poczekamy :multi: :multi: :multi: I tak sie z nami zanudzisz, znaczy sie ze mną - bo ja jestem typ wstydający Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): O, znajoma mordka :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Babcia :loveu: :loveu: :loveu: Hahah, powodzenia. Ty zdolna jestes przeciez :diabloti::diabloti::diabloti: Hahah aż tak chora nie jestem :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Poczekamy :multi: :multi: :multi: I tak sie z nami zanudzisz, znaczy sie ze mną - bo ja jestem typ wstydający [FONT=Comic Sans MS]Goniu mnie się nie masz co wstydować :lol: ja za to typ gadający jestem, a juz o psach to tym bardziej hihih. Zresztą będzziemy zajęta robieniem fotek :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][quote name='g_o_n_i_a'][/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]no bowskie wsyztskie, bez wyjatku :loveu: :loveu: :loveu:[/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Nerul']Juz wiem i zrozumialam swój błąd za co wam serdecznie dziękuje... Miejmy nadzieje ze nadal chociaz troche mnie lubicie... Zapomnijmy o tym..:shake: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:diabloti::diabloti: Hahah aż tak chora nie jestem :evil_lol: No... Zobaczymy jak bedzie blizej tej... tych 163h :diabloti: [quote name=':: FiGa ::'] Moje piekne :loveu: Do zobaczenia :bye: Paa :bye: :buzi: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Goniu mnie się nie masz co wstydować :lol: ja za to typ gadający jestem, a juz o psach to tym bardziej hihih. Zresztą będzziemy zajęta robieniem fotek :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]no bowskie wsyztskie, bez wyjatku :loveu: :loveu: :loveu:[/FONT] Jak gadający to dobrze, to mnie zagadasz i bedzie łatwiej. Ja sie nakręcam na psy i schronisko także.. :evil_lol: :evil_lol: Dziekuuuje :multi: Quote
Recommended Posts