Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Nooo Gosia siemanko :)
w końcu jesteś :D opowiadaj co tam u Ciebie :)
Edytko ^^ Bry ^^
Jestem, cały dzien spędziłam w schronisku z ukofanym Misiem. :multi:
Bylo świetnie no i wreszcie widze, ze sie zakochalam w jednym, cudownym psie ze Starachowic... MASTERKU :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Lecimy dalej z fotkami

W prawo...

W lewo...

Tutaj Azulek fajnie biegł, ale nim zdjęcie zrobilam, to coś innego łaciatego wleciało w obiektyw. :evil_lol:

Azulka uwieeeeeeeelbia drapanko

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobry wieczór :) w końcu mati melduje się tu gdzie być powinna od dawna...... :oops: i podziwia razem ze swoimi Bestyjami piekną Azule:) aj aj Przecudna Morduchna z tej Azulkowej ... no niech mnie drzwi ścisną :) Brutowski to normalnie siedzi wpatrzony w ekran ... :eviltong: Patuchna go tu doprowadza do porządku i "trzaska" go z główki w plery ..... ale on nawet nie drgnie.. te Chłopy ... :eviltong: hihihi ach

no Azula mam nadzieje ze bedzie mi, i nie tylko mi , :eviltong: dane poznać Cię "oczęta w oczęta" nooo włąsnie byłoby miło:)

no a teraz śpij słodko i kolorowych snów :) przesyła mati , Brutowski :cool3: i Patuchna no i oczywiście przytul tam mocno Gonię żeby tez słodziutko spała :) do zobaczenia:)
:bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']dobry wieczór :) w końcu mati melduje się tu gdzie być powinna od dawna...... :oops: i podziwia razem ze swoimi Bestyjami piekną Azule:) aj aj Przecudna Morduchna z tej Azulkowej ... no niech mnie drzwi ścisną :) Brutowski to normalnie siedzi wpatrzony w ekran ... :eviltong: Patuchna go tu doprowadza do porządku i "trzaska" go z główki w plery ..... ale on nawet nie drgnie.. te Chłopy ... :eviltong: hihihi ach

no Azula mam nadzieje ze bedzie mi, i nie tylko mi , :eviltong: dane poznać Cię "oczęta w oczęta" nooo włąsnie byłoby miło:)

no a teraz śpij słodko i kolorowych snów :) przesyła mati , Brutowski :cool3: i Patuchna no i oczywiście przytul tam mocno Gonię żeby tez słodziutko spała :) do zobaczenia

Mati! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Bardzo się ciesze, ze Azulkowa się podoba Cioci Mati! :multi: I zapraszam jak najczęsciej! :multi:
Azulkowa bardzo chętnie spotka się "oczęta w oczęta". ;) I buziaczki dla Ciebie, Patiszkonki i Brutuska! :multi:

[quote name='Samturia']znowu fooootki :multi:
W dodatku się podobają! :multi:

[quote name='_ChiQuiTa_']Kurde nie mogę się napatrzeć na te kropkowe damy :loveu:
Gonia co to za psiak ze starachwic ??
Zgadzam sie, fotki Kropek są śliczne.:multi:
A psiak ze Starachowic przyjechał do Kundelka jakies 2 lata temu, jak starachowickie schronisko potrzebowalo pomocy. MASTER, bo tak sie wabi moj nowy obiekt wzdychań, byl juz adoptowany, ale wrocil. I tak teraz siedzi w boksie, z kolezanka. Jakos szczegolnie nie zwracalam uwagi na niego, nie znalam go. Ale Ciocia Mati poznala nas w sobotę, dzisiaj znowu tam zaszłam... I ta wielka koopka mieska spragniona milosci tak mi przypadla do serducha, ze pozniej bylam z nim na wybiegu, poganialam, poprzytulalam... No i sie zakochałam. :oops: Master zachowuje sie jak szczenior, dostaje głupawek takich szalonych, ze dzisiaj na wybiegu pol naszego spaceru oczami za nim biegałam. Kofam! :loveu: :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:śliczne obie wielokropki;)
Łii, dziekujemy! :multi:

Posted

[quote name='Samturia']jesoo tylko mi bana nie dajcie...
ja nie spamuje tylko musze się pożegnać!
bo mnie do soboty nie będzie...
czyli papapa :*
Samturia, miło, ze o nas pomyslalas! :multi: :multi: Papa :p

Posted

Bry, lecimy z fotkami dalej, bo troche ich jest...

W pogoni za Figą

Razem

Aza pobiegła dalej, a Figutkowa została dalej z Pancia

Na łąkach było żółto od wysuszonej trawy :loveu:

A Azulka...

Lubi lezec w sloneczku

O, Figa biegnie, trzeba ją złapać! :evil_lol:

Maskująca się Figa :cool3:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Mama :multi: :multi: A Ty juz zdrowa? :-o

guzik zdrowa :shake: we łbie mi sie kreci jak na karuzeli ale moze taka dogoterapia mi pomoze ? tak 16.30 moze być ?

Posted

ewatr napisał(a):
guzik zdrowa :shake: we łbie mi sie kreci jak na karuzeli ale moze taka dogoterapia mi pomoze ? tak 16.30 moze być ?

Mamcia :-(
Też pytanie, pewnie że moze... Jezeli nie sprawie kłopotu... Mialam dzisiaj z Mati jechac, ale na 13 to sie nie wyrobilam. :-(

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Mamcia :-(
Też pytanie, pewnie że moze... Jezeli nie sprawie kłopotu... Mialam dzisiaj z Mati jechac, ale na 13 to sie nie wyrobilam. :-(

to bede koło 16.15 -16,30 pa :calus:

Posted

Fochnęła?!

Nie...

Dumna Azulka :loveu:

Ta mordka sugeruje jedno - buziiii

Jendak pancia miala aparat, a tu Figutek przyszedl ii... Figa nie chce dac buzi Azulce :evil_lol:

Zwiala mi, mapla jedna...

To teraz trzeba ją złapać łiii... :evil_lol:

Posted

Taa... Drapanko..

Ej no co Ty robisz, nie przestawaj..

Niuchanie...

Tez bym tak chciala, zeby Azula na kazde moje "chodź tu" faktycznie przyłaziła :evil_lol:

Cóz to byłaby za sesja zdjęciowa bez... kropek :evil_lol:

Wystarczy :p Jeszcze mam ich troche, jak nie padniecie z nudow to wstawie. W sumie... Tak czy siak dzisiaj juz wszystkie wstawie, bo jutro czeka nas z Azulkową rzeszowski spacerek z Dogomaniakami. :evil_lol: