Paulina_mickey Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): o jejciu ale tu wiosnennie:loveu: :multi: piękne drzewa i piekne kwiaty:loveu: już sobie wyobrażam jak tam musi pieknie pachnieć:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Paulina_mickey napisał(a):o jejciu ale tu wiosnennie:loveu: :multi: piękne drzewa i piekne kwiaty:loveu: już sobie wyobrażam jak tam musi pieknie pachnieć:loveu: Oj robimy wiosenne zanudzanie :evil_lol: :evil_lol: Samotnie jedynie z Tarnobrzeskimi Dziewczynami :loveu: :loveu: dociągniemy do 500 :multi: Baardzo ładnie pachnie :loveu: :loveu: Teraz zakwitla jeszcze czeremcha!! :multi: :multi: Muaa tofam wiosnę :loveu: Ze specjalną dedykacją dla Paulinki :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Mleczyki z pszczółką :p W zachodzącym słońcu... Z maleńkich roślinek wyrosły przed domeczkiem taaakie byczki :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Oj robimy wiosenne zanudzanie :evil_lol: :evil_lol: Samotnie jedynie z Tarnobrzeskimi Dziewczynami :loveu: :loveu: dociągniemy do 500 :multi: Baardzo ładnie pachnie :loveu: :loveu: Teraz zakwitla jeszcze czeremcha!! :multi: :multi: Muaa tofam wiosnę :loveu: Ze specjalną dedykacją dla Paulinki :buzi: łiii dostałam kwiatki:multi: :multi: :multi: w sumie to całe drzewa:cool3: ja też kocham wiosne i te pachnące wszędzie kwiaty mmmm:loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Idziemy w górę? :loveu: Zawsze mozemy popatrzeć z dołu.. :iloveyou: Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Idziemy w górę? :loveu: Zawsze mozemy popatrzeć z dołu.. :iloveyou: czy te drzewa to wiśnie?:cool3: chyba że sie nie znam:roll: :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Sysulka.. :p ii... czoś :evil_lol: To wszystko, jutro moze cos powstawiam.. tzn. poprzynudzam :evil_lol: Ale najprawdopodobniej jadem w trase z Ewunia do Mielca :loveu: Branocka :bye: :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Witaj galeryjko! :multi: Przyszłam pozanudzać cię fotkami. :p Quote
:: FiGa :: Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Cały czas odwiedzam galeryjkę Azulowej, ale się nie odzywam bo i tak zostane zignorowana. No cóż, mimo to - Ładne fotki Gosiu. Bardzo lubie przesiadywać tu i gapic się na zdjecia, piekne zdjęcia. Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Dobranoc Galeryjko :loveu: , która pożarłaś moje wszystkie posty :mad: Moja Mieleckie Miłości -:loveu: :loveu: Wdzięczna & Jamnior :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Ach, zapomniałabym :p Nikt nie wytypował poprawnie koloru tulipanka, bowiem ku mojemu zaskoczeniu jest różowy :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Dla tych, którzy przypadkiem nas odwiedzili i coś napisali - niestety i tak nie widze zadnych wiadomosci z ostatnich dni :p :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Loodki! :multi: :multi: Widze posty łaa :loveu: :loveu: :loveu: Paulina_mickey napisał(a):łiii dostałam kwiatki:multi: :multi: :multi: w sumie to całe drzewa:cool3: ja też kocham wiosne i te pachnące wszędzie kwiaty mmmm:loveu: :loveu: :multi: Cieszę się, ze zdjęcia Ci się podobają :multi: :multi: Koniecznie musisz Azulkową i gonię odwiedzić kiedyś na wiosnę, mamy mnóstwo drzew no i oczywiscie kwiatków :loveu: Paulina_mickey napisał(a):czy te drzewa to wiśnie?:cool3: chyba że sie nie znam:roll: :oops: Prawie trafiłaś :multi: To czereśnia i w dodatku czerwona, wiec prawie wiśnia :evil_lol: ;) :: FiGa :: napisał(a):Cały czas odwiedzam galeryjkę Azulowej, ale się nie odzywam bo i tak zostane zignorowana. Super... :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Zrezygnowana? Zagubiona? Pancia zgupiałas? Nie pleć bzdur... Ileż mozna czekać na ciebie? Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Lekka jak galopujący koń... Lub jak czołg :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Nieważne... I tak zawsze mnie dopadnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts