g_o_n_i_a Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Hej! :multi: Ja już dzisiaj po rekolekcjach. Od ósmej do dwunastej siedzieliśmy z chórkiem i najpierw mieliśmy godzinną próbe, a potem 1,5h X 2 na mszy śpiewaliśmy. I dzisiaj kolejny raz przekonałam się jak różnię się od moich koleżanek z klasy - po mszy dla gimnazjalistów wszyscy wyszli, tylko zostałam ja zbierająca wszystkie teksty (porozwalane na cały kościół) i kilku chłopaków z gitar... Ale mi to nie przeszkadza :p Mykam na pocztę. Później idzemy na łaki, myslalam, ze zrobie zdjęcia, a tu sie okazuje, ze źle podłączyłam baterie do ładowania i nici :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 A dorzuce Wam jeszcze te kociska ;) Quote
psiulka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Gonia ^^ :multi: Ja też po rekolekcjach...Ten ksiądz trochę nudził, ale nie o to sprawa :P Muszę się pochwalić, że wczoraj widziałam Azulkę :loveu: :loveu: A ona już nie poznała starej ciotki i na mnie szczekała :evil_lol: :evil_lol: A skąd ta Burka u Ciebie?? :loveu: Jest śliczna... A Edziu jaki zazdrośnik, jak na tym zdjęciu się czaił za domem :P PS. Z tym patykiem Edziu jest taki muaaaah :*:*:* Quote
g_o_n_i_a Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 psiulka napisał(a):Gonia ^^ :multi: Ja też po rekolekcjach...Ten ksiądz trochę nudził, ale nie o to sprawa :P Muszę się pochwalić, że wczoraj widziałam Azulkę :loveu: :loveu: A ona już nie poznała starej ciotki i na mnie szczekała :evil_lol: :evil_lol: A skąd ta Burka u Ciebie?? :loveu: Jest śliczna... A Edziu jaki zazdrośnik, jak na tym zdjęciu się czaił za domem :P PS. Z tym patykiem Edziu jest taki muaaaah :*:*:* A co do księdza, ja nawet już go nie słuchałam, bo normalnie tak nudził, a ja drugi raz tego bym słuchać nie mogła. :evil_lol: Ale jaka jest różnica miedzy mszą podstawowki a gimnazjum ohohoh :evil_lol: Gimnazjalisci są straszni :shake: Z Łukaszka się smiali :shake: :evil_lol: A kiedy widzialas Azulke?! Łazisz koło mnie i nawet nie wejdziesz? :placz: Burka jest z sąsiedztwa ;) Quote
psiulka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Jakiego Łukaszka? xD A koło Ciebie to wczoraj byłam, ale już było ciemno, więc nie chciałam tak bez uprzedzenia się wpraszać :P PS. KIEDY ZDJĘCIA AZULKI xD PS.2. Co było na podstawówkowej?? Quote
Bewarka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ale słodki kotek :loveu: piękny!!!!!!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Hej kochani Będą zdjęcia koników wieczorkiem, byłam dzisiaj u mojej starej znajomej Ani, akurat trafiłam jak czyściła Alladynka... :loveu: Quote
Samturia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 nooo kochana coraz lesze te fotki ci wychodzą! a jaki masz sprzęt? i czekami na koniki :) Quote
ewelinabuck Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Ewelinko, skoro taka mistrzyni fotek mowi, ze robie coraz ładniejsze zdjęcia, to musze w to uwierzyc.:multi: Dziękuję, mam nadzieję, ze bede umiala kiedyś zrobić takie zdjęcia jak Twoje. :loveu: :loveu: Na dysku mam jeszcze masę zdjęc kotów, a dzisiaj robiłam sesyjke Azulkowej dopoki baterie nie padły (ok. 150fot). :cool1: Czyli w najbliższych dniach nie bedziecie sie nudzic (albo bedziecie, jak kto woli|). :cool3: JAKA JA TAM MISTRZYNI:oops: :oops: :oops: :oops: JA BYM TAK PIEKNIE KOCIAKA NIE UMIALA UCHWYCIC;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 psiulka napisał(a):Jakiego Łukaszka? xD A koło Ciebie to wczoraj byłam, ale już było ciemno, więc nie chciałam tak bez uprzedzenia się wpraszać :P PS. KIEDY ZDJĘCIA AZULKI xD PS.2. Co było na podstawówkowej?? Jak to jakiego Łukaszka? Łukaszka C. z IIIc :loveu: Bez uprzedzenia sie wpraszać, phiii. :mad: Ale wymówka! :evil_lol: Na mszy szkoły podstawowej w ogole było fajniej, dzieciaki fajnie śpiewały... No i modlitwa wiernych było normalna, a nie to co u nas typu Klaudiusz np. "za to i owo" :shake: Azulki fotki będą jak skończę sesję Edwarda i Qnika :loveu: :loveu: :loveu: Teklunia napisał(a):kocham Edzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O mosz :loveu: Edzio tez kofa Kasiulkę! :loveu: justys95 napisał(a): Ale słodki kotek :loveu: piękny!!!!!!!!!!!! Dzięki :multi: justys95 napisał(a):Ale super!!! :D poczekamy spokojnie...:p Dzięki, mój komuter to złomek i trzeba bedzie poooczekać... :-) Samturia napisał(a):nooo kochana coraz lesze te fotki ci wychodzą! a jaki masz sprzęt? i czekami na koniki :) Dzięki. :multi: A sprzęcik to jest już dośc starszy model FUJIFILM S 3000. ;) Ale trzeba się nieźle namęczyć, zeby jakieś zdjecia wyszły. ewelinabuck napisał(a):JAKA JA TAM MISTRZYNI:oops: :oops: :oops: :oops: JA BYM TAK PIEKNIE KOCIAKA NIE UMIALA UCHWYCIC;) Mistrzyni Ewelinko, moje fotki nie mają porównania do Twoich - takich pięknych! :loveu: A nie umiesz uchwycić, bo kota nie masz :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Jaki Edek jest cudny i rozkoszny :loveu: I wygląda na wiecznie wysmarowanego szminką :evil_lol: Tak mi się kojarzy :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Wczorajszym gwoździem programu byla... Łyzeczka :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Mistrzyni Ewelinko, moje fotki nie mają porównania do Twoich - takich pięknych! :loveu: A nie umiesz uchwycić, bo kota nie masz :evil_lol: NAWET DYBYM MIALA TO BYM NIE WIEDZIALA JAK:razz: Quote
Samturia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 jak łyżeczka może być gwoździem?? :shake: <hahaha> Quote
ewelinabuck Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 postanowilam sie pobawic troszke kotkiem:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Oj Samturia, Samturia :evil_lol: Ewelinko, wiedziałabyś jak. Masz naprawde świetną rękę do zdjęc. A przede mną jest jeszcze masa nauki zeby zrobić naprawde ładne zdjęcie. Dzisiaj pracowałam na aparacie Ewuni, normalnie rewelka :loveu:. Śliczne mi pyszczki w przybliżeniu wyszły. :loveu: ŚLICZNA BURKA! :iloveyou: Zeby nie było smutno łyzeczce to dostała kolegę. :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Ewelinko :loveu: Nie znałam Ed'a z tej strony :Evil_lol: :evil_lol: Ślicznnneeeeeee :loveu: Dziękuję! :buzi: Quote
Bewarka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Prosze mi tu reklamy nie robić...:mad: no i jeszcze bezczelnie za duże to foto...:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts