g_o_n_i_a Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Zaległe fotki nieba :-) Miłego dnia :bye: Quote
ewelinabuck Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 goniu zobacz do mnie do galerii czekam na transport:angryy: Quote
Dalmatynkaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Niebo to ma się czas i chęci fotografować :-( Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='ewelinabuck']goniu zobacz do mnie do galerii czekam na transport:angryy: Echh, w glowie sie nie miesci :-( [quote name='Dalmatynkaa']Niebo to ma się czas i chęci fotografować :-( Martynko, to były zaległe fotki. Ale specjalnie dla Ciebie, Azulasta :loveu: Quote
Samturia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nooo jak zwykle prosto na foty się nadziałam ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Samturia ;-) A pancia cos maaa... I zataraz napewno mi daaa... AM! Quote
Daisunia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] mojja "króffcia" koffana :loveu: wykiziaj ją odemnie :lol: Quote
matinestka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Rany julek .......wpadłam sie przywitać z Azą....... i normalnie dech mi zaparło... serce wyskoczyło ...... czupryna zawiała:eviltong: TAKIE PIęKNE KONIE!!!!!!!!!!!!! och Cuda normalnie.... !!!!!!!!!!!!!! od razu mi sie przypomniały stare dobre czasy .... ech:) Siostro ma!!!!!!! Mati pomeczy Cie o fotosiki Rumaków na skrzyneczke!!!!!!!!!!!!:oops: oczywiście o Azulce nie zapomniałam ... cała tu Ekipa wpadła dac Azulce pyszczydła na dobranoc :) i daje :buzi: :buzi: a Małej życzy Kolrowych Snów :) :bluepaw: Quote
Dalmatynkaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Łiii :multi: Patrzcie jak się do mnie uśmiecha :cool3: Quote
Bewarka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Śliczna suńka :loveu: a ta podłoga przypomina podłoge u mnie...:) Quote
Paulina_mickey Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hey Goniu:buzi::Rose: Wpadłam sie przywitać a tutaj śliczne foteczki widze:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 sliczne fotki :loveu: przepraszam ze nic nie pisalam ale sama wiesz co robilam :shake: :shake: wszystko mnie boli ale przynajmniej jest nadzieja ze piesek znalazl wlasciciela;) Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ;) gdzie sie podziala gonia?????????????????????????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: goniu ja mam sie toba opiekowac .....i sie martwie ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Samturia napisał(a):nooo jak zwykle prosto na foty się nadziałam ;) :p Samturio, Ty zawsze na fotki wpadasz. Daisunia napisał(a):mojja "króffcia" koffana :loveu: wykiziaj ją odemnie :lol: Wymizana :p matinestka napisał(a):Rany julek .......wpadłam sie przywitać z Azą....... i normalnie dech mi zaparło... serce wyskoczyło ...... czupryna zawiała:eviltong: TAKIE PIęKNE KONIE!!!!!!!!!!!!! och Cuda normalnie.... !!!!!!!!!!!!!! od razu mi sie przypomniały stare dobre czasy .... ech:) Siostro ma!!!!!!! Mati pomeczy Cie o fotosiki Rumaków na skrzyneczke!!!!!!!!!!!!:oops: oczywiście o Azulce nie zapomniałam ... cała tu Ekipa wpadła dac Azulce pyszczydła na dobranoc :) i daje :buzi: :buzi: a Małej życzy Kolrowych Snów :) :bluepaw: Mati :loveu: :loveu: :loveu: Jak Mati poda maila to podeślę na skrzyneczkę. :p Dziekujemy całej Ekipce na pyszczydła :loveu: Dalmatynkaa napisał(a):Łiii :multi: Patrzcie jak się do mnie uśmiecha :cool3: Ha, wiadomo! :cool3: justys95 napisał(a):Śliczna suńka :loveu: a ta podłoga przypomina podłoge u mnie...:) Dzięki :razz: A to taka stara podłoga, mam nadzieję, ze niedługo będzie w remoncie. Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Hey Goniu:buzi::Rose: Wpadłam sie przywitać a tutaj śliczne foteczki widze:loveu: Hej Paulino :buzi: Dziękuję :multi: I zapraszam częsciej :razz: ewelinabuck napisał(a):sliczne fotki :loveu: przepraszam ze nic nie pisalam ale sama wiesz co robilam :shake: :shake: wszystko mnie boli ale przynajmniej jest nadzieja ze piesek znalazl wlasciciela;) Nie gniewam się Ewelinko :buzi: Tez mam nadzieję, ze psiak juz w domku z włascicielem... ewelinabuck napisał(a):;) gdzie sie podziala gonia?????????????????????????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: goniu ja mam sie toba opiekowac .....i sie martwie ;) Jestem już, jestem. I dzięki za troskę :razz: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 A tak poza tym to witam po krótkiej przerwie ;-) Piątek był wyjatkowym dniem... Ale zacznijmy od początku.. Więc po trzeciej lekcji okazało się, że z poprawy z matmy, na którą kompletnie się nie uczyłam (bo nie była planowana) i poszłam za namową kilku osób (w zasadzie pod impulsem) dostałam czwórkę!! :multi: To naprawdę sukces, bardzo się cieszę, bo czworka często mi się nie zdarza :multi: Później na piątej lekcji okazało się, ze jest AŻ 11 osób i kartkówki z historii nie było (za to bedzie w poniedzialek ;-) ). Po powrocie do domku zadzwoniła do Ewy i dowiedzialam się, ze VIOLCIA już w trakcie podróży do Lublina... :multi: Ok. 15:00 do domku wrócił brat, który miał obronę pracy i obronił... NA PIĄTECZKĘ :multi: A później dzień spędziłyśmy razem z Azulką, wyszalałysmy się na podwórku, później ją troche wyczyściłam i tak do wieczorka :loveu: A dzisiaj był durny turniej halowy, w zyciu na coś takiego wiecej sie nie zgodze - dali mi aparat, który pierwszy raz w zyciu miałam i kazali robic zdjecia, a potem jak cos nie tak bylo to do mnie pretensja. Echh... Ja robie zdjęcia dla siebie, moje zdjęcia jak faktycznie mi wydją to mnie wiele wysiłku i skupienia kosztuja... :shake: Później byłam w schronisku i tu mi się humor całkowicie poprawił, bo na wybiegach byłam z ON'kami, a później u Masterka i Honoratki, Pepula... I znalazłam przyjaciela, z którym mogę godzinami gapić w niebo - to Guras. Siedzielismy sobie dzisiaj na wybiegu, on mi na kolankach i tak czas sobie płynął, ale on (czas) wcale się nie liczył - liczyło się to ciepełko jakie mi dawał :loveu: Przypomnialam sobie chwile sprzed roku kiedy Guras trafił do schroniska jako niechciane szczenię... I tak mieszkał w recepcji dłuugo, zwierzaków tam przybywało i wreszcie poszedł na kojce. Trzeba ta przyjaźń teraz odbudować... :loveu: Po schronisku byłyśmy z Azulką w ogrodku - ja sprzatałam, ona szalała, a potem to juz razem łobuzowałyśmy... A teraz jestem tu :p Quote
Bewarka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A tak poza tym to witam po krótkiej przerwie ;-) Piątek był wyjatkowym dniem... Ale zacznijmy od początku.. Więc po trzeciej lekcji okazało się, że z poprawy z matmy, na którą kompletnie się nie uczyłam (bo nie była planowana) i poszłam za namową kilku osób (w zasadzie pod impulsem) dostałam czwórkę!! :multi: To naprawdę sukces, bardzo się cieszę, bo czworka często mi się nie zdarza :multi: Później na piątej lekcji okazało się, ze jest AŻ 11 osób i kartkówki z historii nie było (za to bedzie w poniedzialek ;-) ). Po powrocie do domku zadzwoniła do Ewy i dowiedzialam się, ze VIOLCIA już w trakcie podróży do Lublina... :multi: Ok. 15:00 do domku wrócił brat, który miał obronę pracy i obronił... NA PIĄTECZKĘ :multi: A później dzień spędziłyśmy razem z Azulką, wyszalałysmy się na podwórku, później ją troche wyczyściłam i tak do wieczorka :loveu: A dzisiaj był durny turniej halowy, w zyciu na coś takiego wiecej sie nie zgodze - dali mi aparat, który pierwszy raz w zyciu miałam i kazali robic zdjecia, a potem jak cos nie tak bylo to do mnie pretensja. Echh... Ja robie zdjęcia dla siebie, moje zdjęcia jak faktycznie mi wydją to mnie wiele wysiłku i skupienia kosztuja... :shake: Później byłam w schronisku i tu mi się humor całkowicie poprawił, bo na wybiegach byłam z ON'kami, a później u Masterka i Honoratki, Pepula... I znalazłam przyjaciela, z którym mogę godzinami gapić w niebo - to Guras. Siedzielismy sobie dzisiaj na wybiegu, on mi na kolankach i tak czas sobie płynął, ale on (czas) wcale się nie liczył - liczyło się to ciepełko jakie mi dawał :loveu: Przypomnialam sobie chwile sprzed roku kiedy Guras trafił do schroniska jako niechciane szczenię... I tak mieszkał w recepcji dłuugo, zwierzaków tam przybywało i wreszcie poszedł na kojce. Trzeba ta przyjaźń teraz odbudować... :loveu: Po schronisku byłyśmy z Azulką w ogrodku - ja sprzatałam, ona szalała, a potem to juz razem łobuzowałyśmy... A teraz jestem tu :pWidze miałaś przyjemny dzień :cool3: a ja nie....:cool1: PS:Spryciala....:razz: g_o_n_i_a napisał(a):Śliczności moje...:loveu: Quote
Bewarka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Śliczne zdjęcia....i paszcza też...:loveu: PS:A ja zapomniałam, że mam w pokoju obok włączony telewizor...:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 justys95 napisał(a):Widze miałaś przyjemny dzień :cool3: a ja nie....:cool1: PS:Spryciala....:razz: Śliczności moje...:loveu: Jakos jeden mi się udał :razz: Azulka dziękuje za miłe słowa justys95 napisał(a):Śliczne zdjęcia....i paszcza też...:loveu: PS:A ja zapomniałam, że mam w pokoju obok włączony telewizor...:roll: Dziękuję :multi: :-o Jak to zapomniałaś :evil_lol: ? Quote
Recommended Posts