Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

cofnelam sie az do 400setnej strony i myslalam ze beda foty calego konia a tutaj tylko glowa:mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong:
ale sliczne :):loveu::loveu:

Posted

Witam w ten piękny, słoneczny dzień! :multi: Zaraz oczywiscie pomykamy z Azulkową na podwórko :loveu: bo przy takiej pogodzie w domku nie chce się siedziec. :diabloti:

Paulina_mickey napisał(a):
Czyżby to był kot tricolor?:loveu:

Tricolor? Moze na swój sposob jest tricolor, ale typowy to nie. Bowiem Edziulek to biało - buro - pręgowane kocisko :loveu:

ewelinabuck napisał(a):
goniu moja sliczne fotki pykasz poprostu cud miod i orzeszki:loveu:

Dziękuję! :multi: :multi: To naprawde miło słyszeć takie słowa z Twojej strony!:loveu:

Rinuś napisał(a):
cofnelam sie az do 400setnej strony i myslalam ze beda foty calego konia a tutaj tylko glowa:mad::mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong:
ale sliczne :):loveu::loveu:

Rinusiowa witaj! :multi: Zapraszamy częsciej! :p
Koniuś miał taką piękną, czystą główkę, ze tylko głowke fociłam - Alladyn byl w trakcie czyszczenia, bo poszalal sobie na padoczku. :loveu:

A żeby u nas było wiosennie to na przywitanie kwiatuski :loveu:

Posted

Bry małpo :p
Jaki piękny dyplomik z Farcikiem :loveu::loveu::loveu: Należał Ci się :loveu::loveu::loveu:

g_o_n_i_a napisał(a):
I jeszcze rozowy nosecek :p

Ojjj bowskie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu:

I te kfffffiatki :loveu::loveu::loveu: I dziękuję za kwiatuszka w Figowej glaeriii :loveu::loveu: Mi nie chce się tam pisać :eviltong::eviltong:

Posted

Jak dłużo zdjęć Kocurka i to kazde inne az mam naprawede ogromny dylemat ktore jest najlepsze;) A dyplom i ksiazke ktore dostalas sa naprawde swietne,widac,ze na nie zalugujesz;)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Bry małpo :p
Jaki piękny dyplomik z Farcikiem :loveu::loveu::loveu: Należał Ci się :loveu::loveu::loveu:

Bryyy!!! :multi: :multi:
A dziękuję, ten dyplomik jest wyjątkowy, w ubiegłym roku również dostałam, ale ten... Na nim jest Farcior :loveu: :loveu: :loveu: A tam należał - gdybyś też była wolontariuszką też dostałabyś dyplomik :lol:

Ojjj bowskie :crazyeye: :loveu:
I te kfffffiatki :loveu::loveu::loveu: I dziękuję za kwiatuszka w Figowej glaeriii :loveu::loveu: Mi nie chce się tam pisać :eviltong::eviltong:

Dzięki, dzięki! :multi: Cieszie się, ze się podobają foteczki! :multi:
Jak nie chcesz tam pisać, to nie pisz - ja bede wpadać i odkopywać galeryjkę :eviltong:

KaRa_TC napisał(a):
Jak dłużo zdjęć Kocurka i to kazde inne az mam naprawede ogromny dylemat ktore jest najlepsze;) A dyplom i ksiazke ktore dostalas sa naprawde swietne,widac,ze na nie zalugujesz;)

Hej Kara! :multi:
Ciesze się, ze i Tobie zdjęcia się podobają! :p
A dyplomik, ach... Dla mnie to przyjemność pomoagania pędzlom :loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Bryyy!!! :multi: :multi:
1. A dziękuję, ten dyplomik jest wyjątkowy, w ubiegłym roku również dostałam, ale ten... Na nim jest Farcior :loveu: :loveu: :loveu: A tam należał - gdybyś też była wolontariuszką też dostałabyś dyplomik :lol:

2. Dzięki, dzięki! :multi: Cieszie się, ze się podobają foteczki! :multi:
Jak nie chcesz tam pisać, to nie pisz - ja bede wpadać i odkopywać galeryjkę :eviltong:

1. Taaa a kto by mnie chciał wolontariuszem :lol:
2. To życze udanego monologu :cool3:

Posted

1. Taaa a kto by mnie chciał wolontariuszem :lol:
2. To życze udanego monologu :cool3:

Wiesz niektórzy uważaja, ze smierdzace psy nie zasluguja na pomoc człowieka. Lepiej iść na piwko z qmplami i tak dalej... :eviltong:
A dziekuje :p Coby potem nie bylo, ze zapominam o Figutkowej :loveu:

Paulina_mickey napisał(a):
Witam Cie kochana:buzi:

Hej! :buzi:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Wiesz niektórzy uważaja, ze smierdzace psy nie zasluguja na pomoc człowieka. Lepiej iść na piwko z qmplami i tak dalej... :eviltong:
Że co proszę?? :crazyeye::crazyeye:
Czyli że ja nie chcę zostac wolontariuszem dla smierdzących psów? :placz: Gosiu nie masz pojęcia jak bardzo chciałabym być wolontariuszem... szkoda że to schronisko tak daleko jest :-(

Posted

Że co proszę?? :crazyeye::crazyeye:
Czyli że ja nie chcę zostac wolontariuszem dla smierdzących psów? :placz: Gosiu nie masz pojęcia jak bardzo chciałabym być wolontariuszem... szkoda że to schronisko tak daleko jest :-(

Ja mowilam, ze NIEKTÓRZY. Akurat ja wiem, ze Ty kofasz te "smierdzące" psy :loveu: :loveu: Goopek... :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ja mowilam, ze NIEKTÓRZY. Akurat ja wiem, ze Ty kofasz te "smierdzące" psy :loveu: :loveu: Goopek... :evil_lol:
Więc dlaczego zostało to napisane pd moją wiadomością :mad:

Posted

Więc dlaczego zostało to napisane pd moją wiadomością :mad:

A jakos tak :diabloti: Ale ja do Misia nic nie mam, wiem, ze Misio kofa psiaki i co do chęci zostania wolontariuszem nie mam wątpliwosci :loveu:

BRANOCKA