g_o_n_i_a Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 barbara.h napisał(a):to dobrze, że z kolanem lepiej tylko uwazaj! "żeby kózka nie skakała" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będę uważac :p Quote
ewelinabuck Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 jestem wlasnie wrocilam ze szkoly duzo zaleglosci nie zrobilam przez ten tydzien:eviltong: :eviltong: :eviltong: jutro nocka na dogo juuuupppiii:multi: Quote
ewelinabuck Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 aaaaaaa zapomnialabym chcialam ci w nocy kolo 2 puscic strzaleczke a tu klops mialam wylaczony telefon:mad: :mad: :mad: Quote
arystokratka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć dziewwuchy :multi: Troszkę się ostatnio opuściłam w odwiedzaniu galeri :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Gosia bo sie zsikasz w nocy !!!! :O:O hehhe :D śliczny ten świecznik :buzi: Quote
Bewarka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Gosia bo sie zsikasz w nocy !!!! :O:O :rolleyes: ........(:roflt:) Quote
g_o_n_i_a Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 justys95 napisał(a):hehe...bardzo fajne :D :) Dzięki :p ewelinabuck napisał(a):jestem wlasnie wrocilam ze szkoly duzo zaleglosci nie zrobilam przez ten tydzien:eviltong: :eviltong: :eviltong: jutro nocka na dogo juuuupppiii:multi: Chwal się chwal. :shake: Człowiek tu chodzi 5 dni w tygodniu do szkoły, a ta nie łazi i jeszcze ma mało zaległości.. :evil_lol: ewelinabuck napisał(a):aaaaaaa zapomnialabym chcialam ci w nocy kolo 2 puscic strzaleczke a tu klops mialam wylaczony telefon:mad: :mad: :mad: A i dobrze :evil_lol: A tygodniu w tych godzinach to ja spie :evil_lol: arystokratka napisał(a):Cześć dziewwuchy :multi: Troszkę się ostatnio opuściłam w odwiedzaniu galeri :placz: Hej :multi: Cieszymy sie, ze ponownie wpadasz :multi: _ChiQuiTa_ napisał(a):Gosia bo sie zsikasz w nocy !!!! :O:O hehhe :D śliczny ten świecznik :buzi: Edytko :-o Przerażasz mnie... :shake: Ale ja nie mam z tym problemu :eviltong: Ale pewnie Ty coś wiesz na ten temat :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: justys95 napisał(a)::rolleyes: ........(:roflt:) Quote
g_o_n_i_a Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Samturia napisał(a):nooo wiwesz Edytka nałogowo xD Też tak mysle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I chciała mnie do tego wciągnąć, nioedobra MIELONKA :mad: Quote
ewelinabuck Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 witam witam bo juz wieczorek co tam porabiaszz???:loveu: ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Bry wieczór Ewelinko A ja nic nie porabiam, pol wieczoru przespalam, ech nic mi sie nie chce. Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Edytko :-o Przerażasz mnie... :shake: Ale ja nie mam z tym problemu :eviltong: Ale pewnie Ty coś wiesz na ten temat :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jaaa ?? :crazyeye: przerażam Cię ?? :crazyeye: nooo coś Ty... niemożliwe... na żywo jeszcze straszniejsza jestem :diabloti: [quote name='Samturia']nooo wiwesz Edytka nałogowo xD no a jak :megagrin: ZASPA chciałam Cię wciagnąc bo to świetna zabawa :multi: Quote
Daisunia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 my tu gadu gadu a ja chciałabym azuśke zobaczyć na fotkach bo zapomnialam jak łaciatka wygląda :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Edytko, w co Ty mnie chcialas wciągnąć? W nałóg? :o Azuśka bedzie jutro, dzisiaj byla świeczka to sobie ogladajcie świeczke :evil_lol: Quote
Daisunia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Azuśka bedzie jutro, dzisiaj byla świeczka to sobie ogladajcie świeczke :evil_lol: trzymam za słowo ;) :evil_lol::multi::lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Nooo dobra, dam Wam zaraz z jedną... :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 nałóg ahahaha ... :megagrin: dawaj ta fote :diabloti: Quote
Daisunia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nooo dobra, dam Wam zaraz z jedną... :evil_lol: ja to mam sile przekonywania :lol: czkam na fotki Azulki :) :loveu: Quote
Recommended Posts