Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cambel napisał(a):
Jakie ładniusie kwiatuszki :loveu: Ostatnio zrobiłam zdjęcie jakiejś pszczółce u babci, ale gdzie ja je mam? Jak znajdę, to pokażę :cool3:
A tymczasem ja idę spać, branocka :) :bye: :bye:
Pa Azulki :loveu:

Jak znajdziesz to pokaż :multi: :multi:
Dobranoc :bye:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
:evil_lol:
Mati!!!!!! SIOSTRUNIA !!!! :loveu: :loveu:
Dziekuje za gratki
:multi: Ciekawe co z tego dogomaniackiego komersu wyjdzie hyhy :evil_lol: :evil_lol:
Zaraz jakies fotecki wygrzebie :lol:
Mamula!! CAŁA EKIPKA MATISKOWA PRZYSZLA GONIE ODWIEDZIĆ!! TOŻ TO PATISONKA, BRUTKOWSKI I BEJBIK! :loveu: :loveu: :loveu: Umm Bejbik, jakie gustowne szeleczki! :loveu:
My jestesmy chetne na spacer po 10 czerwca (po bierzmowaniu moim), bedzie luz, prawie koniec roku. Ja MUSZE ich poznac :loveu: I Azulkowa tez, juz sie napalila na spacer.

dziekujemy Siostra:loveu: po 10 czerwca to już będzie obowiązek!!!!!!!

:eviltong: hihihi :loveu:

:bluepaw:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Azulkowy uśmiech
"oo Ciocia Mati" :loveu:

"Ze sforką trzeba się przywtiać - niuch niuch"

no i mati moze spokojnie przed snem na Azulkową się napatrzeć :loveu::loveu::loveu::loveu:

Azulkowa przygotowywuj sie na eskapadę!!!!:evil_lol:

p.s. zobaczymy Azula jaka minka Ci wyjdzie jak ciocie mati na żywca zobaczysz:eviltong: buahhaha

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Te kwiatuski dla Mati :buzi:

mati dziękuje za te droobniutkie cudenka w tę ciemną noc:) i nawet w nocy może byc słonecznie:) Siostra masz jakies zóltek wiatuszki na zdjęciach ??? :) bo mato baardzo lubi zólty kolrek i miło było by zobaczyc żólte cudeńka :loveu: ( ale jestem ... nie... ??? )

buzia dla Siostry :buzi:

Posted

matinestka napisał(a):
dziekujemy Siostra:loveu: po 10 czerwca to już będzie obowiązek!!!!!!!

:eviltong: hihihi :loveu:

Wiadomo :multi: :multi: :loveu:

matinestka napisał(a):
no i mati moze spokojnie przed snem na Azulkową się napatrzeć :loveu::loveu::loveu::loveu:

Azulkowa przygotowywuj sie na eskapadę!!!!:evil_lol:

p.s. zobaczymy Azula jaka minka Ci wyjdzie jak ciocie mati na żywca zobaczysz:eviltong: buahhaha

Azulkowej bedzie wiecej, ino kwiatkow sie pozbęde :evil_lol:
Azy minka bedze z pewnoscia fantastyczna. :D Typ ludzia, ktory jest taki jak Mati jest najbradziej fascynujacy dla kropkowej

Ten dla Ilonki, zeby nie bylo jej smutno ;-)

Posted

matinestka napisał(a):
mati dziękuje za te droobniutkie cudenka w tę ciemną noc:) i nawet w nocy może byc słonecznie:) Siostra masz jakies zóltek wiatuszki na zdjęciach ??? :) bo mato baardzo lubi zólty kolrek i miło było by zobaczyc żólte cudeńka :loveu: ( ale jestem ... nie... ??? )

buzia dla Siostry :buzi:

Bła :p Wszystkie zolte kwiaty (czyt. mlecze) zostaly skoszone na mojej randce z kosiarką w sobotę. Aczkolwiek są dmuchawce, pewnie cosik zakwinie, wiec jak cos ufoce to bedzie specjalnie dla Mati :loveu: :loveu:

matinestka napisał(a):
oj Siotsra czytasz w moich myślach ... :) ale fajnie mieć taka Siostre!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Ten mlecus jest be, taki rozmazany :shake: Ale ja sie podoba to niech sie podoba. :cool3:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Bła :p Wszystkie zolte kwiaty (czyt. mlecze) zostaly skoszone na mojej randce z kosiarką w sobotę. Aczkolwiek są dmuchawce, pewnie cosik zakwinie, wiec jak cos ufoce to bedzie specjalnie dla Mati :loveu: :loveu:

no ładnie...ale masz gusta Siostra :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: biedne mleczyki :evil_lol:

g_o_n_i_a;5464842 napisał(a):
Ten mlecus jest be, taki rozmazany :shake: Ale ja sie podoba to niech sie podoba. :cool3:

mozna to zdjęcie podciągnąc pod kategorię zdjęcia artystycznego :) dobrze jest.. nie trza psuć :evil_lol::evil_lol:

Posted

matinestka napisał(a):
no ładnie...ale masz gusta Siostra :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: biedne mleczyki :evil_lol:

mozna to zdjęcie podciągnąc pod kategorię zdjęcia artystycznego :) dobrze jest.. nie trza psuć :evil_lol::evil_lol:

Sąsiedzi lada dzien mowiliby o mnie, ze mam plantacje mleczy, tyle ich bylo. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Trzeba bylo przyjść, pochasać jak na łące i pozbierać sobie :evil_lol: :evil_lol: Urosną, to rośnie w momencie, wiec za kilka dni :razz: :razz:

Niech i bedzie artystyczne, amen :D

Posted

bry :buzi:

dla zainteresowanych
ZDAŁAM
NA PIĄTECKĘ

mądre mam dziecko :calus: / zreszta zawsze to mówię ;-) /
Oczywiscie zapraszam Moją Cielicę, Ilonkę, Mamulę, Mati i wszystkich odwiedzających :evil_lol: :evil_lol:

ale fajnie ja tez się załapałam ;)

Posted

ewatr napisał(a):
bry :buzi:

mądre mam dziecko :calus: / zreszta zawsze to mówię ;-) /

ale fajnie ja tez się załapałam ;)

Bry Mamula :buzi:
Jakie tam mądre :evil_lol: Madre to bedzie jak moje niecne plany wypalą i uda mi się zdobyć satyfakcjonujące świadectwo. :knuje::cool1:
Mamcia sie ZAWSZE załapuje, coz sie dziwotac :shake:
Ja jestem goopia, od wtorku totalnie zguplam, dzisiaj mialam takie lekkie zalamanie, ale siem naprawilo. :evil_lol:

ewatr napisał(a):
dostałam kwiatki od mojego najmłodszego dziecka huuuuuuuuura :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Nawet sie nie trzeba bylo upominać, co? ;) ;) Oczywiscie zartuje :-) Rodzinka i Misio na pierwszym miejscu dla Goni. :loveu: :loveu: :loveu:

MATI - JAK DO NAS WPADNIESZ TO WSTAWIĘ SPECJALNĄ SESJĘ MLECYKÓW DLA SIOSTRZYCZKI.
ewelinabuck napisał(a):
piekne foty kwiatow:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a Azulka to prawdziwa kropkowa ksiezniczka:multi:

Dziekuje :razz: Ale co tam moje kwiaty przy Twoich
Co do Azulkowej to sie zgadzam :loveu:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
przyszlam powiedziec papa bo chorutkam:-( katar wstretny sie przypaletal

buziaczki dla was;)

Biedaku... Ja też mam jakiś katar, ale to nie bakteriocoś, tylko alergia chyba :shake: A do tej pory nie miałam zadnych takich objawów... A może to alergia wywołana moją głupotą? :loveu:

No dobra, idź się kuruj :cool3:

Posted

psiulka napisał(a):
Bry!! :D Uwaga zaczynam nadrabiac!! :D

Hej :evil_lol: :evil_lol: Milego nadrabiania :D

Cambel napisał(a):
Dzień Dobry :cool3:

Doberek :evil_lol:

Posted

No to jak, co tam u Azulkowej :D

Ja tu odliczam dni do ok. 10 czerwca = mniej więcej wtedy będzie pies u mnie :loveu:

I jeszcze odliczm dni do wakacji, ale to już mnie przerasta :roll: Ale jest coraz bliżej! :D

Gosiu, może jakieś foty Azyyy? :D

Posted

Wiiitaj moja najukochańsza Gosieńko :buzi:
Wiem wiem jest mi strasznie wstyd że tak długo mnie nie było... a ile się wydarzyło łohoho...
Ostatnio mam coraz mniej czasu na kompa... czasami wpadne na gg sprawdzę poczte i biedotki na DGM...
Bardzo miło spedziłam u Was czas :) poogladałam zdjecia...
fakt nie czytałam wszystkiego bo za chwile musze leciec na miasto.... :(
Ale przeczytałam to ze jestem ślepa hehe :P:P
i chciałam przeprosic Paulinke że nie uwzględniłam Mickeya :(

I Gosiaczku gratki za 5 :multi::multi::multi: