ewatr Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 dzien dobry Córcia :loveu: ale ładne zdjęcie od razu czuc klimat Krakowa !!! Quote
Cambel&Megi Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Heej :) Oni byli w PŁATNEJ toalecie (Ilona stwierdzila, ze zlotowka to za drogo:p), a ja nudałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Złotówka ? Mm..drogo :evil_lol: Fajne te fotencje :cool3: http://images22.fotosik.pl/115/b5abe9121accf2d3.jpg Kapelutek! :D Moja przyszłość :cool3: Moja też :cool: xD Mm.. Ja jadę w Bieszczady 4-5 czerwca, więc też Wam fot przyniosę :) Paaa :bye: Quote
Samturia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 łaaa! Krakó! fajnie było na wycieczce? ja obecnie czekam na zdjęcia od Koleżanki z kopalni Luizy z Zabrza :P Quote
g_o_n_i_a Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='ewatr']dzien dobry Córcia :loveu: ale ładne zdjęcie od razu czuc klimat Krakowa !!! Mamciu Łaciaty :loveu: Wrócił do mnie:loveu: Łaciaty parzyl na gonie, a facet mi w kadr wszedl :mad: [quote name='Cambel']Heej :) Złotówka ? Mm..drogo :evil_lol: Fajne te fotencje :cool3: http://images22.fotosik.pl/115/b5abe9121accf2d3.jpg Kapelutek! :D Moja też :cool: xD Mm.. Ja jadę w Bieszczady 4-5 czerwca, więc też Wam fot przyniosę :) Paaa Hahaha :evil_lol: Tez bym tak powiedziala :evil_lol: :eviltong: Fotencji bedzie jeszcze duzo :shake: To my czekamy na zdjecia :cool3: [quote name='Samturia']łaaa! Krakó! fajnie było na wycieczce? ja obecnie czekam na zdjęcia od Koleżanki z kopalni Luizy z Zabrza :P Fajnie :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 nooo Gosi się nudziło, tyle fot..Pięknych fot :loveu: Podobają mi się szczególnie te kunie :loveu: :loveu: Ale inne fotencje też sups :cool3: Np. ta: http://images22.fotosik.pl/117/977ebd712da98a28.jpg Lub ta:http://images20.fotosik.pl/405/2b5b1459a63bc0c5.jpg :) :bye: Quote
ewatr Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Mamciu Łaciaty :loveu: Wrócił do mnie:loveu: Łaciaty parzyl na gonie, a facet mi w kadr wszedl :mad: koniki w ilosciach hurtowych ale suuuuuuuuuuper :multi: :multi: :multi: Córus czemu Ty sie nie wybierasz w sobote do kundelka hę ??? Quote
Cambel&Megi Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='ewatr'] Córus czemu Ty sie nie wybierasz w sobote do kundelka hę ??? Ewatr, możesz mi wytłumaczyć, jak mogę tam dojechać/dojść od Dąbrowskiego lub Hetmańskiej ? :lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Witajcie dziewczyny :multi: Gosiu piekne fotki z Krk przywiozłaś :loveu: A ten konik łaciaty to już szczyt :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 o jejciu nie wiedziałam na które sie zdecydować:loveu: :multi: wszystkie takie śliczne ale wybrałam te bo uwielbiam takie konie:loveu: Quote
ewatr Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Cambel']Ewatr, możesz mi wytłumaczyć, jak mogę tam dojechać/dojść od Dąbrowskiego lub Hetmańskiej ? :lol: dojsc to bys troche szła :evil_lol: lepiej jednak próbowac dojechać , pisze probowac bo miejska komunikacja to sie tam specjalnie nie wysila z autobusami - najłatwiej jednak samochodem lub rowerem dojechac Kundelek jest na ulicy Ciepłowniczej /to sa rejony giełdy samochodowej na Załężu jak Ci to coś mówi ;) / z autobusów to zostaje tylko 1 - zobacz sobie na http://www.mpk.rzeszow.pl/ i tam jest dokładna mapka i trasa "1 " tylko trzeba jechac tym kursem na EC / elekrociepłownia / Quote
Cambel&Megi Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='ewatr']dojsc to bys troche szła :evil_lol: lepiej jednak próbowac dojechać , pisze probowac bo miejska komunikacja to sie tam specjalnie nie wysila z autobusami - najłatwiej jednak samochodem lub rowerem dojechac Kundelek jest na ulicy Ciepłowniczej /to sa rejony giełdy samochodowej na Załężu jak Ci to coś mówi ;) / z autobusów to zostaje tylko 1 - zobacz sobie na http://www.mpk.rzeszow.pl/ i tam jest dokładna mapka i trasa "1 " tylko trzeba jechac tym kursem na EC / elekrociepłownia / Dziękuję Ewatr :loveu: Hm..Ja byłam w Kundelku jakieś 2 lata temu, ale zupełnie nie pamiętam jak tam dojechać.. Niestety moje możliwości ograniczają się do komunikacji miejskiej.. Czyli będę coś kombinować z przesiadkami :eviltong: Oooo już nawet wiem jak. Mogę tam dojechać 11, bo jeździ z Dąbrowskiego, i wysiądę "Załęska Dom kultury", a potem albona nogach, albo poczekam na 1 :cool3: W każdym razie dziękuję za odpowiedź :) Quote
ewelinabuck Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 witaj Goniu przepraszam ze mnie tak dlugo nie bylo ale internet sie popsul piekne zdjecia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Łaciaty parzyl na gonie, a facet mi w kadr wszedl Z buta trzeba go bylo :diabloti: Super foty, Krk moge ogladac zawsze i wszedzie :loveu::loveu::loveu::loveu: Proosze, wstaw cos jeszcze. Quote
g_o_n_i_a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Cieszę się, ze zdjęcia się podobają. Choć muszę przyznać, ze to dopiero ich początek. Kamila, ja bym wolala sie przejść te kilka przystankow niz czekac na 1 ;-) Ale to takie moje zdanie, bo ja lubie chodzić na łapach. Aneto :loveu: Ależ proszę bardzo Quote
psiulka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ale ładnie Ci wyszły te fotki, nie to co mi :( Szkoda, że nie jedziesz jutro do Niuffków :( Quote
g_o_n_i_a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 psiulka napisał(a):Ale ładnie Ci wyszły te fotki, nie to co mi :( Szkoda, że nie jedziesz jutro do Niuffków :( Ta, strasznie ładne :shake: Dobrze, ze Ty jedziesz ;) Bedzie przynajmniej o jedną osobe mniej. Quote
Daisunia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Gooosiu piękne fotki :loveu: (a ja zapraszam do naszej galerii) Quote
ewatr Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ignoruja moje zółte literki :placz: to sobie wkleje jeszcze raz !! Córus czemu Ty sie nie wybierasz w sobote do kundelka hę ??? Quote
:: FiGa :: Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dziękuję Goniu :multi: :loveu: Piekne kfatki :loveu: :buzi: Gołąbeczki też cudne :loveu: Quote
Recommended Posts