g_o_n_i_a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Ewa_17 napisał(a):przed poludniem jak najbardziej zapraszam 8):fadein::sweetCyb: Hmmm... :eviltong: Jeszcze Ci dam znać, bo z Azulkową jutro do weta idziemy, to moze odrazu ciachnie. :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Hihhi nie zwariowałaś. Ja to mam czasem takie sny ze ich wytłumaczyć nie moge albo sie śmieje sama z tego. Ja to juz wariatka do pątegi entej jestem :bigcool: Quote
Ewa_17 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Hmmm... :eviltong: Jeszcze Ci dam znać, bo z Azulkową jutro do weta idziemy, to moze odrazu ciachnie. :eviltong: kretaczka wredna :mad: .... to juz tak bezinteresowanie chorej Rosolakowej nie odwiedzi ke?! :cry::lmaa::-x Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 bójka wisi w powietrzu.... ja musze to zobaczyć jak sie baby leją :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hihhi nie zwariowałaś. Ja to mam czasem takie sny ze ich wytłumaczyć nie moge albo sie śmieje sama z tego. Ja to juz wariatka do pątegi entej jestem :bigcool: No to milo wiedziec, ze nie tylko ja jestem wariatką. :multi: Czasami to az strach iść spac... :placz: Ewa_17 napisał(a):kretaczka wredna :mad: .... to juz tak bezinteresowanie chorej Rosolakowej nie odwiedzi ke?! :cry::lmaa::-x Wszędzie tylko pałami chcą tłuc gonie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Łaa ide sobie :placz: :placz: :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):bójka wisi w powietrzu.... ja musze to zobaczyć jak sie baby leją :diabloti: Dostaniesz oficjalne zaproszenie do Rzeszowa. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakież ja mam szanse z taką starą krową? Ja 16, ona niedługo 19 lat. Bojam! :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Coś znowu jest nie tak, pisze mi w subskrybcjach ze gonia cos napiała a tu nie ma nic..... Quote
Ewa_17 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Jakież ja mam szanse z taką starą krową? Ja 16, ona niedługo 19 lat. Bojam! :placz: Gonix takze sie strzesz kobito :diabloti: ..... Rosolakowa czuwa :cool3::evil_lol: Edytka ja pierwsza zapraszalam na spacer do naszej wsi ..... :( Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Edytka, a ja mam dobrze! Łiiiiii :multi: Ewa... Bojam sie Ciebie... Ja juz sie szykowalam na jakiś spacer w przyszlym tygodniu... Teraz bojam... Moj pies obronny mnie nie oborni. :placz: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ewa Gonia to mnie zapraszała już daaawno ale ja nie mam jak do Was przyjechać :bigcry: Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Własnie! Gonia juz dawno zapraszala! Eedytka, ja jednak nie widze problemu zeby wsiadac w ciuchcie i jechac do nas. :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Oj to nie takie proste Gosiu.... :( Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Oj to nie takie proste Gosiu.... :( Dlaczego nie?? Wsiadasz sobie w tarnobrzeg-przeworsk <- ja się do Ciebie dosiadam w Leżajsku i póxniej z przeworska ziuuum do Rzeszowa :razz: I takim oto sposobem "wpychnęłam" się Wam w plany :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Oj to nie takie proste Gosiu.... :( Jak się czegoś NAPRAWDE chce to wszystko się da, o. :calus: :: FiGa :: napisał(a):Dlaczego nie?? Wsiadasz sobie w tarnobrzeg-przeworsk <- ja się do Ciebie dosiadam w Leżajsku i póxniej z przeworska ziuuum do Rzeszowa :razz: I takim oto sposobem "wpychnęłam" się Wam w plany :diabloti: Jak dla mnie moze być... :loveu: I tak oto spelnia sie moj wariacki sen, tylko moze bez tej karetki, co? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tylko jeszcze skąd wytrzasnąc tego dalmatka dla Edyty?? :niewiem: Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Jak to skąd?! A FARCIK i GRATKA czekaja na domki... :p Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Aaaa... Odwołuje! TYLKO GRATKA czeka, Farcio ma dom!! :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Gonia się żegna... Dogo zjada posty, nikt goni nie chce to zmykam do Azulkowej... :( Pa Quote
madziasto4 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dobranoc :sleep: A Ty już do spania? :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Madziu, jeszcze długo szalałam po Dogo, ale do nas nikt nie zaglada do galerii, o :( I teraz chcialam przeczytac, co mi Julia od Imbirka napisala, a tutaj zjadlo jej posta. :( Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 A ja teraz go dopiero widze... :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Mój pies to tylko chce niszczyc... Niszczyc... I tylko niszczyc... Skad takie zapędy niszczycielskie - nie mam pojecia... :evil_lol: Quote
Recommended Posts