Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaczęłam ogladanie od tyłu i mnie zatkało :cool3:

takiego zdjęcia to dawno nie widziałam :crazyeye:

i to jeszcze w takim plenerze marzenie .................!!!

p.s. mAłA ta boska furka to też dla SIOSTRY ...... poza tym pamietaj też o Mamci naszej..... :evil_lol: ACH TE WIęZY KRWII :loveu: no to trzy bryki cacka jak się patrzy Siostra:eviltong: hihih

!!!!( MAMUś ZALATWIłAM CI AUTECZKO WYBOROWE:eviltong: :evil_lol: ) !!!!!

pozdrowienia dla MAłEJ i AZULASTEJ :buzi: :buzi: od Brygady M. :eviltong:

o rany taki samochodzik Córcie :buzi: nic lepszego nie mogłabym sobie wymarzyć :evil_lol: pracujcie nad tematem

nie mam nic przeciwko temu .............może wreszcie zaczne na codzień jeżdzic samochodem a nie tylko od święta :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:multi: Nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze Wam się te zdjęcia podobają. Powiem Wam, ze te zdjęcia były robione testowo, tak sobie wyszlam z nim na podworko. Ale to nie sa jego mozliwosci - bo przecież mamy dodatkowy obiektyw z niesamowitym zoomem! :p
:crazyeye: boshe to jak to były testowe to aż nie moge sie doczekać tych nietestowych:cool3: :loveu:

stonehenge:loveu: :crazyeye:
ale mi sie to podoba!!!!!
:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='ewatr'] zaczęłam ogladanie od tyłu i mnie zatkało :cool3:
takiego zdjęcia to dawno nie widziałam :crazyeye:
i to jeszcze w takim plenerze marzenie .................!!!

o rany taki samochodzik Córcie :buzi: nic lepszego nie mogłabym sobie wymarzyć :evil_lol: pracujcie nad tematem
nie mam nic przeciwko temu .............może wreszcie zaczne na codzień jeżdzic samochodem a nie tylko od święta :diabloti:
Mamaa!! :multi: :multi:
Ja moge jeszcze wygrzebac masę zdjęc jak sie Mamie podobają! :multi: Ze specjalną dedykacją for Mammy :loveu:
A samochodzik... My z Siostrą jeszcze cos dla Mamci wykombinujemy!

[quote name='ewelinabuck']wyladowal mi sie telefon
Binczakowa, obrazam sie :placz: :placz:

[quote name='Paulina_mickey']:crazyeye: boshe to jak to były testowe to aż nie moge sie doczekać tych nietestowych:cool3: :loveu:

stonehenge:loveu: :crazyeye:
ale mi sie to podoba!!!!!
:loveu: :loveu:
:evil_lol: :evil_lol: Mam nadzieje i zacieram lapki na poważną sesyjkę :p
Moze wstawic wiecej? :razz:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Gosiu nie wiem jak mam cie przeprosic-jest mi glupio ale nie moja wina ze telefon padl podczas naszej rozmowy:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: bardzo przepraszam wynagrodze ci to fotkami z Opola

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
czyli co nie wybaczysz mi ???:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: bardzo przepraszam a tyle mialam ci do powiedzenia jeszcze

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Swoja droga => Gonia sie rozgadala troszeczke. Powoli, powoli, Ewelinka gonie ciagnela za jezyk i troche cos wyciagnela ode mnie. :eviltong: A najlepsze bylo to jak gadala, gadala i nagle "no dobra, ale ja juz nie bede tak gadac, moze ty cos powiesz?" moja odpowiedź "a co ja mam powiedziec?" Ze mna tak wlasnie jest hahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wybaczam ^^ =)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
bo ja wstretna gadula jestem zagadalabym czlowieka na smierc;)

Goniu koffaam cie:loveu:

No i dobrze, bo ja ciele jestem iii... :p Wstydam ludzi... :placz: :placz: Co z tego jak przez gadu gadam swobodnie, z czasem przez tel bede gadac jakos normalnie, ale w realu? Nie sposob ze mna wytrzymac takie milczenie. :placz:

=> Nieprawda... Porzucilas mnie dla mięska dla Chapsika i Bakusia. :evil_lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
psioki umieraly mi z glodu musialam;) ;) ;) ;) ;) ;)

ale ja bardzo ciagne za jezyk i nie sposob isc ze mna i milczec;)

=> A co ze mną? :placz:
No i dobrzeeee!! :multi: :multi: Bo jak bedziesz ciągnąć to i szybciej ja sie rozgadam. :p