Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Azulkowej naprawdę by sie przydała taka koleżanka do zabaw pod ręką :diabloti: Nasi rodzice są okrutni :shake: :mad:

Hahah a łapóweczka też była na relacjach Gonia - Syla? :diabloti: To ja widze że starac sie nie musiałam :evil_lol::evil_lol:

Przydalaby się, oj tak :loveu: Ale będą wakacje, wiec bedziemy przemierzac kilometry zeby spotkac sie ze starymi znajomymi (moze do Grodziska Grn.?), a także Cziką, jeżeli zamieszka w Rzeszowie :cool3:

Łapóweczka to byla od samego początku na relacjach gonia - Miś i kitu nie wciskaj :mad: :evil_lol: A staralas sie na rzecz zupelnie innej sprawy :loveu:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heej Gosiu :)
Ja właśnie z wycieczki wróciłam :cool3:
Ale Ci zazdroszczę, że masz Czikuńkę na DT :loveu: Piękne te foteczki :)
Mam fotki kamyczków dla Ciebie, niestety narazie coś nie tak z łączem komp - telefon, jak się z tym uporam, to Ci dam ;)

Posted

Cambel napisał(a):
Heej Gosiu :)
Ja właśnie z wycieczki wróciłam :cool3:
Ale Ci zazdroszczę, że masz Czikuńkę na DT :loveu: Piękne te foteczki :)
Mam fotki kamyczków dla Ciebie, niestety narazie coś nie tak z łączem komp - telefon, jak się z tym uporam, to Ci dam ;)

Heej!! :multi: Super, ze juz wrocilas!
Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia :multi:

Nerul napisał(a):
Gosia ja ci mówie- suka u ciebie zostanie bo jak sie z Azą rozstanie to bedziesz miec z Azą problemy bo sie za bardzo polubią... psu niewytłumaczysz ze to na jakis czas...

Psu owszem nie wytlumacze, ze to chwilowe, ale uwierz mi - nie raz juz przez nasz dom przechodzily tymczasowo zwierzaki. I nie bylo przy tym zadnych stresów, zwlaszcza gdyby Aza tak za nią łaziła, troszczyla się o nią - a to jest towarzyszka jej zabaw - głownie zapasów, a poza tym to dobrze się ją przeskakuje. :evil_lol: A Czikul juz ma kogos zainteresowanego, do piątku mała zostaje u mnie, potem na weekend jedzie do Ewuni, a potem.. Potem sie zobaczy...

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Przydalaby się, oj tak :loveu: Ale będą wakacje, wiec bedziemy przemierzac kilometry zeby spotkac sie ze starymi znajomymi (moze do Grodziska Grn.?), a także Cziką, jeżeli zamieszka w Rzeszowie :cool3:

Łapóweczka to byla od samego początku na relacjach gonia - Miś i kitu nie wciskaj :mad: :evil_lol: A staralas sie na rzecz zupelnie innej sprawy :loveu:A kogóż to na tym końcu świata w GG zapomnianym przez swiat macie? :crazyeye: Toż to zadupie totalne jest :evil_lol:

Jakie łapówki, co ty tu wypisujesz, dziecko... :shake::shake:
Na rzecz piatku :loveu::loveu:

Posted

Hej, hej!
Oj caluski dzien spedzilysmy z Kroweczkami w ogrodku. Czekalysmy na Ewunię aż przyjedzie, ale jakoś tak się spóźniła, ze Krowka zamiast łobuzować razem z Ewcią, to spała jej na rękach. Teraz padła w pokoju, Azulkowa tez. A kot czuje swobode. Nie wyobrazam sobie ze tej Kroweczki za dwie doby nie bedzie :shake: Ale tak musi byc...

Posted

Córus nie smutaj :shake:
oby sie wszystko dobrze udało to bedziemy Króweczke odwiedzać
a na razie na pocieszenie Czikulec z mojej kolekcji zdjęc ;)

wujek baw z niunia ..no ...........

no nie patrz tylko baw .......

nareszcie :multi:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hej, hej!
Oj caluski dzien spedzilysmy z Kroweczkami w ogrodku. Czekalysmy na Ewunię aż przyjedzie, ale jakoś tak się spóźniła, ze Krowka zamiast łobuzować razem z Ewcią, to spała jej na rękach. Teraz padła w pokoju, Azulkowa tez. A kot czuje swobode. Nie wyobrazam sobie ze tej Kroweczki za dwie doby nie bedzie :shake: Ale tak musi byc...

No tak, biorąc psa na DT trzeba się z tym liczyć... Ale na pocieszenie masz przecież to, że trafi ona do kochającego ją domu ;)

Posted

[quote name='ewatr']Córus nie smutaj :shake:
oby sie wszystko dobrze udało to bedziemy Króweczke odwiedzać
a na razie na pocieszenie Czikulec z mojej kolekcji zdjęc ;)

wujek baw z niunia ..no ...........

no nie patrz tylko baw .......

nareszcie :multi:

Moja, moja cudna!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

[quote name='Cambel']No tak, biorąc psa na DT trzeba się z tym liczyć... Ale na pocieszenie masz przecież to, że trafi ona do kochającego ją domu ;)
Wiem, ze trzeba sie z tym liczyc. Ja to rozumiem, ale wytłumacz to sercu, w którym maluch łobuzuje na całego. :lol: Dzisiaj glosno rozwazalam z Ewą całą moją sytuację. Fakt, mała jest wspaniała, tutaj o dziwo rodzina ją toleruje, Aza też... Tylko adoptując ją znów wszystko by sie zmienilo - to w koncu DWA psy, nie jeden. Z kasą u nas czasami nie jest wesoło, a gdyby mała zachorowała to tez mogło być "na łasce brata" podczas leczenia, gdybym ja nie miala kasy.. No i najważniejsze, zamknęlabym sobie możliwość Domku Tymczasowego wlasnie w takiej sytuacji jak z Cziką. A bardzo chce pomagać... Musi trafić do kochającego domku, inaczej byc nie moze! :shake:

Posted

Wiem, ze trzeba sie z tym liczyc. Ja to rozumiem, ale wytłumacz to sercu, w którym maluch łobuzuje na całego. :lol: Musi trafić do kochającego domku, inaczej byc nie moze! :shake:

No ja sama nie mogłabym wziąc psa na DT, bo potem bym go już nie oddała... :lol:

Posted

Cambel napisał(a):
No ja sama nie mogłabym wziąc psa na DT, bo potem bym go już nie oddała... :lol:

Ja sie w ogole zdziwilam, ze sie mama zgodzila (bo od niej to glownie zalezy). Oczywiscie musiala puscic swoje kazanie, ze to ja sobie biore na wlasną odpowiedzialnosc ble ble ble.. ble ble i ble... Jakbym nie wiedziala :evil_lol: Ja sie ciesze, ze Czikusi mogę pomóc, wolalabym nie myslec co mogloby się stac gdyby trafila do schroniska - stres i w ogole..
I w razie czego, słuzymy pomocą.