g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 psiulka napisał(a):Goopka Goni żaden inny nie zastąpi :evil_lol: Tak? ? :eggface: Quote
psiulka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ojej :loveu: :multi: :multi: Azutka!! :multi: Jakie śliczne białe ząbki :loveu: PS. Kiedy jedziesz do schroniska? :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 psiulka napisał(a):Ojej :loveu: :multi: :multi: Azutka!! :multi: Jakie śliczne białe ząbki :loveu: PS. Kiedy jedziesz do schroniska? :razz: Za tydzien do Pędzli :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Specjalne fotki Azulkowej powaznej :evil_lol: dla Mati Quote
psiulka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ojejku ile Azulki :multi: :multi: Masz może fotki jak Azul był malutki?? :loveu: :loveu: PS. Eee....Można też?? :oops: :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Azulkowe zdjecia sa w pierwszym poscie, niestety jest ich niewiele, bo nie mialam mozliwosci robienia zdjec. Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Obrażam się! :placz: :placz: :placz: Nie bedzie zdjęc, nie bede nic pisać o i sie skonczy to szyderstwo z goni :placz: Ściemniasz :evil_lol::evil_lol: :roflt: No łądnie :placz: Ale ona mnie nie kofa :placz: Z dwojki goopkow, chce zrobic piątke, bez konsutacji ze mną... :placz:No teraz to ja się obrażam :obrazic: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 dziewczyny ja wam tego nie wybacze :mad: rabiecie tyle stron i ja to musze tak nadrabiac i nadrabiac zeby byc w temacie:evil_lol: Gopka-Goni ups chyba ja nie w temacie:eviltong: Quote
matinestka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Specjalne fotki Azulkowej powaznej :evil_lol: dla Mati och Mała.... :loveu: ... mati uwielbia Azule - fizlozofa :evil_lol: ... uch .... to takie moje "zboczenie " uczelniane.( ta filozofia cała ) .. w koncu za niedługo już bede mogła z czystym sumieniem siedzieć pod grusza i rozmyślac o świecie :eviltong: :evil_lol: .. i wtedy "porywam" Azulke do wspólnych rozmyslań orzeczywistości i samej filozofii ........ hihih :evil_lol: Azulka Azulka :) i kto tu jest Wariatem ?? hmmm Ty czy Ja??? :evil_lol: czy może Mała???? :eviltong: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ściemniasz :evil_lol: :roflt: No teraz to ja się obrażam :obrazic: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ewelinabuck napisał(a):dziewczyny ja wam tego nie wybacze :mad: rabiecie tyle stron i ja to musze tak nadrabiac i nadrabiac zeby byc w temacie:evil_lol: Gopka-Goni ups chyba ja nie w temacie:eviltong: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='matinestka']och Mała.... :loveu: ... mati uwielbia Azule - fizlozofa :evil_lol: ... uch .... to takie moje "zboczenie " uczelniane.( ta filozofia cała ) .. w koncu za niedługo już bede mogła z czystym sumieniem siedzieć pod grusza i rozmyślac o świecie :eviltong: :evil_lol: .. i wtedy "porywam" Azulke do wspólnych rozmyslań orzeczywistości i samej filozofii ........ hihih :evil_lol: Azulka Azulka :) i kto tu jest Wariatem ?? hmmm Ty czy Ja??? :evil_lol: czy może Mała???? :eviltong: :bluepaw: Ło matko, jakie plany Mati z moja Azulką pod gruszą :evil_lol: :evil_lol: łaa :loveu: :loveu: Mała jest dobrym dzieckiem, spokojnym - wlasnie z bratem przegladalismy na allegro papuzki faliste, potem nimfy, papuzki tzw. kozie, a skoczylismy na ryzowcach i mewkach, a na koncu gołębiach - jednak aukcja byla "piękne gołębie" a sprzedawane byly balerinki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Brat powiedzial, ze mam jakas gupawkę i mam spadać hah :evil_lol: Mati to wariat, tak tak! :multi: :multi: Tylko Mati sie nie smieje z goni :buzi: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Co Tam Ciekawego U Ciebie Ciom????????;) ;) ;) ;) ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 ewelinabuck napisał(a):Co Tam Ciekawego U Ciebie Ciom????????;) ;) ;) ;) ;) Nie kofam was :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 TY NAS KOFAAAASSSZZZZZZZZZZZ:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: JA TO WIEM:multi: :multi: :multi: CIEBIE TEZ KOFAAAAAMMYYY:multi: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 ewelinabuck napisał(a):TY NAS KOFAAAASSSZZZZZZZZZZZ:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: JA TO WIEM:multi: :multi: :multi: CIEBIE TEZ KOFAAAAAMMYYY:multi: :multi: :multi: Jasne.. :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Ognisko - razem z Azutkową czesto sobie robimy ognicha :D Zbieramy patycki jak Czesio z Wlatcow moch i rzadzimy :D Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 OBRAZAM SIE:stop: :stop: :stop: :stop: :stop: :stop: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wooooooooooooooooooooooooooo :mdleje: Suuuuuuuper :loveu: jak.. jak... jakkkk... :roflt: Mnie tez już nie kofasz? Tylko tknij mojej renty ty! :x Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='ewelinabuck']OBRAZAM SIE:stop: :stop: :stop: :stop: :stop: :stop: [quote name='ewelinabuck']ALE SUPER ZDJEICA OGNIA:loveu: Fajnie sie obrazasz :evil_lol: :evil_lol: Dzieki:multi: Quote
matinestka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ło matko, jakie plany Mati z moja Azulką pod gruszą :evil_lol: :evil_lol: łaa :loveu: :loveu: Mała jest dobrym dzieckiem, spokojnym - wlasnie z bratem przegladalismy na allegro papuzki faliste, potem nimfy, papuzki tzw. kozie, a skoczylismy na ryzowcach i mewkach, a na koncu gołębiach - jednak aukcja byla "piękne gołębie" a sprzedawane byly balerinki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Brat powiedzial, ze mam jakas gupawkę i mam spadać hah :evil_lol: Mati to wariat, tak tak! :multi: :multi: Tylko Mati sie nie smieje z goni :buzi: ha ha h a :diabloti: grzeczna Mała :eviltong: niech mnie drzwi ścisną i trzasna z pięc razy przynajmniej .... mati to nie wariat ..... Gonia to Waryjat ...:evil_lol: i Gonia juz wie czemu:eviltong: a balerinki ładne Siostra?????? :eviltong: prawie jak gółebie:cool3:....... a co do naszej wyprawy z Azą w celach czysto teoretyczno- myslicielsko- refleksyjnych ... to zaklepuje sobie czerwiec tudzież wrzesień .... w zalezności kiedy to mati otrzyma szacowny tytuł magistra:eviltong: ... jednakze mati zaklepuje sobie u Azuni tez inne "terminy" w celach czysto zabawowo- szaleństwowych :loveu: więc niech tam Aza spojrzy w swój terminarz i odchaczy jakies daty dla Mati i jej Brygady..... :) bo o tym że Gonia bedzie wariatkować razem z nami to nie wspominam bo to OCZYWISTOśC!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: :bluepaw: Quote
Paulina_mickey Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Fajnie sie obrazasz :evil_lol: :evil_lol: Dzieki:multi: ognisko:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 TERAZ SIE NAPRAWDE OBRAZAM:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ALE TE FOTKI SA PIEKNE Quote
Recommended Posts