Dalmatynkaa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Goniu nie wybierasz sie jutro z kropkowaną na spacer ? :-( Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 co ja przegapilam??????????/ goniu byly twoje urodzinki???? jak tak to Wszystkiego najlepszego duzo zdrowia szczecia pomyslnosci i niech sie spelnia wszystkie twe marzenia;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Idziemy za Azulką... Co sie patrzysz?! Ide do ciebie :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 heh gdyby nie te kropki to by jej nie bylo widac:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):Goniu nie wybierasz sie jutro z kropkowaną na spacer ? :-( No niestety, niedziela to taki dzien, w ktorym chcąc niechcąc musze siedziec w domu do 15:00 :-( :-( Myslalam, ze będzie coś na feriach, w ciagu tygodnia... :-( ewelinabuck napisał(a):co ja przegapilam??????????/ goniu byly twoje urodzinki???? jak tak to Wszystkiego najlepszego duzo zdrowia szczecia pomyslnosci i niech sie spelnia wszystkie twe marzenia;) Dziękuję Ewelinko. :multi: ewelinabuck napisał(a):heh gdyby nie te kropki to by jej nie bylo widac:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Znowu mnie śledzisz? No to już po tobie! BU! Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 No i co? Czekaj Widzisz to? Buuzii, bo jak nie... To juz nie bedzie zdjec! Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Na podworku mozna spotkac rozne dziwne rzeczy... Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Łapiemy śnieg ;-) Sopelek Nasze łapki :loveu: I gałązki Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 I Moj Skarb :loveu: Mniam :p Daj jeszcze! Nie dasz? FOCH Żartowałam, dawaj Quote
ewatr Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 gdzie wyscie ostatnio wykąbinowały taki śnieg ? czy my mieszkamy w tym samym mieście ? :???: Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 My mamy fabryke sniegu o :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Łaaaaa :placz: I się małpo nie przyznałaś :placz: ALe fotki cudne :cool3: Azulasta moja :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Łaaaaa :placz: I się małpo nie przyznałaś :placz: ALe fotki cudne :cool3: Azulasta moja :loveu: Alez ja paskudna...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakby nie bylo to moje fotki są na czasie, wlasnie na podworku pada śnieg, troche ciapowaty, ale jest. :cool3: Ja wiedzialam, ze bedzie padac, zamowilam śnieg o, a jutro bedzie slonko w dzien. I będą fotki ładne. :eviltong: A Azulasta to nie tak calkiem Twoja. Twoja to dopiero bedzie jak przyjedziesz ją odwiedzić, bo ona już focha, ze chce poznać Misia, a nie tylko z opowiadań. :p Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Taki mam dłuuugi pyszczek Buzi? No daj! :p Daj! Daj! Uwaga... Wstydam Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Bry :cool3: A jednak sie moja prognoza pogody nie sprawdzila... Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Nie wiem czy jeszcze ktoś pamięta, ale obiecałam, że dam fotki mojego prezentu urodzinowego, jedynego jaki dostalam, ale za to jaki piękny i wyjątkowy. Na duuuzej kopercie pisało tak.. Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Jednak według mnie to powinno być tak... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Mojaaa Azuuulka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daisunia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 dzien dobry Goniu Azula łaciatka jak zawsze sliczna :loveu: Quote
Recommended Posts