KaRa_ Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Widac,ze Edziulkowi dobrze sie spi,po tym usmiechu widac,ze snia mu sie kotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 KaRa_TC napisał(a): Widac,ze Edziulkowi dobrze sie spi,po tym usmiechu widac,ze snia mu sie kotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Taa :razz: Kociczki z sąsiedztwa :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie dziękuję :razz: Ja tez pod koniec marca jeszcze sie nie denerwowalam, ale jak sobie pomysle - za dwa tygodnie bedzie juz po... O zgrozo :placz: Bylysmy z Azulkowa na spacerku. Spotkalysmy sie z Rambusiem, ktory przylaczyl sie do nas na pol godziny. A później zostalysmy znowu same i tak jakos wyszlo, ze spacer trwal dwie godziny. :evil_lol: :evil_lol: Mam fotki, ale chyba nie bede ich wstawiac - u nas zawsze sa fotki, czasami nawet nikt ich nie oglada. :-( ja oglądam zawsze :D Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Paulina_mickey napisał(a):ja oglądam zawsze :D Dziękuję Paulinko, bardzo mi miło :multi: :multi: :buzi: Postaram sie jakos niedlugo zaczac wrzucać te zdjęcia. Mam w aparacie ok. 300 w tym kwiatuski, widoczki, Azulkową z Rambem, portreciki. Zrobilam tez zdjęcia zdjęciom tzn. Atoska <'> i jedno Cezarka <'>. Ale to wszystko niedługo. Jeszcze mam zaległe ze świąt. :p Quote
KaRa_ Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Taa :razz: Kociczki z sąsiedztwa :diabloti: pewne atrakcyjne sa sasiadki dla niego i sni pozniej tak blogo:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='KaRa_TC']pewne atrakcyjne sa sasiadki dla niego i sni pozniej tak blogo:evil_lol: Mozliwe...:razz: Dwie kotki z sąsiedztwa są prawie identyczne jak Edek, moze o te chodzi? :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Azulkowa wszedzie znajdzie swoją podusię - tu poduszka miala iść do prania wiec ją zabralam z koszyka. Oczywiscie wlazla tam gdzie nie trzeba i dumnie pokazywala, ze kolejny raz nie da się nic przed nią ukryć ;-) Quote
KaRa_ Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Mozliwe...:razz: Dwie kotki z sąsiedztwa są prawie identyczne jak Edek, moze o te chodzi? :lol: A to moze jego siostry jakies czy kuzynki sa?:lol: Jaka tu na tym zdjeciu Aza zamyślona;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='KaRa_TC']A to moze jego siostry jakies czy kuzynki sa?:lol: Jaka tu na tym zdjeciu Aza zamyślona;) Edziulkowe rodzeństwo zostało wydane w schronisku, nawet na oczy nikogo nie widzialam, bo Ed zostal ostatni z miotu. Edek w tym roku bedzie mial już 4 lata, natomiast kotki w tym roku będą mieć rok. Najzabawniejsze jest, ze dwie kotki pojawiły się z całkowicie innych źródeł, a one same wygladaja identycznie! :-o Edziulek jest wiekszy i ma inaczej plamki rozlozone na pyszczku, a one sa jak dwie krople wody! :razz: Wygrałam! ^^ Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 No dobra... Moze teraz jakoś się wygodnie ułożę? Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Moze tak.. Ale czy mi się w ogole chce spać? Ale ta okrutnica mi zabierze podusie! Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Tak, jestem twarda! Poudaje ze spie, ona sobie pojdzie i wtedy bede mogla sie ulozyc tak jak bede chciala Okrutnica, idź już! Ojejku, poprawie sie, co nie moge - nic nie poradzę, ze tylko udaje ze chce spac zeby mi nie wyprala podusi. Quote
Paulina_mickey Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ile foteczek:loveu: Ale ta mi sie podoba najbardziej:loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 sliczna azulka zapraszam do nas wysyp fotek;) Quote
Teklunia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Azulka ma iście królewskie, czerwone łoże :p Quote
Paulina_mickey Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam Azulke i Ciebie Goniu kochana :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] Ile foteczek:loveu: Ale ta mi sie podoba najbardziej:loveu: :loveu: Cieszę się, ze podobają się fotki :multi: No tak minka typu "idź stąd wreszcie z tym aparatem" :evil_lol: [quote name='ewelinabuck']sliczna azulka zapraszam do nas wysyp fotek;) Dzięki :multi: Lecę! :razz: [quote name='Teklunia']Azulka ma iście królewskie, czerwone łoże :p Kasiulka :buzi: Tak, czerwone... I takie okłaczone :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Paulina_mickey']Witam Azulke i Ciebie Goniu kochana :buzi: Witaj Paulinko :buzi: Quote
ewelinabuck Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 goniu odezwij sie na gg ;) ale azulka ma poslanko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 ewelinabuck napisał(a):goniu odezwij sie na gg ;) ale azulka ma poslanko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Na gadulcu będę ok. 22 - 23, to sie odezwę ;-) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Wiiitaj :buzi: Gosia ten maślany wzrok Azulki mnie poprostu powalił na kolana, rozłozył na łpaktki... normalnie bym ją tak wzieła, wyściskała, wymiziała, ahh :iloveyou: Masakra.... :) a jak sie moge u Was rozpisywać to sie rozpisze. Że u minie wszystko Ok. i z M* mi się cudnie układa.... ahh wiosna przyszla... zielono mi... :D Quote
Paulina_mickey Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Wiiitaj :buzi: Gosia ten maślany wzrok Azulki mnie poprostu powalił na kolana, rozłozył na łpaktki... normalnie bym ją tak wzieła, wyściskała, wymiziała, ahh :iloveyou: Masakra.... :) a jak sie moge u Was rozpisywać to sie rozpisze. Że u minie wszystko Ok. i z M* mi się cudnie układa.... ahh wiosna przyszla... zielono mi... :D oj widze że nie tylko mi jest dobrze:cool3: Edytce też:multi: suuuper że wszystko super:diabloti: wiosna to chyba najładniejsza pora roku jest:loveu: Quote
Recommended Posts