Teklunia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Cześć Gonia :buzi: Ciocia Kasia nakazuje Ci sie usmiechnąć!!! I to szeroko!!! Natychmiast!!! Quote
ewatr Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Czyżby Arni tęsknił za gonią? Łiii :multi: Lepiej zostane w domu, bo mama na mnie fochnie i nie puśći mnie do schroniska przed wystawą. ^^ A zresztą jeszcze Szanowny TŻ tez by się fochnął i co by było? Totalny FOCH ^^ Matylda do mnie dzwoniła i mysle tak w przyszlym tygodniu poszlajać się po miescie i porozwieszać ogłoszenia. Matylda mowila, ze mogą byc czarno biale ogloszenia, wiec mi bedzie lepiej drukowac na laserówce - tak hurtowo. ;-) Przejdę się po lecznicach (jak nie zamarznę), moze do jakiś sklepóz zoologicznych. Ale najlepiej byłoby porozwieszać ogłoszenia w okolicy Ciepłowinczej chyba. Zobaczę jak w przyszłym tygodniu będzie. W gre wchodzi poniedziałek lub wtorek, bo w środe musze się uczyć do kartkówek na czwartek, w czwartek mam spotkanie do bierzmowania, a piek to ja śpię. :p tęskni , tęskni i nie tylko on tęskni :loveu:" prawie " rodzona matka też !!!!:-( jakbyś mnie odwiedziła /zgodnie z obietnicą zresztą;) / tobym Ci dała kilka tych wydrukowanych kolorowych plakatów Gagatki pa :buzi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hej Gosiu :loveu:. Ej no ! Więcej widzę fot kota niż piesa :iloveyou:. Aczkolwiek na kota nie narzekam ponieważ jest ćudny :evil_lol: Ale fakt faktem że ... na początku myślałam że to kot !! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Gosia a ze się tak zapytam to gdzie Ty sie podziewujesz cio ? Tak dawno z Tobą nie gadałam, ze jestem w stanie pomysleć że już mnie nie kofasz.... Quote
g_o_n_i_a Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kasiulka, Ty jak zawsze z pocieszeniem... :* Hej Figusiowa :* Edytko, bry. A nie wiem dlaczego tak sie slada, ze ja siedze na gadu, kiedy Ty dziecko juz lulkasz :-) Mamo, wiem, obiecalam, ze odwiedze. I dotrzymam towarzystwa... Tylko mam jeszcze dwa tygodnie nowego semestru. :( Hej Kamciu! :multi: Zaraz bede wstawiac zdjecia :-) Cześć Madziulka. :-) Quote
Paulina_mickey Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Gosia a ze się tak zapytam to gdzie Ty sie podziewujesz cio ? Tak dawno z Tobą nie gadałam, ze jestem w stanie pomysleć że już mnie nie kofasz.... To samo Edytko mogła bym powiedzieć o Tobie:mad: jak Ty jestes to mnie nie ma...albo odwrotnie...:mad: Quote
madziasto4 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Zaraz bede wstawiac zdjecia :-) Czekam :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 JUż, sekundkę, będą fotki Edwarda :p A potem Azulastej Quote
g_o_n_i_a Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Dziwny tem domek... Mordeczka :loveu: W dodatku jakiś krzywy ten domek :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Ja mu tego nie zrobilam! :evil_lol: I po domku... ;-) Quote
anetta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Poprosze zgrzewke mleka z pierwszego planu http://images4.fotosik.pl/304/025a0b842e3d557e.jpg :biggrina: Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 To taka porownawcza zgrzewka :D To nie ja zepsułem domek Ja sie myje, jestem grzeczny, o :p No dobra, to ja... Trzeba zniszczyć ten domek! Dzieło zniszczenia zakończone :p Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Azulka tez jest grzeczna, tak, tak :D Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Gałązki Ma śniegu trzeba uważac jak się "jedzie" :evil_lol: Brum brum Ostre zakręty Stop! I bruuuum Uwaga na zaspy! Uwaga, bo mozna odlecieć :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale poza;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Brum brum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts