Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

Ewa_17 napisał(a):
przed poludniem jak najbardziej zapraszam 8):fadein::sweetCyb:

Hmmm... :eviltong:
Jeszcze Ci dam znać, bo z Azulkową jutro do weta idziemy, to moze odrazu ciachnie. :eviltong:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hmmm... :eviltong:
Jeszcze Ci dam znać, bo z Azulkową jutro do weta idziemy, to moze odrazu ciachnie. :eviltong:

kretaczka wredna :mad: .... to juz tak bezinteresowanie chorej Rosolakowej nie odwiedzi ke?! :cry::lmaa::-x

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Hihhi nie zwariowałaś.
Ja to mam czasem takie sny ze ich wytłumaczyć nie moge albo sie śmieje sama z tego. Ja to juz wariatka do pątegi entej jestem :bigcool:

No to milo wiedziec, ze nie tylko ja jestem wariatką. :multi:
Czasami to az strach iść spac... :placz:

Ewa_17 napisał(a):
kretaczka wredna :mad: .... to juz tak bezinteresowanie chorej Rosolakowej nie odwiedzi ke?! :cry::lmaa::-x

Wszędzie tylko pałami chcą tłuc gonie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Łaa ide sobie :placz: :placz: :placz:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
bójka wisi w powietrzu.... ja musze to zobaczyć jak sie baby leją :diabloti:

Dostaniesz oficjalne zaproszenie do Rzeszowa. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakież ja mam szanse z taką starą krową? Ja 16, ona niedługo 19 lat. Bojam! :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a'] Jakież ja mam szanse z taką starą krową? Ja 16, ona niedługo 19 lat. Bojam! :placz:

Gonix takze sie strzesz kobito :diabloti: ..... Rosolakowa czuwa :cool3::evil_lol:

Edytka
ja pierwsza zapraszalam na spacer do naszej wsi ..... :(

Posted

Edytka, a ja mam dobrze! Łiiiiii :multi:
Ewa... Bojam sie Ciebie... Ja juz sie szykowalam na jakiś spacer w przyszlym tygodniu... Teraz bojam... Moj pies obronny mnie nie oborni. :placz: :evil_lol:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Oj to nie takie proste Gosiu.... :(

Dlaczego nie?? Wsiadasz sobie w tarnobrzeg-przeworsk <- ja się do Ciebie dosiadam w Leżajsku i póxniej z przeworska ziuuum do Rzeszowa :razz: I takim oto sposobem "wpychnęłam" się Wam w plany :diabloti:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Oj to nie takie proste Gosiu.... :(

Jak się czegoś NAPRAWDE chce to wszystko się da, o. :calus:

:: FiGa :: napisał(a):
Dlaczego nie?? Wsiadasz sobie w tarnobrzeg-przeworsk <- ja się do Ciebie dosiadam w Leżajsku i póxniej z przeworska ziuuum do Rzeszowa :razz: I takim oto sposobem "wpychnęłam" się Wam w plany :diabloti:

Jak dla mnie moze być... :loveu:
I tak oto spelnia sie moj wariacki sen, tylko moze bez tej karetki, co? :evil_lol:

Posted

Madziu, jeszcze długo szalałam po Dogo, ale do nas nikt nie zaglada do galerii, o :( I teraz chcialam przeczytac, co mi Julia od Imbirka napisala, a tutaj zjadlo jej posta. :(