ewatr Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 zaczęłam ogladanie od tyłu i mnie zatkało :cool3: takiego zdjęcia to dawno nie widziałam :crazyeye: i to jeszcze w takim plenerze marzenie .................!!! p.s. mAłA ta boska furka to też dla SIOSTRY ...... poza tym pamietaj też o Mamci naszej..... :evil_lol: ACH TE WIęZY KRWII :loveu: no to trzy bryki cacka jak się patrzy Siostra:eviltong: hihih !!!!( MAMUś ZALATWIłAM CI AUTECZKO WYBOROWE:eviltong: :evil_lol: ) !!!!! pozdrowienia dla MAłEJ i AZULASTEJ :buzi: :buzi: od Brygady M. :eviltong: o rany taki samochodzik Córcie :buzi: nic lepszego nie mogłabym sobie wymarzyć :evil_lol: pracujcie nad tematem nie mam nic przeciwko temu .............może wreszcie zaczne na codzień jeżdzic samochodem a nie tylko od święta :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:multi: Nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze Wam się te zdjęcia podobają. Powiem Wam, ze te zdjęcia były robione testowo, tak sobie wyszlam z nim na podworko. Ale to nie sa jego mozliwosci - bo przecież mamy dodatkowy obiektyw z niesamowitym zoomem! :p :crazyeye: boshe to jak to były testowe to aż nie moge sie doczekać tych nietestowych:cool3: :loveu: stonehenge:loveu: :crazyeye: ale mi sie to podoba!!!!! :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='ewatr'] zaczęłam ogladanie od tyłu i mnie zatkało :cool3: takiego zdjęcia to dawno nie widziałam :crazyeye: i to jeszcze w takim plenerze marzenie .................!!! o rany taki samochodzik Córcie :buzi: nic lepszego nie mogłabym sobie wymarzyć :evil_lol: pracujcie nad tematem nie mam nic przeciwko temu .............może wreszcie zaczne na codzień jeżdzic samochodem a nie tylko od święta :diabloti: Mamaa!! :multi: :multi: Ja moge jeszcze wygrzebac masę zdjęc jak sie Mamie podobają! :multi: Ze specjalną dedykacją for Mammy :loveu: A samochodzik... My z Siostrą jeszcze cos dla Mamci wykombinujemy! [quote name='ewelinabuck']wyladowal mi sie telefon Binczakowa, obrazam sie :placz: :placz: [quote name='Paulina_mickey']:crazyeye: boshe to jak to były testowe to aż nie moge sie doczekać tych nietestowych:cool3: :loveu: stonehenge:loveu: :crazyeye: ale mi sie to podoba!!!!! :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Mam nadzieje i zacieram lapki na poważną sesyjkę :p Moze wstawic wiecej? :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 A tutaj nie wolno bylo cykac fotek :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Gosiu nie wiem jak mam cie przeprosic-jest mi glupio ale nie moja wina ze telefon padl podczas naszej rozmowy:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: bardzo przepraszam wynagrodze ci to fotkami z Opola Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ewelinabuck napisał(a):Gosiu nie wiem jak mam cie przeprosic-jest mi glupio ale nie moja wina ze telefon padl podczas naszej rozmowy:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: bardzo przepraszam wynagrodze ci to fotkami z Opola :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 To chyba tyle z pierwszej setki zdjęc - gdyby ktoś chciał jeszcze stonehenge - prosze krzyczec :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 czyli co nie wybaczysz mi ???:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: bardzo przepraszam a tyle mialam ci do powiedzenia jeszcze Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ewelinabuck napisał(a):czyli co nie wybaczysz mi ???:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: bardzo przepraszam a tyle mialam ci do powiedzenia jeszcze :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Swoja droga => Gonia sie rozgadala troszeczke. Powoli, powoli, Ewelinka gonie ciagnela za jezyk i troche cos wyciagnela ode mnie. :eviltong: A najlepsze bylo to jak gadala, gadala i nagle "no dobra, ale ja juz nie bede tak gadac, moze ty cos powiesz?" moja odpowiedź "a co ja mam powiedziec?" Ze mna tak wlasnie jest hahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wybaczam ^^ =) Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 bo ja wstretna gadula jestem zagadalabym czlowieka na smierc;) Goniu koffaam cie:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ewelinabuck napisał(a):bo ja wstretna gadula jestem zagadalabym czlowieka na smierc;) Goniu koffaam cie:loveu: No i dobrze, bo ja ciele jestem iii... :p Wstydam ludzi... :placz: :placz: Co z tego jak przez gadu gadam swobodnie, z czasem przez tel bede gadac jakos normalnie, ale w realu? Nie sposob ze mna wytrzymac takie milczenie. :placz: => Nieprawda... Porzucilas mnie dla mięska dla Chapsika i Bakusia. :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 psioki umieraly mi z glodu musialam;) ;) ;) ;) ;) ;) ale ja bardzo ciagne za jezyk i nie sposob isc ze mna i milczec;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ewelinabuck napisał(a):psioki umieraly mi z glodu musialam;) ;) ;) ;) ;) ;) ale ja bardzo ciagne za jezyk i nie sposob isc ze mna i milczec;) => A co ze mną? :placz: No i dobrzeeee!! :multi: :multi: Bo jak bedziesz ciągnąć to i szybciej ja sie rozgadam. :p Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ale przeciez jak drugi raz zadzwonilam to zylas!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ewelinabuck napisał(a):ale przeciez jak drugi raz zadzwonilam to zylas!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A co by bylo gdybys teraz zadzonila :razz: :evil_lol: ? Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 teraz juz nie mam darmowych minut :placz: :placz: :placz: myslalanm zeby zadzwonic ale twi rodzice chyba byliby wsciekli musisz poczekac do nasdtepnej soboty przed samtm moim wyjazdem zadzwonie Quote
Recommended Posts