g_o_n_i_a Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 I kopiemy ;-) Rzut ziemią :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Azulasta to widzę zawodowy kopacz :D:diabloti: Tina tez tak kiedys kopała i wygrzebała małe myszki, takie malusie i ślepe... co do tych robali... bleee... Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Azulasta to widzę zawodowy kopacz :D:diabloti: Tina tez tak kiedys kopała i wygrzebała małe myszki, takie malusie i ślepe... co do tych robali... bleee... Oj Aza z tym kopaniem to juz masakra :evil_lol: Gdzies pod takim blaszakiem u nas w ogrodku (tam stoją różne sprzęty ogrodnicze np.) musza byc szczury, bo Azula normalnie podkop tam robi, ze hohoh :roll: Ostatnio cos wykopała, a nie bylo to fajne, bo był to szczur w grudce ziemi (zdechy oczywiscie). :shake: :shake: Nie mowiac juz o rozwalanych przez nią kretówkach i itp. Nic nie ma prawa istnienia na naszym podworku :diabloti: Tinuchna tez kopacz :multi: Moze kiedys wspolne kopanko hm? :evil_lol: Widoczki =) Głąbki => Tam kiedyś pójdziemy do lasu! :p O, jest i pies :multi: Leci do mnie?! :loveu: Oczywiscie, ze nie :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Tak, tam pojdziemy niedługo na spacerk z Justynką i Ladorką. :multi: Soczyscie zielona trawka :multi: Quote
ewelinabuck Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Azulka - nornica hahhahahahhaahhahahaahhahaha:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hihi wspólne kopanko... jak najbardziej, ale chyba ja bede kopać razem z Azulką bo Tina nie towarzyska jest... Śliczne widoczki :iloveyou: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 ewelinabuck napisał(a):Azulka - nornica hahhahahahhaahhahahaahhahaha:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Oj tego mi nie wmowicie, ze ma to po mnie! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Hihi wspólne kopanko... jak najbardziej, ale chyba ja bede kopać razem z Azulką bo Tina nie towarzyska jest... Śliczne widoczki :iloveyou: A mozesz i Ty kopac, hah ciekawe jakby to wygladalo :diabloti: Dziękujeeeee :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Uwielbiam mieć ziemię za paznokciami :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Uwielbiam mieć ziemię za paznokciami :diabloti: :knuje: Odrazu ma się ochotę myć naczynia haha :roflt: :roflt: Loloooot =))) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No BA albo paznokcie obgryzać hahaha :D:D:D pomachaj może Ci pomruga swiatełkai hehe :D:D Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Te roślinki z doniczek :p zostały juz przesadzone do szklarni, którą z bratem uprzątnęliśmy wreszcie :multi: Jak cos tam wyrośnie, to się pochwale. :D Swoja droga wyobrazam sobie gonie - rolinka z ogromnym pomidorem w łapie i triumfem na pyszczku hahah :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No BA albo paznokcie obgryzać hahaha :D:D:D pomachaj może Ci pomruga swiatełkai hehe :D:D Napewno mrugał! :multi: Gonia kofa loloty, a loloty kofają gonie - tak szczerze Ci powiem. ;-) Swoja droga fantastycznie to na niebie wyglada jak lecą samoloty prawie w tym samym miejscu - chodziaż w rzeczywistosci dzielą ich setki kilometrów to na niebo zaledwie kilka centymertów :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hihi świetniaste :D Edytko, ja czuje jakis zaszczyt, ze tak dzisiaj wpadasz do nas i gadasz :multi: Specjalnie Azulkowe fotki 4 you :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 I jeszcze "mini Ed" czyli Fionka z sąsiedztwa ;-) Koniec przynudzania :bye: Quote
Paulina_mickey Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ponoć tam straszy :evil_lol: Ale ile z tego prawdy nie wiem, bo w nocy jakoś się nie szlajam po polach, a w dzien - przecież tam chodzimy na spacer i zyjemy jakos :razz: Bo na te łąki chodzimy od zawsze z Azulkową, a wczesniej jeszcze z Cezarkiem chodziła - czyli od jakiś 5 lat. No ale jak coś to najwyżej umrę ze strachu z moją kofaną Ciaputką :loveu: ja czasem chodze na cmentarze jak jest ciemno:evil_lol: po pierwsze lubie chodzić na cmentarze, zwłaszcza do mojego dziadzia a po drugie w głębi serca mam nadzieje że spotkam jakąś istote poza ziemską:diabloti: oczywiście z tym drugim żartuje :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']I jeszcze "mini Ed" czyli Fionka z sąsiedztwa ;-) Koniec przynudzania :bye: ej to nie było przynudzanie:mad: Aza jest śliczna i reszta fotek też:loveu: a ja musze sie pochwaliś choćby to sie miało nie spełnić ale juz nie moge wytrzymać:cool3: dziś sie dowiedziałam że w Tbg będą budować przytulisko:multi: tzn plany niby były ale dziś dowiedziałam sie konkretów:D ma być przytulisko na 60 psów i ok 100 kotów i jeszcze stajnie:loveu: normalnie jak sie dowiedziałam to od razu do Edytki napisałam a teraz chwale sie Tobie:multi: i to wszystko ma być robione jeszcze w tym roku:multi: mam nadzieje że wyjdzie:multi: Quote
Recommended Posts