_ChiQuiTa_ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć Goniu :buzi: Samturi puszczałam sygnała jak mialam jeszcze 9 gr na koncie a teraz nie mam juz nic a nic.... jaka śliczna Azulka :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 nie fochaj nie fochaj i tak cie lubie tylko malo kasy na koncie;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Czeeść Gosiaczku :buzi: wpadłam sie porzywitać :) no i chyba zaraz lece bo nawał nauki ale mi sie i tak niechce :D:D:D:megagrin: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 DZIEN DOBRY:diabloti: :: FiGa :: napisał(a):O ja cieeeeee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: O łiii, komus sie kropciasta podoba! :multi: _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześć Goniu :buzi: Samturi puszczałam sygnała jak mialam jeszcze 9 gr na koncie a teraz nie mam juz nic a nic.... jaka śliczna Azulka :loveu: Ja tam sie nie gniewam, o :eviltong: Ty do mnie nie pisiujesz to sie pchac nie bede :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Branocka goopolku :buzi: _ChiQuiTa_ napisał(a):Branoc :buzi: :evil_lol: Dzien dobry. ewelinabuck napisał(a):nie fochaj nie fochaj i tak cie lubie tylko malo kasy na koncie;) No wiecie co, w trakcie rozmowy nagle przestaje pisac. :shake: :mad: _ChiQuiTa_ napisał(a):Czeeść Gosiaczku :buzi: wpadłam sie porzywitać :) no i chyba zaraz lece bo nawał nauki ale mi sie i tak niechce :D:D:D:megagrin: Bry dzien! :multi: Własnie widze jak zmykasz, ponad pol godziny siedzisz i chyba Ci nie spieszno do zejscia. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
matinestka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 czesc Azulka :) czesc Mała :) wpadliśmy z Bestyjami moimi się przywitac i popodziwiac "łaciate Stworzenie" :eviltong: Azula masz takie oczy .... olaboga..... cud nad cudami ...... takie"ostre" a jednocześnie bardzo delikatne... piekne oczęta :) ( no cóz ja mam "świrusa" na punkcie ocząt i nochali psiakowych :eviltong: ) Piekną Azulke pozdrawia Brutusek :evil_lol: i Patiszka .... no i oczywiście osobne pozdrowienia śle mój nowy Przyjaciel Domownik - Syriusz :evil_lol: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 matinestka napisał(a): czesc Azulka :) czesc Mała :) wpadliśmy z Bestyjami moimi się przywitac i popodziwiac "łaciate Stworzenie" :eviltong: Azula masz takie oczy .... olaboga..... cud nad cudami ...... takie"ostre" a jednocześnie bardzo delikatne... piekne oczęta :) ( no cóz ja mam "świrusa" na punkcie ocząt i nochali psiakowych :eviltong: ) Piekną Azulke pozdrawia Brutusek :evil_lol: i Patiszka .... no i oczywiście osobne pozdrowienia śle mój nowy Przyjaciel Domownik - Syriusz :evil_lol: :bluepaw: Mati :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Dziękujemy za miłe słówka, Azuleńka się aż czerwieni. :evil_lol: A cóż to za Syriusz?! :-o :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Piłeczka? :cool3: O, coś leci! Phiii... Ja wole orzecha :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ale super :loveu::loveu::loveu: PS. no wiesz mialam spadac ale brat psozedł spać i ja siedze dalej... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Biegneeeeeee Bieeeeeeegne dwa :evil_lol: Łaputki (teraz pazurki są już krótsze ;-) ) Lubiem słoneczko, TAK! :p Quote
ewelinabuck Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 kobiecino wlaczz:mad: :mad: telefon a nie :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześc Goniu :loveu: CZEŚĆ :buzi: :buzi: _ChiQuiTa_ napisał(a): ale super :loveu::loveu::loveu: PS. no wiesz mialam spadac ale brat psozedł spać i ja siedze dalej... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję :multi: No ładnie ładnie Edytko, nie mozna zaniesbywac nauki!:evil_lol: :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a): Jaka mina :lol: :D :megagrin: Wiem, wiem, ze piekna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 ewelinabuck napisał(a):kobiecino wlaczz:mad: :mad: telefon a nie :mad: :-o :-o A dlaczegoż to? Nikt do mnie i tak nie napisal. :-( A poza tym komorka sie ładuje. :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 :evil_lol: No w sumie - chcialam tylko ładnie wypaść :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Foteczki dorzucam i zmykam :cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 bo chce cie strzaleczke puscic:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 :evil_lol: :evil_lol: Proponuje probwac az do skutku :p Niedlugo odlacze ją od ładowarki i pojde sie uczyc :evil_lol: Do wieczorka :bye: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 hehehe :D ale zaraz naprawde musze isc zrobic projekt domu na jutro :(:(:( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 hehehe :D ale zaraz naprawde musze isc zrobic projekt domu na jutro :(:(:( Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Co to?! Oho, coś się świeci... Quote
Recommended Posts