:: FiGa :: Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ALe wy jesteście gaduły :shake::shake: Łaaaaaa :loveu::loveu: Uwielbiam takie fotki :loveu: I to niebooooo :loveu: Gosiu robisz teraz b dużo pieknych fotek :klacz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name=':: FiGa ::']ALe wy jesteście gaduły :shake::shake: Nie zaglądasz do nas:-( to masz zaległosci [quote name=':: FiGa ::'] Łaaaaaa :loveu::loveu: Uwielbiam takie fotki :loveu: I to niebooooo :loveu: Gosiu robisz teraz b dużo pieknych fotek :klacz: Dziękuję. :p Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Skubciam sobie... Mykam, za chwilke jadę do Gracioszki, :loveu: Mastusia :loveu:, Violci :loveu: i innych Pędzli :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cześć Gosiu :multi: Azulka ze sznureczkiem :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ależ moj numer tel. to żadna tajemnica. :cool3: Tylko BŁAGAM piszcie sms'y, bo do mnie ludzie też dzwonią w sprawie psów z naszego schroniska. Podajem ^^ 888500134 Masz odemnie MMSa z tapetką psią :loveu: Quote
Bewarka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 hej!!!Mam taki sznureczek, bo dolaczyli do jedzenia dla szczeniaczkow na 4 dni :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czesc Goniu :multi: Śliczna ta Twoja laciata kroweczka :multi: :loveu: Jak zagoszcze na dłuzej w Lezajsku (chociaz nie wiem czy w tym roku to sie uda:roll: ) do podjedziemy z oskarciem do Rzeczowa i Was nawiedzimy dobra ? :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='madziasto4']Cześć Gosiu :multi: Azulka ze sznureczkiem :loveu: Cześć! :razz: Cieszę się, ze Azulka się podoba :multi: [quote name='Kamcia_14']Masz odemnie MMSa z tapetką psią :loveu: Kamciu, dziekuję :p :multi: :multi: [quote name='ewelinabuck']dziendoberek piekne foteczki:loveu: Hej, dzięki :multi: [quote name='Samturia']a u mnie nowe fooootkiiiii Wieczorkiem wpadne zobaczyć :razz: [quote name='justys95']hej!!!Mam taki sznureczek, bo dolaczyli do jedzenia dla szczeniaczkow na 4 dni :) Zgadza się, to ten sam. :p [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Goniu :multi: Śliczna ta Twoja laciata kroweczka :multi: :loveu: Jak zagoszcze na dłuzej w Lezajsku (chociaz nie wiem czy w tym roku to sie uda:roll: ) do podjedziemy z oskarciem do Rzeczowa i Was nawiedzimy dobra ? :lol: Hej Dagulka :multi: Dziękuję w imieniu Kropeczki :multi: I nie mam nic przeciwko spotkaniu się z Wami. :loveu: Quote
Daisunia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Azula hipcio :evil_lol: no nie mogę... wyglada super ! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 co ty gonia bulteriera w domu masz??????:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: aza jak bull wyszla na fotkach:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 pamietaj dzis w nocy nasz pierwszy raz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie zaglądasz do nas:-( to masz zaległosciNigdzie ostatnio nie zaglądałam :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Daisunia napisał(a):no nie mogę... wyglada super ! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Dzięki, dzięki. :multi: ewelinabuck napisał(a):co ty gonia bulteriera w domu masz??????:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: aza jak bull wyszla na fotkach:eviltong: Aza bullterier? :crazyeye: No ładnie, a mówili, ze to dalmatyńczyk. :mad: :evil_lol: ewelinabuck napisał(a):pamietaj dzis w nocy nasz pierwszy raz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A nie wiem czy mi się będzie chciało tyle siedzieć. :shake: Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 tchorzzz:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Eee tam. :cool3: Siedzieć to pewnie będę siedzieć, ale gadulec mi własnie padł... A zresztą co to za róznica czy chodzi czy nie, prócz Ciebie to nikt i tak do mnie nie pisze... ;-) Quote
KaRa_ Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Nie ma to jak sznury:eviltong: a kocyk niedlugo caly bialy sie zrobi:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Widze, że węzełki sa baardzo powszechne :evil_lol: A to posłanko to po praniu i moim dość długim czyszczeniu juz po dwóch dniach jest całe w białych kłakach. :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Kamciu, dziekuję :p :multi: :multi: Proszę bardzo :eviltong: Ja to obsesyjne dzwonie i SMSuje do wszystkich :crazyeye: :evil_lol: Quote
Recommended Posts