Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Czyżby Arni tęsknił za gonią? Łiii :multi:
Lepiej zostane w domu, bo mama na mnie fochnie i nie puśći mnie do schroniska przed wystawą. ^^ A zresztą jeszcze Szanowny TŻ tez by się fochnął i co by było? Totalny FOCH ^^
Matylda do mnie dzwoniła i mysle tak w przyszlym tygodniu poszlajać się po miescie i porozwieszać ogłoszenia. Matylda mowila, ze mogą byc czarno biale ogloszenia, wiec mi bedzie lepiej drukowac na laserówce - tak hurtowo. ;-) Przejdę się po lecznicach (jak nie zamarznę), moze do jakiś sklepóz zoologicznych. Ale najlepiej byłoby porozwieszać ogłoszenia w okolicy Ciepłowinczej chyba. Zobaczę jak w przyszłym tygodniu będzie. W gre wchodzi poniedziałek lub wtorek, bo w środe musze się uczyć do kartkówek na czwartek, w czwartek mam spotkanie do bierzmowania, a piek to ja śpię. :p

tęskni , tęskni i nie tylko on tęskni :loveu:" prawie " rodzona matka też !!!!:-(

jakbyś mnie odwiedziła /zgodnie z obietnicą zresztą;) /
tobym Ci dała kilka tych wydrukowanych kolorowych plakatów Gagatki

pa :buzi:

Guest Kamcia_14
Posted

Hej Gosiu :loveu:.

Ej no ! Więcej widzę fot kota niż piesa :iloveyou:. Aczkolwiek na kota nie narzekam ponieważ jest ćudny :evil_lol: Ale fakt faktem że ...
na początku myślałam że to kot !!

Posted

Kasiulka, Ty jak zawsze z pocieszeniem... :*
Hej Figusiowa :*
Edytko, bry. A nie wiem dlaczego tak sie slada, ze ja siedze na gadu, kiedy Ty dziecko juz lulkasz :-)
Mamo, wiem, obiecalam, ze odwiedze. I dotrzymam towarzystwa... Tylko mam jeszcze dwa tygodnie nowego semestru. :(
Hej Kamciu! :multi: Zaraz bede wstawiac zdjecia :-)
Cześć Madziulka. :-)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Gosia a ze się tak zapytam to gdzie Ty sie podziewujesz cio ? Tak dawno z Tobą nie gadałam, ze jestem w stanie pomysleć że już mnie nie kofasz....

To samo Edytko mogła bym powiedzieć o Tobie:mad: jak Ty jestes to mnie nie ma...albo odwrotnie...:mad:

Posted

To taka porownawcza zgrzewka :D

To nie ja zepsułem domek

Ja sie myje, jestem grzeczny, o :p

No dobra, to ja... Trzeba zniszczyć ten domek!

Dzieło zniszczenia zakończone :p