ewelinabuck Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 stwierdzam fakty bardzo mi sie podoba:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Pozdrawiamy :buzi: A to już widziałam :loveu::loveu::loveu: P.S. Goniu dziekuję za pm :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak zobaczyłam jego temat to poczulam tzw motylki w żołądku :evil_lol: Zdjęcia sa świetne mimo panującego upału, wystarczy że jest na zdjęciu ON a wszystko inne się nie liczy :loveu::loveu::mdleje: Bardzo dziękuję :buzi: :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] No ciekawe jak bym tam pojechała :p Azulko zdrowiej nam zdrowiej Bo jak nieee... :mad: Goś przecież Ty slepa jesteś!! I miałaś racje, nie odzywaj się Ale to jest czyjaś zasługa :evil_lol: Ale to po panci ma! Swojego męża to wałkiem po domu gania bezustannie :shake: Normalnie - "bry ja przyjechalam ogladac pieski" albo z Ewa bys sie zabrala. :cool3: Azulek zdrowieje. Pierwszy raz od tygodnia zostala sama w ogrodku, jest grzeczna, bardzo grzeczna :loveu: Dzisiaj dostanie antybiotyki w tabletkach. Az nie wierze, ze uszko jest takie ladne. Jakos wszystko sie zaczelo ukladac.. Powoli kawałeczek po kawałeczku. :loveu: Na mnie sie skarzy, ze pała strasze, a nie ma dnia zeby nie bylo do mnie skierowane :mad: od Ciebie. :placz: A coz to za tajemniczy wielbiciel sprawil, ze zguplas? Nie bije :placz: [quote name='ewelinabuck']stwierdzam fakty bardzo mi sie podoba:loveu: Chyba Ci się upał udzielił :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Edzio mój :loveu: I ptaski :loveu: On nadal czeka na obiecaną radnkę :razz: [quote name=':: FiGa ::']A to już widziałam :loveu::loveu::loveu: P.S. Goniu dziekuję za pm :loveu: Jak zobaczyłam jego temat to poczulam tzw motylki w żołądku :evil_lol: Zdjęcia sa świetne mimo panującego upału, wystarczy że jest na zdjęciu ON a wszystko inne się nie liczy :loveu::loveu::mdleje: Bardzo dziękuję :buzi: :calus: Mowilam, ze zgupla. Zdjecia byly tak fatalne, a ona az motylki w zoladku :-o Boje sie jak co bedzie jak mi akurat wyjdą jakieś zdjęcia. :evil_lol: Nie ma problemu :buzi: Zawsze do usług Krowko :lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Łojojoj, jakie ona minki kochane robi :loveu: Piękne fotencje Goniu, jak zwykle zresztą :cool3: Edziulek :loveu: Pozdrawiam :) Quote
g_o_n_i_a Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Cambel'] Łojojoj, jakie ona minki kochane robi :loveu: Piękne fotencje Goniu, jak zwykle zresztą :cool3: Edziulek :loveu: Pozdrawiam :) Dziekuje Kamilo :multi: Jak zobaczylam jakie zdjecia mi wyszly z tej krotkiej sesyjki to padlam. :evil_lol: Swietnego robi zeza albo w ogole "gada" :evil_lol: Bardzo sie ciesze, ze moje fotki Ci się podobają. :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Koper Pietrucha I dziurawa rzodkiewka (paskudne ślimaki chciały goni wszystko pożreć :placz:) Quote
g_o_n_i_a Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Uszko MIAŁO paskudnego strupa, w ogole bylo popuchniete.. Quote
Cambel&Megi Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Noo, widzę, że ciąg dalszy anatomii Azulki :cool3: :loveu: Uszko MIAŁO paskudnego strupa, w ogole bylo popuchniete.. No własnie, miało...A teraz jest lepiej, i lepiej :) A Twoje roślinki super, nie ma to, jak sesja zdjęciowa grządek :D Quote
g_o_n_i_a Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Cambel napisał(a):Noo, widzę, że ciąg dalszy anatomii Azulki :cool3: :loveu: No własnie, miało...A teraz jest lepiej, i lepiej :) A Twoje roślinki super, nie ma to, jak sesja zdjęciowa grządek :D Musicie się nauczyć jak wyglada Azulkowa "po kawałku" :evil_lol: :evil_lol: Lepiej jest. Normalnie jak dzisiaj siedzialam z nią i zaczelam ogladac to ucho, to znow mordka mi sie rozdziawila i gapilam... Ranka jest sucha i nie ma tej paskudnej opuchlizny. Niech tak bedzie :modla: Wreszcie niedlugo wrocimy na nasze dlugie spacerki. A tymczasem dziś oglądałyśmy zachód słoneczka.. A potem pojdziemy pogapić w gwiazdki.. :loveu: :loveu: Bo wreszcie mozemy sobie usiasc razem i ogladac, bez zadnych szaleństw z uszami.. :loveu: :D Od kwietnia z bratem zalozylismy plantacje rzodkiewki, koperka, szczypiorku, pietruszki, pomidorow, ogorków i papryczki. :D Koperek sie pojawil jak widac, pietruszka tez. Ogoreczki i pomidorki są w zaczątkach dopiero. Rzodkiewka jak widać, ale pozarta przez ślimaki :mad: A papryczka sie wstyda, bo zasadzlismy ją dwa tygodnie temu. Quote
Cambel&Megi Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Noo, to życzę udanych długich spacerków :cool: A Wasza plantacja, m...te ślimaki zawsze są przeszkodą :roll: U mojej babci chwycą się wszystkiego...Rzodkiewka, kapusta, kwiatki..masakra. A papryczka zawsze się wstyda, zawsze u mojej babci ostatnia wyrasta i wogóle :D Quote
:: FiGa :: Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Normalnie - "bry ja przyjechalam ogladac pieski" albo z Ewa bys sie zabrala. :cool3: Czyli bym Kundelka nie odwiedziła :cool3: Wiesz że jestem sierota? Wiesz. Wiesz że nie pamiętam kiedy ostatnio rozpoczełam z kimkolwiek rozmowę na gg [poza Tobą]? Niepamiętam :evil_lol: Nawet na samym samym począteczku to Ty napisałaś do mnie :cool3: A Twoja najpierwsiejsza wiadomość do mnie (17-08-2006 18:07) hej, podobno bedziesz na wystawie w Rzeszowie? :loveu: Szkoda że się juz wtedy nie spotkałysmy :shake::p Azulek zdrowieje. Pierwszy raz od tygodnia zostala sama w ogrodku, jest grzeczna, bardzo grzeczna :loveu: Dzisiaj dostanie antybiotyki w tabletkach. Az nie wierze, ze uszko jest takie ladne. Jakos wszystko sie zaczelo ukladac.. Powoli kawałeczek po kawałeczku. :loveu:No i miałam racje, a Ty wolałaś biadolić :eviltong: Na mnie sie skarzy, ze pała strasze, a nie ma dnia zeby nie bylo do mnie skierowane :mad: od Ciebie. :placz:Wypraszam sobie! Wczoraj nic podobnego nie było! :evil_lol: A coz to za tajemniczy wielbiciel sprawil, ze zguplas? Tak się składa że znaszę te istotę, nawet dotykałaś jej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: On nadal czeka na obiecaną radnkę :razz: Czy ja o czymś nie wiem? :evil_lol: Mowilam, ze zgupla. Zdjecia byly tak fatalne, a ona az motylki w zoladku :-oJak Ty czytasz? :ma.. No jak! Pisałam że po zobaczeniu w jakiej sprawie piszesz DO MNIE PM [:-o]:loveu: A gdy już otworzylam to było tylko cieszenie się mordki ze znajomego widoku. Boje sie jak co bedzie jak mi akurat wyjdą jakieś zdjęcia. :evil_lol:Nie bój nic, nie będzie tak źle :multi::multi::diabloti: Super grządeczki :D Mi słoneczniki zarastają, nawet nie wiem kiedy wyrosło tam to trawsko :mad: W sobotę muszę się tam wybrać :p Quote
g_o_n_i_a Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Czyli bym Kundelka nie odwiedziła :cool3: Wiesz że jestem sierota? Wiesz. Wiesz że nie pamiętam kiedy ostatnio rozpoczełam z kimkolwiek rozmowę na gg [poza Tobą]? Niepamiętam :evil_lol: Nawet na samym samym począteczku to Ty napisałaś do mnie A Twoja najpierwsiejsza wiadomość do mnie (17-08-2006 18:07) hej, podobno bedziesz na wystawie w Rzeszowie? :loveu: Szkoda że się juz wtedy nie spotkałysmy :shake: A czemu nie? To juz wiem skad ten nawyk milczenia i nie pisania.:shake: :evil_lol: Dlaczego szkoda? Lol, wtedy napisalam, bo widzialam opis. :evil_lol: I tylko numer telefonu byl podany, ale pchac sie gonia nie lubi. :cool3: Byc moze nawet mnie mijalas na wejsciu - loodki ze schroniska dziwotali ze ja stoje wytrwale na tym skwarze, gdzie inni juz dawno sobie odpoczynki robili. ALE NIE GONIA:evil_lol: [quote name=':: FiGa ::'] No i miałam racje, a Ty wolałaś biadolić :eviltong: Musialam, zeby Ci nudno nie bylo. :diabloti: [quote name=':: FiGa ::'] Wypraszam sobie! Wczoraj nic podobnego nie było! :evil_lol: Haha wczoraj jakies swieto bylo. Ale nadrobilas dzisiaj i to jak! [quote name=':: FiGa ::'] Tak się składa że znaszę te istotę, nawet dotykałaś jej :evil_lol: FIGA :multi: [quote name=':: FiGa ::'] Czy ja o czymś nie wiem? No mowilas, ze go odwiedzisz i bedziecie sobie pomrukiwac, bo go przekupisz. Akurat :p Predzej Aza by mnie zjadla niz Edek dalby sie przekupic [quote name=':: FiGa ::'] Jak Ty czytasz? :ma.. No jak! Pisałam że po zobaczeniu w jakiej sprawie piszesz DO MNIE PM [:-o]:loveu: A gdy już otworzylam to było tylko cieszenie się mordki ze znajomego widoku. Hahha.. [quote name=':: FiGa ::'] Nie bój nic, nie będzie tak źle :diabloti: Figusiowa wtedy odleci z tymi motylkami gdzies tam.. :D [quote name=':: FiGa ::'] Super grządeczki :D Mi słoneczniki zarastają, nawet nie wiem kiedy wyrosło tam to trawsko :mad: W sobotę muszę się tam wybrać :p Domyslam sie, ze fotki slonecznikow oczywiscie zobaczymy w Twoim FB :loveu: [quote name='Cambel']Noo, to życzę udanych długich spacerków :cool: A Wasza plantacja, m...te ślimaki zawsze są przeszkodą :roll: U mojej babci chwycą się wszystkiego...Rzodkiewka, kapusta, kwiatki..masakra. A papryczka zawsze się wstyda, zawsze u mojej babci ostatnia wyrasta i wogóle :D Łaa juz sie nie moge doczekać. Niedlugo umowimy sie na Randkę z Mati :loveu: Pojdziemy do lasu z Ladorcią :loveu: Tylko czasu jeszcze brak, a lepiej zeby Azulkowa sie wykurowala Ślimaki paszczuraste :shake: Wstydajaca papryka :evil_lol: Quote
psiulka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Koper Sylwia patrz! To Gosia na tym zdjęciu, to Gosia!! :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a']Kawałki Azulkowej A teraz złóżmy to w całośc :loveu: [quote name='g_o_n_i_a']Musicie się nauczyć jak wyglada Azulkowa "po kawałku" :evil_lol: :evil_lol: Lepiej jest. Normalnie jak dzisiaj siedzialam z nią i zaczelam ogladac to ucho, to znow mordka mi sie rozdziawila i gapilam... Ranka jest sucha i nie ma tej paskudnej opuchlizny. Niech tak bedzie :modla: Wreszcie niedlugo wrocimy na nasze dlugie spacerki. A tymczasem dziś oglądałyśmy zachód słoneczka.. A potem pojdziemy pogapić w gwiazdki.. :loveu: :loveu: Bo wreszcie mozemy sobie usiasc razem i ogladac, bez zadnych szaleństw z uszami.. :loveu: :D Od kwietnia z bratem zalozylismy plantacje rzodkiewki, koperka, szczypiorku, pietruszki, pomidorow, ogorków i papryczki. :D Koperek sie pojawil jak widac, pietruszka tez. Ogoreczki i pomidorki są w zaczątkach dopiero. Rzodkiewka jak widać, ale pozarta przez ślimaki :mad: A papryczka sie wstyda, bo zasadzlismy ją dwa tygodnie temu. No tak, Koperek się poprawił, bo był niegrzeczny :D :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Czyli bym Kundelka nie odwiedziła :cool3: Wiesz że jestem sierota? Wiesz. Wiesz że nie pamiętam kiedy ostatnio rozpoczełam z kimkolwiek rozmowę na gg [poza Tobą]? Niepamiętam :evil_lol: Nawet na samym samym począteczku to Ty napisałaś do mnie :cool3: A Twoja najpierwsiejsza wiadomość do mnie (17-08-2006 18:07) hej, podobno bedziesz na wystawie w Rzeszowie? :loveu: Szkoda że się juz wtedy nie spotkałysmy :shake::p A moja jaka była pierwsza? xP Na pewno powalająca :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Heej :D A teraz złóżmy to w całośc :loveu: Kocham pucelki (po polskiemu czyt: puzzle) :loveu: Goniu, co tam u Ciebie i Twojej Dziewczynki ? :cool3: Quote
psiulka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Właśnie Gonia kiedy się wybierzemy na spacerek z psiami? :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='psiulka']Sylwia patrz! To Gosia na tym zdjęciu, to Gosia!! :diabloti: A teraz złóżmy to w całośc :loveu: No tak, Koperek się poprawił, bo był niegrzeczny :D :evil_lol: ILONA :placz: OBRAŻAM SIĘ NA CIEBIE :placz: :placz: [quote name='Cambel']Heej :D Kocham pucelki (po polskiemu czyt: puzzle) :loveu: Goniu, co tam u Ciebie i Twojej Dziewczynki ? :cool3: Hej :p U nas ok. Zauwazylam zmiane, ze zastrzyk łagodzący swąd u Azulki przestal dzialac i dzisiaj Azulkowa troche trzepala. Ale widac, ze wizyta u weta sprawila jej OGROMNĄ ULGĘ :loveu: :loveu: Łobuzuje jak dawniej i goni od razu paszcza sie smieje ze znow mozemy wyglupiac sie i szaleć do woli. :multi: A mi szykuje sie ciekawa niedzielka (pomijając fakt, ze czeka mnie otrzymanie krzyża przed bierzmowaniem - w ogole nie wiem jak ja dam rade na tym bierzmowaniu, gonia goop i zawsze w takich publicznych miejscach, gdzie jest jedna z glownych osob, ma stresa) :shake: Ale dam rade, MUSZE!! Jutro na dwoch lekcjach bede sama z klasy :evil_lol: [quote name='psiulka']Właśnie Gonia kiedy się wybierzemy na spacerek z psiami? :loveu: :obrazic: Quote
g_o_n_i_a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Prawie dwa tygodnie temu siedzialam sobie na kompie i nagle poczulam ukłucie w noge... Patrzac w dol zobaczylam too... Badamy cóz to takiego :evil_lol: "Zwariowalas?!" "Bye bye Maszkaro!!" Quote
g_o_n_i_a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 A Edziulek chcial poczytac co Wy tutaj wypisujecie o nim :mad: Branocka :bye: Quote
Usia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 jakie wygibasy tutaj odchodza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: boskie ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Usia']jakie wygibasy tutaj odchodza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: boskie ;) Usia :loveu: :loveu: :loveu: Kocurro to goop jakich mało :evil_lol: Wszystko jest dobrze do momentu, gdy ktoś zechce go tak dluzej zaczepiac za lapke - wtedy robi wielkie oczy i takie charaktertysychne "miaaauuu" :evil_lol: A Burcia wczoraj byla u nas :multi: :multi: Oj zlamanie dalo jej sie we znaki, kuleje nieco, siersc zrobila sie matowa no i chyba ciezarna jest echh :-( Quote
Recommended Posts