:: FiGa :: Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: Nie no ja muszę stąd iść.. pooddychac świerzym powietrzem... :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Wam się nudzi kobiety :evil_lol: Jak pisałam do Goni wcześniej, wypuścili Was na przepsutkę, i szalejecie :evil_lol: Muszę do nich napisać skargę :cool: Spadam, pa wariaty dwa! xD :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: Nie no ja muszę stąd iść.. pooddychac świerzym powietrzem... :diabloti: Zgupła :roflt::roflt::roflt: Cambel napisał(a):Wam się nudzi kobiety :evil_lol: Jak pisałam do Goni wcześniej, wypuścili Was na przepsutkę, i szalejecie :evil_lol: Muszę do nich napisać skargę :cool: Spadam, pa wariaty dwa! xD :bye: :p Tylko nie mow gdzie szalejemy :roflt: Branocka :bye: Quote
:: FiGa :: Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Zgupła :roflt::roflt::roflt: :p Tylko nie mow gdzie szalejemy :roflt: Branocka :bye:Ty zgupłas! Smiejesz się tak głośno ze mi rodziców pobudziłaś! Ładnie to tak robić problemy koleżance? :crazyeye: Nie widze fotek :crazyeye: Nie jestem tą :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 To juz mnie nie polubią, a to przecież moi teście Sylwia, a skad wiesz, ze nie jesteś tą? :roflt::roflt: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Branocka :bye: Psich snów :cool3: :bye::bye: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):I głupawkowych ;-) Moje zawsze takie są :lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):To juz mnie nie polubią, a to przecież moi teście Sylwia, a skad wiesz, ze nie jesteś tą? :roflt::roflt:Teściową to będziesz mieć... :mad: Będzie Ci... podkradać :cool3: :grin: Czy ktoś widzi zdjęcia? ? Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Teściową to będziesz mieć... :mad: Będzie Ci... podkradać :cool3: :grin: Czy ktoś widzi zdjęcia? ? eee...Jakie zdjęcia? :roll: Quote
:: FiGa :: Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cambel napisał(a):eee...Jakie zdjęcia? :roll:Dwa pierwsze posty na poprzedniej stronie, ja nie widze zdjęć :cool3: Dobranoc :bye: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::evil_lol: Małpiszonka Na spacerk, na dogo lub do Pędzli... Hmmm :cool3: A nasiusiala Ci z radosci na podloge? :roflt: Bry :multi: Ty i Fasola jesteście okropne!! :placz: Przezywacie bidną Ilonkę :placz: :placz: g_o_n_i_a napisał(a): Uśmiecha się do mnie :loveu: g_o_n_i_a napisał(a):Zły dotyk boli przez cale zycie :roflt: :roflt: :roflt: Coś Ty z nim zrobiła?? Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Cambel napisał(a):Moje zawsze takie są :lol: :evil_lol: :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Teściową to będziesz mieć... :mad: Będzie Ci... podkradać :cool3: :grin: Czy ktoś widzi zdjęcia? ? A sio z pałą ode mnie! :shake: Co mi będzie podkradać? :-o Ja widze zdjęcia, ja! I Kartoflanka:roflt: tez widzi :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 psiulka napisał(a):Bry :multi: Ty i Fasola jesteście okropne!! :placz: Przezywacie bidną Ilonkę :placz: :placz: Uśmiecha się do mnie :loveu: :roflt: :roflt: :roflt: Coś Ty z nim zrobiła?? KARTOFEL! :multi: :multi: :multi: :roflt: Wieczorem będą dalsze perypetie misa - Azulkowego misia. O ile pamietam do flaki ma wyciagniete z nogi, lapy i ucha chyba nie ma. :roflt::roflt: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):KARTOFEL! :multi: :multi: :multi: :roflt: Wieczorem będą dalsze perypetie misa - Azulkowego misia. O ile pamietam do flaki ma wyciagniete z nogi, lapy i ucha chyba nie ma. :roflt::roflt:Nie jestem Kartoflem Wy okrutne dziewuchy!! :-x :-x [SIZE=2]Jesteście okrutne!! :placz: :placz: Nie wolno się naśmiewac :placz: Daj jego foty :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): A sio z pałą ode mnie! :shake: CO ty chcesz? Ja muchy odpędzam! :eviltong: Co mi będzie podkradać? :-o :razz: To co chciała wczoraj ode mnie :lol: Ja widze zdjęcia, ja! I Kartoflanka:roflt: tez widzi :evil_lol:Kartofel widzi? No i wszystko jasne :evil_lol::evil_lol: No dobra ja też dziś widzę tego biednego fioletowago pluszaka :evil_lol: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Goniu, poprawiłaś mi nastrój tym esemesem wysłanym o 15 ^^ Koffam Cię :* Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a): No dobra ja też dziś widzę tego biednego fioletowego pluszaka :evil_lol: On jest zielony! Fasola oślepła :roflt: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Zapraszamy do naszej galeryjki ^^ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5507451#post5507451 Quote
Recommended Posts