Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):

Widac,ze Edziulkowi dobrze sie spi,po tym usmiechu widac,ze snia mu sie kotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Taa :razz: Kociczki z sąsiedztwa :diabloti:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Nie dziękuję :razz:
Ja tez pod koniec marca jeszcze sie nie denerwowalam, ale jak sobie pomysle - za dwa tygodnie bedzie juz po... O zgrozo :placz:

Bylysmy z Azulkowa na spacerku. Spotkalysmy sie z Rambusiem, ktory przylaczyl sie do nas na pol godziny. A później zostalysmy znowu same i tak jakos wyszlo, ze spacer trwal dwie godziny. :evil_lol: :evil_lol: Mam fotki, ale chyba nie bede ich wstawiac - u nas zawsze sa fotki, czasami nawet nikt ich nie oglada. :-(

ja oglądam zawsze :D

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
ja oglądam zawsze :D

Dziękuję Paulinko, bardzo mi miło :multi: :multi: :buzi:
Postaram sie jakos niedlugo zaczac wrzucać te zdjęcia. Mam w aparacie ok. 300 w tym kwiatuski, widoczki, Azulkową z Rambem, portreciki. Zrobilam tez zdjęcia zdjęciom tzn. Atoska <'> i jedno Cezarka <'>. Ale to wszystko niedługo. Jeszcze mam zaległe ze świąt. :p

Posted

[quote name='KaRa_TC']pewne atrakcyjne sa sasiadki dla niego i sni pozniej tak blogo:evil_lol:
Mozliwe...:razz: Dwie kotki z sąsiedztwa są prawie identyczne jak Edek, moze o te chodzi? :lol:

Posted

Azulkowa wszedzie znajdzie swoją podusię - tu poduszka miala iść do prania wiec ją zabralam z koszyka. Oczywiscie wlazla tam gdzie nie trzeba i dumnie pokazywala, ze kolejny raz nie da się nic przed nią ukryć ;-)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Mozliwe...:razz: Dwie kotki z sąsiedztwa są prawie identyczne jak Edek, moze o te chodzi? :lol:

A to moze jego siostry jakies czy kuzynki sa?:lol: Jaka tu na tym zdjeciu Aza zamyślona;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']A to moze jego siostry jakies czy kuzynki sa?:lol: Jaka tu na tym zdjeciu Aza zamyślona;)
Edziulkowe rodzeństwo zostało wydane w schronisku, nawet na oczy nikogo nie widzialam, bo Ed zostal ostatni z miotu.
Edek w tym roku bedzie mial już 4 lata, natomiast kotki w tym roku będą mieć rok. Najzabawniejsze jest, ze dwie kotki pojawiły się z całkowicie innych źródeł, a one same wygladaja identycznie! :-o Edziulek jest wiekszy i ma inaczej plamki rozlozone na pyszczku, a one sa jak dwie krople wody! :razz:

Wygrałam! ^^

Posted

Tak, jestem twarda!

Poudaje ze spie, ona sobie pojdzie i wtedy bede mogla sie ulozyc tak jak bede chciala

Okrutnica, idź już!

Ojejku, poprawie sie, co nie moge - nic nie poradzę, ze tylko udaje ze chce spac zeby mi nie wyprala podusi.

Posted

[quote name='Paulina_mickey']

Ile foteczek:loveu:
Ale ta mi sie podoba najbardziej:loveu: :loveu:
Cieszę się, ze podobają się fotki :multi:
No tak minka typu "idź stąd wreszcie z tym aparatem" :evil_lol:

[quote name='ewelinabuck']sliczna azulka

zapraszam do nas wysyp fotek;)
Dzięki :multi: Lecę! :razz:

[quote name='Teklunia']Azulka ma iście królewskie, czerwone łoże :p
Kasiulka :buzi: Tak, czerwone... I takie okłaczone :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Paulina_mickey']Witam Azulke i Ciebie Goniu kochana :buzi:
Witaj Paulinko :buzi:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
goniu odezwij sie na gg ;)

ale azulka ma poslanko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Na gadulcu będę ok. 22 - 23, to sie odezwę ;-)

Posted

Wiiitaj :buzi:
Gosia ten maślany wzrok Azulki mnie poprostu powalił na kolana, rozłozył na łpaktki...
normalnie bym ją tak wzieła, wyściskała, wymiziała, ahh :iloveyou:
Masakra.... :)

a jak sie moge u Was rozpisywać to sie rozpisze. Że u minie wszystko Ok. i z M* mi się cudnie układa.... ahh
wiosna przyszla... zielono mi... :D

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Wiiitaj :buzi:
Gosia ten maślany wzrok Azulki mnie poprostu powalił na kolana, rozłozył na łpaktki...
normalnie bym ją tak wzieła, wyściskała, wymiziała, ahh :iloveyou:
Masakra.... :)

a jak sie moge u Was rozpisywać to sie rozpisze. Że u minie wszystko Ok. i z M* mi się cudnie układa.... ahh
wiosna przyszla... zielono mi... :D

oj widze że nie tylko mi jest dobrze:cool3:
Edytce też:multi:
suuuper że wszystko super:diabloti:
wiosna to chyba najładniejsza pora roku jest:loveu: