Cambel&Megi Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Kamila, ja bym wolala sie przejść te kilka przystankow niz czekac na 1 ;-) Ale to takie moje zdanie, bo ja lubie chodzić na łapach. Ja mam takie samo zdanie. :cool3: 1. Nie chce mi się czekać na 1. 2. 1 jeździ dziwacznie, wogóle w różne strony... 3. Wolę się przejść :loveu: Goniu, tak wogóle, to ja tu leżę na podłodze...Zszokowały mnie te foty... Piękne :loveu: Najładniejszej wybrać nie potrafię, te z Janem Pawłem II fajne, i te kwiatki, i budynki...:loveu:I gołąbki :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Cambel napisał(a):Ja mam takie samo zdanie. :cool3: 1. Nie chce mi się czekać na 1. 2. 1 jeździ dziwacznie, wogóle w różne strony... 3. Wolę się przejść :loveu: Goniu, tak wogóle, to ja tu leżę na podłodze...Zszokowały mnie te foty... Piękne :loveu: Najładniejszej wybrać nie potrafię, te z Janem Pawłem II fajne, i te kwiatki, i budynki...:loveu:I gołąbki :cool3: No, od razu lepiej. :multi: A tam bez przesady. Normalne zdjęcia. W sumie dosyć kiepskie, ale co tam. :lol: :: FiGa :: napisał(a):Dziękuję Goniu :multi: :loveu: Piekne kfatki :loveu: :buzi: Gołąbeczki też cudne :loveu: Podobają się? Naprawde? :-o :loveu: :loveu: ewatr napisał(a):ignoruja moje zółte literki :placz: to sobie wkleje jeszcze raz !! Córus czemu Ty sie nie wybierasz w sobote do kundelka hę ??? Mamciu, bo moja biologiczna mamcia wcale nie podziela mojego entuzjazmu i zamilowania do bezdomnych psow, ot co. :shake: Daisunia napisał(a):Gooosiu piękne fotki :loveu: (a ja zapraszam do naszej galerii) Dziekuje :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Jest i moj kolega od fotografowania :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 A na koncu pojawily sie one... :loveu: Idziemy dalej ;-) Quote
Cambel&Megi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Bry :D Gosiu, podziwiam, że Ci się chce tyle tych zdjęć dawać :cool2: Huhuhu, pamiętam jak byłam młodsza, zawsze takie zdjęcia robiłam :roflt: Mam nawet ujętego pana z bródką (ten stragan był jego), który do zdjęcia się uśmiechnął :evil_lol: Żałosna jestem :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 sliczne Krakow to bardzo piekne miasto jak bylam to zwiedzilam pare zakamarkow a i noca tez chodzilam to sa tacy chlopcy kolo pomnika Adama Mickiewicza co zongluja palacymi sie hmm .........patykami?;) ;) ;) pieknie to wyglada;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Cambel napisał(a):Bry :D Gosiu, podziwiam, że Ci się chce tyle tych zdjęć dawać :cool2: Huhuhu, pamiętam jak byłam młodsza, zawsze takie zdjęcia robiłam :roflt: Mam nawet ujętego pana z bródką (ten stragan był jego), który do zdjęcia się uśmiechnął :evil_lol: Żałosna jestem :eviltong: Jak ktos jest takim goopem jak ja to wstawia :eviltong: No musi byc jakis ruch tutaj. :cool3: Ja to zdjecie zrobilam, bo nie zamierzalam nic kupowac, a nagle sie skusilam na szmoka ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jak to super ogladać te zdjęcia i przypominać sobie Kraków :loveu: Oglądać znajome miejsca :loveu: g_o_n_i_a napisał(a): Podobają się? Naprawde? :-o :loveu: :loveu: Wariatka :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 ewelinabuck napisał(a):sliczne Krakow to bardzo piekne miasto jak bylam to zwiedzilam pare zakamarkow a i noca tez chodzilam to sa tacy chlopcy kolo pomnika Adama Mickiewicza co zongluja palacymi sie hmm .........patykami?;) ;) ;) pieknie to wyglada;) Kiedys musze sie wybrac do Krakowa. I "upolowac" tych loodkow z palacymi patykami :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jak to super ogladać te zdjęcia i przypominać sobie Kraków :loveu: Oglądać znajome miejsca :loveu: Wariatka :loveu::loveu::loveu: :: FiGa :: napisał(a):To jest świetne :klacz: Każdy jest światowy i widzial juz Krakow, a ja w wieku 16 lat pierwszy raz go widzialam. :lol: Ściemniasz :oops: Świetne? :-o :shake: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Każdy jest światowy i widzial juz Krakow, a ja w wieku 16 lat pierwszy raz go widzialam. :lol: Ściemniasz :oops: Świetne? :-o :shake:A ja np nigdy nie była w Zakopanym :diabloti: Tzn przejzdem owszem, ale tak by połazić to nie. A kogo nie zapytam to odpowiada że był :p Nie ściemniam :loveu::loveu: :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A ja np nigdy nie była w Zakopanym :diabloti: Tzn przejzdem owszem, ale tak by połazić to nie. A kogo nie zapytam to odpowiada że był :p Nie ściemniam :loveu::loveu: :mad: Ja tez nie bylam z Zakopanym :cool3: :cool3: Zwariowalas :-o Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ja tez nie bylam z Zakopanym :cool3: :cool3: Zwariowalas :-o Haha nie jestem sama :multi: Możliwe :loveu: Quote
ewelinabuck Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Sukiennice cudo:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a ja kie drogie pamiatki sa hihihihihihih:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Haha nie jestem sama :multi: Możliwe :loveu: Prawde mowiac ja dopiero od niedlugiego czasu wyjezdżam gdzies poza moja Słocinke :lol: Wiec jestes lepsza ode mnie :razz: ewelinabuck napisał(a):Sukiennice cudo:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a ja kie drogie pamiatki sa hihihihihihih:evil_lol: Fakt, bardzo drogie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Prawde mowiac ja dopiero od niedlugiego czasu wyjezdżam gdzies poza moja Słocinke :lol: Wiec jestes lepsza ode mnie :razz: Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej w końcu :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej w końcu :loveu: Jak dla kogo;) Quote
:: FiGa :: Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Jak dla kogo;)Ciiiiii tak się mówi :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ciiiiii tak się mówi :eviltong: A, chyba ze tak :diabloti: Quote
Recommended Posts