Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiulka napisał(a):
Ojej :loveu: :multi: :multi: Azutka!! :multi: Jakie śliczne białe ząbki :loveu:

PS. Kiedy jedziesz do schroniska? :razz:

Za tydzien do Pędzli :multi: :multi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Obrażam się! :placz: :placz: :placz:
Nie bedzie zdjęc, nie bede nic pisać o i sie skonczy to szyderstwo z goni :placz: Ściemniasz :evil_lol::evil_lol: :roflt:

No łądnie :placz: Ale ona mnie nie kofa :placz: Z dwojki goopkow, chce zrobic piątke, bez konsutacji ze mną... :placz:
No teraz to ja się obrażam :obrazic:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Specjalne fotki Azulkowej powaznej :evil_lol: dla Mati

och Mała.... :loveu: ... mati uwielbia Azule - fizlozofa :evil_lol: ... uch .... to takie moje "zboczenie " uczelniane.( ta filozofia cała ) .. w koncu za niedługo już bede mogła z czystym sumieniem siedzieć pod grusza i rozmyślac o świecie :eviltong: :evil_lol: .. i wtedy "porywam" Azulke do wspólnych rozmyslań orzeczywistości i samej filozofii ........ hihih :evil_lol:

Azulka Azulka :) i kto tu jest Wariatem ?? hmmm Ty czy Ja??? :evil_lol: czy może Mała???? :eviltong:

:bluepaw:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ściemniasz :evil_lol: :roflt:

No teraz to ja się obrażam :obrazic:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
ewelinabuck napisał(a):
dziewczyny ja wam tego nie wybacze :mad: rabiecie tyle stron i ja to musze tak nadrabiac i nadrabiac zeby byc w temacie:evil_lol:

Gopka-Goni ups chyba ja nie w temacie:eviltong:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='matinestka']och Mała.... :loveu: ... mati uwielbia Azule - fizlozofa :evil_lol: ... uch .... to takie moje "zboczenie " uczelniane.( ta filozofia cała ) .. w koncu za niedługo już bede mogła z czystym sumieniem siedzieć pod grusza i rozmyślac o świecie :eviltong: :evil_lol: .. i wtedy "porywam" Azulke do wspólnych rozmyslań orzeczywistości i samej filozofii ........ hihih :evil_lol:

Azulka Azulka :) i kto tu jest Wariatem ?? hmmm Ty czy Ja??? :evil_lol: czy może Mała???? :eviltong:

Ło matko, jakie plany Mati z moja Azulką pod gruszą :evil_lol: :evil_lol: łaa :loveu: :loveu:
Mała jest dobrym dzieckiem, spokojnym - wlasnie z bratem przegladalismy na allegro papuzki faliste, potem nimfy, papuzki tzw. kozie, a skoczylismy na ryzowcach i mewkach, a na koncu gołębiach - jednak aukcja byla "piękne gołębie" a sprzedawane byly balerinki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Brat powiedzial, ze mam jakas gupawkę i mam spadać hah :evil_lol:

Mati to wariat, tak tak! :multi: :multi:
Tylko Mati sie nie smieje z goni :buzi:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Co Tam Ciekawego U Ciebie Ciom????????;) ;) ;) ;) ;)

Nie kofam was
:sadCyber:

Posted

TY NAS KOFAAAASSSZZZZZZZZZZZ:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: JA TO WIEM:multi: :multi: :multi:

CIEBIE TEZ KOFAAAAAMMYYY:multi: :multi: :multi:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
TY NAS KOFAAAASSSZZZZZZZZZZZ:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: JA TO WIEM:multi: :multi: :multi:

CIEBIE TEZ KOFAAAAAMMYYY:multi: :multi: :multi:

Jasne..

Posted

[quote name='ewelinabuck']OBRAZAM SIE:stop: :stop: :stop: :stop: :stop: :stop:

[quote name='ewelinabuck']ALE SUPER ZDJEICA OGNIA:loveu:
Fajnie sie obrazasz :evil_lol: :evil_lol:
Dzieki:multi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ło matko, jakie plany Mati z moja Azulką pod gruszą :evil_lol: :evil_lol: łaa :loveu: :loveu:
Mała jest dobrym dzieckiem, spokojnym - wlasnie z bratem przegladalismy na allegro papuzki faliste, potem nimfy, papuzki tzw. kozie, a skoczylismy na ryzowcach i mewkach, a na koncu gołębiach - jednak aukcja byla "piękne gołębie" a sprzedawane byly balerinki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Brat powiedzial, ze mam jakas gupawkę i mam spadać hah :evil_lol:

Mati to wariat, tak tak! :multi: :multi:
Tylko Mati sie nie smieje z goni :buzi:

ha ha h a :diabloti: grzeczna Mała :eviltong: niech mnie drzwi ścisną i trzasna z pięc razy przynajmniej .... mati to nie wariat ..... Gonia to Waryjat ...:evil_lol: i Gonia juz wie czemu:eviltong: a balerinki ładne Siostra?????? :eviltong: prawie jak gółebie:cool3:.......

a co do naszej wyprawy z Azą w celach czysto teoretyczno- myslicielsko- refleksyjnych ... to zaklepuje sobie czerwiec tudzież wrzesień .... w zalezności kiedy to mati otrzyma szacowny tytuł magistra:eviltong: ...

jednakze mati zaklepuje sobie u Azuni tez inne "terminy" w celach czysto zabawowo- szaleństwowych :loveu: więc niech tam Aza spojrzy w swój terminarz i odchaczy jakies daty dla Mati i jej Brygady..... :) bo o tym że Gonia bedzie wariatkować razem z nami to nie wspominam bo to OCZYWISTOśC!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: