g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 ewelinabuck napisał(a):wieczorkiem chyba mnie nie bedzie aleoki jak bede to zadzwonie nic sie nie stalo chcialam pogadac bo juz dawno nie dzwonilam;) A gdzie wybywasz małpo? :mad: :mad: :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 ewelinabuck napisał(a):tu i tam w kazdym badz razie z piesem;) Buhah jak sie tłumaczy z kim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 hihihihihihihihihi:diabloti: 1 ide na miasto 2 moze spotkam jakiegos przedstawiciela swojej rasy 3 piesek bedzie zadowolony ze spacerku;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 ewelinabuck napisał(a):hihihihihihihihihi:diabloti: 1 ide na miasto 2 moze spotkam jakiegos przedstawiciela swojej rasy 3 piesek bedzie zadowolony ze spacerku;) A idź sobie, sio :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jakie zebiska :loveu: Małpa jesteś :obrazic: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jakie zebiska :loveu: Małpa jesteś :obrazic: Co znowu zrobilam :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Paulina_mickey Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 boshe:crazyeye: ile nagadane...:crazyeye: nie było mnie jeden dzień a tu takie zaległości:roll: szalejecie:evil_lol: ale świetne zdjęcie:loveu: masz talen dziewczyno:D:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Paulina_mickey']boshe:crazyeye: ile nagadane...:crazyeye: nie było mnie jeden dzień a tu takie zaległości:roll: szalejecie:evil_lol: ale świetne zdjęcie:loveu: masz talen dziewczyno:D:loveu: Gadułki jestesmy, wybacz Paulinko :evil_lol: Nie mam talentu, mam ładnego psa :evil_lol: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Co znowu zrobilam :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Hmmm.. :niewiem: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Gadułki jestesmy, wybacz Paulinko :evil_lol: Nie mam talentu, mam ładnego psa :evil_lol: :loveu:A ja tak skromnie dodam że i jedno i drugie :cool3::cool3: Quote
Paulina_mickey Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Gadułki jestesmy, wybacz Paulinko :evil_lol: Nie mam talentu, mam ładnego psa :evil_lol: :loveu: hehe eee tam...oczywiście Aza jest śliczna:loveu: ale Ty talent też masz...:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Hmmm.. :niewiem: To za co to "Małpa jesteś " ? :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A ja tak skromnie dodam że i jedno i drugie :cool3::cool3: Nie podlizuj się :evil_lol: Wiem, ze sciemniasz :evil_lol: Paulina_mickey napisał(a):hehe eee tam...oczywiście Aza jest śliczna:loveu: ale Ty talent też masz...:cool3: Nieplawa :D Azutek łądny, a pancia ani ładna ani taletnu ni ma :multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Nie podlizuj się :evil_lol: Wiem, ze sciemniasz :evil_lol: Nieplawa :D Azutek łądny, a pancia ani ładna ani taletnu ni ma :multi: Podlizywać to ja sie nie muszę :cool1: I bez tego mnie kofasz :cool1: :evil_lol: Teraz to dopiero ściemniasz :shake::shock: [quote name='g_o_n_i_a']To za co to "Małpa jesteś :obrazic:" ? :placz:Pisałam Ci że muszę już iść? :scared: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 http://images20.fotosik.pl/334/b686a8d502c3f149.jpg :mdleje: :mdleje: :mdleje: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Podlizywać to ja sie nie muszę :cool1: I bez tego mnie kofasz :cool1: :evil_lol: Jaka pewna :evilbat: :grins: :loveu: :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::'] Teraz to dopiero ściemniasz :shake::shock: Nie sciemniam! Gonia to klocek, który nie umie robić zadnych zdjec. :shake: [quote name=':: FiGa ::'] Pisałam Ci że muszę już iść? :scared: Wrócisz... :cool3: :cool3: [quote name=':: FiGa ::']http://images20.fotosik.pl/334/b686a8d502c3f149.jpg :mdleje: :mdleje: :mdleje: :loveu: To byla proba zlapania uciekajacego patyka (ew. kolacji) :evil_lol: :evil_lol: Wlasnie wrocilysmy z podworka. Najpierw Azutkowa ze swojego kojca wyniosla wszelkie klamoty - pileczke, miśka i węzeł. Miśka zaczela molestować, wydarla mu flaki, ale ja i tak pozbieralam pluszaka, zabralam pozostale zabawki + dwa świezutkie patyczki i wrzucilam do kojca. :D Zasadzilismy z bratem paprykę w szklarni, pojawila sie pikna salata, koperek i pieruszka, a rzodkiewka rośnie jak szalona. :D Tylko gdzie te pomidory i ogorki? :mad: Potem wręczono mi kosiarkę no i ok. 1,5h chodzilam sobie po ogrodku z kosiarka, a tu deszcz mi zaczal lac. A juz konczylam. :angryy: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 A włąsnie :D jak naładuje baterie to cykne fotke biednego misa :D:D Quote
Coffee&Nera Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Gosia no wiesz co- ja tez bylam tam gdzie ty i bylysmy z Iloną na polu ! Mogłas sie chociaż skontaktowac to bysmy sie spotkaly :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Nerul napisał(a):Gosia no wiesz co- ja tez bylam tam gdzie ty i bylysmy z Iloną na polu ! Mogłas sie chociaż skontaktowac to bysmy sie spotkaly :cool3: Gdzie? Co? Jak? :o Quote
Coffee&Nera Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Bylam na slocinie- tam w strone Auchan. Głupio mi bylo tak powiedziec Ilonie zeby zadzwonila do ciebie... Bylam z Dżekusiem *__* (walcze o tego psa zeby byl mój). Moze jutro tez bym byla... Co ty na to xD? Aby spacerek? Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jaka pewna :evilbat: :grins: :loveu: :evil_lol: A co może nie? :mad: Z tym że mnie zdradzasz juz sie pogodziłam :mad: Nie sciemniam! Gonia to klocek, który nie umie robić zadnych zdjec. :shake: Ściemniasz :cool1: ...jak cholera :evil_lol::evil_lol: Wrócisz... :cool3: :cool3: No jaka pewniara :cool1: Wlasnie wrocilysmy z podworka. Najpierw Azutkowa ze swojego kojca wyniosla wszelkie klamoty - pileczke, miśka i węzeł. Miśka zaczela molestować, wydarla mu flaki, ale ja i tak pozbieralam pluszaka, zabralam pozostale zabawki + dwa świezutkie patyczki i wrzucilam do kojca. :D Zasadzilismy z bratem paprykę w szklarni, pojawila sie pikna salata, koperek i pieruszka, a rzodkiewka rośnie jak szalona. :D Tylko gdzie te pomidory i ogorki? :mad: Potem wręczono mi kosiarkę no i ok. 1,5h chodzilam sobie po ogrodku z kosiarka, a tu deszcz mi zaczal lac. A juz konczylam. :angryy: :evil_lol:Jednym słowem Aztkowa wybawiona, Gosia zmęczona i gotowa do wstawienia kolejnych pięknych fotek :loveu: Nie mam nic przeciwko :cool3: Quote
Recommended Posts