Imbirka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 noooooooo nareszcie jest śnieżna Azulka:multi::multi::multi::loveu::loveu: jaki odwrót robi:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Imbir1 napisał(a): noooooooo nareszcie jest śnieżna Azulka:multi::multi::multi::loveu::loveu: jaki odwrót robi:evil_lol: Hej Julia! :multi: A no jakby moglo byc inaczej -> wszedzie snieg, u kazdego w galeriach zimowe fotki, to i my mamy. A co. A kropek bardzo lubi łobuzować na sniegu. :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hej Gosia :) Ale Azulaska ślicznie sie w śniezku prezentuje no no :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Pięknie się prezentuje, ale jeszcze jakby byla taka biala jak snieg :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 hehe no fajnie by bylło... moja Tinucha też nie jest taka biała jak snieżek.. Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Ciekawe byłyby zdjęcia :evil_lol: Jak poznałoby się Laciatą w tle? Po kropkach a jak ;-) Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Edyta, to by wyglądało... Fantastycznie :evil_lol: Ale Twoją to jeszcze po tych czarnych węglikach :loveu: Hej Dalmatynko! :multi: Quote
ewatr Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 """ Ja mu tego nie zrobilam! :evil_lol: """ bosz :mad: zamknęła kota w worku i jeszcze się wypiera a feeeeeeeeeeeeeeee Gonia mojego ukochanego Edziulka :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 ewatr napisał(a): bosz :mad: zamknęła kota w worku i jeszcze się wypiera a feeeeeeeeeeeeeeee Gonia mojego ukochanego Edziulka :placz: Taa... :evil_lol: Ale ja jestem okrutna! :evil_lol: A on sie tak bronił o, a ja go wepchałam... Kara śmierci dla mnie. :mad: Quote
Teklunia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): ja to zgłosze do TOZu! kota w foliw pakować! szczyt wszystkiego :mad: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Do Rzeszowskiego Stowarzyszenia Ochrony Zwierząt napiszcie, ze znęcam się nad Edwardem, kocurem z schroniska Kundelek. Tylko dlatego, ze nie lubi mleka, a jednak chcial sie przekonac, jak to jest byc kartonem w zgrzewce :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Juz kablować na Ciebie Gosia chcą... no no niedobre ciotki :diabloti: ja bede za Tobą :) Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 A kablujcie :evil_lol: A ja mam 300 stronke w galerii łii :drinking: Quote
Imbirka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 oooooooooooooooo, balujemy:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::cunao::laola::drink1::drinka::knajpa::popcorn: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :BIG::BIG::BIG: Ojej a ja głupia krowa nie zauwarzylam :drinka::knajpa::popcorn: Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 jezu goniu wiedzialam ze z toba zle ale ze az tak......:mad: zebu pakowac wlasne koty a pozniej co ja mam parowki z twoich kotow jesc o nie:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Parowki z Edziulka mowisz? Brzmi ciekawie :evil_lol: Wlasnie wrocilam z podworka. Mialam 3 cele -> wybawić się z Azulastą, odśnieżyć bruk i pocykać fotki. I co mi wyszlo? Azulasta oczywiscie sie roszalala, ja odśniezyłam, a aparat nie mial szans przezyc wiec zostal w domu. :evil_lol: Azulasta postanowila mnie reanimować, tzn. jak juz mialam dość odśnieżania (śnieg + gruba warstwa lodu) to glebnełam na śnieg. Azulasta przerażona co sie dzieje, panika (oczywiscie z merdajacym ogonem heh) no i wskoczyla przednimi lapami mi na klatke piersiową (25 kilio!) zaczęła zalizywać mi twarz na śmierć, a potem jak już wybuchnęlam śmiechem to się położyła na mnie. No beszczelna :evil_lol:! No i poprawila mi humorek moja Ciaputka... Nie wiem co ja bym bez niej zrobila. :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 No rzeczywiście jest strasznie bezczelna, ona sie martwiła o twoje życie głupku :P:P:P:P Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Jaki głupku :mad: Ale ja mowie, ze bezczelne to było to, ze sie polozyla na mnie jak na kocyku :evil_lol: Quote
Recommended Posts