Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyś, cieszę się, ze Ali się podoba :loveu:

Mam jeszcze kilka fotek, niestety, nie mam ich zbyt dużo, bo baterie miałam słabe i mało czasu :(
Mykam na ogródek z Azulkową. :bye:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Ale sesyjka z bliska.Cudne oczko, a jakie spojrzenie, koniki sa cudne, uwielbiam koniki:D Kiedyś ukradłam na chwilę konia, który pasł się na łące, ale po pięciu minutach go oddałam;) Wsiadłam na niego, bez niczego, a tym bardziej bez wiedzy (pierwszy raz) i chwile pospacerowałam, ale byłam wtedy młoda;)hehe i głupia:) Koniokrad ze mnie;P Ale konika w końcu odłożyłam na miejsce, apotem z właścicielem się zaprzyjaźniłam i porobiłam fotki:)

Pozdrawiam gorąco:D Ucałuj Azulkową:loveu::loveu::loveu:

Posted

Łiiiiiii ^^ AZUNIA :loveu: :loveu: Prosimy więcej Azy, WIĘCEJ AZY!!! Jestem od niej totalnie uzależniona!! :loveu: :loveu: :evil_lol: Moja Azunia :loveu: :loveu: A ten koniczek toż to czyj?? :cool3: :cool3:

PS. (Ja nie słyszałam żadnego "to i owo" Klaudiusza...Widziałaś co dzisiaj robił ze skarbonkami -_-)

Posted

edhel napisał(a):
Ale sesyjka z bliska.Cudne oczko, a jakie spojrzenie, koniki sa cudne, uwielbiam koniki:D Kiedyś ukradłam na chwilę konia, który pasł się na łące, ale po pięciu minutach go oddałam;) Wsiadłam na niego, bez niczego, a tym bardziej bez wiedzy (pierwszy raz) i chwile pospacerowałam, ale byłam wtedy młoda;)hehe i głupia:) Koniokrad ze mnie;P Ale konika w końcu odłożyłam na miejsce, apotem z właścicielem się zaprzyjaźniłam i porobiłam fotki:)

Pozdrawiam gorąco:D Ucałuj Azulkową:loveu::loveu::loveu:

:loveu: Heeej
Nie wiedzialam, ze z Ciebie taki koniokrad :evil_lol: :evil_lol:
A ja bym to chciała pobrykac na koniku... :-(

psiulka napisał(a):
Łiiiiiii ^^ AZUNIA :loveu: :loveu: Prosimy więcej Azy, WIĘCEJ AZY!!! Jestem od niej totalnie uzależniona!! :loveu: :loveu: :evil_lol: Moja Azunia :loveu: :loveu: A ten koniczek toż to czyj?? :cool3: :cool3:

PS. (Ja nie słyszałam żadnego "to i owo" Klaudiusza...Widziałaś co dzisiaj robił ze skarbonkami -_-)

Będzie Azulkowa, tylko najpierw skonczę sesyjkę Alladyna :loveu: Konik jest ze stadniny Albin, tak sie składa, ze mmiałam okazdę chodzić do podstawówki z Anią P. i jak widać pomimo tylu kłótni jakoś się nadal dogadujemy. Przynajmniej z nią mogę się oderwać od tych debili ze szkoły, mogę przytulić się do konika ech...
Nie słyszałaś, bo siedziałaś gdzieś tam z tyłu kościoła Ty :mad:

Posted

Samturia napisał(a):
piękne koniki... :)

Dzięki :multi:

ewelinabuck napisał(a):
konik cudoowny ;)

zapraszam do mnie do galerii bo jest duuuzo fot:p

Dziękuję :loveu: Wpadnę jutro. ;)

Masz coś dla mnie?

To błyskające coś zdecydowanie mi się nie podoba!

Młoda klaczka o błękitnych oczkach :loveu:

Posted

A to już całkowicie ostatnie zdjęcia z wizyty u Ani, mały podhalan i mamcia ze szczeniorkami ;-)

Podhalan ŁOBUZ :loveu:

Dzieciaki

Spokój tu ma być! Łobuz idzie spac!

NO! :p

Poskarżymy się mamci!!!! Mamo czekaj!

Posted

justys95 napisał(a):
Super zdjęcia....tak ich dużo, że aż się zanudzam...:evil_lol: co za dużo to nie zdrowo...:eviltong:

Ech nie mam co robić to wrzucam zdjęcia. :p Przykro mi, ze Cie zanudzam
Wstawiam fotki bo w koncu i tak prawie nikt tu nie zaglada - dla wlasnej satysfakcji, zdaję sobie z tego sprawę, ze niektóre zdjęcia sa okropnie badziewne, ale co tam. :p Kiedys bede moze robic lepsze zdjecia moze leprszym sprzetem i nie bede sobie zaptrzatac glowy zepsutymi zdjęciami. A teraz... Teraz jest jak jest.

Paulina_mickey napisał(a):

Hey:buzi:
Ale świetne zdjęcie:loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki, dzięki :multi: :multi:

Paulina_mickey napisał(a):

Zakochałam sie:loveu: :loveu: :loveu:

Ja także, Łobuz jest cudnym misiaaaakiem :loveu:

Posted

Bry wieczór! :cool3:
Przychodzę dopiero teraz, bo ten dzien byl kompletnie zakręcony. Najpierw po rekolecjach porządki w ogrodku, a potem ech... Dalam się zaciągnac przez brata do towarzystwa do mechanika z samochodem drugiego brata. Gdybym wiedziala, że zmarnuje tyle czasu :shake: Spędziłam dobre 3 godziny na oglądaniu w recepcji TV - odwolanych skoków, a także smerfów :evil_lol: Przynajmniej sie wyedukowalam, ale jak wpadłam do domu to odrazu glebłam na łózko i spałam coś ok. 2 godzin, a potem łeb mnie coraz bardziej bolał, sen znów złapał i teraz troche otrzeźwialam. Ale już mykam, oglade sobie cos w tv i ide lulkać... Nadal sie fatalnie czuje... :(
Tak poza tym dzisiaj skonczyly sie rekolecje, troche zaluje, bo w ciągu dwoch dni mialam okazje pospiewac w starym skladzie chóru i przypomniałam sobie co mnie kiedys łączyło z tymi ludźmi, bo obecnie bardzo dużo dzieli... Moze to i lepiej? Nigdy nie zaznałam od nich czegoś dobrego, zawsze się jak idiotka podkładałam, a jak przyszło co do czego, to bylam niepotrzebna... Nauczyłam się więc zyc samotnie. Cóż, ludzie się zmieniają, są w zyciu rzeczy, na które nie mamy wpływu. Ja mam swoj świat, oni swój, nie przeszkadza mi to, ze jestem praktycznie samotna - ale nie tak w 100%, bo mam moją kochaną Sylwię :multi: Tylko tyle kilometrów nas dzieli...
Moje malutkie marzenie znowu ożyło! W zasadzie ono tak sie ciągneło za mną ladnych pare i nadal ciągnie... Postanowilam zorientowac sie w kwestii lekcji gry na gitarze, moze jak cos kasy uzbieram to moglabym sie zapisac na jakieś lekcje, a gdyby mi to jakos wychodzilo kombinowalabym własną gitarkę... Zawsze mnie jakos ciągnęlo w tym kierunku, ale nigdy nie mialam tyle odwagi. Załuję, ze sie na lekcje nie zapisalam u nas w gimie, teraz to sie nie opłaca na 3 miesiace zapisywac... Tylko to w sumie nic pewnego, ale mysle, ze gitarka bylaby dobrym wyjściem na taką pustkę... ;-)

Branocka :bye: