Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dlaczego nieidziesz ;(? Nierób mi tego :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jaki maniek? Gonia zdradzasz mnie? :placz: Czy to o tego pluszaka chodzi? Manius to smoczek Ja jestem stala w uczuciach :loveu: Nerul napisał(a):No wiesz skopiujesz, ja gdzies znikne i mi zwrócisz bo wiesz chce sobie dzeka nagrac musze sie na niego ponapalac :loveu: Czy to bedzie mozliwe w tygodniu? Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jak w tygodniu? Co chcesz przez to powiedziec Gosiu... Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):Dlaczego nieidziesz ;(? Nierób mi tego :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Godzina okrutna, chyba, ze bedziecie bardzo blisko mnie... :: FiGa :: napisał(a):Dobranoc :buzi: Mizianko dla Azuni :loveu: Dobranoc :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):Jak w tygodniu? Co chcesz przez to powiedziec Gosiu... No nie wiem, moze bedziesz u Ilony w tygodniu, w koncu w czw. nie idzie sie do szkoly. Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Gosia ja miedzy 13 a 15 bede i moge tam podejsc az do ciebie o ile Ilona zaprowadzai mnie i przyjdzie z psami pod kosciół :) Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Bardziej pasowaloby mi jak najpozniej. Prosze o jakies smski, dam Wam znac czy uda mi sie wyrwac. Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Mam jeszcze 2300 ileś esemesów w pakiecie to wiesz xP Napiszę Ci i mi powiesz czy możesz... Dasz fotkę z...Yyy... Mańkiem? xD Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 psiulka napisał(a):Mam jeszcze 2300 ileś esemesów w pakiecie to wiesz xP Napiszę Ci i mi powiesz czy możesz... Dasz fotkę z...Yyy... Mańkiem? xD Staram sie wstawiac zdjecia po kolei. Ale te z Lagiewnik juz sie koncza. :p Quote
anetta Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Gonia, wielkie dzieki, sprawilas mi wielka przyjemnosc wklajajac tyle fotek :loveu::loveu::loveu: Czy nie zawrocilo Ci sie w glowie gdy schodzillas z tych schodow?:evil_lol: Widze ze jestes strasznym maniakiem wszelakich kameni i kamczkow ;)))) Szkoda ze nie wtrafiliscie na ziajacego smoka...mi sie udalo gdy bylam w zeszle wakacje :evil_lol: Akurat przed nami byla jakas wycieczka :evil_lol: Krk w dzien wyglada zupelnie inaczej niz w nocy :) Ja bylam w nocy na starowce i pod Wawelem wiec mam male porowanie hihihihi Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 anetta napisał(a):Gonia, wielkie dzieki, sprawilas mi wielka przyjemnosc wklajajac tyle fotek :loveu::loveu::loveu: Czy nie zawrocilo Ci sie w glowie gdy schodzillas z tych schodow?:evil_lol: Widze ze jestes strasznym maniakiem wszelakich kameni i kamczkow ;)))) Szkoda ze nie wtrafiliscie na ziajacego smoka...mi sie udalo gdy bylam w zeszle wakacje :evil_lol: Akurat przed nami byla jakas wycieczka :evil_lol: Krk w dzien wyglada zupelnie inaczej niz w nocy :) Ja bylam w nocy na starowce i pod Wawelem wiec mam male porowanie hihihihi Ojejka, ja nawet nie przypuszczalam, ze bedzie Ci sie chcialo tyle tych fot ogladac :multi: :multi: Ze schodkami nie mialam problemu, kofam takie zakretasy, pokonalam je biegiem bo focilam kamyczki. :lol: Ja w ogole lubie takie ciemne miejsca, tam przechodzilismy przez taka wieze z dzwonami, wiekszosc narzekala, ze ciemno i ciasno - a ja szczesliwa :loveu: Musze kiedys odwiedzic Krakow w nocy. Musi byc cudownie :loveu: Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 A ja Mańka chyba się dzisiaj nie doczekam :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Praktycznie wszedzie na pamiatkach mozna bylo spotkac takie Łaciatki ;-) Ten specjalnie dla Figowej :evil_lol: Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Ta dziewczyna wygląda jakby tańczyła Kankana :roflt: :roflt: I pomyślec, że na przeciwko nas, kiedyś siedział Papież... :( ['] Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 psiulka napisał(a):Ta dziewczyna wygląda jakby tańczyła Kankana :roflt: :roflt: I pomyślec, że na przeciwko nas, kiedyś siedział Papież... :( ['] Biedna, nie wiedziala, ze gonia cykala zdjecia :cool3: Ech no tak <'> :-( psiulka napisał(a):Gdzie te budowle były??? O.O Jak to? Nie wiesz? :shake: O czym Ty myslalas na tej wycieczce :diabloti: Wracamy do domu. Dzieciaki w Łagiewnikach kupiły sobie gluty, o takie (wizja artystyczna wg Patrycji) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts