Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

Nerul napisał(a):
Goniu jak mnie moglas nie widziec?! Jestem oburzona xD napewno mnie słyszalas i mój szatanski smiech... a jak widzialas okrąglejszą dziewczyne (Kamile) i taką obcietą od garnka w okularkach to ja xD (teraz mam inną fryzure i niewyglądam jak od rondelka )

Loodki, ja kwestowalam dla schroniska, łaziłam z taką, co mi narzekała cały czas :D
Ale wiesz :cool3: Wystawa jest w sierpniu bodajże, ja bede kwestowac, moja puszka czeka na Twoje pieniadze :evil_lol:

:: FiGa :: napisał(a):
Na meczu nie byłam, ta chciałoby mi się jechać taki kawał na siatke :eviltong: Ale w noge gramy w rzeszowie co rok :cool3: Na ubiegłych wakacjach Ilonka miała przyjechać na nasz mecz :mad: ale nie przyjechała :mad:

Jaa przyjade!! :multi:

A to czemu? :crazyeye:
No normalnie :placz:

Misio.. E, ja też A moja miłośc to doooooooogi :loveu::loveu:

Słyszałam :loveu: :loveu: Czudne koniki :D

Dizekuję :multi:

Tylko daj znac kiedy

Nienawidze siatki :mad:

A ja tofam :loveu:

Bo Ty biegałaś z puszeczka do której nie mogłam wepchnąc pieniążków :oops: i musiałaś mi pomagać :oops::oops: Niezdara na caaałej liniii :oops::oops::oops: a póxniej gdy poszłyśmy na

Hah nigdy nie zapomne tego :D Ja idem sobie niewinnie i kurcze widze znajomą mordkę z fotki, ktora sie smieje do mnie. Buheh :D Ale mialam stresa :evil_lol:

Ja Azulke z tej perspektywy znam :evil_lol::evil_lol:

Właśnie :D

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerul napisał(a):
Tylko oczywiscie Nera zacofana i nikogo poza Pauliną i Lenką nieznam... niestety no i Ilonką i Czikulem kochanym. To dzięki nim poznalam Dżekiego i Age (Figa pewnie zna pieski z innego fora na którym byly fotografie ;))

Ja wiedzialam o Waszym spotkaniu, ale wtedy byl najwiekszy ruch :D Widzialam Martyne, Figulcową, Ilonę koło dalmasków jak rozmawialam z Kiką o PIęknej Bafisi.:loveu:

Posted

Oczywiscie ze wrzuce do puszczeczki ale ile? Ale niebój nic cos odemnie bedzie... Kurcze no spodkajmy sie wreszcie ludzie gdzies na słocinie bo narazie z dzekim niemoge sie nigdzie ruszyc dopuki sie niedowiem jaka dawka zeby niewymiotowal... Na Słocinie duzo osób by bylo... tam jest kupe miejsca, tak nagle patrze a tu po lewej stronie Auchan O.o Ja w szoku xDDD

Posted

Nerul napisał(a):
Oczywiscie ze wrzuce do puszczeczki ale ile? Ale niebój nic cos odemnie bedzie... Kurcze no spodkajmy sie wreszcie ludzie gdzies na słocinie bo narazie z dzekim niemoge sie nigdzie ruszyc dopuki sie niedowiem jaka dawka zeby niewymiotowal... Na Słocinie duzo osób by bylo... tam jest kupe miejsca, tak nagle patrze a tu po lewej stronie Auchan O.o Ja w szoku xDDD

Obojetne ile ;-) Nie ma wyznaczonej stawki, bez przesady :evil_lol:
Spotkamy sie, napewno! ;-)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Wystawa jest w sierpniu bodajże, ja bede kwestowac, moja puszka czeka na Twoje pieniadze :evil_lol: :roflt: No jaka bezpośrednia :roflt: A czy ja bede mogła coś wrzucić?? :cool3::cool3: Tylko tym razem weź sobie puszkę z wiekszym otworem na pieniązki :evil_lol::evil_lol:

No normalnie :placz:
Gopoty gadasz :mad:

Słyszałam :loveu: :loveu: Czudne koniki :D
:loveu::loveu::loveu:

A ja tofam :loveu:
Bleeeeeee :eviltong:

Hah nigdy nie zapomne tego :D Ja idem sobie niewinnie i kurcze widze znajomą mordkę z fotki, ktora sie smieje do mnie. Buheh :D Ale mialam stresa :evil_lol:
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Ale jestem kret...

Posted

Łaaaaaa :multi: Dziekuje bardzo :loveu:

Prosze bardzo :multi: :multi:

Nerul napisał(a):
Czym te fotki robilas? Komórką czy cyfrówką?

Foteczki aparatem cyfrowym, komorka to zlomek ktory ma beznajdziejny aparat. A cyfrówka sama w sobie jest tez beznadziejna. I autorka zjec jest beznadziejna... hah ;)

:roflt: No jaka bezpośrednia :roflt: A czy ja bede mogła coś wrzucić?? :cool3::cool3: Tylko tym razem weź sobie puszkę z wiekszym otworem na pieniązki :evil_lol::evil_lol:

No czooo :D Dzieki temu kilka osob wrzucilo mi jak mowilam, ze MUSZA do goni wrzucac :evil_lol:
Sylwuś, postaram sie wziasc puche z najwiekszym otworem. :evil_lol: :evil_lol:

Gopoty gadasz :mad:

Czy to znacy, ze mnie kofasz? :-o Mnie i tylko mnie? :-o

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Ale jestem kret...

:mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Foteczki aparatem cyfrowym, komorka to zlomek ktory ma beznajdziejny aparat. A cyfrówka sama w sobie jest tez beznadziejna. I autorka zjec jest beznadziejna... hah ;)
Ona lubi ściemniać :evil_lol:

g_o_n_i_a napisał(a):
No czooo :D Dzieki temu kilka osob wrzucilo mi jak mowilam, ze MUSZA do goni wrzucac :evil_lol:
Ojj taaaa... pamiętam jak mi groziłaś na gg... Miałam inny wybór? :crazyeye: Musiałam coś wrzucić, puki co zycie mi mile! :shake: :evil_lol::evil_lol:
g_o_n_i_a napisał(a):
Sylwuś, postaram sie wziasc puche z najwiekszym otworem. :evil_lol: :evil_lol:
:roflt: :roflt:

g_o_n_i_a napisał(a):
Czy to znacy, ze mnie kofasz? :-o Mnie i tylko mnie? :-o
NIeee no aż tak dobrze to nie jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt:

dżołk :eviltong:

g_o_n_i_a napisał(a):
:mad: :mad: :mad:
:crazyeye::crazyeye: Ona chce mnie bić! Babunię! Emerytkę! Kto to widział! :crazyeye:

Posted

Boszz te rzeszowskie dziewczyny.. :crazyeye:

Anetko nieoficjalnie to Gonia jest moją żonką [widzieliście mnie w rozamowach w toku poświęconych żonom bijącym swoich mężów? bałam tam w roli ofiary :(] więc możemy Cię przygarnąć :evil_lol: No chyba że Goś ma inne plany :evil_lol:

Posted

Ona lubi ściemniać
Ojj taaaa... pamiętam jak mi groziłaś na gg... Miałam inny wybór? Musiałam coś wrzucić, puki co zycie mi mile! :evil_lol::evil_lol:

NIeee no aż tak dobrze to nie jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt:
dżołk :eviltong:

:crazyeye::crazyeye: Ona chce mnie bić! Babunię! Emerytkę! Kto to widział! :crazyeye:

Nie sciemniam, nie :placz: :mad:
No tak, niestety zadajac sie ze mna nie ma sie wyboru. :shake:
Goopek :loveu: :evil_lol:
Nie bije mojego kofanego Męzulka, Misiaczka, Buraczka, Goopka, Krowy, Prosiaka, Babci, Mamci, Ojca i Matki w jednym :D:evil_lol: :evil_lol:

Nerul napisał(a):
Ludzie macie problemy xD Gonia niewolno bic Figula- ona juz przeciez do 20 roku zycia sie zbliza a od tych lat juz zaczynają bolec kosci :D:D

Nie bijam Figula :placz: To ona ce mnie bic! Taka babka z niej twarda :p

No ja jestem babcią Goni :loveu: I po babci tyle wspaniałych cech wnusia ma :loveu:

:o Babka, Ty sie do mnie przyznajesz?

Nerul napisał(a):
A mnie to juz nikt nieprzygarnie xD? No wiecie co... Nerul jak zwykle samotny leee ;(

Nerul, Ty masz Ilonke!

Boszz te rzeszowskie dziewczyny.. :crazyeye:

Anetko nieoficjalnie to Gonia jest moją żonką [widzieliście mnie w rozamowach w toku poświęconych żonom bijącym swoich mężów? bałam tam w roli ofiary :(] więc możemy Cię przygarnąć :evil_lol: No chyba że Goś ma inne plany :evil_lol:

Nieprawda!! To ONA mnie bila walkiem!

Nerul napisał(a):
Och Nerul zostanie przygarniety czyli bedzie 1 wielka familia welcome to Rzeszow xD

Buhah jakie plany :D

Posted

No tak, niestety zadajac sie ze mna nie ma sie wyboru. :shake:
Uwaga wszyscy! Gosia to psychopatka, prędzej czy później ogoli was z kasy :evil_lol: A wszystko na rzecz kundelkowych pędzlów :loveu:
Goopek :loveu: :evil_lol:
I jeszcze mnie publicznie obraża :placz:
Nie bije mojego kofanego Męzulka, Misiaczka, Buraczka, Goopka, Krowy, Prosiaka, Babci, Mamci, Ojca i Matki w jednym :D:evil_lol: :evil_lol:
Obrażam się, na AMEN. Jak mogłaś zapomnieś o jajku? No jak? :placz::placz::placz:

Nie bijam Figula :placz: To ona ce mnie bic! Taka babka z niej twarda :p
Jaa? Ja stara kobieta jestem, siły juz na nic nie mam i miałabym reke na wnusie podnieść... :crazyeye: Pff jakbym nie miała ciekawszysch zajęć :shake:

:o Babka, Ty sie do mnie przyznajesz?
:cool3: Pogodziłam sie z tym że los obdarował mnie takim nieszczęsciem jakim jesteś Ty Goniu :evil_lol:

Nieprawda!! To ONA mnie bila walkiem!
Ja sie tylko broniłam! Ty miałaś tasak!
A kto mi w drzwiach palce przytrzaskiwał? :placz:

Drugie the best :loveu:
http://images20.fotosik.pl/333/b768366f4121f03b.jpg

Posted

:cool3: Pogodziłam sie z tym że los obdarował mnie takim nieszczęsciem jakim jesteś Ty Goniu :evil_lol:

TO JA SIE NA AMEN OBRAZAM Tyyyyy... Tyyyy... PASKUDNA BABKO JAJKOWA! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: