Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)tylko pamiętaj ...miej swoje zdanie nie daj sie nakręcać ...bo koleżanki tak mówią ...tak wychowuję Kubę i wiem że ciężko ale daje radę;)
Przestalam dawać się nakręcać już jakiś czas temu i się nadal nie daję. :p
W takim razie ja będę się jeszcze bardziej starać, o :multi:

[quote name='ewelinabuck']ja tez robie to co lubie od pewnego czasu..........goniu wiesz........
kolezanki mi jesc pozniej nie dadza ...............;)
I masz rację. ;)

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Gosiu :calus:
Wielkie z Was gaduły, miałam do nadrobienia ok 20 stron, jeśli nie wiecej :shake: Ale było duzo fotek :multi: Edzia i jego koleżanki [z tym odbiciem w szybie wyszło Ci wspaniale :loveu:], tulipanka, świeczki i Azulki :loveu: ale napomkniałaś też tam coś o niebu a jego po drodze nie spotkałam :razz:
Gratki z 400 :multi:
Co do ludzi - znasz moje zdanie na ten temat, długie godziny spędziłyśmy przerabiając to.. Ja także dostałam wiele razy w tyłek po tym jak już nie byłam potrzebna. Później olałam to całkowicie, moje relacje z ludźmi ograniczały do "cześć" i "masz zadanie z matmy?" normalnie nie gadałam z nikim dośc gługo [no jest jeszcze Jadzik ale z nią o czymś gadać... to sport ekstremalny]...
Łezka mi się w oku zakręciła po tym jak zobaczyłam w tym wszystkim swoje imię.. :loveu:

Goniu głowa do góry :calus: Przepraszam że mnie tu wczoraj z wami nie było.
Ewelinko dziękuję Ci że tak opiekowałaś się Gonią wczoraj, jestes wspaniałą osóbką :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Witaj Gosiu :calus:
Wielkie z Was gaduły, miałam do nadrobienia ok 20 stron, jeśli nie wiecej :shake: Ale było duzo fotek :multi: Edzia i jego koleżanki [z tym odbiciem w szybie wyszło Ci wspaniale :loveu:], tulipanka, świeczki i Azulki :loveu: ale napomkniałaś też tam coś o niebu a jego po drodze nie spotkałam :razz:

Dziękuję za uznanie :multi: Chodź częsc fotek faktycznie była niezła, zdarzały się kiepsciutkie... A niebo będzie owszem, moze jutro? :razz:

Gratki z 400 :multi:

Dziękuję :multi: :multi:

Co do ludzi - znasz moje zdanie na ten temat, długie godziny spędziłyśmy przerabiając to.. Ja także dostałam wiele razy w tyłek po tym jak już nie byłam potrzebna. Później olałam to całkowicie, moje relacje z ludźmi ograniczały do "cześć" i "masz zadanie z matmy?" normalnie nie gadałam z nikim dośc gługo [no jest jeszcze Jadzik ale z nią o czymś gadać... to sport ekstremalny]...

Chyba kazdy z nas dostał po tyłku... I nie zamierzam zmieniać stosunku do nich tzn. nie chcę być już taka "słodka idiotka" jak masa ludzi... Po prostu na uznanie drugiego człowieka trzeba sobie zapracować, wiem co mówię. ;)

Łezka mi się w oku zakręciła po tym jak zobaczyłam w tym wszystkim swoje imię.. :loveu:

Łaa :loveu: Mówiłam, ze jak mam doła to gadam i to szczerze :eviltong:

Goniu głowa do góry :calus: Przepraszam że mnie tu wczoraj z wami nie było.
Ewelinko dziękuję Ci że tak opiekowałaś się Gonią wczoraj, jestes wspaniałą osóbką :loveu:

Nie mam Ci niczego za złe ;) Nie było Cię wczoraj, jesteś dzisiaj. :multi:
A Ewelinka się gonia wczoraj opiekowała. No i ja chyba też nią. ;)

Posted

z goni sie tylko rozgadalysmy na gg i troszke na dogo przynajmniej sie wyzalilysmy i powiedzialysmy co lezy nam na sumieniu:-(

gonia to bardzo mila i wrazliwa osoba w najblizszym czasie nie bede mogla jej poznac na zywo a szkoda...moze kiedys;)

Figa nie dziekuj to przyjemnosc siedziec i pomagac osobom z dogo

Posted

ewelinabuck napisał(a):
z goni sie tylko rozgadalysmy na gg i troszke na dogo przynajmniej sie wyzalilysmy i powiedzialysmy co lezy nam na sumieniu:-(

gonia to bardzo mila i wrazliwa osoba w najblizszym czasie nie bede mogla jej poznac na zywo a szkoda...moze kiedys;)

Figa nie dziekuj to przyjemnosc siedziec i pomagac osobom z dogo

Ewelinko, a co to za minka? NIKOMU nie pozwalam smutać! :mad:
Kiedyś się spotkamy, na pewno. :p W koncu po 18 roku zycia musze zaplanowac sobie trasę po całej Polsce zeby poodwiedziać moje dzieci schroniskowe, także na pewno zahaczę o Goleniów (będzie gdzies po drodze, bo mam w planach np. Łódź). :p

Posted

ewelinabuck napisał(a):
to ja cie chyba wczesniej odwiedze:p :p :p
albo ty mnie w moim domku gdzies daleko tam gdzie nie znajdzie mnie nikt......chyba!!!:p

A zapraszam ino namiot trza brać ze sobą i rozbijać na ogrodzie, bo w chacie stado siedzi :shake: :shake:
Taak! :multi: Z Azulkową do TEGO wymarzonego domku! :multi: :multi:

Posted

Ewelinko jest za co dziekować bo bez Ciebie to nasza Gonia by marniutko siedziała ze spuszczona minką, a tak to widzisz tryska szczęsciem :eviltong:

Gosiu a dziś jestem dośc milcząco, z ksiązką do biologii w rękach :-P

Posted

Ech ja mogę gadać swoje, Miś swoje, badź tu mądry. :shake: Jak ja mówie, że rozmowa z Eweliną dała mi dużo do myslenia (a nie radości, bo nie była to wesoła rozmowa), a przede wszystkim to, że ZAWSZE MOGLO BYĆ GORZEJ, a ona dalej swoje :evil_lol:
Ewelinko, a cóż to - nie idzie sie do szkółki w pierwszy dzien wisony? :cool3:

Branocka :bye:

Posted

jestem uparta jak osiol chyba sie musze tego pozbyc:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
dobra: dziewczyny na mnie mozna zawsze polegac bardzo sie ciesze ze moglam ci pomoc mi tez to dalo wiele do myslenia

ja w dzien wagarowicza do szkoly o nie.......ja na spacerek z bakusiem bo ma urodzinki 21.03:multi:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
jestem uparta jak osiol chyba sie musze tego pozbyc:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
dobra: dziewczyny na mnie mozna zawsze polegac bardzo sie ciesze ze moglam ci pomoc mi tez to dalo wiele do myslenia

Wszyscy są zawsze uparci heheh :evil_lol:
Będę pamiętać :multi:
ewelinabuck napisał(a):

ja w dzien wagarowicza do szkoly o nie.......ja na spacerek z bakusiem bo ma urodzinki 21.03:multi:

Też się zastanawiam czy iść :razz: Troche mi się nie chce, ale jeżeli mają być lekcje :angryy: to wole być na bierząco.
Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego ja nie mam umysłu ścisłego? :placz: Już chyba wolałabym kiepsko pisać wypracowania z polskiego niż tak zawalać matmę mi fizykę. :placz: Czarno to widzę. :placz:

Posted

Gosiu czy Ty coś sugerujesz z tą matmą? :diabloti:

A u nas na dzień wagarowicza nie ma lekcji :evil_lol: Możecie mi zazdrościć :eviltong:

P.S. Wież rze ja óparta jak ośoł jeztem :eviltong:

Posted

Gosiu czy Ty coś sugerujesz z tą matmą? :diabloti:

A u nas na dzień wagarowicza nie ma lekcji :evil_lol: Możecie mi zazdrościć :eviltong:

P.S. Wież rze ja óparta jak ośoł jeztem :eviltong:

A co mam niby sugerowac? :razz:
A ja nawet nie wiem czy mam lekcje :eviltong: ÓPARCIUH

Posted

a to wiem....robimy apel...i każda klasa musi coś przygotować...:roll: a ja się tak napracowałam i i tak nie będziemy tego przygotowywać co ja z koleżankami dwoma przygotowaliśmy...:mad:

Posted

Hmm niby u nas tez ma być apel, ale z tego co wiem, to dopiero na 4 lekcji, a co to oznacza? Że i tak nie wymigam się od recydtacji Pana Tadka :shake: i jeszcze angielskiego :o

Posted

ewelinabuck napisał(a):
u mnie w szkole nie ma lekcji w dien wagarowiczza:eviltong:

Zastanawiam się jednak co będę robić jak zostanę w domu? :-( Pogoda do kitu, wiec spacer odpada. Nie mam z kim gdzieś wyjść, a poszłabym gdzieś... To juz wole w szkole posiedzieć...