Teklunia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 mruuu... taki widok od początku dnia... :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 a co to , Gosiu? nie było cie wczoraj wieczorkiem? klasowki jakies czy cos? ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='ewelinabuck']swietne... " You can talking to me....":lol: :loveu: Dzięki! :multi: :evil_lol: [quote name='Teklunia'] mruuu... taki widok od początku dnia... :loveu::loveu::loveu: Kasiu, jak to się dzieje, ze zazwyczaj na Edziulka wpadasz? :razz: [quote name='Paulina_mickey']Witam Cie:buzi: Hej! :buzi: [quote name='Gabryjella']Ha, ha i do Was wpadłam :lol: cieszycie się :cool3: GABRYSIA!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Wreszcie do nas zawitałaś! :loveu: :loveu: Cieszymy się i to jak! :p [quote name='Teklunia']a co to , Gosiu? nie było cie wczoraj wieczorkiem? klasowki jakies czy cos? ;) A nie było mnie, bo jakos tak nie chcialo mi sie siedziec. :razz: Pogoda pikna :razz: Azulkowa szaleje :razz: Kocurki mruczą :razz: Hmm życ nie umierac! :p Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 goniu zapraszzam do mnie nowe foty:multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Czeeść Gosiaczku :buzi: ale poszlałaś z tymi zdjęciami :D Edziulkowy nosek jest niesamowity :iloveyou: Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='ewelinabuck']goniu zapraszzam do mnie nowe foty:multi: Chętnie wpadę :cool3: [quote name='bGirl']dzień dobry my nieśmiało, bo pierwszy raz u Was mizianko dla czworonogów.. pokaźna galeria biało- czarni zapraszają Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1] Witaj BGirl w naszych skromnych progach! :multi: Zapraszamy jak najczęsciej :p Czworonogi wymiziane ;) I odwiedzimy poraz kolejny biało - czarnych, tym razem może się ujawnię :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeść Gosiaczku :buzi: ale poszlałaś z tymi zdjęciami :D Edziulkowy nosek jest niesamowity :iloveyou: Hej Edytko :razz: Aj szaleje, w konocu fotoBlog ^^ Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No tak, ja też bym poszalała bo mam dużo fot, ale co z tego jak nie moge ich zgrać na kompa... :( Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No tak, ja też bym poszalała bo mam dużo fot, ale co z tego jak nie moge ich zgrać na kompa... :( Edytko, to trzeba kabelek znaleźć :razz: :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Dobry wieczór, to ja Azulka No nie śmiejcie się z mojego noska w kłaczki, zaraz będzie ładniejszy O, widzicie? Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 sliczne coraz lepsze foty ci wychodza jestem z ciebie dumna :multi: :multi: :multi: :multi: a ty dalej nie bylas u mnie na galerii:mad: Quote
barbara.h Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 wow, ale minek Azulki! a mi się ta podoba :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']I moj profilek :loveu: u mnie nie widać tego zdjęcia:placz: i niektórych wcześniejszych też:placz: a tak w ogule to WITAM :buzi::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Basia :multi: Palinka :multi: Ech... :( A ja znowu chora... Zaraz mykam, gorączka znowu mnie chwyta suuper. :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Edytko, to trzeba kabelek znaleźć :razz: :calus: Noo tak ale ja kabelek mam tylko ze aparat nie łączy sie z komputerem. Bo ja mam taki aparat że musze wybrać żeby sie połaczył z PC. Wybieram i czekam godzinami i nic, a inaczej nie da rady, chyba że z przejściowka na karte... której nie mam :( g_o_n_i_a napisał(a): Ech... :-( A ja znowu chora... Zaraz mykam, gorączka znowu mnie chwyta suuper. :-( coo.... znowu /? ?:(:(:( Quote
KaRa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Urzekla mnie ta plamka na srodku mordki:loveu: :loveu: :loveu: i to spojrzenie:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Gosia prze cudne to zdjęcie :loveu::loveu: a jakie wyraźne.... :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 goniu nie chorutkaj:shake: :shake: :shake: :shake: nie mozesz..............dla Azulki musisz byc zdrowiutka;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Noo tak ale ja kabelek mam tylko ze aparat nie łączy sie z komputerem. Bo ja mam taki aparat że musze wybrać żeby sie połaczył z PC. Wybieram i czekam godzinami i nic, a inaczej nie da rady, chyba że z przejściowka na karte... której nie mam :( Oj faktycznie mowilas, ze z kabelkiem cos nie tak, wybacz :-( [quote name='_ChiQuiTa_'] coo.... znowu /? ?:(:(:( Nie mam pojecia dlaczego wlasnie teraz tak choruje. Normalnie na feriach nic, zima minęla bez zadnych chorobowych sensacji, a tu wiosna, a mnie gardło boli i gorączka bierze. :( W czwartek wieczorem juz fatalnie się czułam, z goraczką poszłam spac, rano w piątek spadła i teraz znowu jest. A gardło - to od środy mnie boli, niby sie polepszylo, rano jeszcze bylo w miare dobrze, ale chyba nie najlepiej wpłynęlo na mnie bieganie po wybiegach w schronisku. :( [quote name='KaRa_TC'] Urzekla mnie ta plamka na srodku mordki:loveu: :loveu: :loveu: i to spojrzenie:loveu: Dziekuję Kara :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_'] Gosia prze cudne to zdjęcie :loveu::loveu: a jakie wyraźne.... :evil_lol: Oj te zdjęcia szczegolnie wyszły wyraźnie. Tylko dlatego, ze w lapkach miałam Lumix'a Ewuni. :razz: [quote name='ewelinabuck']goniu nie chorutkaj:shake: :shake: :shake: :shake: nie mozesz..............dla Azulki musisz byc zdrowiutka;) Staram sie nie chorutkac, ale zaczynam sie zastanawiac z czego to wynika... Moze dlatego, ze od miesiaca na jedzenie patrze praktycznie z obrzydzeniem? Pozmieniało mi się troche... Nie wiem ech. Quote
ewelinabuck Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 oj nie martw sie ...............................................nie wiem co pisac:placz: :-( Quote
Recommended Posts