g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Wooooooooooooooooooooooooooo :mdleje: Suuuuuuuper :loveu: jak.. jak... jakkkk... :roflt: Mnie tez już nie kofasz? Tylko tknij mojej renty ty! :x :-o :-o :-o :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 matinestka napisał(a):ha ha h a grzeczna Mała :eviltong: niech mnie drzwi ścisną i trzasna z pięc razy przynajmniej .... mati to nie wariat ..... Gonia to Waryjat ...:evil_lol: i Gonia juz wie czemu:eviltong: a balerinki ładne Siostra?????? :eviltong: prawie jak gółebie:cool3:....... a co do naszej wyprawy z Azą w celach czysto teoretyczno- myslicielsko- refleksyjnych ... to zaklepuje sobie czerwiec tudzież wrzesień .... w zalezności kiedy to mati otrzyma szacowny tytuł magistra ... jednakze mati zaklepuje sobie u Azuni tez inne "terminy" w celach czysto zabawowo- szaleństwowych :loveu: więc niech tam Aza spojrzy w swój terminarz i odchaczy jakies daty dla Mati i jej Brygady..... bo o tym że Gonia bedzie wariatkować razem z nami to nie wspominam bo to OCZYWISTOśC!!!!:loveu::loveu: :bluepaw: Balerniki paskudne :P takie białe bebebe :shake: I rozmiar nie 41/42 wiec odpada :evil_lol: :evil_lol: Ja bede za Mati laputencje trzymac za magisterka :kciuki: :kciuki: :kciuki: My oczywiscie bardzo chętnie :multi: Musimy dzieciaki wszystkie poznać, jakieś fotki porobić... Za Bejbulkiem gonia sie stesnika :oops: :loveu: I przestac wstydac się Mati. :placz: Paulina_mickey napisał(a):ognisko:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Paulinka :loveu: :loveu: ewelinabuck napisał(a):TERAZ SIE NAPRAWDE OBRAZAM:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALE TE FOTKI SA PIEKNE => dziwna kobita Quote
matinestka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ognisko - razem z Azutkową czesto sobie robimy ognicha :D Zbieramy patycki jak Czesio z Wlatcow moch i rzadzimy :D o RANY ... ale bym sie posmażyła w ognisku :eviltong: ech....:p o rany.............. suuuper :bluepaw: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 mATINESKA MOGEM Z TOBOM:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::-o :-o :-o :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:Pisialala jesteś :shake: Dobranoc :bye: Quote
matinestka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Tylko Mati sie nie smieje z goni :buzi: no jak to????? A KTO SMIE śMIAć SIęZ MOJEJ SIOSTRY ?????? :mad::mad::mad::mad::mad: a Siostra to wie ze siostry nie ma co się wstydac.... :) bo siostra wie tez o tym iz Siostra troszku jeszcze..... jednak wie tez ze Siostra się w koncu przełamie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :bluepaw: Quote
matinestka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ewelinabuck napisał(a):mATINESKA MOGEM Z TOBOM:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ALEż OCZYWIśCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIECHAJ TYLKO MOJA SIOSTRA TAKIEGO OGNIA ROZPALI :eviltong: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 matinestka napisał(a):o RANY ... ale bym sie posmażyła w ognisku :eviltong: ech....:p o rany.............. suuuper :bluepaw: Łaa to juz wiem, kogo zaprosimy na wspolne ognicho i rozpuscimy wszelkie lody. :multi: :evil_lol: ewelinabuck napisał(a):mATINESKA MOGEM Z TOBOM:diabloti: Nie zgadzam sie! Podobno jestes obrazona!! :: FiGa :: napisał(a):Pisialala jesteś :shake: Dobranoc :bye: Ze co? :-o psiulka napisał(a):Jakie ognisio ^^ A co tam u szczeniaków Goli?? Dobrze :loveu: :loveu: Mam kolejnego Dzwiedzia wlasnie z tego miotu. :evil_lol: :evil_lol: matinestka napisał(a):no jak to????? A KTO SMIE śMIAć SIęZ MOJEJ SIOSTRY ?????? :mad::mad: a Siostra to wie ze siostry nie ma co się wstydac.... :) bo siostra wie tez o tym iz Siostra troszku jeszcze..... jednak wie tez ze Siostra się w koncu przełamie:loveu::loveu::loveu: :bluepaw: One sie smieja brzydkie! Ta Ewelina paskudna! I Sylwucha! :placz: Przełamie sie, napewno... Bede sie starac :buzi: matinestka napisał(a):ALEż OCZYWIśCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol: NIECHAJ TYLKO MOJA SIOSTRA TAKIEGO OGNIA ROZPALI :eviltong: :bluepaw: Mam patyczki pozbierane :D JEszcze troche i ognicho takie, ze pol wsi bedzie widziec :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='psiulka']Dobranocka Wszystkim :hand: :calus: To nie bedzie dobra noc :-( :-( Azuś znów rzeźnik :-( :-( :-( :-( Quote
Usia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Gonia ja nie czytałam kilku stron (juz nie daje rady) ale w skrócie to co wiedziałam i co mogłam ci pomóc to napisałam na gg (masz tam jeszcze wszystkie kliniki w Rzeszowie) Mam nadzieje ze bedzie dobrze :roll: kocham takie kolory Trzymamy kciuki i łapy za Aze TZ trzyma tez i te u nóg :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ewelinabuck ja sie na tego człowieka nie umiem obrazic wiesz mi a powodów bym z milion miala np. za to ze jestem goopek xD Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :crazyeye:wow jakie śliczne fotki ogniska:multi::multi::multi: cześć Goniu:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Usia']Gonia ja nie czytałam kilku stron (juz nie daje rady) ale w skrócie to co wiedziałam i co mogłam ci pomóc to napisałam na gg (masz tam jeszcze wszystkie kliniki w Rzeszowie) Mam nadzieje ze bedzie dobrze :roll: kocham takie kolory Trzymamy kciuki i łapy za Aze TZ trzyma tez i te u nóg :eviltong: Usia, bardzo WAM dziękuje :multi: :multi: Będziemy robić z Azulkowej babulkę ;-) Ciekawe co ona na to. :evil_lol: Pocieszyliście mnie wczoraj i daliście nadzieje, ze da sie z tego wyjść. Rano byl tylko malutki rzeźnik, a teraz Azulka sobie śpi na piasku na polku. :loveu: Juz przymierzamy sie do dwoch lecznic - jedna znajoma w Zaczerniu, ale nie mam pojecia czy jest tam mozliwosc badan laboratoryjnych - wiec wrazie czego to ona odpadnie. A druga to tak troche jeszcze delikatnie podchodzę to tego, jest to lecznica Jamnik. Ew. bede szukac po ludziach pieniędzy, moze mi ktoś pożyczy. :placz: Wstępnie pobranie zeskrobiny 10 złotych, a sama wizyta z psem 25zł :roll: Jeszcze moze bedzie potrzebne pobranie krwi to 55zł, ale chyba z tego na razie zrezygnuje(inaczej, moze nie bedzie konieczne). Bardzo mi zalezy na skutecznym wyleczeniu psa, wiem, ze Jamnik to b. dobra lecznica, ale tez niestety droga. :-( :-( Dziekuje jeszcze raz :buzi: [quote name='ewelinabuck']ja juz nie jezdem obrazona:razz: :razz: Ja od razu wiedzialam, ze sie nie obrazilas :diabloti: Chcialas isc spac dlatego sie "obrazilas" :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:wow jakie śliczne fotki ogniska:multi::multi::multi: cześć Goniu:loveu: Ala, Ala :multi: :multi: Bryyy! :multi: :multi: Łaa jakieś święto :evil_lol: Dziękuję Aluniu :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 nie to nie mialo byc tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: a ja jutro do szkolki nie idem hahahhahahhaha bede sie byczyc w nocy na dogo :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 ewelinabuck napisał(a):nie to nie mialo byc tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: a ja jutro do szkolki nie idem hahahhahahhaha bede sie byczyc w nocy na dogo :eviltong: Jasne :roflt: ZNOWU WAGARY?! :-x :-x :-x Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Skoro już tak bylo mnostwo zdjęc, to zamieszczę jeszcze foteczki Azulkowych prezentów. Przyszly tydzien przed jej urodzinkami i w weekend majowy będąc w Mielcu Azulka podzielila się niektórymi z Mieleckimi psiakami i z Rzeszowskimi Pędzlami także. :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Peugeot bracioszka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts