g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Co tam masz :cool3: ( i bum na gonie ) Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 I jeszcze Edziulek, bo dawno go nie było. Branocka :bye: Quote
ewelinabuck Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 widze ze ktos mi jumal zdjetko masz racje goniu bierz co chcesz:lol: :lol: :lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Doberek :cool3: Widzę, że Ci się Gosiu nudziło o godzinie pierwszej w nocy :eviltong: Bardzo ładne foteczki :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aza powinna zostać top modelką np. z MP :cool3::cool3: A Edziu modelem w "Kot" :razz: Kocham dachowce :loveu: Hm...."mam" kotkę, u babci :evil_lol: Tzn ja ją tylko tarmoszę jak u babci jestem, i jej robię sesje zdjęciowe, a babcia się z nią na codzien użera :evil_lol: Quote
matinestka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): czesc Azulka :loveu: czesc Siostra :buzi: :buzi: własnie podziwiam piękne Ocze Azy:) miodzio :) co tam dzisiaj u Azulastej??? pomęczyła trochu Małą???:) powygłupiała sie żeby żadnych smutasów wykrętasów nie było?????? bo chyba cos sie wkradło ukradkiem, co nie Siostra??? :siara: Siostra sie smuci strasznie bo poźno przyjechała w sobote:( nie pogadała ani z Mamcią ani z Siostra:( .... :oops::oops::oops: przynajmniej moc buzialów prześle wirtualnie :buzi: :buzi: :buzi: :bluepaw: Quote
matinestka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 siostra specjalnie dla Małej zrobiła wczoraj na wybiegu zdjęcia dmuchawców :loveu:, co by juz sie nie smutała :calus: ooooo : a dzisiaj dla Małej specjalnie zrobiła zdjęcia drzewek , jak była na dłuuugasnym spacerku ze swoimi Dzwońcami :) : i MATI TAM WYCZYTAłA GDZIES ZE CZEKAJA DLA NIEJ MLECZYKI żóLCIUTKIE :loveu: ...... OD SIOSTRY :multi: ... juz nie mogę się doczekac :oops: ... buzial Mała :buzi: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 matinestka napisał(a):czesc Azulka :loveu: czesc Siostra własnie podziwiam piękne Ocze Azy miodzio :) co tam dzisiaj u Azulastej??? pomęczyła trochu Małą??? powygłupiała sie żeby żadnych smutasów wykrętasów nie było?????? bo chyba cos sie wkradło ukradkiem, co nie Siostra??? :siara: Siostra sie smuci strasznie bo poźno przyjechała w sobote:( nie pogadała ani z Mamcią ani z Siostra .... :oops: przynajmniej moc buzialów prześle wirtualnie :buzi: :bluepaw: Bry Kochana :buzi: Azulkowa nie wymęczyła dzisiaj goni, bo gonia juz od piatku zdechlak, na lekach jest i dzisiaj pol dnia przespala i wyszla na chwile na podworko, to drapalam tylko Azulkowa po uszkach, zeby zobie rzeźni nie zrobila :-( Wkradlo się wkradlo i od piątku nie daje spokoju. :-( Z gonia to bys i tak nie pogadala - wiadomo dlaczego... ale gonia miala takie WIELKIE plany na sobote (takze co do Siostry), wszystko sie zespulo w ogole ble :shake: matinestka napisał(a):siostra specjalnie dla Małej zrobiła wczoraj na wybiegu zdjęcia dmuchawców :loveu:, co by juz sie nie smutała :calus: ooooo : a dzisiaj dla Małej specjalnie zrobiła zdjęcia drzewek , jak była na dłuuugasnym spacerku ze swoimi Dzwońcami :) : i MATI TAM WYCZYTAłA GDZIES ZE CZEKAJA DLA NIEJ MLECZYKI żóLCIUTKIE :loveu: ...... OD SIOSTRY :multi: ... juz nie mogę się doczekac :oops: ... buzial Mała :buzi: :bluepaw: Fotecki dla goni łaa :loveu: Pochodzę po Rzeszowie z tymi zdjeciami i znajde tamtą okolicę i namierzę Mati. ;) Zaraz coś dam dla Dużej, wlasnie obiecane ZÓŁTE KWIATUSKI :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 ewelinabuck napisał(a):widze ze ktos mi jumal zdjetko masz racje goniu bierz co chcesz:lol: :lol: :lol: Reklamę Ci zrobilam. :lol: Cambel napisał(a):Doberek :cool3: Widzę, że Ci się Gosiu nudziło o godzinie pierwszej w nocy :eviltong: Bardzo ładne foteczki :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aza powinna zostać top modelką np. z MP :cool3::cool3: A Edziu modelem w "Kot" :razz: Kocham dachowce :loveu: Hm...."mam" kotkę, u babci :evil_lol: Tzn ja ją tylko tarmoszę jak u babci jestem, i jej robię sesje zdjęciowe, a babcia się z nią na codzien użera :evil_lol: W soboty zawsze do pozna siedze. Ale wczoraj sie zwinelam jakos szybciej i w ogole :-( Ciszej o tych modelkach i modelach, bo mi dzieci zgłupieją :evil_lol: A kocia taka jest, ze się babcia z nią użera? Moj kotuchj Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 ewelinabuck napisał(a):widze ze ktos mi jumal zdjetko masz racje goniu bierz co chcesz:lol: :lol: :lol: Reklamę Ci zrobilam. :lol: Cambel napisał(a):Doberek :cool3: Widzę, że Ci się Gosiu nudziło o godzinie pierwszej w nocy :eviltong: Bardzo ładne foteczki :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aza powinna zostać top modelką np. z MP :cool3::cool3: A Edziu modelem w "Kot" :razz: Kocham dachowce :loveu: Hm...."mam" kotkę, u babci :evil_lol: Tzn ja ją tylko tarmoszę jak u babci jestem, i jej robię sesje zdjęciowe, a babcia się z nią na codzien użera :evil_lol: W soboty zawsze do pozna siedze. Ale wczoraj sie zwinelam jakos szybciej i w ogole :-( Ciszej o tych modelkach i modelach, bo mi dzieci zgłupieją :evil_lol: A kocia taka jest, ze się babcia z nią użera? Moj kotuch to nie jest idealem :cool1: , wrecz przeciwnie jest niewielu którzy znoszą jego humorki, ale cóż - czasem ma przejawy miłosci :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Jasne, taka mila i piekna, ze ludzie sie do mnie nie przyznaja.:shake:Ja się przyznaję! :multi: Gonia jest moją wnusią i wybranką serca w jednym :loveu: I jestem z tego dumna :cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ja się przyznaję! :multi: Gonia jest moją wnusią i wybranką serca w jednym :loveu: I jestem z tego dumna :cool1: :o:oops: :oops: :oops: :oops: Quote
:: FiGa :: Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Zobacz Goniu! To Duecik przyszedł do Was w odwiedziny. Do Azulki - cudnej kropeczki; i do ciotki Goni - Dużej, dzieki której ma teraz swój kochany domek :buzi: Duecik kazał bardzo bardzo Goni podziękować :buzi: I przekazuje kwiatuszki, które pomógł ciotce Sylwii ufocić http://img405.imageshack.us/img405/9474/dlagonizo2.jpg Dobranoc :bye: Quote
Cambel&Megi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Heej :) A kocia taka jest, ze się babcia z nią użera? Moj kotuch to nie jest idealem :cool1: , wrecz przeciwnie jest niewielu którzy znoszą jego humorki, ale cóż - czasem ma przejawy miłosci :evil_lol: No nie jest z nią tak źle, przymilasta i wogóle :D Taka kocia natura, przychodzą się przytulić, tylko wtedy, kiedy im pasuje :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Hey koffana Goniu:buzi: co tam u Was słychać? u nas jest strasznie ciepło...:roll: byłam kiedyś w lesie z mickey na spacerku ale to chyba był zły pomysł bo przyniusł 11 kleszczy do domu...:shake: ale przynajmniej wybawił sie jak nigdy biegał po stawie za żabami jak mały szczeniak:loveu: A Twoje foteczki jak zawsze świetne:loveu: Quote
psiulka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Hej Kochana :multi: I byłaś z Azulką veta? Łapią już u Ciebie kleszcze? Bo Czikę wczoraj jeden atakował :placz: Jedziesz w sobotę do Niuffków? :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Bry wieczorek. Figuś :buzi: Milo patrzec na te rozesmiana paszcze, ale to TY przede wszystkim TY znalazlas mu dom. :calus: Wrocilysmy godzine temu od weta. Jestesmy padniete, ale b. zadowolone. Aza na antybiotykach, lekach przeciwbolowych (hah mamy cos wspolnego wreszcie lol). Mamy zaciagniety kredycik, ale tanio policzone. Maści do uszka, zalezenie jak czyścić. Wszystko dokladnie Wam opisze. To byl swietny wieczor, mimo placzu Azulkowej - ale byla dzielna!!!! :multi: Branocka :bye: Quote
psiulka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Bry wieczorek. Figuś :buzi: Milo patrzec na te rozesmiana paszcze, ale to TY przede wszystkim TY znalazlas mu dom. :calus: Wrocilysmy godzine temu od weta. Jestesmy padniete, ale b. zadowolone. Aza na antybiotykach, lekach przeciwbolowych (hah mamy cos wspolnego wreszcie lol). Mamy zaciagniety kredycik, ale tanio policzone. Maści do uszka, zalezenie jak czyścić. Wszystko dokladnie Wam opisze. To byl swietny wieczor, mimo placzu Azulkowej - ale byla dzielna!!!! :multi: Branocka :bye: Hej :calus: Jak dobrze, że Azulka powraca powolutku do zdrowia :multi: Musisz ją już nauczyć nie chorutkać, bo nie wolno :shake: Życzymy Azuni zdrowia!! :multi: :calus: Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witam Was dziewczynki:buzi: ciesze sie że z Azą lepiej:multi: Quote
matinestka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Yellow flowers for my Sister och dla siostrzyczki zólte cwietki :loveu: mogłaby mati patrzec i patrzec na ten żólty:) ach i nawet pszczólka dla mati :loveu: hihihihi czesc Siostra :buzi: nie smutaj sie juz wiecej :) Słonko coraz głebiej grzeje:) nie ma co :) a Wielkie plany to wiesz... nie jedna jeszcze sobota:) ( np. ta najbliższa:eviltong: hihihi ) .. nie ma się co stresować :) ja sie uciesze jak sie dowiem ze Mała juz w :pporzadku nooo. mati pozdrwaia gorąco Azulke:) i bardzo mnie raduje ze z Azą juz lepiej i ze wszystko pomyslnie poszło ... w sumie to przecież oczywiste jest że inaczej być ne mogło :siara: ... teraz jeszcze trzymam kciuki za pomyślne wyleczenie:) buziaki :buzi::buzi: :buzi: :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 matinestka napisał(a): ja sie uciesze jak sie dowiem ze Mała juz w :pporzadku nooo. mati pozdrwaia gorąco Azulke:) i bardzo mnie raduje ze z Azą juz lepiej i ze wszystko pomyslnie poszło ... w sumie to przecież oczywiste jest że inaczej być ne mogło :siara: ... teraz jeszcze trzymam kciuki za pomyślne wyleczenie:) :bluepaw: No to co ja mam pisać dużo, chyba wypada mi tylko podpisać się pod Matinestką :lol: Sedecznie pozdrawiam:cool3: I Ciebie Gosiu, i Azulkę :loveu: Quote
ewelinabuck Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 hej wpadalam sie przywitac-sliczne mleczyki:loveu: Quote
Recommended Posts