Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']goniu zobacz do mnie do galerii czekam na transport:angryy:
Echh, w glowie sie nie miesci :-(

[quote name='Dalmatynkaa']Niebo to ma się czas i chęci fotografować :-(
Martynko, to były zaległe fotki.
Ale specjalnie dla Ciebie, Azulasta :loveu:

Posted

Rany julek .......wpadłam sie przywitać z Azą....... i normalnie dech mi zaparło... serce wyskoczyło ...... czupryna zawiała:eviltong: TAKIE PIęKNE KONIE!!!!!!!!!!!!! och Cuda normalnie.... !!!!!!!!!!!!!! od razu mi sie przypomniały stare dobre czasy .... ech:)
Siostro ma!!!!!!! Mati pomeczy Cie o fotosiki Rumaków na skrzyneczke!!!!!!!!!!!!:oops:

oczywiście o Azulce nie zapomniałam ... cała tu Ekipa wpadła dac Azulce pyszczydła na dobranoc :) i daje :buzi: :buzi: a Małej życzy Kolrowych Snów :)

:bluepaw:

Posted

Samturia napisał(a):
nooo jak zwykle prosto na foty się nadziałam ;)

:p Samturio, Ty zawsze na fotki wpadasz.

Daisunia napisał(a):
mojja "króffcia" koffana :loveu: wykiziaj ją odemnie :lol:

Wymizana :p

matinestka napisał(a):
Rany julek .......wpadłam sie przywitać z Azą....... i normalnie dech mi zaparło... serce wyskoczyło ...... czupryna zawiała:eviltong: TAKIE PIęKNE KONIE!!!!!!!!!!!!! och Cuda normalnie.... !!!!!!!!!!!!!! od razu mi sie przypomniały stare dobre czasy .... ech:)
Siostro ma!!!!!!! Mati pomeczy Cie o fotosiki Rumaków na skrzyneczke!!!!!!!!!!!!:oops:

oczywiście o Azulce nie zapomniałam ... cała tu Ekipa wpadła dac Azulce pyszczydła na dobranoc :) i daje :buzi: :buzi: a Małej życzy Kolrowych Snów :)
:bluepaw:

Mati :loveu: :loveu: :loveu:
Jak Mati poda maila to podeślę na skrzyneczkę. :p
Dziekujemy całej Ekipce na pyszczydła :loveu:

Dalmatynkaa napisał(a):
Łiii :multi: Patrzcie jak się do mnie uśmiecha :cool3:

Ha, wiadomo! :cool3:

justys95 napisał(a):
Śliczna suńka :loveu: a ta podłoga przypomina podłoge u mnie...:)

Dzięki
:razz: A to taka stara podłoga, mam nadzieję, ze niedługo będzie w remoncie.

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Hey Goniu:buzi::Rose:
Wpadłam sie przywitać a tutaj śliczne foteczki widze:loveu:

Hej Paulino :buzi:
Dziękuję :multi: I zapraszam częsciej :razz:

ewelinabuck napisał(a):
sliczne fotki :loveu: przepraszam ze nic nie pisalam ale sama wiesz co robilam :shake: :shake: wszystko mnie boli ale przynajmniej jest nadzieja ze piesek znalazl wlasciciela;)

Nie gniewam się Ewelinko :buzi:
Tez mam nadzieję, ze psiak juz w domku z włascicielem...

ewelinabuck napisał(a):
;) gdzie sie podziala gonia?????????????????????????:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

goniu ja mam sie toba opiekowac .....i sie martwie ;)

Jestem już, jestem.
I dzięki za troskę :razz: :multi:

Posted

A tak poza tym to witam po krótkiej przerwie ;-)
Piątek był wyjatkowym dniem... Ale zacznijmy od początku..
Więc po trzeciej lekcji okazało się, że z poprawy z matmy, na którą kompletnie się nie uczyłam (bo nie była planowana) i poszłam za namową kilku osób (w zasadzie pod impulsem) dostałam czwórkę!! :multi: To naprawdę sukces, bardzo się cieszę, bo czworka często mi się nie zdarza :multi: Później na piątej lekcji okazało się, ze jest AŻ 11 osób i kartkówki z historii nie było (za to bedzie w poniedzialek ;-) ). Po powrocie do domku zadzwoniła do Ewy i dowiedzialam się, ze VIOLCIA już w trakcie podróży do Lublina... :multi: Ok. 15:00 do domku wrócił brat, który miał obronę pracy i obronił... NA PIĄTECZKĘ :multi: A później dzień spędziłyśmy razem z Azulką, wyszalałysmy się na podwórku, później ją troche wyczyściłam i tak do wieczorka :loveu: A dzisiaj był durny turniej halowy, w zyciu na coś takiego wiecej sie nie zgodze - dali mi aparat, który pierwszy raz w zyciu miałam i kazali robic zdjecia, a potem jak cos nie tak bylo to do mnie pretensja. Echh... Ja robie zdjęcia dla siebie, moje zdjęcia jak faktycznie mi wydją to mnie wiele wysiłku i skupienia kosztuja... :shake: Później byłam w schronisku i tu mi się humor całkowicie poprawił, bo na wybiegach byłam z ON'kami, a później u Masterka i Honoratki, Pepula... I znalazłam przyjaciela, z którym mogę godzinami gapić w niebo - to Guras. Siedzielismy sobie dzisiaj na wybiegu, on mi na kolankach i tak czas sobie płynął, ale on (czas) wcale się nie liczył - liczyło się to ciepełko jakie mi dawał :loveu: Przypomnialam sobie chwile sprzed roku kiedy Guras trafił do schroniska jako niechciane szczenię... I tak mieszkał w recepcji dłuugo, zwierzaków tam przybywało i wreszcie poszedł na kojce. Trzeba ta przyjaźń teraz odbudować... :loveu:
Po schronisku byłyśmy z Azulką w ogrodku - ja sprzatałam, ona szalała, a potem to juz razem łobuzowałyśmy... A teraz jestem tu :p

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A tak poza tym to witam po krótkiej przerwie ;-)
Piątek był wyjatkowym dniem... Ale zacznijmy od początku..
Więc po trzeciej lekcji okazało się, że z poprawy z matmy, na którą kompletnie się nie uczyłam (bo nie była planowana) i poszłam za namową kilku osób (w zasadzie pod impulsem) dostałam czwórkę!! :multi: To naprawdę sukces, bardzo się cieszę, bo czworka często mi się nie zdarza :multi: Później na piątej lekcji okazało się, ze jest AŻ 11 osób i kartkówki z historii nie było (za to bedzie w poniedzialek ;-) ). Po powrocie do domku zadzwoniła do Ewy i dowiedzialam się, ze VIOLCIA już w trakcie podróży do Lublina... :multi: Ok. 15:00 do domku wrócił brat, który miał obronę pracy i obronił... NA PIĄTECZKĘ :multi: A później dzień spędziłyśmy razem z Azulką, wyszalałysmy się na podwórku, później ją troche wyczyściłam i tak do wieczorka :loveu: A dzisiaj był durny turniej halowy, w zyciu na coś takiego wiecej sie nie zgodze - dali mi aparat, który pierwszy raz w zyciu miałam i kazali robic zdjecia, a potem jak cos nie tak bylo to do mnie pretensja. Echh... Ja robie zdjęcia dla siebie, moje zdjęcia jak faktycznie mi wydją to mnie wiele wysiłku i skupienia kosztuja... :shake: Później byłam w schronisku i tu mi się humor całkowicie poprawił, bo na wybiegach byłam z ON'kami, a później u Masterka i Honoratki, Pepula... I znalazłam przyjaciela, z którym mogę godzinami gapić w niebo - to Guras. Siedzielismy sobie dzisiaj na wybiegu, on mi na kolankach i tak czas sobie płynął, ale on (czas) wcale się nie liczył - liczyło się to ciepełko jakie mi dawał :loveu: Przypomnialam sobie chwile sprzed roku kiedy Guras trafił do schroniska jako niechciane szczenię... I tak mieszkał w recepcji dłuugo, zwierzaków tam przybywało i wreszcie poszedł na kojce. Trzeba ta przyjaźń teraz odbudować... :loveu:
Po schronisku byłyśmy z Azulką w ogrodku - ja sprzatałam, ona szalała, a potem to juz razem łobuzowałyśmy... A teraz jestem tu :p
Widze miałaś przyjemny dzień :cool3: a ja nie....:cool1:

PS:Spryciala....:razz:

g_o_n_i_a napisał(a):
Śliczności moje...:loveu:

Posted

justys95 napisał(a):
Widze miałaś przyjemny dzień :cool3: a ja nie....:cool1:

PS:Spryciala....:razz:

Śliczności moje...:loveu:

Jakos jeden mi się udał :razz:
Azulka dziękuje za miłe słowa

justys95 napisał(a):