Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kamcia_14']Proszę bardzo :eviltong: Ja to obsesyjne dzwonie i SMSuje do wszystkich :crazyeye: :evil_lol:
Miło wiedziec :p

[quote name='Anusia&Saba']Śliczna dalmatynka! :loveu: Kropeczki też :razz:
Dziękuję :multi: I zapraszam ponownie...

Tymczasem ja żegnam się z Wami na jakiś czas...
Nie wiem kiedy wrócę, musze zrezygnować chwiliowo z netu, moze czasem bede na gadu... :-(
Wpadajcie czasem do naszej galeryjki... Jak cos jestem pod komorką.

Guest Kamcia_14
Posted

Nie odchodź od nas :angryy: :placz: Ja ci zaraz :mad: jak se tak po prostu pójdziesz zrozumiano ? Żadna komórka tylko masz być na Dogo :angryy:

Nerwy mnie poniosły :cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='ewelinabuck']a co z naszzza nocka???????????????ekjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:mad: :mad:

Jaką nocką :hmmmm: ?

Kto do niej zadzwnoni i powie co nieco :mad:

Posted

Cześć kochana :buzi:
strasznie mi smutaśnie sie robi że odchodzisz z dogo pewnie nauka niepozwala Ci.... ech... :(
dogo to strasznie wciagaące miejsce... nie czuje sie wtedy upływu czasu i można zasiedzieć sie na cały dzień a obowiązki to juz na bok...
ech...

:buzi::buzi::buzi:

Guest Kamcia_14
Posted

Za tydzień w piątek wpadnie na chwilę :multi: A we wtorek podeśle komuś foty na maila :loveu:

Posted

Czeeść Gosiaczku... :buzi:
nie ma Cie ale ja i tak bede tu wpadać i opowiadac co u nas a Ty jak bedziesz wracała co jakiś czas to bedziesz na bieżąco :)

buziaczki :buzi:

Ps. czekam na te fotki :)

Posted

Bry dzien :p
A gdzie tam, ja sie tak nie ucze jakby na to wygladalo... ;-) Już mam piękną dwóję z matmy :shake: Ale mam nadzieje, ze na koniec roku na trójkę wskoczę... MUSZE :p A tak poza tym to moja jedyna taka słaba ocena w tym połroczu (dopiero 2 tydzien hehe), a z polskiego o dziwo się ucze bo mam nawet szósteczke ze spawdzianiu :p A to ci dopiero :evil_lol:
Po prostu rodzice nafuczeli na mnie w sobote, ze sie nie ucze tylko schronisko - psy i psy - schronisko. Poza tym jestem dobre dziecko, olewające nieco fuczenie rodziców. Dalam sobie na luz Dogomanię, wpadam nie tak czesto jak wczesniej, ale prawde mowiac przesiadywalam cichcem na PWP i czytalam co tu mi piszecie. Dzięki, ze wpadaliscie :loveu:
Co do schroniska, fakt, musze sobie nieco odpuscic, bo to juz praktycznie ostatni dzwonek zeby zabrać się do dobrej nauki i przygotować do egzaminu. Będzie ciężko, ale to tylko dwa miesiące. Zresztą... Nie na darmo podlizuje się rodzicom, a przede wszystkim mamie, zeby mnie jeszcze na tą sobote pusciła bez fuczenia.
Wracamy wlasnie z Azulkową z podworka - dwie godziny na łobuzowaniu i bieganiu na słoneczku :loveu: A ja oczywiscie miałam aparat. ;-) Tylko najpierw zaległe (wstawię te, które nie wysłałam Ewelince, Ewelinka wrzuci jak wróci do domku)