g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 A to juz przed domkiem... Moja ulica i patrzymy w strone Rzeszowa.. Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Od razu widac, ze panci nie bylo w domu.. Quote
Cambel&Megi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 A to jest z okna autokaru. ;-) Z mojego okna to widać pikny zachod do czasu, gdy drzewa zarosną liścmi. :shake:Ja to tylko u babci mogę ufocić jakieś ładne widoczki, bo u mnie to blokowisko..:shake: Niach, jak wygodnie :loveu: Koty mają papierowe skłonności, u mojej babci jedna kotka zawsze lubi spać na moich (psich!) książkach :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Jasne, tak sie tłumaczysz :placz: A na leki depresyjne to nie chcesz dac :placz: Babko, nic nie mowilas o Toruniu:placz: Radyjka wiecej nie zobaczysz :mad: Pff jeszcze Ci na leki dawać będę :roll: Kiedy tu potrzebujący o. Rydzyk jest bardziej :-( Mówiłam :mad: A za kilka dni jadę znowu :loveu: Ale to będzie kółko gospodyń wiejskich więc wiesz, nie mogę Cie zabrac :cool1: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Tylko nie radyjko... :placz::placz: http://images22.fotosik.pl/127/6ea51516d6c9be7f.jpg Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Cambel napisał(a):Ja to tylko u babci mogę ufocić jakieś ładne widoczki, bo u mnie to blokowisko..:shake: Niach, jak wygodnie :loveu: Koty mają papierowe skłonności, u mojej babci jedna kotka zawsze lubi spać na moich (psich!) książkach :evil_lol: On ma szczegolne sklonnosci i czesto razem sie uczymy. Lubi matme :evil_lol: :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Pff jeszcze Ci na leki dawać będę :roll: Kiedy tu potrzebujący o. Rydzyk jest bardziej :-( Mówiłam :mad: A za kilka dni jadę znowu :loveu: Ale to będzie kółko gospodyń wiejskich więc wiesz, nie mogę Cie zabrac :cool1: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Tylko nie radyjko... :placz::placz: http://images22.fotosik.pl/127/6ea51516d6c9be7f.jpg Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał :loveu::loveu: Nie to nie, sama se wezme :shake: Nie bedzie wyczieczki?? To nie bedzie radyjka!! :mad: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Nie to nie, sama se wezme :shake: Nie bedzie wyczieczki?? To nie bedzie radyjka!! :mad:Nie znajdziesz moich pieniędzy :mad: :placz::placz::placz::placz: Wyrodne dziecko! Sens życia własnej babce zabierać :placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie znajdziesz moich pieniędzy :mad: :placz::placz::placz::placz: Wyrodne dziecko! Sens życia własnej babce zabierać :placz::placz: Usmiechne sie do listonosza jak bedzie szedl z renta :eviltong: To Babcia jest wyrodna :placz: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Usmiechne sie do listonosza jak bedzie szedl z renta :eviltong: To Babcia jest wyrodna :placz:Dość że wyrodna to jeszcze bezczelna:placz::placz::placz: Babcia? Teraz będziesz zwalać na babcię? :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dość że wyrodna to jeszcze bezczelna:placz::placz::placz: Babcia? Teraz będziesz zwalać na babcię? :mad: Po Babci mam takie "wspaniale" cechy :cool1: A na kogo? :diabloti: Quote
anetta Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 kofam takie zakretasy, pokonalam je biegiem bo focilam kamyczki.:lol: Hahahha, bieglas i robilas foty? brawo :cool1: Musze kiedys odwiedzic Krakow w nocy. Musi byc cudownie Koniecznie, jest pieknie w nocy :loveu: Ehhh, rozmarzylam sie :( O fuuu Czy to cos sie przelewalo przez rece? Jaki fajny ten smok :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 anetta napisał(a):Hahahha, bieglas i robilas foty? brawo :cool1: Koniecznie, jest pieknie w nocy :loveu: Ehhh, rozmarzylam sie :( O fuuu Czy to cos sie przelewalo przez rece? Jaki fajny ten smok :loveu: Pasja wymaga poswiecienia :loveu: Anetko, zrobimy spotkanie - ja, Ewelina, Ty i Krakow noca :loveu: Tak, to to :evil_lol: Dobranoc :bye: Quote
:: FiGa :: Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Po Babci mam takie "wspaniale" cechy :cool1: A na kogo? :diabloti:Nie nie nie.. Tę akurat masz po dziadku.. dziadek - zakała rodziny :mad: :placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Bry dzionek :multi: Za godzinke mamy z Azulkową spotkanko z małą Czikusią, która jak dobrze pójdzie zostanie u nas na tymczas. :loveu: Dam znać później co i jak i oczywiscie bedzie duuuzo zdjec, bo Czikuś jest... ŁACIATY :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Bry dzionek :multi: Za godzinke mamy z Azulkową spotkanko z małą Czikusią, która jak dobrze pójdzie zostanie u nas na tymczas. :loveu: Dam znać później co i jak i oczywiscie bedzie duuuzo zdjec, bo Czikuś jest... ŁACIATY :loveu:... i cudnowny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://www.rsoz.org napisał(a): Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A my zazdrościmy :loveu: I o fotki się dopominamy :razz: CHoć na wątku jej takie cudne przed chwilką dziewczyny dodały :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70472&page=4 Quote
ewatr Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Gonia jak sie nie odeziwesz to ja cała noc nie bede spac z nerwów jak mój cud sie sprawuje i w ogóle ............. wkleje tez tu zdjecia jak kropeczki sie zapoznawały :lol: oto dowód kropki dwie w trakcie sesji zapoznawczej ;-) Ciotka ta duża kropka mnie wącha mam wiac czy zostać ? oto moment wyboru :evil_lol: Quote
ewatr Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 zostane i sprawdze co i jak ale mnie trzymaj i nie zostawiaj jakby co ;-) ona Ciotka chyba mnie lubi Azunia :multi: :multi: :multi: bo sie usmiecha :loveu: do Czikuni Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 http://images22.fotosik.pl/130/93c59bed8794cf41.jpg :loveu: Polubiły się dziewczynki :loveu: Quote
Recommended Posts