ewelinabuck Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 czeresienki dla Goni:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='ewelinabuck'] czeresienki dla Goni:multi: :multi: :multi: :multi: Dla goni? :-o Łaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: U Was juz są czereśnie? U nas to pewnie za dwa tygodnie beda :roll: Mykamy do weta :bye: Wpadniemy później :buzi: Quote
ewelinabuck Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 u mojej sasiadki bo ona ma czeresnie wczesniejsza moja prywatna tez za okolo 2 tyg:cool3: Quote
Cambel&Megi Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 U nas ok. Zauwazylam zmiane, ze zastrzyk łagodzący swąd u Azulki przestal dzialac i dzisiaj Azulkowa troche trzepala. Ale widac, ze wizyta u weta sprawila jej OGROMNĄ ULGĘ :loveu: :loveu: Łobuzuje jak dawniej i goni od razu paszcza sie smieje ze znow mozemy wyglupiac sie i szaleć do woli. :multi:Noo! To cieszę się, że trafiłaś w końcu na dobrego Weta (chyba mogę z dużej litery..), który zna się na rzeczy :) Piękne foteczki kociaka :loveu: Pozdrawiam Was Wszystkich :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 ewelinabuck napisał(a):u mojej sasiadki bo ona ma czeresnie wczesniejsza moja prywatna tez za okolo 2 tyg:cool3: Ewelinko, prosze ukraść od sąsiadki i goniastej debilowi przyslac jedną. :cool3: :multi: Cambel napisał(a):Noo! To cieszę się, że trafiłaś w końcu na dobrego Weta (chyba mogę z dużej litery..), który zna się na rzeczy :) Piękne foteczki kociaka :loveu: Pozdrawiam Was Wszystkich :cool3: Kofam tę wetkę :multi: :loveu: Mozesz nawet pisać Pani Ula :loveu: Wlasnie niedawno wrocilam do domku :multi: Po krótkiej wizycie Pani Ula stwerdzila, ze jest b. dobrze. Jedno ucho za dwa dni moge przestac meczyc, drugie zas ok. tygodnia jeszcze. ;) Dostalam leki dla Azulkowej. A potem moj brat zagadal się z Szanownym TŻ'cikiem wetki, a ja poszlam razem z nią, dzieciaczkami :loveu: i Dżekim na spacerek :p Azulek byl w siodmym niebie, a dla Dżekiego długonoga kropka to nie przeszkoda zeby poflirtowac :evil_lol: Mamy dawać jeszcze witaminę C. Potem bylam na zakupach, kupilam Mojego Psa i co widzę? :loveu: Sonieczka Kundelkowa w "zdjęciu miesiąca" na trzecim miejscu :multi: Pogratulowac Kindze bede musiala jutro :p Wracajac minęliśmy wypadek ech... Tylko kask zostal na jezdni :-( :-( Quote
g_o_n_i_a Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 A kuku :loveu: Nie cecie mnie ogladac? Ale nie macie innego wyboru :p Gadułka :D Quote
Cambel&Megi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Gonia napisał(a):Kofam tę wetkę :multi: :loveu: Mozesz nawet pisać Pani Ula :loveu: Wlasnie niedawno wrocilam do domku :multi: Po krótkiej wizycie Pani Ula stwerdzila, ze jest b. dobrze. Jedno ucho za dwa dni moge przestac meczyc, drugie zas ok. tygodnia jeszcze. ;-) Dostalam leki dla Azulkowej. A potem moj brat zagadal się z Szanownym TŻ'cikiem wetki, a ja poszlam razem z nią, dzieciaczkami :loveu: i Dżekim na spacerek :p Azulek byl w siodmym niebie, a dla Dżekiego długonoga kropka to nie przeszkoda zeby poflirtowac :evil_lol: Mamy dawać jeszcze witaminę C. Potem bylam na zakupach, kupilam Mojego Psa i co widzę? :loveu: Sonieczka Kundelkowa w "zdjęciu miesiąca" na trzecim miejscu :multi: Pogratulowac Kindze bede musiala jutro :p Wracajac minęliśmy wypadek ech... Tylko kask zostal na jezdni :-( :-( Goniu, mogę prosić o adres do lecznicy ? :cool3: Jak nie chcesz tu pisać, to mi na gg wyślij. Z góry dziękuję :) Piękne Azulciowe foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Daisunia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 cześć :loveu: chociaż tyle dobrego że Azuni śliczne fotki sie pojawiły.... wycałuj ją ode mnie w nakrapiane pyszczydło Quote
g_o_n_i_a Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='Cambel']Goniu, mogę prosić o adres do lecznicy ? :cool3: Jak nie chcesz tu pisać, to mi na gg wyślij. Z góry dziękuję :) Piękne Azulciowe foteczki :loveu::loveu::loveu: Ależ prosze bardzo Gabinet Weterynaryjny lek.wet. Urszula Szabatkiewicz, 36-062 Zaczernie 390, (017)8593574 (lepiej dzwonić i się umawiać, bo wetka ma swoich klientów i często wyjeżdża do Rzeszowa, a gabinet ma bezpośrednio w domku) [quote name='Daisunia']cześć :loveu: chociaż tyle dobrego że Azuni śliczne fotki sie pojawiły.... wycałuj ją ode mnie w nakrapiane pyszczydło O, Eliza :razz: Bry :D Kiepskie są te fotki, ale skoro się podobają :multi: Ewelinko, wiesz co odkrylam wczoraj?? Ukochany Canonek :loveu: jest bagazniku samochodu mojego brata już dwa tygodnie!! :mad: Ani słowa nie powiedział :roll: Wszystko sie wydalo, jak niewinnie zapytalam czy przypadkiem nie ma lustrzanki gdzies w domu, a on, ze ma... Wrr :mad: Wiec bede kombinowac jakies fotecki :multi:, moze uda mi sie go wziasc do Krakowa :lol: Quote
Daisunia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 O, Eliza :razz: Bry :-D Kiepskie są te fotki, ale skoro się podobają :multi: :lol: nie ważne jakiej jakości ważne że jest na nich modelka pierwsza klasa :loveu: (miny robi bosssskie :loveu:) Quote
g_o_n_i_a Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Daisunia napisał(a)::lol: nie ważne jakiej jakości ważne że jest na nich modelka pierwsza klasa :loveu: (miny robi bosssskie :loveu:) Modelka fakt piekna jest :loveu: Pani Wetka nam ją chwalila, ze ma dobrą budowę ciała, ma dobrą wagę i w ogole :loveu: :loveu: Zaprzyjaźniły się wczoraj :D A z TŻ'cikiem juz mniej, bo Azulkowe zaczepia do zabawy :evil_lol: A na smyczy to nie bardzo szalec :evil_lol: Zaraz wstawie minki Azulkowej:loveu: Quote
Coffee&Nera Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Gosia... ja chcialam sie z tobą spodkac a ty mi gadalas o bólach głowy xD No wiecie co... kiedy bys sie spodkala na krótki spacerek- Aza i Dżekus, juz od dzisiaj mój pies jako papierkowy a za 45 dni prawdziwy w domu :* Quote
g_o_n_i_a Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Nerul napisał(a):Gosia... ja chcialam sie z tobą spodkac a ty mi gadalas o bólach głowy xD No wiecie co... kiedy bys sie spodkala na krótki spacerek- Aza i Dżekus, juz od dzisiaj mój pies jako papierkowy a za 45 dni prawdziwy w domu :* Em.. To nie byl bol glowy i nie życze Tobie takich dolegliwosci... Poza tym ostatnio nie jestem zbyt towarzyska :-( Co do spacerku - ten tydzien z pewnoscia odpada, kolejny nie wiem... Ciesze sie, ze sprawa z Dżekim idzie do przodu. :razz: Wpadłam na chwilke, sprobuje dzisiaj cos ufocic Canonkiem, moze ten szurnięty księżyc, który do 2 nad ranem ogladalam, no dzisiaj tez bedzie okazja... Quote
Coffee&Nera Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Rozumiem Gosia- bywają gorsze dni i zycze powrotu do zdrowia w twojej chorobie... A co do towarzystwa- nieraz poprostu są chwile w których chce sie byc samemu. Jak cos to powiedz kiedy bysmy sie spodkaly ja jestem w kazdy weekend na Słocince City :D Quote
g_o_n_i_a Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Nerul napisał(a):Rozumiem Gosia- bywają gorsze dni i zycze powrotu do zdrowia w twojej chorobie... A co do towarzystwa- nieraz poprostu są chwile w których chce sie byc samemu. Jak cos to powiedz kiedy bysmy sie spodkaly ja jestem w kazdy weekend na Słocince City :D Fizycznie czuje sie juz lepiej. Natomiast psychicznie to szkoda gadac. Ale co tam. Azulkowa juz prawie zdrow. Dzisiaj siedzialysmy razem na kocyku na sloneczku to podziwialam jej uszko - na koncowce ucha ma taka sliczna, rozowa skorke :loveu: :loveu: Także Aza moze isc na spacer, wszystko zalezy od mojego czasu.. :shake: Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Mówie ci- czas leczy rany, wiec poczekaj i z sobą i twoją psychiką. Co do Azy- swietnie ze z nią coraz lepiej, jednak ja ostatniu u Dzekiego zauwazylam takiego strupa na uchu- czyzby pogryzienie? Niewiem ale jak tylko dotknelam to zaczął popiskiwac. Na szczescie juz sie goi. Wiec jak cos to bedziemy w kontakcie... i wiadomo- wiecej fotek prosimy Azulki :* Quote
:: FiGa :: Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Piękne Azulkowe fotki :loveu: Nie wiem nawet którą zacytować :klacz: Canonek :loveu: Gonia to taki typ że smuta i smuta.. :mad: Bardzo się ciesze że z Azulką coraz lepiej :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Figa a czemus nic niewspomniala mi ze bylas niedawno u Gosi z Figa co? :mad: No wiecie co... tak to bym cie ujrzala ale nie :mad: Quote
:: FiGa :: Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Byłam w lutym u Gosi i to była nasza prywatna randka :loveu: 18 luty :loveu: Gdzieś tam wcześniej sa zdjęcia z tego spotkanka :evil_lol: Quote
Recommended Posts