Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie tyle sobie robię przerwe od Dogo, jak nie mam czasu... :(
Dzisiaj jade do schroniska i dzisiaj mam czas zeby zrobic zadanie z fizyki i mamty, opracować pytania na polski, posiedziec troche nad matmą... Jutro czasu na to nie bedzie. :(

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
no tak próba nie strzelba w końcu...
jejQ ja bym chciała juz miec swoje mieszkanie to bym mogła robić co chce a tak co... :(

Qrde nie wiem o co biega ale jak bym slyszla siebie z tym mieszkaniem...też bym chciała mieć i robic co mi sie podoba...a ten film:placz:

Posted

Dzien dobry!
Wpadamy tylko na chwilę, wrzucam zdjecia Azulastej, zebyscie nie zapomnieli jak kropa wygląda. :-) Za 3 dni gonia ma ferie, wyśpi się w weekend, odwiedzi (prawdopodobnie) dzieci schroniskowe i bedzie miala cale dwa tygodnie na leniuchowanie. :multi:

Wprawdzie zimy już u nas w Rzeszowie nie ma, ale mam zaległe fotki, to wrzucę. ;-)

Daj!

No daj!

Posted

Jestem jestem. Zostały mi dwa dni szkoły i ferie. Jutro z geografii napisze kartkowke i mam święto, tylko zeby jeszcze porobic jakies notatki i itp. ;-) Dzisiaj jest wyjątkowy dzien, przynajmniej dla mnie... Oprócz wygłupów szkolnych, ktore jako tako mi poprawiają humor w szkole (w domu to juz tak pusto), to było i jest coś fajnego. Nie zdradzę dzisiaj, ale caly czas buźka mi się uśmiecha, a na nauce sie skupic nie mogę... Ech, ten mój Misiaczek :loveu: :multi:

Posted

Noo Gosia nawet nie wiesz jak ja sie ciesze że masz dobry humorek :)
Baaardzo sie ciesze :bigcool: ja też mam jeszcze 2 dni szkoł a co najlepsze mam jutro na 10 :bigcool: i nie mam 2 pierwszych angielskich i fizyki no normalnie zaraz sie zesram ze szczęścia :bigcool:
A potem laba przez 2 tyg :)

Posted

Edyta, nawet nie wiesz jak ja bym chciala miec wolne godziny.
Od tygodnia nie ma polonistki, ale nie, oni nas ani nie puszcza wczesniej do domu, ani nie pozwolą przyjść później. We wtorek zamiast polskiego była biologia, a dzisiaj zamiast dwóch godzin języka polskiego mieliśmy zastępstwo... W dodatku z matematyczką, czyli dzisiaj mieliśmy trzy godziny matmy. Myslalam, ze padne... :/

Posted

O matko to co to za szkoła, my mielismy nie miec jutro tylko 2 pierwszych lekcji a na 3 mielismy miec zastępstwo, ale uprośiliśmy dyrekcje i przychodzimy 3 godziny później :)
w ogóle w mojej szkole tak jest, ze czaasem cała klasą sie zwalniamy u dyrki i nas puszczaja z ostatniej lekcji np jak mamy jakas luźną :)

Posted

A ile masz lekcji? ^^
A nawet nie gadaj mi o tym. Mam dość ciekawe plany na te ferie. I rownie dobrze, moge powiedziec, ze ferie zlecą szybko, a potem to polrocze, wakacje, nastepna klasa i itp. :evil_lol: