g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Figutek ucieka przed Azulą Przy Pańci zawsze jest dobrze... Niuchamy Wiatr rozwiewa mojej damie uszy! :evil_lol: Tam gdzies jest moj domek Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Biegne do ciebie! Zapatrzona Figa O, Pancia mnie wola! Ide, ide :evil_lol: I łapka Sylwii sie załapala na zdjecie :p To co Azulka lubi najbardziej - tarzanko! :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Kiepsko wyszły te zdjecia, ale musicie sie tym zadowolic, co jest. Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Oooo i widać mój profesjonalny sprzęt :evil_lol: Figutkowa na każdym zdjęciu ma te sama minę :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Tak, słucham Panci co do mnie mowi Obie Kropki zapatrzone... I sie juz rozeszły :evil_lol: Figutek znow leci do Panci Jest i Aza Lece do goni ^^ Dobra, moge juz isc? I jeszcze piękna Figa :loveu: :loveu: :loveu: Wystarczy Wam na dzisiaj - i tak pewnie nikt nie bedzie ogladal :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Oooo i widać mój profesjonalny sprzęt :evil_lol: Smiej sie smiej, przynajmniej Ci zdjęcia wychodzą. A mi nie... :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Smiej sie smiej, przynajmniej Ci zdjęcia wychodzą. A mi nie... :placz:Ale jakiej jakości :placz: Twoje są ładniejsze :razz: Buahahahahahaha.... :megagrin: Cóż za poza :evil_lol: Wystarczy Wam na dzisiaj - i tak pewnie nikt nie bedzie ogladal :eviltong:Jak to nikt? Ja oglądam :multi: I jeszcze piękna Figa :loveu: :loveu: :loveu: Wow :loveu: Dziękujemy :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ale jakiej jakości :placz: Twoje są ładniejsze :razz: Tak, tak... Chcialabys :diabloti: :: FiGa :: napisał(a): Buahahahahahaha.... :megagrin: Cóż za poza :evil_lol: Ona tutaj wyglada jak Aza, kiedy stoi, spuszcza lep i patrzy gdzies przed siebie (beda tu takie zdjecia) :evil_lol: Tylko, ze Figa myka. :loveu: :: FiGa :: napisał(a): Jak to nikt? Ja oglądam :multi: No tak, Mis zawsze :buzi: :: FiGa :: napisał(a): Wow :loveu: Dziękujemy :multi: Na jej zdjecia to ja moge gapic sie i gapic... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ile kropek:cool3: śliczniaste foteczki:multi: :loveu: Quote
ewatr Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Lece do goni ^^ Dobra, moge juz isc? Wystarczy Wam na dzisiaj - i tak pewnie nikt nie bedzie ogladal :eviltong: jakie nikt nie bedzie ogladał a ja to nikt ?:mad: ;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Paulinka, Mama - łii, dziekuje za odwiedzinki :multi: Fotek mam jeszcze troche, bede jutro wstawiac. :-) Quote
Ewa&kumpel Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 To co Azulka lubi najbardziej - tarzanko! :loveu: Nie ma to jak tarzanko... A jak pierś dumnie wypięła... Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Tak, tak... Chcialabys :diabloti: A co może nie są? :razz: [quote name='g_o_n_i_a'] No tak, Mis zawsze :buzi::buzi: [quote name='g_o_n_i_a'] Na jej zdjecia to ja moge gapic sie i gapic... :loveu: :loveu: :loveu:Gosiu uwazaj, wpadniesz w nałóg :evil_lol: Życzę Wam spokojnej, przespanej nocy i kolorowych snów... :calus: I do zobaczenia jutro :multi: Dobrej nocki :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Ewa&kumpel'] Nie ma to jak tarzanko... A jak pierś dumnie wypięła... Ewa, witamy w naszej galerycje! :multi: :multi: A tarzanko Azulek ma wyjątkowe, takie intensywne i z głośnym murczeniem. :p :loveu: [quote name=':: FiGa ::']A co może nie są? :razz: Gosiu uwazaj, wpadniesz w nałóg :evil_lol: Ja wiem swoje. :p A to bedzie piękny nałóg!:loveu: :loveu: :loveu: [quote name=':: FiGa ::'] Życzę Wam spokojnej, przespanej nocy i kolorowych snów... :calus: I do zobaczenia jutro :multi: Dobrej nocki :buzi: Tak napewno bedzie przespana. :evil_lol: :evil_lol: Do zobaczenia Misiaczku! :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Mowimy ładnie DOBRANOC :bye: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Czesc Goniu :multi: Boshe jak mnie dawno u Was nie bylo :oops: ale mam nadzieje, ze nie mas ztam tego zazle, sesja i te sprawy, no wiesz :eviltong: Azulka jak zwykle cudna i w ogole te ostatnie fotecki swietne sa :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Lapa tez lubi tarzanko... a na fotki nie narzekaj, ja mam gorsze :D Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hej Goniu :loveu:. Gorąco przepraszam że nas ostatnio nie było :oops:. Teraz staram się to wszytsko nadrobić ale będzie ciężko :shake:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Czeeeść Gosiaczku :buzi: No kurde ale Wam zazdroszczę tego wspólnego spacerku że łohoho... :( No ale może w niedalekiej przyszłości i nam uda się zobaczyć :) Quote
alive Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='barbara.h'] ale dziewczyny ładnie razem wyglądają :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Dobry wieczor Kochani! Sprawiliscie mi wielką niespodziankę, chyba dawno nie było aż tylu gości u nas. Dagulka nas wreszcie odwiedzila :loveu: Alunia coraz częsciej nas odwiedza :multi: No i nowe osoby - Monika_tbg i Alive. :multi: :multi: Dziękuje Wam wszystkim za to, ze do nas zagladacie. :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:śliczne foteczki Dziękujemy i zapraszamy jeszcze czesciej, bo zaraz bede dodawać resztę.:eviltong: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Goniu :multi: Boshe jak mnie dawno u Was nie bylo :oops: ale mam nadzieje, ze nie mas ztam tego zazle, sesja i te sprawy, no wiesz :eviltong: Azulka jak zwykle cudna i w ogole te ostatnie fotecki swietne sa :loveu: :loveu: Dagulka :multi: Ważne, ze do nas WRESZCIE zaglądnełaś! [quote name='Samturia']Lapa tez lubi tarzanko... a na fotki nie narzekaj, ja mam gorsze :D Narzekam w porownaniu do zdjec Sylwii. Ale ogolnie są dobre:multi: [quote name='Kamcia_14']Hej Goniu :loveu:. Gorąco przepraszam że nas ostatnio nie było :oops:. Teraz staram się to wszytsko nadrobić ale będzie ciężko :shake:. Kamciu, my się nie gniewamy, ale ja mysle, ze nas bedziesz częsciej odwiedzac! :mad: ;) [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść Gosiaczku :buzi: No kurde ale Wam zazdroszczę tego wspólnego spacerku że łohoho... :( No ale może w niedalekiej przyszłości i nam uda się zobaczyć :) Cześć Edytko! Spacerek był bardzo udany, mimo, ze Figutkowa nie miala ochoty na zabawy. Było wspaniale, bo... Misio byl z gonią. :oops: :loveu: [quote name='alive']ale dziewczyny ładnie razem wyglądają :loveu: [quote name='Monika_tbg']jaaka śliczna:loveu: Witamy u nas! :multi: I bardzo się cieszymy, ze zdjęcia Wam się podobają. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nooo Gosia siemanko :) w końcu jesteś :D opowiadaj co tam u Ciebie :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Figutek Z kwaśną minką I Figutek lecący do Pańci :loveu: I znow na straży :p Aza Nie, to nie jest zabawa - to tylko Aza dopadła Fige :evil_lol: Quote
Recommended Posts