g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Cambel']Dzień Doberek Jakie śliczniaste te zdjęcia, nawet nie przytaczam najleposzych, wszystkie takie cudne Teraz już jakoś serwer się naprawił Dam jeszcze kilka fotek: Te jaskółcze gniazda znajdowały się na naszym hotelowym balkonie: To Osiek, gumowa ośmiornica A to świetlik na ręce koleżanki: I kilka widoczków: I Solina: Jeszcze raz przepraszam za jakość tych fot :roll: Ła pikne fotki. Kamycki :loveu: A te widoczki :loveu: Dziekuję Kamilo! :p [quote name='ewatr']To zdjecie to na zdjecie miesiaca czerwca trzeba wysłać z dopiskiem małe i duże rożnej rasy czy ona nie wyglada przesłodko :buzi: rozrabiaka jedna widze ,że mimo przegonienia nie poszła za szybko spać :shake: Hah i tak bysmy nie wygrali, ale zawsze mozna miec dobrą wizje :razz: Oj bo to taka Krowka, z dnia na dzien ma coraz wiecej energii i coraz krócej śpi :p [quote name=':: FiGa ::']Hahah :evil_lol: Azunia psujesz Goni zabawkę :evil_lol: http://images11.fotosik.pl/68/3be416ef4e6dd0dc.jpg Cudna mordka :loveu: Dobranoc :bye: No tak, moja sąsiadka juz plany wobec Cziki. :stupid:Kolejno padały pytania "a czy duża będzie? a ty jej szukasz domu? a szczeka?" :grab:Oczywiscie ja wiem jakie są jej plany - umiescic psa straszaka na łańcuch przed domem - oświeciła mnie tydzien po tym jak jej suka odeszła okrutnie cierpiąc... :madgo: Jeszcze sie dowiedzialam, ze ktoś w sąsiedztwie ma szczeniaki, ale ona nie weźmie malucha od tych ludzi, bo to takie ruchliwe, że niedobre bo nosi buty w pysku i szuka sobie rozrywek... :roll: Szkoda gadać. :angryy: Tak, Azulka jest be, zabrała goniowej kucyka :placz: Ale mam jeszcze 3:bigcool:, bo to byl caly komplet, który dostałam daaaawnooo, wiec moge sie bawic! :errrr: Quote
Cambel&Megi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Gosia napisał(a):Ła pikne fotki. Kamycki :loveu: A te widoczki :loveu: Dziekuję Kamilo! :p Nie ma a co, polecam się na przyszłość :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Cambel']Nie ma a co, polecam się na przyszłość :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ;-) Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Czika dzisiaj wygrzebała z Azulkowego koszyka Misia! :cool3: Kawałki marchewki które zostały po chrupaniu Azulkowej i wypluciu Cziki. Wiadomo kto ma przewagę hahah :evil_lol: I Czikuś porwał misia do siebie :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 http://images12.fotosik.pl/65/4c823396956d2028.jpg No nie, wiecie Wy co...! Zeby tak misia maltretować! :shake: Najpierw Aza, teraz Czika...Biedaczysko :-( :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Chcesz to coś w powiększeniu ? :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Cambel']http://images12.fotosik.pl/65/4c823396956d2028.jpg No nie, wiecie Wy co...! Zeby tak misia maltretować! :shake: Najpierw Aza, teraz Czika...Biedaczysko :-( Chcesz to coś w powiększeniu ? :cool3: Mam jeszcze zdjęcia z dzisiaj jak Kroweczki dwie pastwią się nad misiem :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Oj chcialabym, jak tylko uzbieram jakies fundusze na wyrobieniu sobie jako zdjęcia, to poproszę o przesłanie. :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Mam jeszcze zdjęcia z dzisiaj jak Kroweczki dwie pastwią się nad misiem :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Oj chcialabym, jak tylko uzbieram jakies fundusze na wyrobieniu sobie jako zdjęcia, to poproszę o przesłanie. :cool3: Jak możesz być tak okrutna :-( I jeszcze te drastyczne zdjęcia na forum wstawiać! Gosiu, wstydź się! :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Cambel napisał(a):Jak możesz być tak okrutna :-( I jeszcze te drastyczne zdjęcia na forum wstawiać! Gosiu, wstydź się! :shake: A żebys wiedziala, ze zaraz wstawie :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Czereśnie ;-) No i żeby nie zapomnieć, ze mamy kota ;-) Quote
anetta Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ale fajny sceeeeniorrr :loveu: Ludzie sie nie pytaja czy to dziecko Azy? :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 anetta napisał(a):Ale fajny sceeeeniorrr :loveu: Ludzie sie nie pytaja czy to dziecko Azy? :evil_lol: W sąsiedztwie poszla taka plota, ze Azulkowa Marszałków ma sceniora. :diabloti: Hahah.. Tylko nikt nie wnika, gdzie z tego chuderlaka wyszlo takie cos i w dodatku przez 3 miesiace się podziewało. :cool3: Zła ze mnie pani, oj zla. Po 3 miesiacach zycia postanowilam pokazac małej świat :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie ma to jak kochani sasiedzi:evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 ewelinabuck napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie ma to jak kochani sasiedzi:evil_lol: :evil_lol: Przyzwyczaiłam sie. Czasem potrafią tak denerwowac... Ale jak mam dobry humor to bimbam na nich, wrecz smieje z tych ich wywodów na nasz temat. W ogole okolica zaje*ista. :evil_lol: :evil_lol: Spytajcie sie Ewy jak nas w poniedzialek facet przez pol drogi gonil, bo Aza zalatwila sie na jego skrawku terenu (dodam, ze tego zewnętrznego, poza ogrodzeniem, graniczącym z rowem). Oczywiscie posprzątałam, co by nie, na swoj sposob... hahha :evil_lol: Ale przez ten tydzien nie pojawilam sie na tym odcinku drogi. Quote
ewatr Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Lubia sie krówenki oj lubią :multi: a Azulek jest wspaniałą mama dla Czikuni :loveu: wygłaskac proszę Azulka za to ,że tak sie opiekuje maluszkiem :p Quote
g_o_n_i_a Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='ewatr']Lubia sie krówenki oj lubią :multi: a Azulek jest wspaniałą mama dla Czikuni :loveu: wygłaskac proszę Azulka za to ,że tak sie opiekuje maluszkiem :p Azulka wygłaskana. :loveu: Właśnie teraz się mamlają po podłodze, dochodza takie dźwięki jak strzelanie pyskiem w powietrzu, uderzanie ogonem w nogi stołu i śmieszne odgłosy typu "łuf, bur, łach" itp. :evil_lol: Wstałyśmy rano, poszłyśmy na polko - łaa jak fajnie się skacze po wysokiej trawce w rosie - z zachowania małej Kropeczki mozna bylo to wywnioskowac :loveu: Po krotkich szalenstwach z Azulkową wróciły do domku na śniadanie - kto zjadł, ten zjadł, ale Krowek mały sie najadł. Uwaga! Nowy domku! Czikulinda lubi suchą bułeczkę/chlebek. :evil_lol: Prosze to brać pod uwage w menu Kropki. ;) Potem jeszcze pojdziemy na polko, akurat ją wymecze, zeby sobie pospała ze 3 godzinki. No i później juz jak wróce do domu to będziemy czekać na Ewunię. Ale teraz bedzie nudno bez Małej Kropki... :-( Quote
Daisunia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 o nie mogę... Azunia została nianią :loveu: a szczeniorek słodziutki :) Quote
g_o_n_i_a Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Daisunia napisał(a):o nie mogę... Azunia została nianią :loveu: a szczeniorek słodziutki :) I to jaką nianią :evil_lol: Jedyną w swoim rodzaju :loveu: Szkoda, ze to jeszcze kilka godzin jak obie Kropki są razem. :placz: Quote
ewatr Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Gonia czyli mam byc tak jak żesmy sie umawiały o 18 ? czy moze wczesniej ? Quote
Recommended Posts