ewelinabuck Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wpadlam sie przywitac -przeslac wam buziaka biedny misio:cool3: :cool3: :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 psiulka napisał(a):On jest zielony! Fasola oślepła :roflt:Ilona się nabrała :roflt: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ilona się nabrała :roflt: Nie wyśmiewaj się ze mnie, bo...bo...no wiesz! :roflt: :mad: Chcesz dostac w łeb?? :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 psiulka napisał(a):Nie jestem Kartoflem Wy okrutne dziewuchy!! [SIZE=2]Jesteście okrutne!! Nie wolno się naśmiewac Daj jego foty KAFRTOFEL :roflt:Nie wstydź sie hahaha :roflt: :: FiGa :: napisał(a):CO ty chcesz? Ja muchy odpędzam! :eviltong: :razz: To co chciała wczoraj ode mnie :lol: Kartofel widzi? No i wszystko jasne :evil_lol: No dobra ja też dziś widzę tego biednego fioletowago pluszaka :evil_lol: Muchy odpędzasz? :roflt: Aaa, juz wiem co :roflt::roflt::roflt: Kartoflanka wszystko widzi hah Cambel napisał(a):Hej hej :cool3: Hej! psiulka napisał(a):Goniu, poprawiłaś mi nastrój tym esemesem wysłanym o 15 ^^ Koffam Cię :* Tak, a ponieważ Ty mialas mnie gdzieś :mad: To poszlam spać. :roflt: psiulka napisał(a):On jest zielony! Fasola oślepła :roflt: Fasola phi :shake: psiulka napisał(a):Zapraszamy do naszej galeryjki ^^ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5507451#post5507451 Bylam, widzialam :razz: ewelinabuck napisał(a):wpadlam sie przywitac -przeslac wam buziaka biedny misio:cool3: :cool3: :cool3: Hej :buzi: Misio biedny, fakt :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Ilona się nabrała :roflt: Bo to kartofel :roflt: psiulka napisał(a):Nie wyśmiewaj się ze mnie, bo...bo...no wiesz! :roflt: :mad: Chcesz dostac w łeb?? :razz: A precz od mej Babki!! :loveu:Ty ZBEREZNIKU! :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Misio :cool3: A więc tak: Wyciągnięte flaki z nogi Dziura na karku :evil_lol: Wyrwane flaki z łapy Przed egzekucją Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Gdzież taka słodka dziewuszka mogłaby skrzywdzić niewinnego misia? :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 A jednak!! To tylko tak na żarty :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pańcia patrz! Pinokio! SAMA TEGO CHCIALAS! Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Spokojnie misiu, to tylko masaż :D Mniam! Trzeba się wgryźć! Co to ma znaczyć?! Chcesz tak samo skonczyc? Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agresorka! Z kim ja mieszkam pod jednym dachem :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Miejsce zbrodni... I zbrodniarka z ofiarą w paszczy.. Zdjęcie paskudne, bo mi Łaciatą wybieliło, ale widać jak ona go katuje! Z goopawką z nim latała. Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 I na koniec moja skromna twórczość - raczej dość nieudana. :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Branocka :bye: Jutro gonia ma radnkę z Mastusiem i innymi Pędzlami :bye: Quote
:: FiGa :: Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Żeby nie rozciągać strony powklejam linki :eviltong: http://images21.fotosik.pl/305/1b7684ab929629e0.jpg Cudna mordzia :loveu: http://images20.fotosik.pl/360/70b5913eed740c50.jpg Cuuudo :loveu: Super światło :loveu: http://images20.fotosik.pl/360/2ab13449d7dbeab6.jpg A tu jest taki fajny klimacik... też go czujecie patrząc na to zdjęcie :lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):KAFRTOFEL :roflt:Nie wstydź sie hahaha :roflt:Kartofle to wstydliwe stworzenia :-( Próbowałam rozmawiać z jednym podczas wczorajszego obierania na obiad... niczego się nie dowiedziałam :-( Muchy odpędzasz? :roflt:No tak! Ktoś nie zamknął drzwi wychodząc z Azulkowej galeryjki i naleciało ich tu dużo. Ktoś się tym musi zająć. No więc kochani, akcja wypedzania much z Azulkowej galeryjki :x :x :x :x :x :x Aaa, juz wiem co :roflt::roflt::roflt:A no widzisz :shake: I jak tu mieszkać z taką pod jednym dachem :roflt: Kartoflanka wszystko widzi hahJasnowidzka :loveu: Fasola phi :shake: Ilonko a jak ochrzcimy Gonię? :diabloti::diabloti::diabloti: Bo to kartofel :roflt:Te kartofle to takie nierozumne stworzenia są :roflt: A precz od mej Babki!! :loveu:Ty ZBEREZNIKU! :mad:Pomiocie piekielny :x A czy chce dostac w łęb... :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Cambel&Megi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witam :cool1: Ej no...Jak można tak gościa urządzić..:shake: Aza, wstydź się! :evil_lol: Gonia, wszystkie foty piękne :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): I oto efekt końcowy witam Goniu:buzi: Aza zabiła miśka:placz: a tak serio to chyba najleprza zabawa dla psa, rozrywanie miśka i wyprówanie "falków":diabloti: mój miki strasznie to lubi:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Chętnie bym poodpowiadała Wam, ale jakoś mi nie jest do śmiechu. Wszystko bylo w porządku, dopóki u Mastusia nie zobaczyłam paskudnej rany za główką. Potem się dowiedziałam, ze wczoraj tego nie miał. Mam nadzieje, ze to nic poważnego. :( Ale bardzo miło było powygłupiać się z moim Plastusiem, ta jego mordeczka :loveu: W schronisko coraz więcej psów i kotów. Jedne porzucone (zazwyczaj szczeniaki i kocięta), inne gdzieś znalezione lub po wypadkach. Tyle psów jest teraz i w dodaku zastój w adopcjach. :( Takie przepełnienie... Jeszcze gdyby nie te podrostki, które jakiś czas temu zostały przeniesione z recepcji. Bardzo mi szkoda szczegolnie Patusi, która bardzo potrzebuje kontaktu z ludźmi. Nie wiedziala doslownie co ze sobą zrobić - tu by poganiała, tu by zjadła smaczka a tutaj z kolei władowałaby się na kolana człowieka (co najczęsciej robiła). Ubaw mialam z nią niezmierny, bo Patisonka ma takie czułe punkty, ze jak się ją drapie, to tylnimi łapkami robi dosłownie rowerek. :loveu: Ogolnie mowiac, to mam dosc niektorych ludzi. Najlpierw udają zainteresowanych psem, zapowiadają sie, a potem mają gdzieś - chociaz sms'a by wyslali, nie no po co... Echh wszystko jest nie tak. Lepiej sobie pojde. Quote
ewelinabuck Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ciekawy koniec misia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zapraszamy do nas jest bardzo duzo fot;) Quote
Cambel&Megi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Chętnie bym poodpowiadała Wam, ale jakoś mi nie jest do śmiechu. Wszystko bylo w porządku, dopóki u Mastusia nie zobaczyłam paskudnej rany za główką. Potem się dowiedziałam, ze wczoraj tego nie miał. Mam nadzieje, ze to nic poważnego. :( Ale bardzo miło było powygłupiać się z moim Plastusiem, ta jego mordeczka :loveu: W schronisko coraz więcej psów i kotów. Jedne porzucone (zazwyczaj szczeniaki i kocięta), inne gdzieś znalezione lub po wypadkach. Tyle psów jest teraz i w dodaku zastój w adopcjach. :( Takie przepełnienie... Jeszcze gdyby nie te podrostki, które jakiś czas temu zostały przeniesione z recepcji. Bardzo mi szkoda szczegolnie Patusi, która bardzo potrzebuje kontaktu z ludźmi. Nie wiedziala doslownie co ze sobą zrobić - tu by poganiała, tu by zjadła smaczka a tutaj z kolei władowałaby się na kolana człowieka (co najczęsciej robiła). Ubaw mialam z nią niezmierny, bo Patisonka ma takie czułe punkty, ze jak się ją drapie, to tylnimi łapkami robi dosłownie rowerek. :loveu: Ogolnie mowiac, to mam dosc niektorych ludzi. Najlpierw udają zainteresowanych psem, zapowiadają sie, a potem mają gdzieś - chociaz sms'a by wyslali, nie no po co... Echh wszystko jest nie tak. Lepiej sobie pojde. Goniu, eh...ja niejednokrotnie się na ludziach zawiodłam... Może nie w taki sposób, ale w takich sprawach, to raczej nie do końca ufam... Chyba, że naprawdę ktoś wykazuje ogromną inicjatywę ze swojej strony... Ale inaczej..To tylko sobie można robić nadzieję, a potem się sfrajerzyć :roll: Ja zdecydowałam się na wontariat, tylko pozostaje mi jedno takie pytanie..Jak ja tam mam dojechać? Hm...Chodzi mi o autobus..Ja się wogóle na mieście nie orientuję, gdzie co jeździ...Goniu, wiesz może jaki autobus jeździ na trasie Dąbrowskiego/ Hetmanska - Ciepłownicza (lub okolice, tzn mogę dojść od autobusu )... Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Cambel napisał(a):Goniu, eh...ja niejednokrotnie się na ludziach zawiodłam... Może nie w taki sposób, ale w takich sprawach, to raczej nie do końca ufam... Chyba, że naprawdę ktoś wykazuje ogromną inicjatywę ze swojej strony... Ale inaczej..To tylko sobie można robić nadzieję, a potem się sfrajerzyć :roll: Ja zdecydowałam się na wontariat, tylko pozostaje mi jedno takie pytanie..Jak ja tam mam dojechać? Hm...Chodzi mi o autobus..Ja się wogóle na mieście nie orientuję, gdzie co jeździ...Goniu, wiesz może jaki autobus jeździ na trasie Dąbrowskiego/ Hetmanska - Ciepłownicza (lub okolice, tzn mogę dojść od autobusu )... Tu nawet nie chodzi o to - tu chodzi o DOGOMANIAKÓW, których mniej wiecej znam, a nie zupelnie obcych... Ale szkoda gadać. :roll: Ja mysle, ze np. z Placu Wolnosci moglabys jechac 11 lub 1 (1 zatrzymuje sie blizej schroniska). Oczywiscie trzeba wyslac maila w tej sprawie do schroniska. Quote
psiulka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Gdzież taka słodka dziewuszka mogłaby skrzywdzić niewinnego misia? :evil_lol: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Umieram przy tej fotce... g_o_n_i_a napisał(a):Miejsce zbrodni... I zbrodniarka z ofiarą w paszczy.. Zdjęcie paskudne, bo mi Łaciatą wybieliło, ale widać jak ona go katuje! Z goopawką z nim latała. Morderczyni...['] dla Misia :-( :evil_lol: Moje zdjęcia jak zobaczysz z dzisiejszej wizyty to zobaczysz, że Twoje są śliczne :shake: :: FiGa :: napisał(a): Ilonko a jak ochrzcimy Gonię? :diabloti::diabloti::diabloti: Te kartofle to takie nierozumne stworzenia są :roflt: Nie przychodzi mi nic do głowy. To trzeba wymyslic wstanie nietrzeźwości :roflt: Łobrażam się za to!! :mad: g_o_n_i_a napisał(a):Chętnie bym poodpowiadała Wam, ale jakoś mi nie jest do śmiechu. Wszystko bylo w porządku, dopóki u Mastusia nie zobaczyłam paskudnej rany za główką. Potem się dowiedziałam, ze wczoraj tego nie miał. Mam nadzieje, ze to nic poważnego. :( Ale bardzo miło było powygłupiać się z moim Plastusiem, ta jego mordeczka :loveu: W schronisko coraz więcej psów i kotów. Jedne porzucone (zazwyczaj szczeniaki i kocięta), inne gdzieś znalezione lub po wypadkach. Tyle psów jest teraz i w dodaku zastój w adopcjach. :( Takie przepełnienie... Jeszcze gdyby nie te podrostki, które jakiś czas temu zostały przeniesione z recepcji. Bardzo mi szkoda szczegolnie Patusi, która bardzo potrzebuje kontaktu z ludźmi. Nie wiedziala doslownie co ze sobą zrobić - tu by poganiała, tu by zjadła smaczka a tutaj z kolei władowałaby się na kolana człowieka (co najczęsciej robiła). Ubaw mialam z nią niezmierny, bo Patisonka ma takie czułe punkty, ze jak się ją drapie, to tylnimi łapkami robi dosłownie rowerek. :loveu: Ogolnie mowiac, to mam dosc niektorych ludzi. Najlpierw udają zainteresowanych psem, zapowiadają sie, a potem mają gdzieś - chociaz sms'a by wyslali, nie no po co... Echh wszystko jest nie tak. Lepiej sobie pojde. Gosiu...Uwierz mi w to co Ci piszę, bo ja nie kłamię :shake: Pisałam Ci też wczoraj co zawdzięczam TOBIE...Wiesz ile tego jest? Na Ciebie ZAWSZE można liczyc - zawsze mnie pocieszysz, czasem sobie razem smutamy...Mogę coś zacytowac? "Nie ten kto z Tobą tańczy, nie ten kto z Tobą się śmieje, lecz TEN kto z Tobą płacze jest Twoim przjacielem..." Czemu ludzi takich jak Ty jest tak mało?.. Quote
Recommended Posts