Paulina_mickey Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):I jeszcze rozowy nosecek :p Czyżby to był kot tricolor?:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 goniu moja sliczne fotki pykasz poprostu cud miod i orzeszki:loveu: Quote
Rinuś Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): cofnelam sie az do 400setnej strony i myslalam ze beda foty calego konia a tutaj tylko glowa:mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong: ale sliczne :):loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Witam w ten piękny, słoneczny dzień! :multi: Zaraz oczywiscie pomykamy z Azulkową na podwórko :loveu: bo przy takiej pogodzie w domku nie chce się siedziec. :diabloti: Paulina_mickey napisał(a):Czyżby to był kot tricolor?:loveu: Tricolor? Moze na swój sposob jest tricolor, ale typowy to nie. Bowiem Edziulek to biało - buro - pręgowane kocisko :loveu: ewelinabuck napisał(a):goniu moja sliczne fotki pykasz poprostu cud miod i orzeszki:loveu: Dziękuję! :multi: :multi: To naprawde miło słyszeć takie słowa z Twojej strony!:loveu: Rinuś napisał(a):cofnelam sie az do 400setnej strony i myslalam ze beda foty calego konia a tutaj tylko glowa:mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong: ale sliczne :):loveu::loveu: Rinusiowa witaj! :multi: Zapraszamy częsciej! :p Koniuś miał taką piękną, czystą główkę, ze tylko głowke fociłam - Alladyn byl w trakcie czyszczenia, bo poszalal sobie na padoczku. :loveu: A żeby u nas było wiosennie to na przywitanie kwiatuski :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Siostra nie chciała pozować z Edwardem, za to się nim zasłoniła :evil_lol: I Edek :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Bry małpo :p Jaki piękny dyplomik z Farcikiem :loveu::loveu::loveu: Należał Ci się :loveu::loveu::loveu: g_o_n_i_a napisał(a):I jeszcze rozowy nosecek :p Ojjj bowskie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu: I te kfffffiatki :loveu::loveu::loveu: I dziękuję za kwiatuszka w Figowej glaeriii :loveu::loveu: Mi nie chce się tam pisać :eviltong::eviltong: Quote
KaRa_ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jak dłużo zdjęć Kocurka i to kazde inne az mam naprawede ogromny dylemat ktore jest najlepsze;) A dyplom i ksiazke ktore dostalas sa naprawde swietne,widac,ze na nie zalugujesz;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Bry małpo :p Jaki piękny dyplomik z Farcikiem :loveu::loveu::loveu: Należał Ci się :loveu::loveu::loveu: Bryyy!!! :multi: :multi: A dziękuję, ten dyplomik jest wyjątkowy, w ubiegłym roku również dostałam, ale ten... Na nim jest Farcior :loveu: :loveu: :loveu: A tam należał - gdybyś też była wolontariuszką też dostałabyś dyplomik :lol: :: FiGa :: napisał(a): Ojjj bowskie :crazyeye: :loveu: I te kfffffiatki :loveu::loveu::loveu: I dziękuję za kwiatuszka w Figowej glaeriii :loveu::loveu: Mi nie chce się tam pisać :eviltong::eviltong: Dzięki, dzięki! :multi: Cieszie się, ze się podobają foteczki! :multi: Jak nie chcesz tam pisać, to nie pisz - ja bede wpadać i odkopywać galeryjkę :eviltong: KaRa_TC napisał(a):Jak dłużo zdjęć Kocurka i to kazde inne az mam naprawede ogromny dylemat ktore jest najlepsze;) A dyplom i ksiazke ktore dostalas sa naprawde swietne,widac,ze na nie zalugujesz;) Hej Kara! :multi: Ciesze się, ze i Tobie zdjęcia się podobają! :p A dyplomik, ach... Dla mnie to przyjemność pomoagania pędzlom :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Bryyy!!! :multi: :multi: 1. A dziękuję, ten dyplomik jest wyjątkowy, w ubiegłym roku również dostałam, ale ten... Na nim jest Farcior :loveu: :loveu: :loveu: A tam należał - gdybyś też była wolontariuszką też dostałabyś dyplomik :lol: 2. Dzięki, dzięki! :multi: Cieszie się, ze się podobają foteczki! :multi: Jak nie chcesz tam pisać, to nie pisz - ja bede wpadać i odkopywać galeryjkę :eviltong: 1. Taaa a kto by mnie chciał wolontariuszem :lol: 2. To życze udanego monologu :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a):1. Taaa a kto by mnie chciał wolontariuszem :lol: 2. To życze udanego monologu :cool3: Wiesz niektórzy uważaja, ze smierdzace psy nie zasluguja na pomoc człowieka. Lepiej iść na piwko z qmplami i tak dalej... :eviltong: A dziekuje :p Coby potem nie bylo, ze zapominam o Figutkowej :loveu: Paulina_mickey napisał(a):Witam Cie kochana:buzi: Hej! :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Wiesz niektórzy uważaja, ze smierdzace psy nie zasluguja na pomoc człowieka. Lepiej iść na piwko z qmplami i tak dalej... :eviltong:Że co proszę?? :crazyeye::crazyeye: Czyli że ja nie chcę zostac wolontariuszem dla smierdzących psów? :placz: Gosiu nie masz pojęcia jak bardzo chciałabym być wolontariuszem... szkoda że to schronisko tak daleko jest :-( Quote
g_o_n_i_a Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Że co proszę?? :crazyeye::crazyeye: Czyli że ja nie chcę zostac wolontariuszem dla smierdzących psów? :placz: Gosiu nie masz pojęcia jak bardzo chciałabym być wolontariuszem... szkoda że to schronisko tak daleko jest :-( Ja mowilam, ze NIEKTÓRZY. Akurat ja wiem, ze Ty kofasz te "smierdzące" psy :loveu: :loveu: Goopek... :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ja mowilam, ze NIEKTÓRZY. Akurat ja wiem, ze Ty kofasz te "smierdzące" psy :loveu: :loveu: Goopek... :evil_lol:Więc dlaczego zostało to napisane pd moją wiadomością :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Więc dlaczego zostało to napisane pd moją wiadomością :mad: A jakos tak :diabloti: Ale ja do Misia nic nie mam, wiem, ze Misio kofa psiaki i co do chęci zostania wolontariuszem nie mam wątpliwosci :loveu: BRANOCKA Quote
ewelinabuck Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 swietne... " You can talking to me....":lol: :loveu: Quote
Recommended Posts