Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hej :p
Cieszę się, że zdjęcia Ci się podobają :multi:
Ja sie zastanawiam... Czy Ty w ogole śpisz? :evil_lol: Ja wlasnie wtedy skończyłam pisać ściągi i mykałam lulkac :eviltong:

heheheh jezeli o mnie chodzi to ciezko powiedziec kiedy spie a kiedy nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a sobota nadal aktualna?????????

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
heheheh jezeli o mnie chodzi to ciezko powiedziec kiedy spie a kiedy nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a sobota nadal aktualna?????????

:-o A Ty do szkoły chodzisz? :evil_lol:
Sobota aktualna jak najkbardziej. :p

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
:-o A Ty do szkoły chodzisz? :evil_lol:
Sobota aktualna jak najkbardziej. :p

pewnie ze chodze ale dzis jeszcze nie bylam jutro ide zobaczyc co tam slychac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
pewnie ze chodze ale dzis jeszcze nie bylam jutro ide zobaczyc co tam slychac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Fakt, zapomnialam, ze Ty byłaś chora... :cool3: LEŃ!! :mad:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
wlacz gg i nie marudz;)

Nie mogę :placz: Znowu się zepsuło. :placz:
Ale będę molestować brata zeby mi coś z tym WRESZCIE zrobił. :shake:
Chciałam się prze WEB połączyć, bo mozna, a tu... Ech tez mi nie chodzi. :placz:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ale jak chodze do szkoly to w nocy mozesz dzwonic bez problemu bo nie spie:razz:

Przerażasz mnie dziecko :evil_lol:
A dzwonić to ja nie dzwonie, tylko strzalki puszczam, a to róznica :evil_lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
wczoraj pobilam rekord zz siedzeniem na dogo bo siedzialam tylko 9 godzin!!!!!!!;)

kiedyś anka11 tyle siedziała...jak miała noge złamaną :)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
trudno glupich nie sieja sami sie rodza:eviltong:

Że niby Ty jesteś głupia czy ja? :-o Nie zgadzam się z tym. :evil_lol:

Samturia napisał(a):
ehh... jak ci sie gg zepsuło to przeinstaluj :) i bedzie ok :)

Ee tam, marna strata :evil_lol: Ale dzisiaj zaczęło chodzić i prosze 10 osób się dobijało, w tym jakaś idiotka, która mi wmawiala, ze jestem Gosia C a nie Gosia M. :shake:

matinestka napisał(a):
[

cześc AZULKA :) czesc Mała :)

ach te oczęta..... :lol:
:bluepaw:

Duża! :loveu: Bardzo się cieszę, ze Azulka Ci się podoba. :multi:

justys95 napisał(a):
kiedyś anka11 tyle siedziała...jak miała noge złamaną :)

Ja bym chyba tyle nie dala rady. :eviltong:

Kiepsko ze mną. :-( Coś po 16 kolano mnie zaczęło boleć :placz: I boli jak diabli. :placz: Coś po 20 chcialam pojsc spac no i poszlam. Ale sie obudzilam i przyszlam sie pozegnac. A kolano jak bolało, tak boli, ech :-( Ale w sobote musze jakos sie doprowadzic do porządku, bo z Masterkiem trzeba bedzie poszalec na wybiegu. :loveu:

Dobranoc :bye:

Guest Reyes
Posted

matinestka napisał(a):

:bluepaw:

'Z rozwagą patrze na świat'

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Bardzo się cieszę, ze do nas wpadłaś. Zapewnie nie czytałaś, ze dzieki Twoim poradom Azulkowa na początku biegała luźno na łąkach z linką/smyczą, a teraz ładnie się pilnuje. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

piszę drugi raz :cool3:

Bardzo się cieszę, że mogłam chociaż troszeczkę pomóc :p

a nie czytałam, bo miałam problem z komputerem, i skasowały mi się wszystkie linki, które miałam zapisane w zakładkach i tam miałam zawsze daną stronę galeri no i później trudno było mi cokolwiek znaleźć, a bardzo sie cieszę, że do mnie zajrzałaś:multi::multi:

a jak kolanko? czy to był jakiś uraz teraz? czy wczesniejsza kontuzja?

Posted

Reyes napisał(a):
'Z rozwagą patrze na świat'

Danka, witaj! :multi:
Czasem jej się zdarza patrzeć z rowagą. :evil_lol:

barbara.h napisał(a):
piszę drugi raz :cool3:

Bardzo się cieszę, że mogłam chociaż troszeczkę pomóc :p

a nie czytałam, bo miałam problem z komputerem, i skasowały mi się wszystkie linki, które miałam zapisane w zakładkach i tam miałam zawsze daną stronę galeri no i później trudno było mi cokolwiek znaleźć, a bardzo sie cieszę, że do mnie zajrzałaś:multi::multi:

a jak kolanko? czy to był jakiś uraz teraz? czy wczesniejsza kontuzja?

Basiu :multi:
My się bardzo cieszymy, ze w ostatniej chwili przed pierwszym takim spacerkiem napisalas nam, co mozemy zrobić. :multi: Smyczka oczywiscie byla prowizorycznie. A na ostatnim spacerku dogomaniackim Azulka ładnie się pilnowała, co jakiś czas przychodzila do mnie i się meldowała. Moja słodka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A kolano to jest daaawna kontuzja, ciężko powiedzieć dlaczego teraz zaczęło bolec. W każdym razie jakies 2 lata temu po wf zaczeło mnie boleć. Mijały tygodnie i bolało. Już mieliśmy jechać do lekarza, a moja kolezanka "zaoferowała pomoc" tzn. kopnęła mnie niechcący w kolano, ale z dość mocnego zamachu i przeszlo. :evil_lol: Ale nastepnym razem jak tak bedzie boleć, to jednak skorzystam z pomocy lekarza. :lol: A dziś jest lepiej. :multi: Będę mogła szaleć jutro z Masterkiem i innymi Pędlami! :loveu: