_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Czeeeść Gosiaczku kochanie moje :buzi: psiulka napisał(a): Chiquita...ten filmik...:-( :-( :placz::placz: Quote
ewatr Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 psiulka napisał(a):Gosiu, kiedy fotki?? :*:*:* i w ogole gdzie Gosia ???????????/:-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ewatr napisał(a):i w ogole gdzie Gosia ???????????/:-( Gosia robi sobie przerwe od Dogomani i od gg... no chyba jej sie znudzilo, no ale nudno bez Ciebie kochana :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Nie tyle sobie robię przerwe od Dogo, jak nie mam czasu... :( Dzisiaj jade do schroniska i dzisiaj mam czas zeby zrobic zadanie z fizyki i mamty, opracować pytania na polski, posiedziec troche nad matmą... Jutro czasu na to nie bedzie. :( Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):no tak próba nie strzelba w końcu... jejQ ja bym chciała juz miec swoje mieszkanie to bym mogła robić co chce a tak co... :( Qrde nie wiem o co biega ale jak bym slyszla siebie z tym mieszkaniem...też bym chciała mieć i robic co mi sie podoba...a ten film:placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gosia sie pojawiła. kochana no rzeczywiście dużo zajęc masz... ja też mam sporo ale jakos sobie radze.... Buziaczki :buzi: Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześc Gosieńko :) Wszyscy ostatnio zajęci :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dzien dobry! Wpadamy tylko na chwilę, wrzucam zdjecia Azulastej, zebyscie nie zapomnieli jak kropa wygląda. :-) Za 3 dni gonia ma ferie, wyśpi się w weekend, odwiedzi (prawdopodobnie) dzieci schroniskowe i bedzie miala cale dwa tygodnie na leniuchowanie. :multi: Wprawdzie zimy już u nas w Rzeszowie nie ma, ale mam zaległe fotki, to wrzucę. ;-) Daj! No daj! Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 dzieńdoberek:multi: no nareszcie foteczki są:cool3::evil_lol: Quote
ewatr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 śliczna Azunia jak zawsze witaj Córcia :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Jestem jestem. Zostały mi dwa dni szkoły i ferie. Jutro z geografii napisze kartkowke i mam święto, tylko zeby jeszcze porobic jakies notatki i itp. ;-) Dzisiaj jest wyjątkowy dzien, przynajmniej dla mnie... Oprócz wygłupów szkolnych, ktore jako tako mi poprawiają humor w szkole (w domu to juz tak pusto), to było i jest coś fajnego. Nie zdradzę dzisiaj, ale caly czas buźka mi się uśmiecha, a na nauce sie skupic nie mogę... Ech, ten mój Misiaczek :loveu: :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Noo Gosia nawet nie wiesz jak ja sie ciesze że masz dobry humorek :) Baaardzo sie ciesze :bigcool: ja też mam jeszcze 2 dni szkoł a co najlepsze mam jutro na 10 :bigcool: i nie mam 2 pierwszych angielskich i fizyki no normalnie zaraz sie zesram ze szczęścia :bigcool: A potem laba przez 2 tyg :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Edyta, nawet nie wiesz jak ja bym chciala miec wolne godziny. Od tygodnia nie ma polonistki, ale nie, oni nas ani nie puszcza wczesniej do domu, ani nie pozwolą przyjść później. We wtorek zamiast polskiego była biologia, a dzisiaj zamiast dwóch godzin języka polskiego mieliśmy zastępstwo... W dodatku z matematyczką, czyli dzisiaj mieliśmy trzy godziny matmy. Myslalam, ze padne... :/ Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 O matko to co to za szkoła, my mielismy nie miec jutro tylko 2 pierwszych lekcji a na 3 mielismy miec zastępstwo, ale uprośiliśmy dyrekcje i przychodzimy 3 godziny później :) w ogóle w mojej szkole tak jest, ze czaasem cała klasą sie zwalniamy u dyrki i nas puszczaja z ostatniej lekcji np jak mamy jakas luźną :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Ale fajnie... :( We wtorek polski mamy na ostatniej, dzis dwie godziny na pierwszych dwoch... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No to Gosia współczuje, ja za to mam w piatek 2 matmy... a potem rzucam plecak w kat i niechce go widzieć 2 tygodnie !! Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Ja za to mam w piątek tylko 5 lekcji w tym super wf, luźny niemiecki, angielski, nudną historię i matmę. O 13 już jestem w domku i odpoczywam. :-) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No ja też jestem jakos koło 13 albo nawet 12 :D ja nigdy nie pamiętam o której kończe... matko juz sobi wyobrażam jak szybko zlecą te ferie... :( Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 A ile masz lekcji? ^^ A nawet nie gadaj mi o tym. Mam dość ciekawe plany na te ferie. I rownie dobrze, moge powiedziec, ze ferie zlecą szybko, a potem to polrocze, wakacje, nastepna klasa i itp. :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A wesz ze nawet niewiem, a niechce mi sie wstawać do planu lekcji. JejQ nie mów o przemijaniu czasu bo ona mnie normalnie przeraża... no wściekł sie... i zapiernicza jak głupi... Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 :evil_lol: Ale z Ciebie leń!!!! Quote
Recommended Posts