ewelinabuck Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 sliczne te pieski w schronisku szkoda ze tam trafily:mad: Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Edzio mnie rozwala z tymi swoimi pozami :evil_lol::loveu::loveu::loveu: U psiaków byłam, cudne :loveu: Wstyd sie przyznawac, ale Ed leżał na Janku Bytnarze :-o Oj cudne psiaki, ech oby szybko ze wschroniska wyszly. :-( salomea napisał(a):Mam pytanie gonia do Ciebie. Ile wazy twoja AZA? Bo nasze psy sa chyba podobnej postury, a z mojego Figo , jest straszny chudzielec...Nawet zaczyna mu widać żebra...a apetyt mu dopisuje... Zaczynam go nazywać "chudzielcem"... Wbrew pozorom, ze Azula wyglada jak prosiak w porownaniu do Figi to wazy 22kg, ostatnio w zimie nabrala troche masy, ale juz wiosna idzie to i jej na szalenstwa w slonku sie bierze. ;) A Figo aż taki chudzielec?! :-o ewelinabuck napisał(a):sliczne te pieski w schronisku szkoda ze tam trafily:mad: Śliczne i jakie kochane... :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Masterek :loveu: Pamiętam jak zaczął szaleć wtedy na wybiegu, latał jak wariat.. :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Czeeeść Gosiu :buzi: a Ty znowu edziulka dałaś ja to sie już zakochałam w tym gościu :iloveyou: Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Czeeeść Gosiu :buzi: a Ty znowu edziulka dałaś ja to sie już zakochałam w tym gościu :iloveyou: Edytka :multi: Widzialas gdzies moje slonko? :-( Ciesze sie,ze Edek siepodoba :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 eeee nie wiedizalam bo ledwo na oczy patrze :( Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Ech... Zgubilo mi sie gdzies... :( Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ech... Zgubilo mi sie gdzies... :( To go poszukajmy! :multi: Quote
:: FiGa :: Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Skąd wezmiemy bilety? :placz: Ewentualnie jeszcze możemy upchnąć Masterka, Violkę :loveu:, Gracię, Piaskową... :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Echh... To ja poczekam na moje wiejskie slonko... Chodź podroz z tymi lobuzami bylaby niezapomniania... Dobranoc Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Jest! :multi: ODDALI MI SŁONKO!!!!! :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Te takie latające kłaki to moje :p Ed słodziak specjalnie dla Fanek.:razz: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Ale sobie wybral miejsce do spania:evil_lol::evil_lol: Quote
Samturia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 widze że to kiciuś literaturoman, ew. komputeromaniak xD Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 O tak, Edek uwielbia zarówno książki jak i klawiaturki :diabloti: Quote
Recommended Posts